بابا آبرومونو نبر دیگه.البته خودم می دونستم اما می خواستم ببینم شما هم بلدین؟ :31:نقل قول:
راستی چطور میشه یکی از سیو های بازی رو پاک کرد؟من الآن دوتا خط سیو دارم میخوام یکیش را پاک کنم
Printable View
بابا آبرومونو نبر دیگه.البته خودم می دونستم اما می خواستم ببینم شما هم بلدین؟ :31:نقل قول:
راستی چطور میشه یکی از سیو های بازی رو پاک کرد؟من الآن دوتا خط سیو دارم میخوام یکیش را پاک کنم
آرمین جان بی زحمت ترکیب تیم کلاسیک رو میشه کامل بنویسی.
ممنون
چند تا بازیکن داره؟ کلا تیمش با احیانا 23 بازیکن بنویس به همراه اورالشون.
سلام
بعد از نصب بازی و وقتی که به اجرای بازی میروم و کلید paly بازی را میزنم صفحه زیر می آید چه کار باید بکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بازدن هر کدام از کلیدها صفحه از بین می رود و هیچ اتفاقی نمی افتد
در ضمن در هنگام نصب بازی بعد از زدن کلید finish پیغام زیر آمد
که بعد از زدن کلید Remind me in 14 days صفح رفت و بعد از اجرای بازی و پیغام اولی را میدهد حتی بعد قرار دادن کرک آن باز هم آن پیغام اولی را می دهد
من درست مثل همین مشکل رو دیدم یکی باهاش کلنجار می رفت زنگ زده به من میگه یه تیم درست کردم از بس ستاره داره کاکا رو گذاشتم دفاع ولی نمیدونم چرا همش میبازم!نقل قول:
دکی نه بابا من دیگه اینقدر هم بیغ نیستمنقل قول:
اصلاً حالا که دارید منو مسخره می کنید میرم تو تیمم(آرسنال)آرشاوین رو می ذارم دروازه بان،نصری رو هم میذارم دفاع و آخر و ...برای همین عمل شنیع مسخره کردن من،میرم بارسا رو آبکش می کنم البته رو لجندری :31:
ببخشید سوئتفاهم شد ظاهرا.نقل قول:
من این قسمت از پست اون دوستمون رو دیدم این پست رو فرستادم الان پست نقل قولش رو خوندم فهمیدم ماجرا رو.
منظورم اصلا با کسی نبود. اون که گفتم رو دیدم یه خاطره ای هست میاد به اینجا.
شما که دیگه یوزرتون داره میگه فوتبالی هستید. :40:
به هر حال بازم پوزش می خوام اگه اینجوری برداشت شد. :10:
خیلی جالبه برام خود من تو نسخه psp بازی fifa 10 یه همچین گلی تو شرایط خیلی عجیب زدم بازیکن اصلا رو زمین و هوا بود.نقل قول:
این از یه طرف 360 درجه واقعی رو میرسونه از یه طرف این ازادی عملی رو که تو برنامه نویسی بازی شده (و اصلا هم کار راحتی نیست) که باعث میشه چنین حرکاتی رو شاهد باشیم.
این فرق بزرگ FIFA هست که از تکراری شدن اجتناب میکنه.
