نقل قول:کد:http://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php
Printable View
نقل قول:کد:http://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php
مشکل دقیقا همینهنقل قول:
وقتی گزینه فری دانلود میزنم دیگه مثل قدیم هیچ جایی بره انتخاب بین 32 بیت و 64 بیت نمیاره
مگه این نسخه 32 بیت نیست؟؟؟نقل قول:
در این قسمت هم فقط یکی از فایلهای برنامه Rule داشت که البته با حذف اون دوباره ده ها بار برنامه در هنگام اجرا اجازه خواست و بعد از اجازه هم برنامه ناقص اجرا شد. فقط پیغام می ده که برنامه 16 بیت هست.نقل قول:
خلاصه Defense+ را که Disable کردم برنامه قشنگ اجرا شد. حالا چه کار کنم که نخواهم این قسمت را غیر فعال کنم.
سلامنقل قول:
اون ستاپ با حجم 60MB هم روی ویندوز 32 بیت و هم 64 بیت نصب میشه.
سلامنقل قول:
میتونی برای برنامه در +D رول بسازی و Trusted Application را براش انتخاب کنی.
یا اول سندباکس را غیر فعال کن و بعد برنامه را اجرا کن و کمودو پیغامی داد توجه کن که Remember تیک داشته باشد، بعد Allow کن، تا در قسمت +D ثبت بشه و دیگه پیغام نمیده.(بعد سندباکس را فعال کن)
سلام دوستان
2 سوال
ایا nusb3nom ویروسه؟ که با نصب ویندوز جدیدم از بین نمیره ؟
حالا من کومودو رو نصب کردم 122 مگ هم اپدیتش کردم این فایلش کجا میره که وقتی می خوام ویندوز عوض کنم بخوام بکاپ بگیرم
در مورد nusb3nom میشه بیشتر توضیح بدید؟؟چطوری پیداش کردین؟تو ویروس توتال آپلود کردین تا ببینین هست یا نیست؟؟نقل قول:
برای بک آپ گرفتن از آپدیت های کومودو کافیه به مسیر زیر برید :
C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\scanners
یک فایل به اسم bases.cav هست که اونو کپی کنید تمومه!
موفق باشید
دوست عزیز ممنون از راهنماییتوننقل قول:
من اصلا عادت نداشتم که انتی ویروس تو سیستم و لپتاب نصب کنم تا اینکه چند روز قبل موقع کار یه پیغام ظاهر شد که میگفت insert disk to drive که اسم این وارنینگگ nusb3nom بود که retry , cancel , try again داره
این شد که تعریف کومودو را که از بچه ها زیاد شنیده بودم رو سیستم نصبش کردم و اپدیتشم کردم و بعد اپدیت یه فول اسکن هم کردم که تا الان خبری از وارنیننگ نیستش .البته خالی از لطفم نیست که بگم بعد از فول اسکن 169 فایل الوده پیدا کرده و ترتیب همشونو داد
دوستان یه مشکلی پیش اومده ، وقتی می خوام یه نرم افزاری نصب کنم میگه باید اول از adminstrator اجازه بگیری . چکار بایستی کرد
در ضمن وقتی کومودو رو ریمو کردم مشکل حل شد و دوباره نصبیدم همان وارنینگو داد
ممنون از شما
سلامنقل قول:
برنامه چون در لیست سفید کمودو نیست میره تو سندباکس و بعضی هاشون دچار مشکل میشن....شما باید برنامه را به لیست سفید اضافه بکنی:
شما همین 3 - 4 صفحه آخر رو با دقت بخونی یه چیزهایی دستگیرت میشه.....کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5463432&postcount=92
دوستان هنگام نصب کومودو عبارتی تحت عنوان Secure DNS بود که هنگام نصب بطور پیش فرض تیک دار نیست
کار این گزینه چیه ؟
اگر بر طبق گفته کومودو خیلی مفیده پس چرا بطور پیش فرض فعال نیست ؟ آیا تداخلی داره؟
سلامنقل قول:
این سرویس برای وبگردی سریعتر و امنتره؛ یعنی اگه خواستید وارد سایت خطرناکی بشید مثل سایتهای فیشینگ یا سایتهای حاوی مخرب و بدافزار و ...بشید میبینید که کمودو اونها را بلاک کرده و اجازه نمیده.
