من وقت ندارم 240 صفحه رو بگردمنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
از طرفي هم مطمئن نيستم بين پيشي و ووكمن به جز داش اشكي كس ديگه اي هم بود يا نه.
گه كسي اطلاع دقيقي داره بگه
Printable View
من وقت ندارم 240 صفحه رو بگردمنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
از طرفي هم مطمئن نيستم بين پيشي و ووكمن به جز داش اشكي كس ديگه اي هم بود يا نه.
گه كسي اطلاع دقيقي داره بگه
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
گفتم یه سوپرایز دارم واسه صندلی داغ....یادتونه... :rolleye: تا فردا غروب منتظر باشید :happy:
;)
همون طور كه قبلا گفتم من اهل فيلم نيستم و اطلاعاتي ندارم البته يك مدت كه تو انجمن اخبار مي رفتم تو اخبار سينمايي سرم اومده بود تو حساب ها اما خوب ول شدنقل قول:
نوشته شده توسط saviss
از بين اين فلمها پدر خوانده را ديدم قسمت 2 كه خوشم نيومد دوستم مي گه چون يكشا نديدي اين حسا داري قضيه عاطفي ماجرا از اونجا شروع مي شه
پاپيون را هم ديدم اون به نظرم فيلم قشنگي بود خوب ساخته شده بود
برباد رفته را هم ديدم ولي خوب چون قبلا كتابشا خونده بودم و خيلي كتابش برام محبوب بود به دلم نشست معمولا همين طور
همشهري كين را هم ديدم اما چيز خاصي يادم نيست
شرمنده ديگه اطلاع خاصي ندارم
يكي از قشنگ ترين فيلمهاي خارجي كه ديدم انجمن شعراي مرده بوده كه خيلي دوسش داشتم خيلي قشنگ بود و ايراني سگ كشي را خيلي دوست داشتم
هنرپيشه مرد ايراني پرويز پرستويي و شريفي نيا و زن بيتا فرهي را خيلي دوست دارم و خارجي نيكل كيدمن را
راستي فيلم ساعتهاي نيكل كيدمن و ديگرانش را هم خيلي دوست داشتم
بابا اقا سعيد خودش گفت از همكاراي انجمن مهمون بعدي تاپيك
شايد اميد يا دلفي باشه
دوباره اومدم ...
خوش اومدي
سلام
خوبي؟
سلام . به لطف شما بد نيستم
احتمالا الان ديگه كيبردت رو بايد بندازي دور ... از بس تايپيدي...
ببين اين ديگه سري آخر سوالامه .... راحت ميشي از دستم ...
اين چه حرفيه خوش حال مي شم در خدمتتون باشم
- آخرين باري كه سيگار كشيدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (از دخترا هيچي بعيد نيست)
نه بابا جنبه اش را ندارم حالم بد ميشــــــــــــــــــــــ ــــه آخه
- بزرگترين حسرتي كه خوردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمي دونم همه در يك حد بود اما يك زماني خيلي دلم مي خواست سواركاري ياد بگيرم مامان اجازه نمي داد خيلي حسرت مي خوردم به حال دوستام كه مي رفتن
- اهل تقلب و ورق عوضي كه بودي اون قديما ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره . يك بار استاد اومد بالا سرمون برگه سوال كم اومده بود به من و بقلي نرسيده بود اما نصف سوالا را جواب داده بوديم خيلي تابلو شد ولي فقط خنديد
- تا حالا شده آرزوي مرگ كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقتي اره اما از ته دل نه من زندگي را همين جور كه هست دوست دارم
- روزي چند ساعت با تلفن حرف ميزني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متوسطش حدود 3 ساعت
- چهار رقم آخر شماره موبايلت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي زرنگي اگه بخواي 4 رقم اولا مي تونم بدم 0913 :biggrin: :biggrin:
- آخرين فكر خبيثانه اي كه به سرت زده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اون قدر مهربونم كه فكر خبيثم كجا بود همين امروز يك نفر را يك جايي كه نبايد مي بود ديدم اول گفتم برم جلو منا ببينه حالشا بگيرم اما عد ديدم خسته ام حسش نييست
- تا حالا قرص اكس مصرف كردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (آخر سوووال)
واقعا كه اخر سوال- نه والا
- تا حالا شده مورد تقدير قرار بگيري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله . من اين قدر خصوصيات مورد تقدير دارم :rolleye:
حالا دور از شوخي خوب بالاخره تو دوران مدرسه تو مسابقه هاي علمي و ادبي اما چيز ديگه اي يادم نيست
- به ارواح اعتقاد داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به وجودشون بله اما به اين كه بخوان بيان سراغ ما نه
- مشروبات الكي كه مصرف نميكني انشالله ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ان شاال... كه نه ;)
- آخرين بار به كي هديه دادي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 روز پيش حدودا به دوستم تولدش بود
- از چه غذايي بد مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابگوشت- خورش خلال - خورشت باميه
