اصلا نباید برسی.بالا صفحه سمت چپ می نویسه باید از تلفن استفاده کنی و زنگ بزنی...نقل قول:
خواهشا یکم بیشتر دقت کنید که داستان بازی گفته نشه لو بره
Printable View
اصلا نباید برسی.بالا صفحه سمت چپ می نویسه باید از تلفن استفاده کنی و زنگ بزنی...نقل قول:
خواهشا یکم بیشتر دقت کنید که داستان بازی گفته نشه لو بره
گیم پد دو تایی شوک دار (با ارتباط یک یو اس بی)رو چی جوری میشه تنظیم کرد با دسته دوم بازی کرد
اینی که شما گذاشتین کار میکنه ولی فقط دسته یکش
من میخوام با دسته دو که سیمش درازتره بازی کنم
ini رو چی جوری میسازین
devdata چی بید
سلام ، با اضافه کردن این DCL چه مراحلی به بازی اضافه میشه؟!
Jimmy's Vendetta
سلام ترینر که کار کنه کسی داره واسه مافیا II ؟
علیک!نقل قول:
70-60 تا مرحله جدید!:31: یه سری ماشین دزدیه، یه سری آدم کشی سفارشیه!، یه سری بادی گاردیه، از این تریپ مراحل!
با تشکر از sunrise07 عزیز؛ به نقل از خودش:نقل قول:
نقل قول:
اینم بهترین ترینری هستش که من تا حالا پیدا کردم 11 کار مختلف رو می تونه انجام بده از جمله افزایش پول واسه اونایی که پول کم اوردند!!!
کد:http://www.4shared.com/file/pftqJFDZ/Mafia_II_v10__11_Trainer.html
salam به همه
من این انتقام جیمیو گرفتم حالا باید چیکار کنم؟منظورم اینه که تو کجا بریزمش تا بازی ران بشه؟
ممنون
فولدر cnt_free_ride_game رو اینجا کپی کنید:نقل قول:
X:\MAFIA 2\pc\dlcs
پارسا جان اول ممنون دوم اینکه کدا کار نمیکنن کجا باید بریزم فایل ها رو چطوری و چگونه؟؟
ترینر هست بازش میکنید و میرید تو بازی INSERT رو از کیبورد میزنید و فعال میشهنقل قول:
کدا کار نمیکنن کجا باید بریزم فایل ها رو چطوری و چگونه؟؟
هر شماره هم یه کاری رو انجام میده مثلآ 1 جون نامحدود هست!
کارتت ATI هست؟نقل قول:
کسی نمیدونه چی جوری میشه دسته دلخواه رو به بازی اضافه کردنقل قول:
دوست عزیز نشد یه زنه حرف میزنه ولی کدا عمل نمی کنن :41:نقل قول:
از اعداد سمت راست کیبورد استفاده کردید؟نقل قول:
من خودم دارم از همین ترینر استفاده میکنم مشکلی هم ندارم!
زمانی که INSERT رو زدید برید داخل بازی و بعد از شماره ها استفاده کنید!
نقل قول:
بله دکمه 0 یعنی همون INSERT رو قبلش زدم رفتم تو بازی کار نکرد توی بازی هم اونو زدم باز
کار نکرد متاسفانه
به پست دوم تاپیک مراجعه کنید صفحه اول تاپیکنقل قول:
این دکمه رو باید بزنیدنقل قول:
بله دکمه 0 یعنی همون INSERT رو قبلش زدم رفتم تو بازی کار نکرد توی بازی هم اونو زدم باز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اینکه فعال شد از اعداد سمت راست کیبورد استفاده کنید تو بازی
نقل قول:
سلام تو کپچر 8 اینجا که دنبال این ماشین میافتیم چرا نمیرسه باید برسیم یا سره کاریه؟
اصلا هم قرار نیست که برسین...
چیزی به عنوان گرفتن اون ماشین تو بازی درست نشده...به عبارت دیگه سرکاریه:16:
روی کیبورد من که فراسو هست دکمه اینسرت روی 0 هست اینجوری نوشته Insنقل قول:
C:\Program Files\2KGAMES\MAFIA II\pc
سلام
من همچین چیزی تو ویندوزم ندارم
کمک کنید.ممنون
ویندوزم 7 هست
میخوام این dlc انتقام جیمیو بازی کنم ولی نمیدونم تو کجای ویندوز 7 باید بریزمش
[QUOTE=P A R S A;5436198]علیک!
70-60 تا مرحله جدید!:31: یه سری ماشین دزدیه، یه سری آدم کشی سفارشیه!، یه سری بادی گاردیه، از این تریپ مراحل!
