سفید گرفتم
453000 تومن مابه تفاوت دادم که گفتن پسش می دن
Printable View
سفید گرفتم
453000 تومن مابه تفاوت دادم که گفتن پسش می دن
با سلام خدمت دوستان
کسی نمیدونه الان کدوم شرکت تندر 90 ثبت نام میکنه؟
توی فروش اینترنتیشون که خبری از ثبت نام نیست
پارس خودرو سایت فروش اینترنتیش اصلا خوب و به روز نیست باید از نمایندگیش بپرسی. ولی ایران خودرو فروش اینترنتیش به روزه و الان واسه تحویل آبان پیش فروش میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای پارسخودرو فروش اینترنتی از طریق سایت سایپا هست :لینک زیر البته در حال حاضر ثبت نام L90 نداره
ایرانخودرو واسه ابان ثبت نام می کرد ولی پرشده ظرفیتش از اول شهریور پیگیری کنیدنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
کسی نمیدونه الان کدوم شرکت تندر 90 ثبت نام میکنه؟
توی فروش اینترنتیشون که خبری از ثبت نام نیست
سایت فروش ایرانخودرو که دوستمون گفتن همیشه به روزه اما سایت سایپا نه واسه ثبت نام سایپا ازنمایندگی پیگیر باشید
سلام. دوستان یه مشکلی پیش اومده برام خواهشمندم کسانی که اطلاع یا تجربه دارن راهنمایی کنن.
ماشین ما آماده تحویل بوده و سند هم صادر شده (ایران خودرو). ولی از همون روزی که سند شده بلوکه کردن میگن ایراد فنی داره یه سری از این تندرهای تولید جدید (میگن مغزی سوییچ مشکل داره!!!!!) من که نمیتونم قبول کنم مشکل از این باشه چون الان 25 روزه بلوکه اس احتمالا مشکل بزرگتریه. حالا امروز از نمایندگی پیگیری کردم اون هم از واحد تحویل پیگیری کرد جواب دادن که اگه تا یکی دو روز دیگه از حالت بلوکه خارج نشد، سند و مدارک رو بیارین تحویل بدین تا شماره شاسی جدید بهتون بدیم.
حالا سوالم اینه که: به نفعم هست که شماره شاسی جدید بگیرم یا پیگیر همون قبلی باشم؟ چون میترسم یه ماشین مرجوعی مشکل دار تعمیری دیگه بندازن بهم یا حالا واقعا ماشین نو دست نخورده میدن؟
لطفا راهنمایی کنید. ممنون
کسی نبود راهنمایی کنه؟نقل قول:
خوب برو عوض کن 5 روزه می رسه دستتنقل قول:
این همه صبر کردی 5 روزم روش
دذ
این مسئول نمایندگی به من گفت بیا برو قسمت تحویل کارخونه اونجا باید کلی سیریش شی همون روز یه ماشین جدید بهت میدن و همه کاراشو میکنن. ایشالا شنبه میرم.
نقل قول:
سلام
کسی نمی خواد جواب بده؟!
20 هزارتا.نقل قول:
سلام دوستان
قیمت ال نود الان چنده؟اینهایی که ثبت نام کردند و قسط اول رو 6000000تومن یا 8000000 تومن دادند آخرش چند میفته ؟
تو بازار قیمت صفرش 20 میلیون تومن هستنقل قول:
قیمت نهایی بعد از واریز کردن آخرین ودیعه مشخص میشه
احتمالا وقتی دعوتنامه ارسال میشه.
سلام
ظاهرا در دفترچه لوگانهای جدید زمان تعویض شمع رو 60000 کیلومتر ذکر کرده (لینک زیر رو نگاه کنید)، در حالیکه قبلا فقط 20000 بوده، لطفا دوستانی که جدیدا خودرو تحویل گرفتند یه نگاه به دفترچه بندازن و جواب بدن.
ممنون
دوستان سرعت دنده های مختلف تندر90 را اعلام می کنید..
بله الان نگاه کردم شده 60 هزار تانقل قول:
ماشین هم 28 مرداد
نظر فنی دوستان چیه؟ کدوم رو گوش کنیم؟ 20000 تا یا 60000؟نقل قول:
سلام.
دوستان ماشين ما 10000 كيلومتر رو رفته . براي سرويس ببريم نمايندگي يا بريم بيرون بديم روغن و اينا رو عوض كنن؟ نمايندگي ببريم چيزي رو هم رايگان انجام مي دن يا نه ؟ چجورياست ؟
آخه شمع قیمتی نداره فکر کنم 4 تاش حدود 20 تومن بشه،تعویضش هم راحته .آخه به خاطر کویل های ضعیف النود میگفتن باید 20 هزارتا عوض بشه مگر اینکه روی این تندر جدیدا تغییری ایجاد کرده باشن .کویل نمیسوز بشه فکر کنم کویلهای اصلی النود 45 تومن دونه ای باشه.چون غیر فابریکش حدود 25 الی 30 هست.نقل قول:
پول میگیرن بابت تعویض روغن و فیلتر و اینا . ولی دفترچه گارانتیتون مهر میشه تا گارانتیش محفوظ بمونه.نقل قول:
درسته قیمت شمع خیلی بالا نیست، ولی وقتی خود کارخانه میگه روی 60000 عوض کنید دیگه نیازی نیست که روی 20000 عوض بشه. همونطوری که وقتی گفته بود روی 20000 عوض بشه همه اینکارو میکردن و مثلا کسی روی 10000 شمع عوض نمیکرد.نقل قول:
ضمن اینکه تعویض شمع مشکلاتی هم داره: احتمال تقلبی بودن شمعهای جدید، صرف وقت، ....