- تا حالا شده بد جور ضايه شي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +
اره كم نه . :rolleye: عادي شده ديگه اوايل سخت بود اما عادت مي كني اگه شروع كني به ضايع ككردن بالاخره بايد شهامت ضايه شدن هم داشته باشي
- سوزناك ترين آهنگي كه دوست داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره دل هواي با تو بودن كرده
- الان دقيقا چدتا دندون داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همشا دارم به جز يك دندون عقل كه كشيدم و 3تا كه بايد اونا را هم بكشم خيلي درد داره
- اكشن ترين فيلمي كه تا حالا ديدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسماشونا يادم نيست اخه اهل فيلم نيستم اما مامان زياد از اين فيلم اكشنا مي بينه كنارش زياد ديدم اما نصفه نصفه و اسمش يادم نيست اماچند شب پيش سه ايكس را ديدم اسمش يادمه
- دشمن داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حتما فراوان)
نه بايد خيلي بد باشه كسي كه دشمن من بخواد باشه :laughing: :laughing: شايد داشته باشم اما خيلي كم
- تا حالا از اين صحنه ها ديدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره سر امتحان زبان پيش دانشگاهيي نصف جلسه را پاشدم اومدم بيرون كه به صحنه اعدام يكك دزد برسم ام هيچ حس خاصي نداشت
- تو خونتون پر نده چي نگهداري ميكنين ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچي من اصلا مي ترسم از پرنده كرمانشاه بوديم از محل لكها خرگوش مي خريديم يادش به خير
- چقدر كنجكاوي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (همون فضول ببخشيدا)
تلافي مي كني پس :laughing: نه كه نباشم اما خيلي نه
- چند بار در هفته حموم بريم خوبه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 تا 4 بار
- بچه بودي به هر شكلي ميشده به بقيه ضد حال ميزدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره به قول بقيه شيطون ترين بچه دنيا همه دلشون از بچگي من خوبه دالبته دردسر ساز نبودم اما بدجنس و زبوندراز و شيطون بودم :blush:
- اهل دلداري دادن به بقيه هستي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره چون خودم موقع ناراحتي بهش احتياج دارم پس گمونم بقيه هم دوست دارن
- از اين قيافه خوشت مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:puke: :puke: ولي چه باحاله :laughing:
سوالام تموم شد ...
ممنون كه به همه سوالات با صبروحوصله جواب دادي (برعكس من)
موفق و مويد باشي
اين چه حرفيه چوب كاري نكن
شما هم موفق باشيد
سلام خدمت همشهری محترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
خوب من دیر اومدم ولی الان ماهی رو که گرفتم یکم تازه هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
زیاد وقتتون رو با سوالهام نمیگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... فقط چند تا سوال کوچک میپرسم و رفع زحمت ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... البته اول يك پيشنهاد خدمت سعيد و همه صندلي نشينها از جمله خودم داشتم هر كسي موافق هست ميتونه اعلام كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
پيشنهاد من به سعيد و همه صنلي نشينها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر صندلي نشين يك امضا روي يك برگ سفيد بدون خط ميزنه و يك جمله يا يك مطلب مفيد و پند آموز مينويسه و اون رو اسكن ميكنه و با پيغام خصوصي به دست آقا سعيد ميرسونند تا در همون صفحه اول جلوي اسم صندلي نشين قرار بدند .... فكر كنم با اين پيشنهاد صندلي داغ محبوبتر .. جالب تر .. پربيننده تر و پر محتوا تر بشه....و در ضمن فكر كنم كه همه جا صفحه سفيد و خودكار و اسكنر پيدا بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... پس منتظريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------
و اما سوالات من از صندلي نشين محترم ....
1- اگر مجبورت كنند كه اسم كاربريت رو عوض كني .... اسم منتخب بعدي شما چي ميتونه باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- الان نمايشگاه دائر در نمايشگاههاي بين المللي اصفهان چي هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- براي خريدهاي كامپيوتري ( لوازم جانبي...سخت افزار...نرم افزار ) به كجا مراجعه ميكني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- پلهاي استان اصفهان رو به ترتيب علاقه شخصي خودت اسم ببر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- با پيشنهاد بالا موافقي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.........
