با سلام
مثل اینکه استیو جابز از مدیر عاملی اپل کناره گیری کرده.
کد:http://narenji.ir/3178
Printable View
با سلام
مثل اینکه استیو جابز از مدیر عاملی اپل کناره گیری کرده.
کد:http://narenji.ir/3178
دوست عزیز مهمترین چیز پارت نامبر هست که باید اون رو مطابقت بدید.نقل قول:
نرم افزار Ultrasn0w بیخودی بر روی گوشی شما نصب هست، پس می تونید با خیال راحت این برنامه رو پاک کنید.
دوستان عزیز می دونم اینجا جاش نیست ولی تاپیک قیمت خیلی خیلی وقته کسی سر نزده واسه همین اینجا سوال قیمت میپرسم قیمت کف بازار iphone4 رو میخواستم 32 گیگ رو .ممنون.
با سلامنقل قول:
800 الی 830 تومن
موفق باشید.
واقعا" قیمت کف بازار اینه ؟؟چون سایتها که بالای 900 نوشتن.نقل قول:
کنار رفتن جابز از سمت CEO و قرارگیری به عنوان "رئیس هیئت مدیره" یا همون Chairman of the board قرار نیست ضربه ای به اپل بزنه. درسته Tim Cook مثل جابز نیست، ولی همین سیاستی که توی اپل به وسیله جابز داره اجراء میشه عامل موفقیت خواهد بود.
بدون شک می شه گفت هیچ مدیری تا حالا تو تاریخ آی تی مثل جابز طرفدارای خودشو نداشته، خیلیها بیشتر از یه مدیر اونو قبول دارند.
زبان حالشون توی امضاء من دیده میشه :دی
سلام
من یه آیفون 4 دارم که دادم
دادم بیرون برام برنامه اینا ریختن
الان خودم برنامه ریختم توش دیگه برنامه های اونایی بیرون ریختم کار نمیکنه و فقط ایکونش هست
لطفا کمک کنین مرسی
ا سلام خدمت تمامی دوستان عزیز...
من محمد از شیراز هستم که از امروز عضو این فروم شدم..
تازه امروز صبح 16 گیگ مشکی خریدم که فقط 3 روز کار کرده بود..
ورزن 4.3.5 . انلاک فاکتوری...که دادم برنامه نصب کنه برام هنوز باهاش کار نکردم
پیشا پیش از همه اساتید عذر خواهی میکنم چون خیلی مبتدی و صفر کیلومتر هستم..
سعی کردو پستهای مختلق رو بخونم
لطفان از سوالهام نخندید..
ارادتمند شما....................................کاکو محمد از شیراز
با سلامنقل قول:
مطمئنید فایل و یا برنامه ی خاصی رو از روی گوشی پاک نکردید؟
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم سوالاتتون رو بفرمایید.
فروم و انجمن مکان یادگیری و آموزش هست.
موفق باشید.
سلام ...نقل قول:
خب درستش هم همينه ! ايتونز به خاطر قوانين خيلي سختي كه داره برا نصب كردن و ريختن بازي و برنامه ، اگر با يه سيستم
سينك بشه بعد به يه سيستم ديگه بزني و اون فايل هاي .ipa كه توي لايبراري ايتونز بوده ، تو سيستمت نباشه ايتونز گير ميده!! تا وقتي كه اون برنامه هاي قبلي رو پاك نكنه ، چيز جديدي نصب نميكنه ! احتمالا برا شما هم اينجوري شده كه برنامه هايي كه برات از بيرون زدن پريده وقتي كه سينك كردي !
( البته برا اينكه پاك نشه چيزي ميشه سيستم رو آتورايز كرد كه تو خيلي شرايط مثل همين ، امكان پذير نيست !)
اما اينكه ميگي ايكوناش مونده ، ممكنه اين مشكل نباشه ! ( كه ٩٠ ٪ همينه : دى )
شاد باشي:40:
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
دوسا عزیز این آتورايز چی هست؟چه جوری می تونم انجامش بدم؟نقل قول:
مرسی
با سلامنقل قول:
اتورایز عملی هست که شما اکانت اپلی که دارید رو میتونید توی آیتونز ثبت کنید و شما رو بشناسه سرور تا بتونید دسترسی داشته باشید به عملیات بعدی.
برای این کار در نرم افزار آیتونز از منوی store authorize this computer رو انتخاب کنید و اکانت اپل که قبلا درست کردید رو وارد کنید .
موفق باشید.
برای ریختن یه فایل ویدئویی همراه با زیرنویسش راه دیگه ای به جز هاردساب کردنش نیست؟
دوستان اگه كسي آيفون 4 فروشي داره قيمت و شرايطش رو برام پ.خ كنه
ممنون
چندتا برنامه هست که نشون میده که الان حضور ذهن ندارم بگم اسمشون و ولی بگردی هستنقل قول:
به نظر من بهترین برنامه برای این کار AVPlayer هستنقل قول:
برای ریختن یه فایل ویدئویی همراه با زیرنویسش راه دیگه ای به جز هاردساب کردنش نیست؟
زیرنویس رو تشخیص میده حتی اگه چند تا فایل زیرنویس باشه
و حتی مثل km میتونی حین پخش فیلم زیرنویس رو عقب جلو و سرعتشو تنظیم کنی حتی
و خیلی امکانات دیگه که حس تایپش نیست :دی
ولی بگیر پشیمون نمیشی
سلام به همه...