می خواستم انگلیسی بنویسم ولی خیلی وقت گیر میشه من لیست رو سریع فارسی می نویسم
کلودیو تافارل
فرناندو هیه رو
ویکتور اونوپکو
کارلوس آلبرتو
جیووانی فاکتی
زیکو
لوتهار ماتئوس
ره وه لینیو
چا (B.Cha) کره ای هست این بازیکن نمی دونم کیه
بوتراگینیو
روژه میلا
توماس راولی
اریک کانتونا
هوگو سانچز
عابدی پله
گئورگی هاگی
رونالد کومان
جیووانی ریوه را
میشل پرود هوم
رودی فولر
تره زور
کرانکل
فرانس بکن بائور
کونتی
روفر
لئوناردو
امانسیو
ژان پیر پاپن
پیتر شیلتون
پل گسکوئین
فرانکو باره سی
بونیک
آلن شیه رر
خورخه کامپوس
آندره بره مه
شرمنده دیگه زیاد بود اورالشون همگی بین 87 و 92 هست البته تنها بازیکن 92 بکن بائور هست. سعی می کنم اگه شد اطلاعات هر کدوم رو بشتر و بهتر بذارم ولی خیلی جالبه که هیچ اشاره ای به این موضوع نشده که میشه این تیم ها رو آنلاک کرد
+
یه ترفند هم برای دو تا از تروفی های بازی یاد گرفتم که بعدا می ذارم ;)
سلام به دوستان
یه سوال
چرا داوریش اینطوریه؟؟؟؟طوریه که میخوان تیمت بزیو ببازه { مثلا من تکل میزنم خطا میگیره ولی تیم حریف تکل میزنه خطا نمیگیره}{ یا توپ میخوره تو دست بازیکن حریف بعضی وقتا میگیره بعضی وقتا نمیگیره و تا یه جای نوپ میخورع بعه نوک انگشت بازیکن من هند میگیره} { من با cpu{
بله یکی از نقات ضعف بازی ناداوریشه که کلا به ضرر هوش انسانی و به نفع AI هست. جدیدا اینطور شده نسخه های کنسولی قبلی رو نمی دونم ولی توی هیچ کدوم از نسخه های PC قبلی این مشکل به این شکل نبود. ولی خوب به اون شدت هم نیست که قبلا توی PES 2010 شاهدش بودیمنقل قول:
خب میگفتی میزاشتش تو دروازه.خوب جواب میده:31:نقل قول:
به نظرم هی بازیکن بزرگ خریدن اصلا جالب نیست.کلا تیمت باید بالانس باشه.
مثلا اگه 2تا هافبک نفوذی با اورال بالای 80 داری خب این دیگه کافیه و بازیکن ذخیرت برای این پست میتونه یه جوون با اورال 75 باشه یا حتی 72! مثالش هم کوتینیو بازیکن 18 ساله ی اینتر میلان که به خوبیه اشنایدر و استانکوویچ نیست اما شما با بازی دادن بهش و دیدن پیشرفتش لذت میبری...
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
آرمین جان باز این مشکل فیفا خیلی شدید نیست.اما همونطور که اشاره کردی PES 2010 به شدت مشکل داشت.تا جایی که اگه با تانک از روت رد میشدن داور خطا نمیگرفت:13:نقل قول:
آرمین جان این بازیکن پدر CHA DOORI بازیکن تیم ملی کره تو جام های جهانی 2002 و 2010 هست که سابقه ی بازی تو تیم اینتراخت فرانکفورت رو هم داره.نقل قول:
اما B.CHA ی بزرگ یکی از بهترین بازیکن های آسیا تو دهه ی 80 میلادی بوده.
راستی این تیم کلاسیک رو که گفتی واسه من هم آزاد بود تو قسمت تیم های Rest of the World بود.
چه بازیکن هایی داره اما جای خیلی ها خالی بود.مثل پله.مارادونا.رود گلیت.دنیس برکمپ.یاپ استام.یورگن کلینزمن.فرانک رایکارد.کرایوف.ریوالدو.ببت و ...
تیم کلاسیک که از همون ابتدا هست کنار تیم منتخب جهان.
تیم های کلاسیک دیگه ای هم هست (آنلاک شدنی)؟یا همونه؟
به نظرم یکی از دلایلی که گل زدن توی این بازی سختتر شده اینه که با کمی نگه داشتن دکمه شوت زدن, شوتها یا ضربات سر خیلی پر قدرت زده میشن
من بارها شده موقعیت گل بوجود بیارم ولی سر همین قضیه نتونستم توپ رو گل کنم
یا شوت خیلی بالا میزنن یا ضربه سر رو زیاد محکم میزنن
آره بازیکنای دیگه هم می تونستن باشن ولی من خودم با بودن مارادونا و پله اصلا موافق نیستم.نقل قول:
چه بازیکن هایی داره اما جای خیلی ها خالی بود.مثل پله.مارادونا.رود گلیت.دنیس برکمپ.یاپ استام.یورگن کلینزمن.فرانک رایکارد.کرایوف.ریوالدو.ببت � و ...
مثلا مسی دریبلش هست 97 یا 98 اونوقت دریبل مارادونا یا پله باید چند باشه؟
اگه مثه تیم منتخب جهان ترکیب متغیری می داشت خوب میشد اینطوری بازیکنای بیشتری رو متونستن قرار بدن.