خوب فعلا خداحافظ شما ..... از بابت جوابها پيشاپيش ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
462- اينم اثبات نظرت چيه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمره رياضي شما صفر
فقط واسه اين كه كم اوردم :cool:
463- نه عزيز بهترين مرد سال اينه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باش اين تنها مدل اين ورژژن نيست مي شه جميعشون با هم را انتخاب كرد پس
464- واحد هاي اندازه گيري ريسك حالا بهت مي گم شما بگو تكتكشون چي هست ؟!
1- دامنه ي تغييرات
فاصله بين كمترين و بيشترين مقدار داده ها
2- متوسط انحاراف خطي يا قدر مطلق انحرافات
مجموع قدر مطلق ( ميزان مثبت ) هر متغير تصادفي از ميزان مشاهده شده
3- واريانس خودت ميدوني چيه كه ...
خوب چه جوري بگم وقتيي با يك متغير تصادفي روبه رو هستيم انتظار داريم در حول و هوش اميد رياضي يا مينگينش حركت كنه و يكي از چيزايي كه در اندازه گيري قابليت اطمينان و ريسك به كار مي ره كه اميد رياضي مجموع مجذور اختلاف بين متغيرهاي تصادفي و ميانگين مورد انتظار ان است
4- انحراف معيار
همون جذر واريانس
5- نيم واريانس
نمي دونم لابد نصف واريانس
6- نيم انحراف معيار
اينم لابد نصف انحراف معيار
7- شاخص بتا
ضریب بتا معیاری برای محاسبه ریسک سیستماتیک است و میتواند به عنوان شاخصی برای رتبهبندی ریسک داراییهای مختلف قرار گیرد. در صورتی که ضریب بتا برای یک دارایی بیشتر از یک باشد، نوسانات بازدهی آن سهم بیشتر از نوسانات بازار خواهد بود و به آن دارایی پرریسک گفته میشود.
8- دارايي در خطر(VaR)
روش ارزيابي و تشخيص ريسك است كه از تكنيكهاي آماري استاندارد كه به طور روزمره در زمينههاي تكنيكي ديگر نيز به كار ميرود، استفاده مينمايد.
VaR روش جديدي براي اندازهگيري و سنجش خطر احتمالي موجود در بازار سرمايه ميباشد كه در واكنش به بحرانهاي مالي در اوايل سال 1990، ابداع شد. كنترل و مديريت مستمر و مؤثر بر ريسك، چه ريسك اعتباري و چه ريسك اجرايي، به كار ميرود.
اگه تونستي توضيح بدي چه طوريه اينا كه گفتم جايزه داري 720 ساعت اينترنت معدل يك ماه 24 ساعته ...
خيلي باحالي
الانه كه اقا سهيد يا منا بكشه يا شما را كردي ميدون مسابقه اينجا را
سلام....... :)
سلام
چه جالب ...امروز صبح منم تحویل پروژه داشتم :happy:
چه تفاهمي :biggrin: خوب شد ؟ من كه تا ساعت 4 صبح بدار بودم براش
.............................
یه ضرب المثل بگو که توشون این کلمات باشه
1-اصفهان
2-مازندران
3-فالوده
4-گرمابه
5-زمستون
زمستان رفت و روسياهي به ذغال ماند
اهان اشتباه شد يعني همه اش تو يك ضربالمثل بلد نيستم
فعلا همینا..
خسته نباشی ;)[/QUOTE]
سلام خدمت همشهری محترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
سلام
خوب من دیر اومدم ولی الان ماهی رو که گرفتم یکم تازه هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
زیاد وقتتون رو با سوالهام نمیگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... فقط چند تا سوال کوچک میپرسم و رفع زحمت ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... البته اول يك پيشنهاد خدمت سعيد و همه صندلي نشينها از جمله خودم داشتم هر كسي موافق هست ميتونه اعلام كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
پيشنهاد من به سعيد و همه صنلي نشينها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر صندلي نشين يك امضا روي يك برگ سفيد بدون خط ميزنه و يك جمله يا يك مطلب مفيد و پند آموز مينويسه و اون رو اسكن ميكنه و با پيغام خصوصي به دست آقا سعيد ميرسونند تا در همون صفحه اول جلوي اسم صندلي نشين قرار بدند .... فكر كنم با اين پيشنهاد صندلي داغ محبوبتر .. جالب تر .. پربيننده تر و پر محتوا تر بشه....و در ضمن فكر كنم كه همه جا صفحه سفيد و خودكار و اسكنر پيدا بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... پس منتظريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ما كه گذشت نمي دونم بد نيست به شرطي كه اجباري نباشه
----------------------
و اما سوالات من از صندلي نشين محترم ....
