رام رسمیه 2.2 امارات. گوشیو روت کردم بعد اومدم سیانوژن بزنم نشد حالا دوباره میخوام 2.2 بزنم که نمیشه فایلم کامل دانلود شده نمیدونم چشه!!!
رام رسمیه 2.2 امارات. گوشیو روت کردم بعد اومدم سیانوژن بزنم نشد حالا دوباره میخوام 2.2 بزنم که نمیشه فایلم کامل دانلود شده نمیدونم چشه!!!
کسی لینک دانلود رام موتو گینگرو داره؟ محیط رام گینگر از miui بهتره؟
forum.mobilestan.net/showthread.php?t=157336نقل قول:
نصب رام سيانوژن خيلي راحته و اصلا" مشكلي نداره . تعجب ميكنم بعضي ها نيمتونن فلش بزنن !نقل قول:
ببين واسه رام 2.2 امارات هم ببين گوشيت شارژ داره كه بتونه بالا بياد يا نه ؟ موتورولا يو اس بي درايور رو كه حتما روي كامپيوترت نصب كردي . rsd-lite هم كه ورژن جديدش رو نصب كني حله . ممكنه wipe كامل نكرده باشي و روي لوگوي موتو گير كنه .
پس قبل نصب رام 2.2 ببين ميتوني بري تو منوي ريكاوري و وايپ كني بعد دوباره برگرد تو منوي بوت لودر و 2.2 رو فلش بزن .
بخش رامهانقل قول:
کسی لینک دانلود رام موتو گینگرو داره؟ محیط رام گینگر از miui بهتره؟
کد:http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=1343
باطری شارژ داره .یو اس بی درایور هم نصبه. Rsd lite هم آخرین ورژنش نصبه قبل از نصب هم وایپ میکنم اما وقتی استارت رو میزنم مینویسه faid . رام هم کامل دانلود کردم مشکلی نداره!!!!
حالا محیط رام miui زیباتره و یا موتو گینگرو ؟
نبايد اينطوري باشه ؟ تو منوي بوت لودر كه ميري واسه فلش زدن !!نقل قول:
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
miui رو من فلش زده بودم . يك محيط جديد داره . تركيب آيفون و آندرويده يه جورايي .نقل قول:
موتوگينگر رو نتونستم رو آرم موتو گير ميكيرد ومنم بيخيالش شدم .
خودت ميتوني 1ساعت بشيني جفتشون رو تست كني . هر كدوم بهتر بود به ما هم بگي . :46:
روچشم دوست من، تست میکنمو نظرمو میگم
بله میرم تو منوی بوت لودر هر کاری که لازمه انجام میدم اما نمیدونم چرا نمیشه !!!!
لینک مستقیم آخرین ورژن رام سیانوژن (RC1.5) :
نقل قول:
http://uploadfa.com/yleq99zs82p8/cm7.1.0-RC1.5-jordan-signed.zip
نمی دونم چرا توی CM7 RC1.5 توی فیلمبرداری، فیلم خیلی بد گرفته میشه، یه جورایی کج و کوله میشه اما توی عکاسی کاملاً خوبه، توی RC1 چنین مشکلی نبود.
کسی چنین مشکلیو داره؟
لنزمم قرمزه.
اول یکبار فکتوری ریست کن . ممکنه حل بشه . نشد دوباره رام رو فلش بزن ببین چی میشهنقل قول:
مشکلت فک کنم از ورژن usb deriver و rsd litet هست! ورژن 5 rsdlite رونصب کننقل قول:
با این کار و نصب چند باره رام بازهم جواب نداد، اما فکر می کنم مشکل از کدک پخش فیلم گوشی باشه چون وقتی MX Player رو نصب کردم و از پخش کدک نرم افزاریش استفاده کردم (SW)، فیلم خوب پخش شد، اما به صورت عادی وقتی تو گوشی پخش میشه انگار فیلم را به کناره ها می کشیدنقل قول:
سلام دوستان یکی آدرس رام 2.2 رسمی رو بزاره من دانلود کنم چون گوشی من به 2.2 فلش نمیزنه ممنون
فكر كنم 2-3 صفحه بري عقب آدرسش رو كه مال سايت موبيلستان هست رو خودم يا دوستان ديگه گذاشته باشن .نقل قول:
دوستان من دیروز ویندوز لپ تاپمو عوض کردم (ویندوز 7 64bit). نرم افزار Rsd-Lite رو همراه با درایور موتورولا نصب کردم. الان که میخوام به رام 2.2 با نرم افزار Rsd-Lite فلش بزنم، وقتی راممو باز میکنم دکمه استارت فعال نمیشه که بخوام رامو فلش بزنم، تو ویندوز قبلیم هیج مشکلی نداشتم، کسی میتونه کمکم کنه؟
دوستان ویندوز لپ تاپمو عوض کردم (ویندوز 7 64 بیت ریختم). الان درایور موتورولا و هم نرم افزار Rsd-Lite رو نصب کردم، وقتی راممو رو انتخاب میکنم که فلش کنم دکمه استارت فعال نمیشه که فلش بزنم، تو ویندوز قبلیم درست بود، لطفا راهنماییم کنید.
