نه اونو می دونم چطوری توی بازی بیاریمش اصلا میشه بیارمش تو بازی یا نه؟ اگه کاری باید کرد بگین
:n16:
Printable View
نه اونو می دونم چطوری توی بازی بیاریمش اصلا میشه بیارمش تو بازی یا نه؟ اگه کاری باید کرد بگین
:n16:
اها از اون لحاظ . اگه با دسته بازی میکنی دکمه start رو که روی کنترلر بزنی میتونی لباسش رو انتخاب کنی. اگه هم با کیبردی دکمه 1 رو بزن .نقل قول:
آره منظورم این بود خیلی ممنونم :n16:
دوست عزیز، واسه تاور نمیشه شخصیت رو خودم انتخاب کنم؟نقل قول:
فقط خودش انتخاب میکنه!!!
Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta
یکی دو موردش خودت انتخاب میکنی.بقیش خودش انتخاب میکنهنقل قول:
کسی با دسته بازی نمیکنه ؟ این مشکل رو نداره ؟ :n27:نقل قول:
سلام دوستان
کسی میدونه که روی ویندوز 7 64 بیت هم جواب میده یا نه؟
آخه من 32 بیت داشتم و راحت اجرا شد ،و حالا مجبورشدم ویندوزمو عوض کنم و 64 بیت نصب کردم اجرا نمیشه بازی و ارور میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه این ارور مربوط به ویندوز 64 بیت هست یا چیز دیگه؟؟
من رو 7 64 بیت مشکلی ندارمنقل قول:
کسی نمیدونه این ارور مال چیه؟
بازی تو کجا نصب کردی اگه تو پوشه ویندوز نصب کردی باید یک جای دیگه نصب بکنی اگه برنامه هایی که تو خود CD بازی هست همشونو نصب کن به احتمال زیاد درست میشه
کسی نیست به ما کمک کنه؟
درست نشد؟
اگه نشده برو googel یک سرچ بزن بنویس مشکلات بازی Mortal Kombat Komplete Edition اونجا توضیح دادن تو بعضی از سایتها مال منم ارور D3D می داد
سلام
پچ یا آپدیت واسه مشکل فریم ریت نیومده هنوز؟؟؟؟؟
بابا این اسموک کلا تعطیله ،کومبو هاش هیچی کم نمیکنه، توی مبارزه با رپتایل و ساب گیر افتادم :n03: چقد جکس خوب بود
ضعیف ترین شخصیت ؟
من که Tower کامل رفتم
Story کامل رفتم
Ladder هم با همه کاراکترها روی Expert رفتم
ُShang Tsung از همه ضعیفتره
آقا من چند تا سوال راجب این بازی دارم.
اول اینکه این بازی چه فرقی با مورتال کمت 9 ایکس باکس و پلی استیشن داره؟ چون من اونا رو ندیدم
چرا بعضی از شخصیتا مثه کاراتوس تو این بازی نیست؟!
شخصیتی که تو مورتال کمت سه سگا بود(همون خره رو منظورمه:n02:) میشه تو این بازی اجراش کرد یا نه!
آیا این بازی انیمالیتی بروتالتی مرسی و قابلیت های دیگه ای که تو نسخه های قبل بود رو داره یا نه!
یه قسمتی تو منو بنام extras وجود داره که وارد قبرستون میشی و اون آیتم ها رو آزاد میکنی. میخوام بدونم اینا به چه دردی میخوره؟!:n13:
آیا میشه مدت زمان فنشینگ رو افزایش داد؟ منظورم جای سرگیجس. به این خاطر که زمان کافی برای اجرای فتالتی رو داشته باشیم.
و سوال آخر اینکه اینجا کسی بازی رو آنلاین بازی میکنه؟
ممنون میشم پاسخ بدید.:n16:
شماره زدم که راحت تر بشه جواب داد:نقل قول:
1- فرقی نداره. دقیقا همون نسخه هست که برای PC هم منتشر شده. فقط هر نسخه یکی دوتا شخصیت مخصوص به خودش رو داره.
2- کراتوس فقط تو نسخه PS3 هست.
3- نخیر نمیشه.
4- فقط فتالیتی و بیبالیتی رو داره.
5- بعدش از خریدن آیتم ها میری توی Necro (یه همچین چیزی بود) و روی شخصیت رو انتخاب می کنی تا آیتم هایی که براش خریدی باز بشه.
6- توی یک نفره که نمیشه. توی دو نفره شاید کد داشته باشه. نمی دونم.
7- من که نه. دوستان شاید بازی کرده باشن.
