دوستان مخابرات بعد از ماه ها به من زنگ زده میخواد بهم سرویس بده
حالا من 1 ماه از شارژم تو یه سرویس دهنده دیگه مونده
از دوستانم شنیدم که سرویس مخابرات افتضاح شده و دائماً قطعی داره
این درسته؟؟
Printable View
دوستان مخابرات بعد از ماه ها به من زنگ زده میخواد بهم سرویس بده
حالا من 1 ماه از شارژم تو یه سرویس دهنده دیگه مونده
از دوستانم شنیدم که سرویس مخابرات افتضاح شده و دائماً قطعی داره
این درسته؟؟
هفته ای یکبار اونم سه چهار ساعت.البته اینده رو خدا میدونه و استراتژیست های مبارزه نرم:31:نقل قول:
من 2 تا از دوستام دارن میگن قطعی نداریمنقل قول:
با یکی دیگه صحبت میکردم میگفت یه روز در میون قطعی داره
اینا همشون از تهران هستن
حال فکر میکنم مشکل از مناطق باشه
شما چی میگید؟؟
سلام
من که اکباتان هستم به همین صورته که گفتم.از بچه های دیگه هم میخوام مقعیت تقریبیشون رو بگن تا دوستمون به یه نتیجه ای برسه.
من فکر نکنم بین مراکز مختلف تا اینقدر تفاوت باشه.من میگم از مخابرات بگیرخدا بزرگه
بچه ها من دانلودم زیاده به نظرتون 128 مخابرات میتونه به من کمک کنه ....؟
من هم عکس و هم کشتی کج و هم موزیک خارجی و هم برنامه و هم وبگردی رو با 256 مخابرات راحت انجام میدم.البته کامپیوترم 24 ساعته روشن هست:8:نقل قول:
نقل قول:
256 نامحدود ..... ؟
اره نامحدوده.با کارت برادرم گرفتم چون فوق لیسانس هست.ماله خودم رو بردم کم مونده بود بزنه تو گوشم.البته کارت جانبازی رو 512 میدن.نقل قول:
چه طوری ثبت نام کردی .... ؟نقل قول:
چقدر میدی ...؟
ماهی هست یا چند ماهه ...؟
با کارت دانشجویی نمیشه ...؟
رفتم مخابرات منطقمون (البته مال محل ما روبروی خونمون هست) با مدارک درخواست 256 دادم.مدارک هم کپی و اصل کارت ملی صاحب خط و اخرین قبض تلفننقل قول:
256 دوازده و پانصد.128 هم ده تومان هست
با لیسانس یا بدون لیسانس همون 128 میدن ولی کارت دانشجویی فوق داشته باشی 256 میدن.
مبلغ میاد روی قبض تلفن.هر 2 ماه هم قبض ها میاد
اگه کاردانی. (فوق دیپلم) مجازی باشی میدن.باید بدن چون اگه ندن متونی به سازمان تنظیم مقررات رادیوئی شکایت کنی . بهد شکایت از مخابرات زنگ میزنن. یهو 2 مگ بهت میدن.
دوستان سلام
بالاخره adsl وصل شد !!! بعد از دو سال انتظار...
ولی من 256 گرفتم الان دارم دانلود می کنم سرعتم به زور به 14 می رسه...256 دادن یا ...؟! از کجا باید چک کنم؟
ممنونم
سلامنقل قول:
شما وارد تنظیمات مودم بشید همون آی پی 192.168.1.1 و ببینید downstream رو چند زده
اصولا باید بین 253 تا 256 kbps باشه
نکته:البته روی downstream مودم تاثیر نمی زاره ولی امروز سرعت خوب نیست و من هم که 256 دارم سرعتم خیلی نوسان داره و حتی به 2 کیلوبایت هم می رسه:2:
برای بقیه دوستان هم همین جوریه ؟
منم که مخابرات ندارم یکم احساس میکنم امروز و الان سرعتم افت کرده! برای مثال 4شیرد اصلا بالا نمیاد!!نقل قول:
درمورد downstream که گفتین، کدوم رو باید نگاه کرد؟ data rate؟
کد:
Downstream Upstream
SNR Margin: 33.9 20.1 db
Line Attenuation: 49.3 27.3 db
Data Rate: 608 606 kbps
Max Rate: 8964 977 kbps
POWER: 13.4 11.3 dbm
CRC: 0 0
دوستان سرعت شما هم امروز گازئیلی شده یا برای من فقط اینجیوریه؟
چرا سرعت این قدر اومده پایین . فکر کنم از قصد اینکارو میکنن
نقل قول:
گویا سراسریه بقیه هم همین جوری باشه ولی الان تقریبا سرعت دانلودم درست شد بعد از چند ساعت بهم ریختگی :2:
البته من با این اطلاعاتی که مودمتون می ده حدس می زنم data rate از max rate گزینه ی بهتری باشه برای در نظر گرفتن اینکه سرعتتون رو روی چه عددی بستننقل قول:
البته برای adsl مخابرات دقیقا روی عددی بسته میشه که سرویس متقاضی هست یعنی اگر سرویس 128 باشه دقیقا روی 128 بسته میشه ولی شرکتهای دیگه روی عدد بزرگتری می بندن
ممنونم من چنین چیزی ندیدم... ولی یه adsl info داره که تو زیر مجموعه ش نوشته:نقل قول:
Downlink rate 24537593
این یعنی 265؟!