مشكل از همون ويندوز 7 هست .نقل قول:
بعضي ورژنهاي rsd-lite و موتو يو اس بي درايور با وين 7 هماهنگ هستن .
سعی کن ورژن های مختلف RSD Lite رو امتحان کنی، چون بعضی هاشون با ویندوز 64 بیتی مشکل دارن...نقل قول:
راسته که میگن اگه آندروید مارکت ورژن جدیدشو بزنی میتونی باهاش کار کنی
در ضمن این سانوژن آندروید مارکت نداره از گجا پیدا کنم
از دوستان تاحالا کسی موتوگینگرو فلش زده؟من فلش زدم رو آرم موتورولا گیر میکنه.کسی میتونه راهنماییم کنه؟
به به هادی جان تبریک اتریکس خریدی؟ ما همون دیفای رو هم از دست دادیم ! یکی از رفقا اومد ازش خوشش اومد دادم بهش البته اونم جیبمو ساپورت کرد :31:
الان ex 115 گرفتم از دیفای هم بهتره اصلا یک فاز دیگه میده !! هر روز باهش فوتبال میزنم آخ نمیگه:21:
شاید اگه دیفای+ اومد بخرمش ولی الان پول جمع کردم واسه ایفون 5 که اومد برم تو کارش
به بچه های گروه ex115 هم سری بزن
کسی لینک گالری دیفالت گوشی رو داره؟؟؟
سیانوژن ریختم از گالریش خوشم نمیاد...
آموزش فعال سازی مولتی تاچ دیفای در رام سیانوژن ورژن RC 1.5 :
برای این کار باید برنامه Terminal Emulator رو از منوی اصلی گوشی باز کنید و در اون عبارت زیر رو وارد کنید و اینتر رو بزنید :
su
setprop persist.sys.multitouch 5
بعد از این کار گوشی رو یک بار ریستارت کنید و از مولتی تاچ همیشگی لذت ببرید... :20:
توجه: این کار فقط در رام سیانوژن و اونم فقط روی ورژن RC 1.5 قابل انجام هست.
\نقل قول:
مرسي احمد جان . ايشالا نصيب شما هم بشه . :46:
ex115 هم چشم .
سلام دوستان
مشكل من هنوز پابرجاست و حداقل تو اين فروم حل بشو نيست مطمننا
چطور ميتونم دوباره 2.1 رو گوشي بريزم ؟ بايد چه كاركنم شايد راهي پيدا بشه
گوشي هنوز باطري رو نميشناسه و هر چقدر رامم عوض كردم فايده نداشته و رو ارم موتو گير ميكنه
نقل قول:داداش با باطری شارژکن اکسترنال شارژ کردی ببینی باطری رو میشناسه یا نه؟نقل قول:
و اگه رو آرم موتورولا گیر کرده باید یه بار full wipe کنی تا گوشی بالا بیاد و اگه موقع فلش زدن از 2.1 به 2.2 از full sbf فلش زده باشی اونوقت دیگه نمیتونی برش گردونی به ورژن پایین باید موقع فلش زدن از 2.1 به 2.2 با fixed sbf و nandroid backup فلش میزدی
به اینجا هم یه کوچولو نگاه کن شاید به دردت بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتري رو از همون ثانيه اول كه اينجور شد با شارژر اكسترنال خاستم شارژ كنم ولي اصلا شارژش نميكنه چندباري هم كه شارژش كردم با منبع (بردم پيش موبايلي)بوده و لا غيرنقل قول:
اون چند دفعه اول كه به شارژر خرچنگي زدم مطمئنم باتري مشكلي نداشته ولي شارژش نميكرد بدشانسي منه ديگه
الانم باتري رو حالت بوت ميشناسه و فلشم ميزنم مشكل نداره اما موقعي كه به شارژ ميزنم علامت؟ رو باتريه و نميشناسش و گوشي هم كه وقتي روشنش ميكنم رو علامت موتورولا گير ميكنه هزار با هم وايپ و كش كردم
الان مشکل شما رو تو فروم xda مطرح کنم حتما جواب میگیریم، لینک پستی که اونجا میذارم رو برات پ.خ میکنم. نگران نباش حتما اونا میتونن یه راه حلی برات پیدا کنن. :10:نقل قول:
اینم آی دی منه ادم کن بیشتر راجع به مشکلت حرف میزنیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان الان یه مطلب تو فروم xda پیدا کردم که با استفاده از اون میشه مشکل شارژ نشدن باتری رو حل کرد، البته مسولیتش با خودتونه و من خودم شخصا این روش رو امتحان نکردم، ولی مثل اینکه جواب میده:
نقل قول:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=892026
سلام
احسان جان خیلی اقایی انشاله بتونم جبران کنم
اینجا هم خودم مطرح کردم