موافقم . درضمن به نظر من کینو رو هم باید اضافه کرد . هر وقت این دوتا کاراکتر میاد سریع عوض میکنم .نقل قول:
سلام . تا حالا کسی روی ویندوز 8 64bit این بازیو نصب کرده؟ اگه اره به ما هم بگه چه جوری اجرا کرده که ارور نداده. visual c++ همه نسخه ها net framework 4.5 و انواع کرک ها رو تست کردم بازم این ارور رو میده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم ایراد از ویندوز یا یه فایل تو ویندوزه چون همینو واسه دوستم 7 64bit نصب کردم اجرا شد .
بله،به راحتی تصب و اجرا شد. ساید بای ساید...ارور جدیدیه تا حالا ندیده بودم:n13:نقل قول:
ویندوزت 8 64بیته؟نقل قول:
کامپوننتایی که رو سیستمت نصبه چیه؟
من هر کاری کردم همین ارور رو میده
دوستان میدونید مشکل از چیه؟
نرم افزار Microsoft Visual C++ رو نسخه ی 2008 ، هم 32 بیت و هم 64 بیت رو نصب کنید ، دیگه اون ارور sid-by-sde رو نمیده!! من خودمم همین ارور رو میداد که حلش کردم.
بابا به خدا انقد visual رو سیستمم نصبه که نگو . از 2005 تا 2012 همه ورژن ها . باز ارور side by side میده دیگه چی کار کردید؟نقل قول:
ببین داداش ، منم کلافه شده لودم همینجوری.نقل قول:
اول سیستممو کاملا آپدیت کردم. بعدش هم تمامMicrosoft Visual C++ رو از رو سیستمم پاک کردم و سیستمو ریست کردم و دوباره از نسخه ی 2005 تا 2012 هردو ورژن 32 و 64 رو نصب کردم درست شد!!!
اما تو سایت تخصصی ام کا سنتر گفتن که باید فقط نسخه ی 2008 رو باید نصب کنید.
به نظر من اول همه رو پاک کن از سیستمت و دوباره از اول نصب کن.
کسی این بازی رو انلاین بازی نمیکنه؟
اکانت من هست:hamid_scorpion
هر کسی میتونه این بازی رو انلاین بازی کنه بهم دعوتنامه بده
حریف میطلبیم:n23:
یعنی این چلنج به اندازه هیچ چلنجی اعصاب منو بهم نریخت . همون چلنجی که باید با شنگ سونگ (a piece of shi.t) باراکا و سیندل و شائو خان رو با یک خون بکشی . به شدت مضخرفه این کاراکتر . تنها تواناییه نسبتا خوبش همون روح گیریشه که اونم اینجا غیرفعاله .
ای کاش تو این بازی Brutality هم داشت!! خیلی عالی مشد!! البته همینجوری هم عالیه
من که تموم کردمنقل قول:
این مرحله کمی سخته ولی میشه رد کرد
اره واقعانقل قول:
حیف نداره
آقا کسی راه صحیح انلاین بازی کردن کمبت رو میدونه؟
اره اونو که بالاخره شد رد کنم . یه 20 تایی هم بعدش رفتم و الان 265 رسیدم تقریبا . امیدوارم بدتر از این دیگه نباشه چون اصلا اعصاب نذاشته واسم :n02:نقل قول:
من چلنج تاور رو تا رپتایل پیش رفتم ولی میپره بیرون فورس کلوز میده چرا؟ کسی میدونه؟
وای خدا این چلنج 300 چیه دیگه . گورو و کینتارو رو راحت میشه کشت اما اون ملینای کثافت خیلی قوی شده اینجا . حالا چرا با اون لباس میاد :n27: اون همه وقت میزاری کینتارو رو میکشی یهو مامانت میاد تو اتاق و از اون طرف هم ملینا میاد . ابرومون رفت :n08:
+
بعد از رد کردن ملینا :
بعد از کلی عرق ریختن و کشتن ملینا با ذره ای خون که واسم مونده شائوخان میاد وسط و دفاع هم غیرفعال میشه :n29:
شائوجون غلط کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو تاور، لول ۲۸ باید چکار کنم، فقط میتونم حرکت کنم؟
Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta
دوستان من یه مشکلی دارم. تو قسمت استوری مود فک کنم چپتر 6 وقتی با jax بازی میکنم هنگ میکنه . یعنی با jade مبارزه میکنم وقتی اونو رد میکنم بازی هنگ میکنه. کسی نمیدونه مشکل از کجاس؟
ممنون
سعی کنین با اسکورپین برین.چون بهترینه واسه اون.15 بار بدون زدن restar بازی رو ببازید چون بعدش بازی اسون میشه و به شما تو اخر جون اضافی میده.نقل قول:
نقل قول:
خوب امکانش هست آپلود کنی یه جا ما دی ال کنیم اگرم حجمش زیاده مثلا خرد خرد بذاری ؟
تاور 300 Raiden از همه راحت تر میشه رد کرد