فکر کنم آلمان از همه بیشتر بازیکن داره تو تیم کلاسیک.. 5 یا 6 بازیکن آلمانی توش هست ...بازم ژرمنی : دی
آخه اونایی که دمو رو بازی کردن فکر کنم چنتا بازی کخ تو دمو ببیری این تیم ها تو نسخه اصلی برات باز میشننقل قول:
ولی خیلی جالبه که هیچ اشاره ای به این موضوع نشده که میشه این تیم ها رو آنلاک کرد
5 بازیکن از برزیل
4 بازیکن از آلمان
4 بازیکن از ایتالیا
3 بازیکن از فرانسه
3 بازیکن از اسپانیا
3 بازیکن از انگلستان
2 بازیکن از مکزیک
بقیه کشور ها : روسیه - کره - کامرون - سوئد - غنا - رومانی - هلند - بلژیک - اتریش - نیوزلند - لهستان هر کدوم یک بازیکن دارن...
آمار الکی نده مسعود... ببین الان هم اروپا رو فتح کردیم هم قهرمان جام جهانی شدیم توی نیمه نهایی هم بردیم آلمان رو بازم از رو نمی ره این بچه... خدایا من چی کار کنم از دست این ژرمنی :31:
ماتادورو بچسب اصلا اینو بچسب که که توی ترکیب اصلی فرناندو هیه رو و بوتراگینیو هست ولی برا آلمان فقط ماتئوس توی ترکیبه اونم به خاطر اینه که آمانسیو مصدوه وگرنه اونم می رفت تو زمین :31:
اصلا شما وقتی تیم ها رو مرتب کنی بر اساس ستاره خواهی دید بالاترین معدل Overal مال اسپانیاست یعنی اسپانیا توی فیفا 11 اوله چرا؟ چون ذاتا اسپانیا همه جا توی رنکینگ هم اوله اروپا رو فتح کرده جهان رو فتح کرده توی فوتبال اگه غیر از اینیستا یا ژاوی امسال بازیکن دیگه ای بهترین بازیکن جهان بشه من می رم پدر پدر سوخته فیفا رو در میارم حالا اگه الگواخه رو هم انتخاب کردن مشکلی نیست
آرمین جان از اون حرفا زدیا برادر! من قبول دارم که Xavi و اینیستا خیلی عالی هستن اما باید قبول کرد که امسال عنوان بهترین بازیکن باید به اشنایدر هلندی میرسید که هم با اینتر میلان قهرمان اروپا شد و هم با هلند نایب قهرمان جهان.نقل قول:
اما امسال مسی و Xavi و اینیستا رو نامزد کردن! که خیلی نامردی بود.عنوان های اشنایدر بهتر بود...
حتی صدای ایراهیموویچ و خود Xavi هم درومد و گفتن اشنایدر برای این عنوان شایسته بود...
بگذریم.راستی فیفا 11 چرا جام حهانی نداره؟! یا من ندیدم.
سیستم جانشینی بازیکن های بازنشسته:
در بازی فیفا 11 بعد از بازنشستگی یک بازیکن.یک بازیکن 17 ساله جای او رو میگیره با این مشخصات:
1_اون بازیکن هموطن بازیکن بازنشسته هست.
2_ بازیکن جوان تمام پست های بازیکن بازنشسته رو بازی میکند.
3_اورال بازیکن جوان دقیقا 10 عدد از بازیکن بازنشسته به وقت خداحافظی کمتر هست.
4_خصوصیات فیزیکی بازیکن جوان کاملا مشابه با بازیکن بازنشسته است.
5_این مورد در قسمت Career بازی مشاهده میشه.
6_و سن بازنشستگی بازیکن هر زمان که برسه به قرارداد اون بازیکن با باشگاه مربوط نمیشه.مثلا اگه والتر ساموئل تا سال 2015 قرارداد داشته باشه این بازیکن در سال 2013 خداحافطی خواهد کرد.
7_سن بازنشستگی در پست های مختلف متفاوت هست.مثلا متوسط یک مهاجم تا 34 سالگی بازی میکنه و یک مدافع تا 35 سالگی.
8_استثناهایی هم وجود داره مثل خاویر الدمار زانتی(کاپیتان اینتر میلان) که تا 40 سالگی بازی میکنه و...
