از كجا سرويس ميگيري دوست عزيز؟؟نقل قول:
Printable View
از كجا سرويس ميگيري دوست عزيز؟؟نقل قول:
سرویس مال شهر خودمونه شهاب رسانه
من تهران، 128کیلوبیت گرفتم سرعتم 130 کیلوبایت یکماهه 3گیگ،نقل قول:
من امروز شارژ کردم 1 گیگ هم عیدی شارژ دادند
اما اول از شارژ خودم کم کرده اون عیدی رو هنوز دست نزده :18:
دوستانی که تست کردن لطفا جوا بدن
مقتی 10 - 20 مگی از حجم باقی مونده اگه یه فایلی مثلا 1 گیگی دانلود کنی که اینترنت قطع نشه و بری کلی دانلود کنی بعد با شارژ بعدی حساب نمی کنن
چون اینبار می خوام یه تستی بکنم میخواستم ببینم مثلا یه 2 گیگی دانلود کنی بعد اگه دوباره شارژ کنم یهو کم نکنن
با سلامنقل قول:
براي من اول از اون عيدي كم كرد و بعد از شارژ اصليم
شايد واسه شما درست اعمال نشده؟!
درضمن خيلي هم بي بركت بود شارژش :31:
دو روزه نميدونم چرا تموم شد هيچكاري هم نكردم :20:
موفق باشيد.
بچه ها شارژ الکترونیکی برای شما هم مشکل داره ؟ واسه من که به صفحه ی Verify_bank2 میرسه خراب میشه و پول برگشت میخوره !
از حجم دفعه بعدت کم میکنننقل قول:
---------- Post added at 04:02 AM ---------- Previous post was at 03:58 AM ----------
الان که 20 روزه 90 روزم تموم شده هنوز از رانژه در نیاوردنمنقل قول:
جالبه زنگ میزنم میگن باید حضوری بیایی معلوم نیست چکارم میخوان بکنن:27:
حتما باید برای تخلیه خط حضوری بری؟
تو 2هفته بدون اینکه چیزی دانلود کنم 9 گیگم تموم شد !!!
خداحافظ صبانت.................
ریز مصرف واسه شما هم مشکل داره؟!
دوستان ریز مصرف من با کیلوبایت مصرفی اصلا هم خونی نداره
ریز مصرف ها رو که جمع میزنم میبینم کم تر از حجم مصرفی میشه...!!!
میشه اعتراض کرد..؟؟
امروز رفتم دفتر خدمات مشترکین
گفتم الان از صبانت اشتراک دارم. حتماً باید صبانت از رانژه دربیاره؟ گفتند نخیر! شما امر کنید ما اجرا. فرم تخلیه رو داد پر کنم. گفتم الان صبانت مشکلی نداره؟ گفتند نه. ما هم مشکلی واسه تخلیه کردن نداریم.شما مشکلی داری؟ :31: گفتم نه :31: گفتند تا 72 ساعت دیگه پورت تخلیه و مخابرات وصل میشه. بعد از تخلیه هم چند ساعت شایدم یکی دو روز طول بکشه تا مخابرات وصل بشه.خلاصه مرکز ما که اینجوری عمل کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشکل از خود صبانته ، البته من دیروز شارژ کردم ، درست شده بود
چه مشکلی؟نقل قول:
نه نیازی نیست حضوری بری یه چند روز جواب تلفناشون رو نده شارژ هم نکن خودشون از رانژه در میارننقل قول:
راستی به خاطر این میگن بیا که 2000 تومن ازت بگیرن از من دفعه اول گرفتن ولی دفعه دوم اصلا نرفتم خودشون بعد یک هفته از رانژه دراوردن
به منم گفتن حضوری باید برم واسه تخلیه پورت چون هنوز مدت زمانی شارژ تموم نشده ، چند روز صبر کردم که مدت زمانی شارژ تمام شد.
بعد که زنگ زدم (صبح) گفتن که خالی میکنن و جالب اینجاست که همون شب خالی کرده بودن پورتم رو ، فردا صبحش هم رفتم مخابرات ثبت نام کردم ، عصرش وصل کرده بودن.
سرعت عملشون خوب بود.