دلیل اینکه بطور پیش فرض فعال نیست احتمالاً اینه که کمودو خواسته تا دست کاربر برای انتخاب باز باشه تا اگه خواست از یک DNS دیگه استفاده بکنه حق انتخاب داشته باشه.
با سلام ،
دوستان یک سایت بود مثل ویروس تونال با این تفاوت که ویروس توتال اون
اسکن میکنه اون سایت اجرا میکرد و تعییرات رو و جاهاس که انجام میده
رو نشون میداد .
اگر کسی میدونه چیه ، من بهش نیاز دارم به یک کرک خیلی مشکوک
برخودم به کرکش هم خیلی نیاز دارم.
منظورت سایت زیر هستش که با اجرای فایل ، تغییرات اعمالی روی سیستم عامل و رجیستری بهمراه تصویر برنامه نشون میدهنقل قول:
http://anubis.iseclab.org
سلامنقل قول:
طبق نظر جناب TIGER یکی از بهترین سایتها همونی که ایشون نام بردند....
البته میتونید از سرویس کمودو(camas) هم استفاده کنید:کد:http://anubis.iseclab.org/
کد:http://camas.comodo.com/
با سلام
دوستان یه سوال دارم.وقتی یک برنامه رو trusted میکنم کومودو باز هم دفعه بعد موقع اجرا میپرسه.چی کارش باید کرد؟
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
با سلام
دوستان یه سوال دارم.وقتی یک برنامه رو trusted میکنم کومودو باز هم دفعه بعد موقع اجرا میپرسه.چی کارش باید کرد؟
سلامنقل قول:
در مورد trusted باید بگم وقتی فایلی را به Trusted Files اضافه کنید کمودو دیگه کاری به کارش نداره و اجازه میده راحت و بدون مشکل اجرا بشه.
ولی در مورد اینکه میفرمایید کمودو باز میپرسه، { یعنی در مورد سوال}، اگر تیک Remember my answer را بزنید جواب شما در +D ثبت میشه و دیگه اون سوال تکرار نمیشه.
یک نکته: در مواردی معدود؛ برخی برنامه ها> فایل اصلی را وارد لیست سفید میکنیم و مثلاً فایل دیگری از برنامه هم قصد اجرا شدن داره که کمودو دوباره در مورد اون فایل سوال میپرسه که اون فایل از برنامه را هم باید وارد لیست سفید کنیم.{یا اگه کمودو سوالی پرسید باید Allow کنیم؛ تیک Remember هم خورده باشه}
در کل هر فایلی که کمودو میبره تو سندباکس> میبینی که در لیست سفید نیست... میتونید فایل را به لیست سفید اضافه کنید. و هر سوالی که کمودو میپرسه هم > در بخش +D برای اون فایل رولی ساخته نشده.و کمودو چون جواب شما را نمیدونه، بنابراین میپرسه و راهش رو هم که گفتم چیکار کنید.
نقل قول:
این گزینه remember my answer که شما میگی نیست تو گزینه ها.always trust this file هم میزنم باز میپرسه.تو قسمت +D هم این برنامه تو لیست tusted هست.ولی باز میپرسه.
سلامنقل قول:
در پست قبلیتون شما دقیق مشکلتون را طرح نکردید، و من هم کلی جواب دادم.... ولی با توجه به این پست که میفرمایید گزینه remember my answer وجود نداره و گزینه always trust this file را میزنید.... بنابراین مسئله مشخص میشه:
شما منظورتون این پیغام کمودو هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل: وارد +D بشوید و قسمت Defense+ Settings و سربرگ Sandbox Settings تیک اون قسمتی را که در عکس نشون دادم را بردارید و بعد OK کنید.
این عکس:
ممنون دوست عزیز درست شد.حالا تیک این گزینه که برداشتم چی هست؟از لحاظ امنیتی کار درستی هست که تیک رو برداشتم؟
سلامنقل قول:
خواهش میکنم؛؛
دوست عزیز مطمئن باش اگه برداشتن اون تیک مشکلی از لحاظ امنیتی ایجاد میکرد اصلاً به شما توصیه نمیکردم که این کارو بکنید. برداشتن اون تیک نه تنها مشکلی نداره بلکه برای اینکه به بهترین تنظیمات کمودو هم برسیم حتماً باید اون تیک را بردارم.... با برداشتن اون تیک کمودوتون حرفه ای تر شده.:11:
سلام
جریان CIS 5.5 چیه که توی بعضی سایتا هست ولی توی سایت کومودو نیست؟!