الان برای من جای مسعود شجاعی توی اوساسونا بازیکنی با همون مشخصات ظاهر شده اسمش رو نوشتع .B فقط همین! .B
درست Clone شده مسعود شجاعی هست. شیطونه میگه بخرم ببینم چه شکلیه چون مینی فیس ندارن بازیکنان Newcomer
حتما باید از تیم اوساسونا بخرمش فقط یه چیز عجیب بود این بازیکن .B وقطی ظاهر شد 21 سال داشت! من چک می کنم هر فصل و توی سرچ بازیکن ملیت ایران رو سرچ می کنم تا فصل پیش فقط 3 بازیکن نکونام - شجاعی - طیبی (این نمی دونم کیه لوگوی تیمش هم نا آشناست)
اینم بگم یه چیز مضخرفی که داره اینه که بازیکنی رو که سرچ می کنی باید از روی لوگو تشخیص بدی که مال کدوم تیمه! البته من لوگوی تیم ها رو می شناسم ولی خوب شاید یکی نشناسه یا بازیکنی که می خوای بخری توی یه تیم خیلی نا آشناست. همین طیبی من از کجا بدون توی کدوم تیم بازی می کنه یه لوگو خیلی نا آشنا داره تیمی که توشه. کلا توی بعضی موارد خیلی سهل انگاری کرده امیدوارم سال بعد بهتر بشه
یه اطلاعات عمومی هم بدم : الان که من کلا اکامپلیشمنت رو به 100 درصد رسوندم بالاترین اورال رو توی این شرایط می گیرم
قد : ماکسیمم
وزن : ماکسیمم
معدل توانایی ها : 94
یعنی بالاترین اورال 94 می تونه باشه اونم توی شرایط بالا فکر کنم یه درجه کمتر برای پست هافبک هجومی باشه که با متناسب کردن جثه بشه بالاترین اورال رو گرفت بعد اونم برای دروازبانی هست 92 میشم وقتی دروازبان میذارم پستم رو
کلا شدیدا توصیه می کنم این اکامپلیشمنت ها رو انجام بدید.
Andy Gray گزارشگر بازی فیفا 11:لیونل مسی به اندازه ی کافی خوب نیست!
برترین کارشناس لیگ برتر انگلیس آقای اندی گری در مقاله ی اخیر خود گفت اگر بهترین بازیکن سال یعنی لیونل مسی از بارسلونا در تیم لیگ برتری استوک سیتی(برای مثال) بازی میکرد برای دست و پنجه نرم کردن با مسائل لیگ برتر به مشکل میخورد و نمیتوانست در لیگ برتر دوام بیارد.
اندی گری میهمان شبکه ی Sky sport که سابقه ی بازی در استون ویلا و اورتون رو در کارنامش داره در این برنامه راجب نامزد های دریافت عنوان بهترین بازیکن بحث و گفتگو داشت.
وقتی که هم صحبتی او یعنی ریچاردز از اندی گری راجب کریستین رونالدو و حریفش مسی و توانایی اونها در گلزنی در لیگ برتر پرسید.اندی پاسخ داد:مسی کار سختی در لیگ برتر خواهد داشت.
و بارسلونا اگر در شرایط استوک سیتی بازی کند به مشکل خواهد خورد.
این مرد 55 ساله(اندی گری) ادعا کرد که لالیگا در مقایسه با لیگ برتر انگلیس از کیفیت پایینتری برخوردار است. و ادعا کرد که مسی و رونالدو برای گلزنی متوالی به مشکل خواهند خورد.این حرف او در حالی است که رونالدو در سال 2007-2008 .31 گل در 34 بازی برای منچستر به ثمر رساند.
او راجب نامزد نشدن رونالدو برای بهترین بازیکن سال به این جمله اکتفا کرد:رونالدو اگر در لیگ برتر توپ نزده بود هرگز به کیفیتی که الان دارد نمیرسید.
صحبت های اندی گری باعث ایجاد بحث و اختلاف نظر در سایت های مختلف ورزشی و ف.ی.س.بوک و تویتر شده است.
منبع:
Goal.com
خیلی ببخشید ولی هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه.اندی گری هم نمیاد بگه که لیگ برتر انگلیس بدتر از لالیگا هست.بعد هم ناسلامتی رونالدو توی انگلیس به اوج رسید و هرگز نمیان بگن که مسی بهتر از اونه.کلا به نظر من نباید خیلی از به حرف این کارشناسا گوش بدی.هرکدوم یه حرفی میزنن.نقل قول:
جمله آخر اینکه یکی از اقوام ما دانشگاه تهرانه و معلم تربیت بدنی شون دادکانه.میگفت که دادکان گفته که همین آقای رضایی کارشناس داوری حرف مفت میزنه(نقل قول حرف اون).اون فقط نگران lcd شه که بگیره و
خلاصه اگه تند حرف زدم از محضر اساتید عذر میخوام.بره.