بفرماييد
1- اگر مجبورت كنند كه اسم كاربريت رو عوض كني .... اسم منتخب بعدي شما چي ميتونه باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرانك
2- الان نمايشگاه دائر در نمايشگاههاي بين المللي اصفهان چي هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمايشگاه پاييزه همه چيز هست
3- براي خريدهاي كامپيوتري ( لوازم جانبي...سخت افزار...نرم افزار ) به كجا مراجعه ميكني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كامپيوتر دانشگاه - كنار مجتمع پارك
مي دوني چند سال مي رم اونجا از وقتي واسه اولين بار كامپيوتر خريدم خيلي بچه بودم اون موقه اقاهه به هم گفت با اين همه پول فقط نخواي بازي كني و سي دي نگا كنيها
اوووووووووووووووووووووووو مال عهد قجر اين خاطره
4- پلهاي استان اصفهان رو به ترتيب علاقه شخصي خودت اسم ببر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فلزي- سي و سه پل- اذر- چوبي- خواجو- بزرگمهر بقيه بي تفاوت
5- با پيشنهاد بالا موافقي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره به شرطي كه اجباري نباشه
.........
خوب فعلا خداحافظ شما ..... از بابت جوابها پيشاپيش ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا
موفق و شاد باشي
اگه سوالي جا افتاده بهم بگين ممكنه از دستم رفته باشه نديده باشم
شرمنده
دوست عزيز اين كار جالبيه ولي بعيد ميدونم شدني باشهنقل قول:
نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
چون همه تو خونشون اسكنر ندارن و همه حوصله ندارن برن بيرون اسكن بگيرن
[/QUOTE]نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
سلام...
منظورم واسه هر کدوم جدا جدا بود...
(منم تا 3 بیدار بودم...دوباره ساعت 5 بازم شروع کردم تا 8 درگیرش بودم.....بعد از کلی دردسر و زحمت 75 از 100 گرفتم :sad: )
مرسی ;)
magmagf جان سلام .
در صفحه 252 پست شماره 2519 و 2520 را جواب ندادي .
تا حالا شدي 19 .
مثل اينكه خسته شدي .
يك سوال ديگه هم دارم .
يك ضرب المثل ميگه
اصل بد نيكو نگردد چونكه بنيادش بد است . تربيت نااهل را چون گردكان بر گنبد است .
اگه گفتي گردكان يعني چه ؟
با تشكر . (چقدر پول گرفتي به سوال من جواب ندي)
تا حالا درخت كاشتي؟
چرا هر كي هر جا سوسك مي بينه قصد جانش را ميكنه ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
حتما به جايي مي دم تا صاحب پول پيدا شه مغازه اي چيزي اگهي مي زنم
نه ديگه ظلم چيه مرگ هر كس يك روز فرا مي رسه از اين ديد بهش نگاه نمي كنمنقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
سلام اقا بهروز
حال شما ؟
شرمنده ام يك عالمه
نه ديگه اخرشه
خسته نه خوشحالم هستم يك هفته در خدمت بچه ها بودم
گردو
به خدا شرمنده ام بيشتر خجالتم نده
نه ولي حتما يك روز اين كارا مي كنم
خوب كثيف و بد ديگه چندش اور
نمره اضافه نمي كنيد اقا معلم ؟
يه دوستي به من توي يه تاپيك ديگه گفت : برو به سوالاتت توي صندلي داغ نگاه كن و از ته دل بخند بعدشم كلي منو كتك زد به همين خاطر تصميم گرفتم كه بيشتر خواننده باشم و شايد از صندلي نشين بعدي حداكثر 50 تا سوال كنم ...
يعني واسه حرف يك نفر ؟نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
اين خيلي اشتباه انسان بايد استقلال داشته باشه تو تصميم گيريهاش
شما بايد خودت تصميم گيري كني كه مي خواي چي كار كني ؟ من پيغامي كه مي گي رانخوندم اما شايد شوخي كرده نكرده هم شما انقدر بزرگي كه با تدبير خودت تصميم گيري كني نه ديگران
راستي چرا جوابهاي درست را نزدي اين بار
نه عزيز ايشون خيلي شخص بزرگي بود توي اين انجمن به خاطر همين به حرفش گوش ميدم ..