جریانش اینهنقل قول:
با خود کومودو میتونی آپدیت کنی
سلام
کمودو دیشب ورژن 5.5.195786.1383 را ارائه کرد، تغییرات اعمال شده:
نقل قول:
IMPROVED! WEB installer now supports more reliable installation experience e.g. support for resuming broken downloads
IMPROVED! Program updater now uses a new updating mechanism which reduces the update size significantly
IMPROVED! Minor GUI fixes and corrections
FIXED! Various incompatibilities between BO defense and various applications(e.g. games, windows applications etc.)
FIXED! License manager does not work properly when system time is modified
FIXED! Various crashes related to the antivirus engine
میتوانید برای دریافت آپدیت نرم افزار از طریق برنامه کمودو اقدام کنید؛
یا برای دریافت فایل نصب ورژن جدید میتوانید از این لینک استفاده کنید:
COMODO Internet Security Premium 5.5.195786.1383
Download
کد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispremium_installer.exe
با حجم 60M و قابلیت نصب روی ویندوزهای 32 و 64 بیتی
با سلام مجدد
اساتید چطور میشه بوسیله cloud scan اسکن رو انجام داد؟ایا اولویت خاصی داره با دیتا بیس؟
---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
با سلام مجدد
اساتید چطور میشه بوسیله cloud scan اسکن رو انجام داد؟ایا اولویت خاصی داره با دیتا بیس؟
این کار با تنظیمات پیش فرض اگر به نت متصل باشید انجام میشه. هم برای اسکن ، و هم فایل های اجرا شده داخل سندباکس. معمولا فایل های اجرا شده در سندباکس بهتر در کلود اسکن میشه.نقل قول:
اصلاً الآن وضعیت اینجوری شده که میخوام فایلی باز کنم طول میکشه میخوام ببندم طول میکشه ، میخوام فایل PDF یا WORD رو ببندم طول میکشه البته نه همیشه 30% اوقات ، بعضی نرم افزارا مثل فایرفاکس گاهی هنگ میکنن و در وضعیت Not responding قرار میگیرن و تو همه این موارد وقتی به Task Manager میرم میبینم cmdagent بخش CPU ( نه Ram رو) بالای 80% اشغال کرده !!!نقل قول:
البته من روش برداشتن و نصب مجدد و آپدیت آفلاین رو که در پست 2112 گفتید انجام ندادم اگه فکر میکنه مشکلو حل میکنه انجام بدم و لطف کنید آدرس آموزش نصب و آپدیت آفلاین رو برام بذارید .
ممنون.
سلامنقل قول:
قبلاً هم گفته شده که استفاده کمودو از منابع سیستم در حد نرماله، و اذیت نمیکنه..... الان آنتی ویروسهای سنگینتر از کمودو در بازار موجوده....حالا چرا شما مشکل دارید را نمیدونم؛
در پست 2112 هم من گفتم اگر برای کمودوتون مشکلی ایجاد شده اون کارو بکنید....در کل ورژن کمودوتون الان چنده؟ سعی کنید ار آخرین ورژن یعنی 5.5.195786.1383 استفاده کنید...
=====
روش آپدیت افلاین کمودو خیلی آسونه، شما ابتدا دیتابیس کمودو را آپدیت کنید و بعد از فایل bases.cav که در مسیر پیش فرض: C>Program Files>COMODO>COMODO Internet Security>scanners قرار داره یک کپی بگیرید و بعد برای استفاده هم بعد از نصب ورژن جدید: سیستم را ریستارت کنید و کلید F8 را نگه دارید و ویندوز را در حالت Safe Mode بالا بیاورید و بعد وارد همان مسیر ذکر شده شوید و فایل bases.cav را پاک کنید و بعد bases.cav جدید را کپی کنید.
=====
برای حل مشکلتون هم سعی کنید از ورژن جدید کمودو استفاده کنید و میتونید در تنظیمات بخش آنتی ویروس Real-Time Scanning را بگذارید روی Stateful؛
سلام
با این که آخرین ورژن کومودو نصبه ولی بازم Updaterـش پیغام میده و در مورد آپدیتش سوال میپرسه
چرا؟!