زندگی نامه ی اندی گری(کارشناس بازی فیفا 11):
اندی گری با نام کامل Andrew Mullen Gray اسکاتلندی بازیکن سابق فوتبال است و هم اکنون کارشناس فوتبالی شبکه ی Sky Sport است.او متولد 30 نوامبر 1955 است و در گلاسکو به دنیا آمده است.
این مهاجم کار کشته کارش را با دندی یونایتد آغاز کرد و در62 بازی برای این تیم 46 گل به ثمر رسوند.در سال 1975 و در 20 سالگی رهسپار آستون ویلا شد که به تازگی به دسته ی اول آمده بود.و کفش طلا رو در سال 77 برد با زدن 25 گل برای آستون ویلا.و در همون سال عنوان بهترین بازیکن جوان رو برد.عنوانی که 30 سال بعد نصیب کریستین رونالدو گردید.
او در سال 1979 به تیم رغیب آستون ویلا یعنی ولورهمپتون پیوست با مبلغی که آن زمان در جزیره رکورد بود یعنی 1.5 میلیون پوند!
در سال 1980 گل برتری این تیم در لیگ کاپ رو به ثمر رسوند و تا 2 سال دیگر علی رغم پیشنهاد منچستر یونایتد در ولور ماند.
در سال 1983 به اورتون پیوست و با اورتون قهرمان لیگ شد و جام حذفی رو برد.او کاپ جام در جام باشگاه هی اروپا را نیز در اورتون فتح کرد. و چند فصل برای آستون ویلا و وست برومویچ بازی کرد.
او در سال 1990 در رنجرز اسکاتلند بازنشسته شد.
او 20 بازی ملی برای تیم ملی اسکاتلند انجام داده است و در این بازی ها 7 گل به ثمر رسانده است.و کسب عنوان بهترین بازیکن جوان جزیره در سال 1977 نتوانست مربی وقت تیم ملی اسکاتلند رو برای دعوت از او قانع کند.برای جام جهانی 1978!
افتخارات:
لیگ کاپ_آستون ویلا 1977
لیگ کاپ_ولورهمپتون 1980
فتح لیگ دسته اول انگلیس(برتر کنونی).جام حذفی و جام در جام باشگاه های اروپا_اورتون 1985-1984
لیگ برتر اسکاتلند_لیگ کاپ اسکاتلند_گلاسکو رنجرز 1988_1989
حرفه ی گزارشگری:
در جام جهانی 2002 او کارشناس bbc بود.
در یورو 2004 در تلویزیون Sky Sport فعالیت داشت.
در یورو 2008 در تلویزیون ESPN بود.
در سری بازی های فیفا و EA Sports نیز فعالیت میکند.
این بود زندگی نامه ی اندی گری که 20 سال در لیگ اول انگلیس بازی کرد و 5 سال هم در دسته اول اسکاتلند.
منبع:ویکی پدیا و سایت Sky sport
مترجم:حمید
بابا یکی نیست جواب من رو بدهنقل قول:
حل مشکلات در اجرا و نصب بازی هانقل قول:
FIFA 11 - نسخه PCکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=114448
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=443329
امروز رفتم یه چرخی توی لایو زدم و اسکواد رو هم آپگرید کردم... دیگه بویان شماره 11 نیست و شماره 9 هست جفرن هم 11 هست کلا تغییرات اعمال شده... راستی اون اولتیمیت تیم هم بود 140 مگ بود دانلود نکردم. ولی پچ رسمی و اسکواد رو دانلود کردم بهتر شد الان
تو پچ چه چیزی اضافه شده؟منحصر به ترکیب و شماره ها هست؟نقل قول:
قضیه این تیم اولتمات چیه؟
من به محض وارد شدن به محیط لایو گفت یه محتوای قابل دانلود هست که ظاهرا همون پچی بود که روی تایتلبازی تاثیر میذاره... برای چک کردن این باید کمی بازی کنم ببینم توی گیم پلی تغییری اعمال شده یا نه ولی اسکواد رو خودم رفتم دستی اپدیت کردم اونم شروع کرد به آپدیت...نقل قول:
این تیم اولتیمات رو هم تا حالا تجربه نکردم فقط توضیحش نوشته بود می تونی یه تیم دلخواه بسازی هر بازیکنی بخوای بیاری توی اون تیم حالا باید دید منظورش چیه چون با ترانسفر عادی و آفلاین هم این کار امکان پذیره دیگه... بدون شک تفاوتی هست شاید شب گذاشتم دانلود بشه
5 امتیاز تا تروفی برای اینه که وارد EA Store بشید
و
25 امتیاز برای دانلود گیم فیس!