من 128 دارم و خطم روی 1 مگ بود ولی از دیشب سرویسم 655 شده باید برم تو فکر شهراد سرعت دانلودش زیر 200 نمیاد
این سایت صبانت چرا اینجوریه؟ ریز مصرف رو باید از کجا نگاه کنیم؟
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب شهرتون از گوشه سمت چپ و بقیه موارد
بعضی مواقع اینطوری میشه صبانت ولی خودش درست میشه ، البته فکر نکنم تو سرعت دانلود تاثیری داشته باشهنقل قول:
شهراد هم بدک نیست ولی هم گرون تره هم این که سرعت دانلودش 200kb نیست
نقل قول:
دوست عزیز شما سرعت 128 بود بعد با یک مگ دانلود می کردی سرعت دانلودتون یک مگ کدوم تعرفه رو زدی
دیروز 600مگ داشتم بعد از چنتا سایت دیدن شد 380مگ!!!!:18:
سلام من یه هفته ایی هست شبانه دانلود ندارم سرعت شبانه توی عید افتضاح بود الان چطوره خوب شده ؟ یا همونطوره؟
الان هم افتضاحه. هر روز بدتر از دیروز:13:نقل قول:
بچه ها سرعت شما چجوریه؟
من شبانه و روزانم یکی و بین 45-65 هست
آخه یکی از رفقا میگفت سرعت من 120
سلامنقل قول:
من همین الان تست زدم سرعت بین 100 تا 130 بود.
شبانه رو نمیدونم.
پس چرا اتقدر سرعت من پایینه.
چیکار کنم؟
آیت الله کاشانی هستم
هورا !!!
پانزده گیگ را که شبانه دانلود کرده بودم زدن به حساب روزانه ام و هیچ جوری نشد ثابت کنم که با یوزر شبانه رفته ام !
در عرض یک هفته 70 تومن برام آب خورد .....
هوراااااااااااااااااااااا اااا !!!!
چطوری 15 گیگابایت با شبانه دانلود کردید، نکنه اون زمانی بود که شبانه DC نمیشده؟؟!
چطوریش را دیگه نمیدونم - به هر حال به فنا رفتیم دیگهنقل قول:
دوستان سرعت لود صفحات برای شما چطوره؟
سرعت امروز بشدت افت کرده!
دوستان لطفا صبور باشید
به دلیل قطع شدن کابل جاسک - فجیره از سمت جنوب ایران ممکن است تا 5 روز آینده مشکل سرعت برای برخی دوستان وجود داشته باشد و تمامی شرکت ها در برخی ساعات درگیر آن خواهند بود.
بعد بگید صبا پشتیبانیش بده.
بنده خدا اومده فروم دلداری میده
سلامنقل قول:
سال 88 هم موقعی که سرعت ها افت کرده بود کابل منطقه فجیره مشکل داشت، نیازی به منبع نیست یه سرچ تو گوگل بزنید
الان هم باز همین منطقه مشکل شده!!
یعنی اینترنته تهران به این کابله بنده:weird::blink:نقل قول:
این مورد رو اگه میشه توضیح بدید ، یعنی بعضی از دوستان از طریق این کابل از اینترنت استفاده می کنن؟؟ پس بقیه به چه صورت از اینترنت استفاده می کنند؟؟نقل قول:
این سرعت دانلود یکی از دوستان تو همین انجمن هست ولی یه شرکت دیگه ، کابله اونا احتمالا وصله
البته کابل منم روزا وصل میشه :دی شبها قطع میشه نمی دونم چرا!
و ذکر این نکته که همگی میدانیم طبق قانون ، تمام شرکتها موظف هستند از طریق دیتای مخابرات به اینترنت متصل باشند و نمیتونن با کابل خودشون وصل بشن !کد:نقل قول:
نوشته شده توسط niyosha2010 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا صبور باشید
به دلیل قطع شدن کابل جاسک - فجیره از سمت جنوب ایران ممکن است تا 5 روز آینده مشکل سرعت برای برخی دوستان وجود داشته باشد و تمامی شرکت ها در برخی ساعات درگیر آن خواهند بود.
این مورد رو اگه میشه توضیح بدید ، یعنی بعضی از دوستان از طریق این کابل از اینترنت استفاده می کنن؟؟
این سرعت دانلود یکی از دوستان تو همین انجمن هست ولی یه شرکت دیگه ، کابله اونا وصله
سلام دوستان.
حدود 3-4 روزه که مدام دیسکانکت میشم و سرعتم کمه. میخواستم بدونم مشکل از منه یا بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارند؟!
تبریز، صبانت
مشکل قطعی نداره ولی مشکل سرعت رو خیلی ها دارن ، بیشتر افت سرعت مربوط به اکانت رایگان شبانستنقل قول:
افتضاحه ! سرعت دانلود شبانه من بالاتر از روزانه س !!!