اینجا هم کسی دقیقا مشکل منو داشتهنقل قول:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1265480
منتها شروع کننده تاپیک اخرش نگفته مشکلش چطور حل شده یا اصلا حل شده یا نه؟نقل قول:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1263097
مرسی دستدرنکنه امیدوارم با کمک شما و دیگر دوستان حل بشه:11::10:
خواهش میکنم، وظیفمه، 2 نفر جواب پست من رو دادن مثل اینکه، اولیش گفته طبق روش زیر باتری رو شارژ کن بعد سعی کن رام فلش بزنی :نقل قول:
این روش به نظر میرسه مشکل باتری رو حل کنه، اگه با انگلیسیش مشکل داشتی بهم بگو راهنماییت میکنم.نقل قول:
نفر دوم هم گفته رام های دیگه رو امتحان کن، مثل رام Nordic یا رام زیر که خود Quarx اون رو پیشنهاد داده:
فعلا سعی کن باتری رو یه جوری درست کنی، بعد سعی کن ورژن های مختلف RSD lite رو دانلود کنی و اون رام هایی که گفتم رو باهاشون فلش بزنی، حتما حل میشه.نقل قول:
کد:http://www.megaupload.com/?d=JMTCSV8Y
یه سوال تا حالا با موفقیت رام رو گوشیت ریختی؟ یا این اول باره که اینجوری شد؟
اره قبل اینکه اینجور بشه ریختم و مشکل نداشته گفتم به سیانوژنم اپدیتشم کردم که اینجور شدهنقل قول:
الانم رام میگیره منتها بالا نمیاد رو ارم موتو گیر میکنه و باتریم نمیشناسه
احسان جان لینک رامی که دادید این نیست؟
کد:http://www.uploadking.com/4IY8XPYKPE
نقل قول:
JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA03A.0R_P DS03C_USAJRDNFRYORTCEE_P016_A016_HWp3_Service1FF.s bf.gz
Size: 188.12 MB
اگه همینه که دانودش کردم فایده نداشتاگه هم نیست لینک دیگه نداره چون فیلتره با وی بی ان ارور میده
:11:
Wipe data/cache using stock recovery, Flash full SBF.
استوک ریکاوری چیه؟ ؟
فول فلش مگه با همین فلشی که با rsd میزنیم فرق میکنه؟؟
استوک ریکاوری همون ریکاوری خود گوشی هست که اول روش بوده، باید دکمه پاور + ولوم داون رو همزمان فشار بدی تا واردش بشینقل قول:
فول فلش هم همون fbs هایی هست که با rsd فلش میزنی. در مورد اون رام هم من خودم دانلودش نکردم ولی تو xda اون رو پیشنهاد دادن.
الان باتریت شارژ داره؟ یه نفر گفت اگه باتری شارژ کافی نداشته باشه نمیشه رام رو به صورت کامل فلش زد و اینطوری رو علامت M هنگ میکنه!
احتمالا مشکل از همون شارژ کم باتری باشه.
راستی این رام رو امتحان کردی؟ JRDNEM_U3_3.4.2_177-005_NORDIC_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA03A.0R_P DS03C_USAJRDNFRYORTNORD_P003_A001_HWp3_Service1FF. sbf
من با رام های دیگه نمیتونستم سیانوژن بریزم ولی با این رام 2.2 بدون کوچکترین مشکل سیانوژن رو اجرا کردم...
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
یه سری هم به پستی که تو xda زدم بزن، 6 نفر نظر دادن... اکثرا گفتن باید wipe data / cache / dalvic انجام بدی و مشکل باتریت رو هم طبق این لینک حل کنی :
نقل قول:
خواهش میکنم کمک کنید.دیروز گوشیم از دستم افتاد.از چشمه راه پله 4 طبقه اومد پایین. همه چیرش سالمه ولی رنگ های صفحش همه به هم خورده...چی کنم؟ درست میشه؟ قطعاتش هست؟؟
متاسفم براتون . حداقل يك طبقه هم افتاده بود طوريش نميشد . يعني همه چي درست كار ميكنه و فقط رنگهاي ال سي دي قاط زده !؟نقل قول:
بايد تهران دنبالش بگردي و تعميرگاههاي موبيل كار درست سر بزني . اگر اينجا گيرت نياد ميتونن بعضي هاشون از دبي برات بيارن .
احسان جان رام nodricرو هم ريختمنقل قول:
ستوک ریکاوری همون ریکاوری خود گوشی هست که اول روش بوده، باید دکمه پاور + ولوم داون رو همزمان فشار بدی تا واردش بشی
ولوم+ و پاور كه وارد منوي بوت ميشه ديگه
اونجا كه اصلا استوك ريكاوري نداريم
استوك ريكاوري چجوريه؟