شما کافیه یه عکس از روبرو از خودتون بگیرید بعد وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشید.
از قسمت گیم فیس می تونید کار ایجاد فیس رو آغاز کنید فقط کافیه وارد اکانت EA بشید من این اکانت رو از سال 2009 دارم اتفاقا از داخل بازی فیفا 09 هم ساخته بودمش همه جا به دردم می خوره توی فروم EA هم می تونید با همین اکانت ساین این بشید.
کار ساخت فیس ظریف هست باید با حوصله عمل کنید خروجی کار چنانچه خوب عمل کنید خوب از آب در میاد این هم کار آزمایشی منه. درست بعد ایجاد و سیو فیس می تونید برید و دستگاه ایکس باکس رو روشن و وقتی به لایو متصل بشید همون فیس رو مستقیم براتون دانلود می کنه خیلی جالب هست. این هم کار تمرینی من بود فقط عکسی که گرفتم از خودم در حالت جالبی نبود و ریشو سبیل دارم وگرنه فکر کنم خروجی بهتری می گرفتم. ولی به نظر خودم کار EA خوبه.
سلام به برو بچ عشق فیفا!! بله.
امروز منم گفتم بزار این Be a Pro رو بازی کنم.فصل دوم هستم.الان اومدم تو ترکیب ثابت و اگه خسته نباشم هر مسابقه بازی میکنم.
تا اینجا هم از وقتی ثابت شدم 4 تا بازی کردم که 5 تا گل زدم(حالت لجندری) پستم هم هافبک وسط هست.این فصل هم اومدم آرسنال.
به قول آرمین جان این اکامپلیشمنت ها خیلی لذت بخشه.
اورالم 75 شده.
فقط چند مشکل:
1_شما حتما تا آخر مسابقه هستید و اگر بی توان هم بشید باز بازی میکنید.
2_تو مسابقه هایی که نیستید.حتی رو نیمکت هم نیستید!
بیوگرافی مارتین تیلر(MartinTyler) گزارشگر بازی فیفا 11:
برخلاف تصور ما بازی کننده های فیفا 11 این جناب آقای مارتین تیلر فردی حدود 30 ساله نیست و او بر خلاف صداش 65 سال سن! داره و متولد 14 سپتامر 1945 هست!
کسی که با رای روزنامه نگاران و خبرنگاران لیگ برتر به عنوان بهترین گزارشگر دهه ی اخیر انتخاب شده و هم اکنون به عنوان کمک مربی تیم Kingston در Isthmian League Premier division کار میکند(علاوه بر گزارشگری).
او در دانشگاه سلطنتی(Royal) مدرکش را در رشته ی مطالعات اجتمایی بدست آورد و به مدت 4 سال در تیم دانشگاهش فوتبال بازی میکرد .مدتی هم به عنوان مهاجم وسط به تیم Corinthian casuals رفت و در Isthmian League مشغول بازی حرفه ای فوتبال شد. تا جایی که به تلویزیون LWT لندن رفت و به کار نیمه حرفه ایش در فوتبال خاتمه داد.
در مدت حضورش در این شبکه یک گزارشگر معمولی بود که در بازی های خیریه هم بازی میکرد.او یکی از افتخاراتش را گل زدن توپی میداند که اندی گری(کارشناس فیفا 11 و مرد افسانه ای فوتبال جزیره) برای او ارسال کرد.
او بعد از فارغ التحصیل شدنش در روزنامه ی The Times گزارش هایی از بازی ها مینوشت که با اسم خودش به چاپ میرسید.
او در سال 1974 اولین گزارش خودش رو در دسته ی دوم انگلیس و در دیداری بین 2 تیم مطرح Southampton و Sheffield Wednesday انجام داد.که یک موفقیت خوب بود و 6 ماه بعد از او رسما دعوت شد برای ادامه ی فعالیتش در گزارشگری و او یک گزارشگر معمولی شد.