شما مارک و مدل مودمتون رو بگید تا ببینیم اطلاعات رو چه جوری نوشتهنقل قول:
بله Data Rate همون چیزی هست که شما می خواید.نقل قول:
Max Rate هم همون Attainable Rate هست.
ممنون از پیگیریتوننقل قول:
مودمم:
Tenda W548D v2.0
شما وارد صفحه اول تنظیمات مودم بشید، و از همونجا یه عکس بگیرید و اینجا قرار بدید.نقل قول:
نه نه:31:! ببخشید که واضح تر نگفتم، منظورم از همون صفحه ای هستش که گفتین Downstream نوشته.نقل قول:
که احتمالا توی Status Info یا Monitor Info هستش
آقا سرعت مخابرات برای تهران چنده؟؟؟
خواستم بدونم با شهر ما فرق داره
این چه عکسیه که گرفتی . برو تو قسمت status info اونجا نوشته که دان استریم چقدره. مودمت زیاد معروف نیست . حداقل tp-link میگرفتینقل قول:
سلام امروز واقعا سرعت اینترنت من یکیکه خلی بدبود.
من manual مودمتون رو دان کردم و تنها به اطلاعاتی رسیدم که در همون status info قرار داره که قبلا خود شما هم بهش رسیده بودید یعنی عکس زیر :
ADSL Information in DSL Uplink Mode
ویرایش شد :
عددی که اینجا برای downlink گذاشته عدد 2556546 هست
اینم لینک دانلود manual :
من هم نمی فهمم این عدد بر اساسه بایته یا کیلو بایت :41:کد:http://www.tenda.cn/uploadfile/downloads/uploadfile/201103/W548DV2.0/W548D%20V2.0%20User%20Guide_EN.doc
دوستان اگه می دونن راهنمایی کنن
براساس کلیو بایتنقل قول:
نقل قول:
آخه اگه کیلوبایت باشه اونوقت عددی که ایشون گذاشتن میشه 24 مگابایت یا 24 مگا بیت که عمرا مخابرات روی این عدد دان استریم رو ببنده
ایشون عددشون رو توی صفحه قبل گذاشتن یعنی پست زیر :
نقل قول:
جواب ما چی شد :19:نقل قول:
سرعت روی مقدار واقعیش هست چون نامحدوده
256 : روی 25 تا 29 کیلو بایت هست
(سرعت من با دانلود منیجر 29 کیلوبایت بر ثانیه نمایش داده میشه )
128 : البته 128 رو گویا بیشتر کردن و روی 15 تا 19 کیلوبایت هست
ویرایش:
دو فیلم از سرعت دانلود مخابرات تهران در پست اول موجود هست که می تونید دانلودشون کنید برای 2 سرعت 128 و 256
تهران چون سرویساش نامحدودن سرعت واقعی رو بهت میدن که اشترک 10 نفرست . یعنی سرعت 128 رو تقسیم بر 10 کن سرعت دانلود در میاد. در اصل باید 8 باشه که مخابرات اومده کرده 10. زیاد تقیر ان چنانی نداره . اگه سرویس شهر همدان حجمی باشه سرعت رو بالا میبندن تا زود ترافیکت تموم بشه.نقل قول:
سلام به همه یک سوال دارم
مقدمه من از مخابرات کرمانشاه سرویس میگیرم و چند تا دیگه از دوستام تو مرکز ما هستن
و من میتونم با اکانت دوستم وصل بشم (یعنی مک یا هر چیز دیگه رو قفل نکردن )
میخوام سرویس 2 مگابیت بگیرم(البته با یکم پارتی بازی)
سوال مخابرات میتونه کاری کنه که چند نفر با یک اکانت همزمان وصل شن (مولتی لاگین)؟
اصلا کسی تا حالا این کارو کرده؟!