ممنون ، فکر میکردم تا وقتی آپدیت باشه نیاز به نصب ورژن جدید نیست .:20:نقل قول:
ورژن کمودوی من 5.3 هست ، این آخرین ورژنش رو از خود سایتش بگیرم ؟
کمودو رو باز کنید. ( اگر روی تنظیمات پسورد گذاشتید بر دارید فعلا ) سربرگ more سپس گزینه چک آپدیت رو بزنید مرال رو تا انتها انجام بدید و در خواست ریست رو هم تایید کنید.نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.comodo.com/home/download/download.php?prod=cis
نقل قول:
سلام
اون آپدیتی که شما مدنظرته، آپدیت دیتابیس و لیست سفید کومودو است؛ و ربطی به ورژن جدید نداره. شما بهتر همیشه از آخرین ورژن استفاده کنید، چون مشکلات ورژنهای قبلی رفع و کمتر میشه و ویژگیهای جدیدی هم اضافه میشه.
==
شما برای ارتقاء ورژن میتونید از طریق برنامه کمودو اقدام کنید در قسمت More و Check for Updates
اگر از این طریق موفق به این کار نشدید،(چون ورژن 5.3 کمی در این باره مشکل داشت) میتونید فایل نصب ورژن جدید را از سایت کمودو دانلود و نصب کنید. این پست را بخونید لینک دانلود آخرین ورژن کمودو:
فقط قبل از حذف ورژن قبلی 2 تا کار بکنید: اول اینکه از فایل bases.cav یک کپی بگیرید که داستانش رو در پست قبلیم گفتم....کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6236794&postcount=2546
و کار دوم اینکه چون شما الان کمودوتون دارای تنظیمات شخصی هست که برای برنامه ها در +D و قسمت فایروال رول ساخته اید و بعضی برنامه ها را در لیست سفید اضافه کردید و ...، برای اینکه بعد از نصب ورژن جدید دوباره نخواهید همه چیز را از اول شروع کنید و برای اینکه همین تنظیمات را بتونید داشته باشید این کارو بکنید:
وارد قسمت More بشید و Manage My Configurations و اون تنظیمی که Active هست را کلیک کنید و بعد دکمه Export را بزنید و جایی اونو ذخیره کنید؛؛ بعد از نصب ورژن جدید هم در همین مسیر باید تنظیم مورد نظر را Import بکنید و بعد هم اونو Active کنید ( با این کار خیلی راحت تنظیمات قبلیتونو حفظ کردید).
سلام
یک نکته:
کمودو ابتدا ورژن 5.5.195786.1382 را منتشر کرد:
و بعد از چند ساعت بعد یک آپدیت کوچولو هم اضافه کرد، الان باید ورژن کمودو این باشه: 5.5.195786.1383
اگه کمودو پیغام میده به خاطه همینه، این آپدیت از طریق برنامه کمودو به راحتی قابل دریافته. که جناب دکتر مراحلش رو توضیح دادند.
سلام دوستان
من تازه عضو شدم و از این تاپیک به این پرباری حیرت زده شدم
دوستان من قبل از اشنایی با این انجمن دو ماهی بود که نسخه رایگان سکیوریتی کمودو را نصب کرده بودم. اما حالا با خواندن بعضی
پستهای ارسال شده دوستان چند سوال برام پیش امده:
1-موقع نصب comodo internet security تیکComodo DNS رو برنداشتم
2در هنگام نصب کمودو فایروال ویندوز را به این صورت (و نه به روشی که اقا مهران گفته بود)خاموش کردم:
start>contorol panel>windows firewall ایا اشکالی در نصب یا امنیت سیستم من پیش می اید؟
3-با توجه به موارد 1 و 2 ایا باید کمودو را پاک و دوباره نصب کنم. در ضمن تا به جال مشکلی با کمودو و امنیت سیستم برام پیش
نیامده.
4-دوستان من درکنار کمودو ازpanda cloud antivirus هم استفاده می کنم و تداخل یا کندی سرعت محسوسی هم تا به حال برام
پیش نیامده.ایا این ترکیبی که دارم در کنار کمودو استفاده می کنم بهتره یا استفاده از clear cloud(لطفا با دلیل)در کنار کمودو.
5-عزیزان برای اسکن فلش مموری لازم است از برنامه خاصی مثلpanda usb vaccinaو...استفاده کنم یا همان کمودو سکیوریتی
کفایت می کنه؟
6-در یک پستی اقا مهران گفتند که هنگام خرید انلاین به قفل زردی اشاره کردند .اون قفل زرد چیه؟
ایا برای این رمزنگاری و امنیت در هنگام خرید انلاین باید برنامه خاصی را نصب کنم؟
ببخشید کمی طولانی شد.