اقا ميشه بگين از تو كدوم صفحه هست :10:
باید از INSERT استفاده کنید 0 خودش کار دیگه ای انجام میدهنقل قول:
روی کیبورد من که فراسو هست دکمه اینسرت روی 0 هست اینجوری نوشته Ins
گفتم که رفتم دیدم فقط دسته یک کار میکنه دوستان فقط ini دسته خودشون رو گذاشتن که یه دسته ای هستنقل قول:
برای دو دسته موجود نیست آموزش تنظیمش هم نیست(سیم دسته یک کوتاهه میخوام با دسته دو بازی کنم
ممنون بچه ها! کرک رو ریختم بازی رو تموم کردم. فقط دوتا مسئله! :31:نقل قول:
من چپتر 14 هستم اونجایی که باید بریم قرضمون رو به اون مرد عینکیه پس بدیم اما من وقتی جلوی در میرم هیچ کاری نمیکنه!
1. Extra ها باری من باز نمیشه...نه مجله ها و نه Artworkها. فقط Wanted Poster ها باز میشه.
2. داستان کامل بازی از کجا گیر میاد؟ چون من دقیقا آخرش نفهمیدم چی شد!! 2-3 تا چیز برام مبهم بود. ممنون.
]نقل قول:
فکر کنم اگر اینکارو کنید درس شه
اول num lock رو خاموش کنید و صفر (insert) رو بزنید بعد از دکمه های سمت چپ استفاده کنین یا num رو روشن کنین و از همونا استفاده کنین:10:
کسی کمک نمیکنه؟نقل قول:
بابا جان مسیر نصب بازی بازی رو بالاخره یه جا نصب کردی دیگه اونجا یه فولدر به اسم pc هست وارد شو پوشه رو بریز توی پوشه dlcs اگه پوشه ای به اسم dlcs نداری دستی بساز و اون پوشه انتقام جیمی رو بریز توش اسمش رو تغییر نده اسم پوشه رو.نقل قول:
اواخر این پست:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5361150&postcount=1616
آدم کشیه سفارشی ؟ مثه هیتمن ؟ یا اینکه یکی وسط خیابونه باید بکشیش؟نقل قول:
-60 تا مرحله جدید! یه سری ماشین دزدیه، یه سری آدم کشی سفارشیه!، یه سری بادی گاردیه، از این تریپ مراحل!
400 مگه اون وقت 60-70 تا مرحله داره ؟؟؟
پدر جان خدا عمرت بدهنقل قول:
این کارو کردم بعدش چیکار کنم؟
رفتم تو بازی چیز جدیدی ندیدم توش
کمک کن
نقل قول:برای سیو 100 درصد باید بازیو هارد بازی کنیدنقل قول:
50 تا مجله تو بازی هست که باید اونارو پیدا کنید
159 تا پوستر هم در سطح شهر هست که باید پیدا کنید
اونوقت میشه 100 درصد
ميگم 59 تا مجله هست هانقل قول:
سلام
من بازی نصب کردم همون مرحله او لاز جایی که تو ماشین جو نشستی وداری از زیر پل رد میشی همه چیز یهو سیاه سفید میشه.اما تو دمو ها همه چی درسته در ضمن تو بازی صدای ادما خفست!و دائم یه صدای تپش قلب میاد.اینا مال خود بازیه؟ لطفا کمک کنید
سلام.نقل قول:
این مشکل از کرک هست که باید از کرکskidrow استفاده کنید.برای دریافت کرک به پست دوم مراجعه کنید.
کسی جواب مارو نمیده ؟:13:نقل قول:
1. Extra ها باری من باز نمیشه...نه مجله ها و نه Artworkها. فقط Wanted Poster ها باز میشه.
2. داستان کامل بازی از کجا گیر میاد؟ چون من دقیقا آخرش نفهمیدم چی شد!! 2-3 تا چیز برام مبهم بود. ممنون.
جدا یه همچین مراحلی باز میشه؟!نقل قول:
بعد چطوریه؟!
از ادامه ی بازیه یا کلا یه قسمت جداگانه داره توو منو؟!
فکر کنم با توضیحاتی که دوستمون توی پست 2 دادن دیگه مشکلی در مورد DLC ها نباشه. من که مشکلی نداشتم .دوستان هم دقت کنن مشکلی نیست به خدا!:41:
حالا همون :31:نقل قول:
50 تا یا 59 تا
چه فرقی میکنه :27:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نبود کسی کمکی کنهنقل قول:
دوستان مرحله ی14که دوستش گم شده.گفته برو کافه مونالیزا.در رو باید باز کرد ولی باز نمیشه.چیکار کنم؟
سلام
من این انتقام جیمیو گرفتم و ریختمش تو پوشه ی pc ه بازی.ولی تو پوشه ی pc فولدری به نام dlcs نبود.خودم یکی ساختم
و ریختم توش.ولی تو بازی میرم هیچ چیز جدیدی نمیبینم.
دقیقا باید چیکار کنم تا بتونم بازیش کنم؟اصلا تو بازی میریم چه گزینه ایو باید بزنیم؟اصلا درست ریختم جاشو؟
کمک کنید.ممنونم