بهتره موقعی که ماشین رو برای سرویس 30 هزارتا میبرید مکانیک شمع ها رو باز کنه ببینه اگر نیازی نداشته باشه خوب عوض نمیکنه.به نظرم تعویض شمع روی 60 هزارتا خیلی زیاد هستش.نقل قول:
سلام
دوستان یکم دودلم بین ال90 و پارس elx
کسانی که دارند لطفا بفرمائید ال90 چه مشکلاتی داره . (برای داخل شهر میخوام .)
بدون شک L90 . پژو پارس دیگه خیلی قدیمی شده.نقل قول:
ال 90 بسیار بهترهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
بدون شک L90 . پژو پارس دیگه خیلی قدیمی شده.
نقل قول:
ال 90 بسیار بهتره
هر خودرو دارای معایب و مزایایی هست.
انتخاب این دو خودرو بستگی به ملاک های شخص داره.نمیشه به راحتی خودرویی رو نسبت به خودروی دیگه برتر دونست.
اگر فقط و فقط برای داخل شهر باشه تندر 90 به مراتب به دلیل مصرف سوخت پایین گزینه منتخب هست.
اما اگر ملاک دیگه ای باشه موضوع فرق داره انشالا تو بخش مشاوره خرید خودرو ادامه بدین
خوب بالاخره وقت شد رفتم شراغ نصب آپشن های ماشین
فعلا اینا رو نصب کردم
1-نمد کاپوت
2-محافظ سر کمک
3-ابرویی چراغ جلو
4-جک صندوق
5-زه استیل دریچه کولر
6-زه استیل قفل اتاق
7-قفل زاپاس
8-فیلر تهویه اتاق
9-دستگیره صندوق
11-لاستیک 205 فالکن 912
خوب یه سوال فنی چرا قتی ماشین در حالت ایستاده ست و گرمکن عقب رو روشن می کنم دقیقا دور موتور یه خط پایین میاد ؟؟؟
به این دلیل که سیستم گرمکن شیشه عقب به میزان قابل توجهی از برق اتومبیل استفاده میکنه و به دینام فشار میارهنقل قول:
برای همین به محض روشن شدنش تاثیر میزاره
راه حل نداره؟؟نقل قول:
باتریت که خراب شد باتری 75 آمپر درست حسابی جاش بنداز بهتر میشه.در هر صورت کولر و گرمکن شیشه عقب و اینا جزو وسایل پر مصرف هستند که بار زیاد روی موتور ایجاد میکنند.اینقدر حساس نباشیدنقل قول:
راستی این کابل تقویت منفی بدنه که برای تندر نصب می کنن لازمه ؟؟؟؟؟
برای چی نصب می کنن؟؟
نه دوست من نیازی به اضافه کردن کابل برق برای خودرو نیست.نقل قول:
اگر لازم بود شرکت این کارو انجام میداد مطمئن باشید تمام این سیم کشی ها بررسی شده و نصب شده.
سلام
الان فیمت خودرو ال 90 چنده ؟ الان سایت ایران خودرو نوشته با مبلغ ۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰ پیش فروش میکنه برای تحویل دی 91 خوب قیمت نهایی چند میشه ؟
چند روز پیش توی بازار قیمت گرفتم :
پارس خودرویی19700
ایران خودرویی19000
این 700 تومن هم کار دلال هاست وگرنه قیمت کارخانه ایشون فرقی با هم ندارهنقل قول:
با سلام
دوستان سرعت سنج و کیلومتر شمار ماشینم از کار افتاده.دوستان میدونن مشکل از چی میتونه باشه؟؟
البته اضافه کنم که گاهی اوقات کار میکنه و گاهی اوقات هم کار نمیکنه
یعنی داری 120 تا میری تو جاده یه دفعه سرعت سنج میخوابه و دیگه کیلومتر شمار هم کار نمیکنه و بعد نیم ساعت دیگه دوباره شروع به کار میکنه
این مشکل توی مسافرت برام پیش اومد.
کارخونه ایشون چنده e2؟؟؟نقل قول:
آخرین سری که ایران خودرو تحویل داد 17.087 و پارس خودرو تا جایی که اطلاع دارم 17.140. متاسفانه چند هفته پیش قیمت ها رفت بالا و الان هم کارخونه فقط پیش فروش میکنه و قیمت نهایی مشخص نیست.نقل قول:
از وقتی که یورو 4 شدن قیمت هر دوتا کارخونه 17.540.000 شدنقل قول:
حالا اگه گرون ترش نکنن