ميشه اخرين خبرها از زمان معرفي iphone5جيه؟
چکش کردم،3دلاره و مجبورم بخرمش:دینقل قول:
فقط یه چیزی،زیرنویسای sub/idx رو چک کردم،انگار پخش نمیکنه نه؟
بعد چطوری زیرنویس رو همراه با فیلم سینک کنم به گوشی؟از طریق آیتیونز که نمیشناسه فایل زیرنویس رو همراه با ویدئو سینک کرد،هان؟:دی
پی نوشت:گوشی من جیلبریک نیستش
سلام. من تازه آیفون خریدم. همه چی رو به راه هست. فقط به نظر میاد مصرف gprs خیلی زیاده (بدون اینکه خودم برم توی بروزر) دوستان با تجریه پاسخ یدن لطفا.
میزان مصرف رو چک کنید با نرم افزارهای مربوطه از اتصال دائم هم جلوگیری کنید.نقل قول:
خيلى از برنامه ها بدون اجازه شما اينترنت رو چك ميكنند، push notification رو خاموش كنيد با اين كار مصرف باتريتون هم خيلي كمتر ميشه. يك روش خوب ديگه اينه كه وقتى از اينترنت استفاده نميكنيد Data رو خاموش كنيد، اگه sbsettings داشته باشيد خيلى آسون و بي دردسرهنقل قول:
---
- Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
3دلار پول دادم بابت Avplayer ولی متاسفانه موقع سینک کردن پیغام دادش که به 3g نمیخوره
در حالی که توی توضیحات نرم افزار توی آیتیونز همچین چیزیو ننوشته بودش
نرم افزاری که 3g رو هم ساپورت کنه برای پخش زیرنویس نیستش؟
شما Buzz Player رو امتحان کردی ؟نقل قول:
iPhone 3G نمیتونه decode کنه و فقط mp4 پخش میکنه که البته srt هم میتونه با mp4 پخش کنه
هیچ پلیری هم نیست برای این کار!
فیدبکاشو خوندم،اکثرا شاکی بودن از برنامهنقل قول:
پس بنابراین راهی برای من نمیمونه به جز اینکه برم یه آیفون 4 بگیرم یا اینکه هاردساب کنم هان؟:دینقل قول:
...............
البته دیروز خواهرم آیفون4 خرید،واقعا زشته من 3g داشته باشم و اون4:19:
البته اگه اینقدر برات راحته کلا صبر کن آیفون بعدی رو بگیر. اندکی صبر معرفی نزدیک است... !نقل قول:
سلام
دوستان من یک ایفون 4 32 از مالزی گرفتم
1. ورژن 4.2.1 هست
2.از کجا بفهمم گوشی لاک یا انلاک هست
3.چطوری میشه گوشی رو جیلبیریک کرد {ببخشید من خیلی مبتدی هستم}
با تشکر
نقل قول:
عزیزان کسی نظری نداره
با سلامنقل قول:
یه سیم کارت ایرانسل یا همراه اول بذارید داخلش
اگه آنتنش اومد و تونستید ارتباط برقرار کنید آنلاک هست.
2- برای جیلبریک هم باید به تاپیک زیر برید و آموزش رو بخونید
آموزش جلبریک Untethered در iOS 4.2.1 با GreenPois0n RC5
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=469319
سلام
قیمت روز مشکی 32 و 16 رو میخواستم
سلام،
کیبورد گوشیم پاک شده هم انگلیسی هم فارسی،
فقط قبلش دو سه تا برنامه رو که ربطی هم به کیبورد نداشت رو از cydia آپدیت کردم
بعدش کیبوردم حدف شد،
چی کار باید بکنم؟
با سلامنقل قول:
آخرین قیمت آیفون
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=371295
با سلامنقل قول:
داخل setting برید سپس general برید و از اونجا گزینه ی keyboard رو پیدا کنید و داخلش برید.حال international keyboard رو باز کنید و از طریق گزینه ی add new keyboard اضافه کنید.
البته روی سیستم عامل 4 فارسی در واقع نیست، عربیه.
موفق باشید.
سلام
گوشی من iphone4 lock هست و خاموشش کرم. الان دیگه روشن نمیشه و فقط عکس apple میاد و سیستم عامل بالا نمیاد! میخوام ببینم چجوری میشه با iTunes گوشی رو بالا بیارم!
ممنون
فكر نكنم بشه كاري كرد مگه اينكه سيم كارت at&t آمريكا گير بياري و بندازي توش و با آيتونز گوشي رو بياري بالا و به آخرين ورژن آپديت كني در كل كار هر كسي نيست مگه ببري بازارنقل قول:
آخرین قیمت iphone4 32 چنده ؟
ممنون
سلام
jailbreak برای 4.3.3
فایل یا یک سایت معرفی کنید. مرسی
سلام
من به مشکل خوردم نمیدونم قضیش چیه؟؟
وقتی میخوام تو cydia یه برنامه ای مثل action menu یا celeste یا sbsetting رو نصب کنم یه ارور میده. که مینویسه countinue queuing بعد که روش کلیک میکنم روی manage یه نوشته میاد که اینطوریه Q'd
قضیه چیه؟:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من iphone ام ساعتش ۵ ساعت از وقتی که باید باشه جلو تره!!!! الان دیدم که اینجوری شده کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟
شما برو تو ستينگ-جنرال-date and time - اگه گزينه Auto داره غير فعال كن و بعد از اونجا تنظيمش كن .نقل قول:
سلام به همگی .من تازه میخوام این گوشی رو بگیرم الان ساتیو دارم و بلددم که موقع خریدن سونی اریکسون رو زیر و رو کنم ولی از ایفون هیچی هیچی سر در نمیارم. میشه بهم کمک کنید. ؟ به خدا خیلی ممنونتون میشم. فکر کنید به یه کلاس اولی میخواین بگیرن چون واقعا نمیدونم چی به چیه. لطفا به ترتیبی که باید چک کنم و کجاش برم و چجوری برم بهم بگین. به خدا خیلی دعاتون میکنم. بازم ممنون