منتظر جوابهاتون هستم :20:
حرف ها میزنی ها:5:!! اون 128 به کیلوبیت بر ثانیه ست، که وقتی تقسیم بر 8 (ضریب بایت به بیت) میکنی، میشه 16کیلوبایت بر ثانیه، و برنامه هایی که استفاده می کنید 99%شون به کیلوبایت بیان میکنن.نقل قول:
اینی که شما میگی، یعنی اگه ضریب اشتراک 2 بود سرعت شما 64 میشد:31:! این ضریب اشتراک یه چیز دیگه ست، و ربطی به سرعت شما نداره، روی سرعت تاثیر داره اما ربطی نداره.
ببخشید ! پیش میاد دیگه ! اینم عکس از اون جایی که باید باشه:(در مورد مودم مخابرات گفت چون با سیستمامون ست میشه اینو بگیر...منم فکر می کردم مزخرف میگه ولی چون بعد از دوسال قرار بود به اینترنت پرسرعت (!) وصل شم گفتم به جهنم بذار همینو بزنه...راستش هم استرس داشتم که ممکنه اگر حرف،حرف اونا نباشه مشکلی براش پیش بیاد هم خیلی ذوق زده بودم و نمی فهمیدم چیکار می کنم !!!)نقل قول:
واقعا از شما ممنونم...خیلی خیلی لطف کردین و این همه وقت گذاشتین.یه دنیا تشکر...نقل قول:
ولی یه سوال آخر 2 مگه یا 256 یا 128 ؟!
الان سرعت دانلودم ین 12 تا 16 نوسان می کنه...نکنه 128 باشه؟:19:
خواهش می کنم:46:نقل قول:
من که نتونستم بفهمم چون اگه بر اساس بیت هم باشه باز عددی حدود 2.9 مگابیت بدست میاد که امکان نداره مخابرات روی این عدد سرعتتون رو بسته باشه
من که نتونستم بفهمم که کجا رقم DOWNSTREAM رو زده
ولی می تونید توی 2 سایت زیر سرعتتون رو تست بگیرید
http://www.speed.net
و
http://www.speed.io/index_en.html
شما یه تست توی این دو تا سایت بگیرین و نتیجه اش رو اینجا قرار بدین
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
میشه ولی تفاوتی نمیکنهنقل قول:
مثلا من که سرویسم 256 هست اگر با اکانت 2 مگابیت لاگین بشم بازم سرعتم همون 256 خواهد بود چون خط من روی سرعت 256 بسته شده نه 2 مگابیت
البته من با اکانت 256 یکی دیگه تست گرفتم و دوتا مون همزمان متصل بودیم ولی با فرض اینکه بتونم با اکانت 2
مگابیت هم لاگین بشم باز هم سرعتم 256 خواهد بود به همون دلیلی که بالا گفتم
مرسی دوست عزیز وابت جوابت اما من الان 256 دارم و دوستم 1 مگابیتنقل قول:
بعضی اوقات با مال دوستم وصل میشم و با سرعت 1 مگابیت دانلود میکنم :5:
ممنونم.تو سایت speedtest.net تست کردم نتیجه این شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال،اگر سرویس من 256 باشه ولی مخابرات به هر دلیلی سرعت رو امروز پایین آورده باشه و مثلا به 100 رسونده باشه آیا باز هم تست سرعت 256 رو نشون میده یا نه همون 100 رو ؟
چه راهی هست که من متوجه شم 256 به من دادن؟؟ فرمی که امضا کردم 256 بود...شنبه باید برم سراغشون...
شما احتمالا سرویستون با محدودیت حجمی هست و اصولا با محدودیت حجمی رو بالاتر می بندننقل قول:
حالا اگه شما اکانت 1 مگابیت رو داشته باشید چون بالاتر بسته شدید می تونید از مزیت اکانت 1 مگابیت بهره مند بشید
downstream مودمتون چند هست؟
ولی مطئنم روی سرویس های نامحدود اصلا نمیشه اینکار رو کرد چون مثلا سرویس 256 روی 256 بسته شده و 128 روی 128
شما مسلما سرویستون 128 هست حتما با 1899 تماس بگیرید و مشکل رو مطرح کنید اونا 2 تا 3 ساعت بعد باهاتون تماس می گیرننقل قول:
برای یکی از فامیل هامون که سرویس 256 گرفته بود همین مشکل پیش اومد زنگ زدیم 1899 و پیغام گذاشتیم
اونا هم 2 3 ساعت بعدش زنگ زدن و وقتی گفتیم ما درخواست 256 کردیم ولی سرویس 128 به ما داده شده اونها هم سیستمشون رو چک کردن و گفتن تا 1 ساعت دیگه درستش می کنیم