در مورد جواب پست ها هم بايد بگم عاليه همش درسته !
البته هر چي باشه يه 7 سال و نيم از ما بزرگ تري!
(سن خودتو لو نده همين طور مال منو )
جالبه ... :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
حالا با اینها جمله بساز :
آقای محمد جاوید - کتاب شعر - منتشر - فرانک - کونیکا - اس ام اس - ویرایش - آپلود - عشق -
سلام
راست ميگن كه يك اصفهاني موز خورد معدهاش تعجب كرد يا اينكه خودكارش تموم شد ترك تحصيل كرد؟
شما اينطوري هستيد؟
نقل قول:
نوشته شده توسط andyan
من درست عين خودتم رفيق ;)
منظورتون را نميفهمم. مگه من چطوريم؟نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
نقل قول:
نوشته شده توسط G A B R I E L
اون را نفهميدم چيه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
كاشك مي شد عشق را مثل يك كتاب شعر به همه دنيا اپلود كرد يا حتي با يك اس ام اس ذهن همه مردم را ويرايش كرد در مورد معناي عشق . كاشك تمام مردم با حس شاعرانع اي چون محمد جاويد ه اين قضيه نگاه كنند
نقل قول:
نوشته شده توسط andyan
شوخــــــــــــــــــــــ ــــــــــــي كردم بابا
منظورم مشابهت معده ها بود
يعني هر حسي بعد از خوردن موز معده اصفهانيا و اهوازيا يك جور واكنش نشون مي ده
والا زمونه عوض شده. قبلا كسي پول نداشت موز بخره. الان خدا زد تو سر موز. تو شهر ما كه موز الان ارزونترين ميوه است. معده ما با خوردنش حالش به هم ميخوره.نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
آخرش نگفتيد كه راست ميگن اصفهانيا خصيص هستن يا نه.
نقل قول:
نوشته شده توسط andyan
اينا حرف دشمن شما باور نكن عزيز :rolleye:
پس معلومه خيلي دشمن داريد. يك اصفهانه و يك دنيا دشمن! :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
نه اون قدر كه شما زبون داريد :rolleye:نقل قول:
نوشته شده توسط andyan
موفق باشيد
مازندران....
شغال بیشه مازندران را, نگیرد جز سگ مازندرانی
اصفهان
ما را اصفهان بس(آنگاه که افغانها اصفهان رو محاصره کرند..شاه سلطان حسین اینو گفت)
زمستان
زمستان رفت و رو سیاهی به زغال موند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
الان اقا امين مي ياد مي گه تاپيك ويرايش شدنقل قول:
نوشته شده توسط andyan
ولي گريه نكن
فقط شوخي كردم :biggrin:
سلام......
آخرین سوال که از صندلی نشین و دوست عزیزم می پرسم...
این مدتی که روی صندلی داغ به سوالات بچه ها جواب دادی ... تا چه حدی به سوالات فکر کردی....
.......................................
میبخشی که این مدت با سوالاتمون شما رو خسته کردیم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با آرزوی موفقیت و شادکامی شما دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون داش اشکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من واقعا سعي كردم فكر كنم و باحوصله به همه سوالها جواب بدم اگه كمي بوده ديگه بچه ها به بزرگي خودشون ببخشن تعمدي نبوده
نه بابا خيلي هم به لطف شما و بقيه خوش گذشت
تاپيك مهم شد
سعيد جان اگه مي توني هر هفته نام صندلي نشين رو به آيدي من پي ام كن تا تو عنوان برده شه
آقا تبریک میگم...نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
بالاخره این تاپیک مهم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون مهران جان
به به به همه تبريك ميگم .
سعيد جان بلاخره زحمتهات به ثمر نشست .
اين تاپيك لياقت اين را داشت كه مهم بشه .
هورا ....
من هم تبريك ميگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... اميدوارم صندلي با اين حركت داغتر بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اميد ديدار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم مافيا جان به شرطي كه مثل اون دفعه ولش نكني به امان خدا ;)نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
بهروز جان همه زحمتا كه گردن شما بود عزيز.نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
كمي از اين بابت خوشحالم ولي خيلي هم اتفاق مهمي نيفتاده از نظر من.
صندلي داغ همونه كه قبلا بوده