سلامت باشید.
با سلام و تشکر
من هم این گزینه رو برنداشتم و در واقع نصب هست چه مشکلی پیش میاره ؟نقل قول:
من نمی تونم با idm دانلود کنم این برنامه در قسمت trusted هم هست
البته الان که یکبار idm رو بستم و دوباره باز کردم تونستم برای همه برنامه ها به این صورت هست که باید خارج بشی
چرا به همچین سایتی گیر داده ؟
با تشکر
یه توضیحی هم بدم در هنگام نصب آپدیت ممکنه که توی نصب CMDAGENT.EXE گیر کنه و باید یه ریستارت بکنید . دباره از MORE آپدیت کنید تا این پکیج نصب بشه....
سلام
برای پشتیبان گیری از آپدیتهاش باید از همون bases.cav پشتیبان بگیریم؟
چطور میتونم تنظیمش کنم تا سر یه ساعتی شروع به آپدیت کنه؟
سلام دوست عزیز؛ خوش آمدید :11:نقل قول:
1- شما الان دارید از Comodo secureDNS استفاده میکنید و مشکلی نداره و خوبهنقل قول:
2در هنگام نصب کمودو فایروال ویندوز را به این صورت (و نه به روشی که اقا مهران گفته بود)خاموش کردم:
start>contorol panel>windows firewall ایا اشکالی در نصب یا امنیت سیستم من پیش می اید؟
3-با توجه به موارد 1 و 2 ایا باید کمودو را پاک و دوباره نصب کنم. در ضمن تا به حال مشکلی با کمودو و امنیت سیستم برام پیش
نیامده.
2- مهم اینه که فایروال ویندوز خاموش باشه، البته جناب مهران خان اون مطلبی که فرمودند مربوط به ورژنهای قدیمی کمودو بود ؛؛ ولی از ورژن 5.3 ، هنگام نصب کمودو، خودش فایروال ویندوز و همینطور ویندوز دیفندر رو خاموش میکنه و اگر هم بخواهید کمودو را پاک کنید، خودش دوباره اونها را فعال میکنه و نیازی به دخالت کاربر نیست:
3- خیر؛نقل قول:
Version 5.3.175888.1227: 12 January, 2011
IMPROVED! Installer - It now enables/disables windows firewall/defender during the installation/uninstallation
پاندا کلود با کلیر کلود فرق داره> پاندا یک آنتی ویروسه مبتنی بر دیتابیس مستقر بر سرور و پردازش ابری که روی سیستم خانگی نصب میشه، و میتونه مکمل خوبی باشه؛ ولی کلیر کلود یک secureDNS هست که خودش سروره، و روس سیستم کاربر نصب نمیشه، و ضمناً از آنتی ویروس Vipre استفاده میکنه> شما هم که DNS کمودو را انتخاب کردید، پس نیازی به کلیرکلود نیست.نقل قول:
4-دوستان من درکنار کمودو ازpanda cloud antivirus هم استفاده می کنم و تداخل یا کندی سرعت محسوسی هم تا به حال برام
پیش نیامده.ایا این ترکیبی که دارم در کنار کمودو استفاده می کنم بهتره یا استفاده از clear cloud(لطفا با دلیل)در کنار کمودو.
نیازی که نیست، همون کمودو کفایت میکنه، سندباکس کمودو یادت نره :46:نقل قول:
5-عزیزان برای اسکن فلش مموری لازم است از برنامه خاصی مثلpanda usb vaccinaو...استفاده کنم یا همان کمودو سکیوریتی کفایت می کنه؟
اون قفل نشون میده که سرور اون صفحه مورد نظر از پرتکل امن ssl استفاده میکنه و گواهینامه امنیتی رو داره. و اطلاعات رد و بدل شده رمز گذاری میشن.نقل قول:
6-در یک پستی اقا مهران گفتند که هنگام خرید انلاین به قفل زردی اشاره کردند .اون قفل زرد چیه؟
خیر. اون گواهینامه ها رو بعضی از شرکتهای امنیتی که در این زمینه فعالیت دارند صادر میکنند.نقل قول:
ایا برای این رمزنگاری و امنیت در هنگام خرید انلاین باید برنامه خاصی را نصب کنم؟