او در سال 1976 به تلویزیون یورکشایر رفت و توانست مدیران تلویزیون ITV Sport رو مجاب کند که او جزو تیم گزارشگری جام جهانی 1978 باشد.و نظر اون ها رو جلب کرد.
و بعد از این رویداد او در لیگ قهرمانان سال 1984 هم گزارش کرد و در جام جهانی 1986 هم گزارش بازی ها رو به عهدع داشت البته به جز بازی فینال!
او در سال 2003 به عنوان گزارشگر دهه ی لیگ برتر انتخاب شد.
او از سال 2006 به عنوان گزارشگر در سری بازی های فیفا برای کنسول های PS3 و Xbox 360 فعالیت میکند و در سال 2011 از صدای او در نسخع ی کامپیوتری فیفا 11 هم استفاده گردید.
مارتین تیلر در 2 فیلم فوتبالی هم گزارش کرده است.یکی فیلمی از Sean Penn به نام When Saturday comes و فیلمی از مایک بست به نام England Manager.
مارتین تیلر تیم آرسنال در فصل 2003/2004 را که بدون باخت بود را به عنوان بزرگترین اتفاق دهه اخیر لقب داد و گفت این واقعه تکرار نشدنی است.
تلویزیون ها:
SBS
ESPN
BBC
LWT
ITV
SKY SPORT
منبع:ویکی پدیا
مترجم:حمید
حمید بابت این دوتا بیوگرافی دستت نکنه عالی بود.
یه نکته جالب باهاش مواجه شدم:
تو فصل که بازی F.A Cup بود تو ترکیب از اوون استفاده کرده بودم جای رونی وقتی گل زدم گزارشگر ورزشگاه (نه خود گزارش اصلی بازی که فکر کنم بازم خود تیلر باشه) گفت وین رونی گل زده که بعدش خودش اصلاح کرد گفت در حقیقت اوون بوده.EA به چه نکات ریزی واقعا دقت کرده.
من تازه متوجه بازی هایی شدم که بازی رفت و برگشت با هم بدون فاصله هستند قبلا یکی گفته بود که این اتفاق می افته ولی دلیلی براش نیاورده بود که چرا اینطوریه.
دلیلش بسیار ساده اس بازی های لیگ برتر بعد از نیم فصل به صورت آینه برگزار میشن یعنی آخرین بازی نیم فصل تیم ها اولین بازی دور نیم فصل هست... فکر کنم متوجه منظورم شده باشید یعنی نیم فصل دوم به صورت برعکس و آینه نیم فصل اول هست
سلام دوستان.
خوبه ادامه بدید و تاپیک رو بالا نگه دارید.ممنون
اما چند تا باگ:
1_گاهی اوقات وقتی شما تعویض میکنید اگه دقت کرده باشید قبل تعویض یه تیکه فیلم نشون میده که بازیکن ها دارن میرن عقب یا جلو.یه باگ اینجاس که همیشه بازیکن های یک تیم با پست های مختلف در کنار هم قرار میگیرن.مثلا تیم رم ایتالیا رو در نظر بگیرد.وقت تعویض شما نزدیک خط دفاعتون تادی(هافبک).ووچینیچ(فوروارد ) و مکسس رو درست کنار هم میبینید!
حالا یه باگ دیگه:من یه وقتایی تو همین فیلمی که گفتم خدمتتون بازیکنی رو میبینم که تازه می خوام بیارمش داخل(یعنی هنوز تعویض انجام نشده!) و بعد از این فیلم اون بازیکن میاد داخل!
2_یه سوتی هم تو گزارش یافتم.وقتی شما گل میزنید و بازیکنتون تا نزدیک و یا داخل گل حرف میره جناب اندی گری میفرمایند:It is a goal kick
خوب دیشب موفق شدم تیم بوری رو به حدی برسونم که الان تیم شده 5 ستاره اگه اشتباه نکنم باید میانگین اورال کل بازیکنان تیم 80 به بالا باشه. ترکیب یک دست و تیم جوونی ساختم... بودجه باشگاه فوق العاده اس... سال 2021 هست و تیم بوری بر قله موفقیت هاست :31:
خوب دیگه خود نمایی بسته بریم سر اصل مطلب
من چند روز پیش نسخه PC فیفا 11 رو که در واقع فیفا10 هست بازی می کردم چند تا چیز جالب دیدم توی اون نسخه شما می تونید Trait مخصوصی به اسم Flair رو آنلاک کنید. من قبل از هر چیزی توصیه می کنم اگه منیجر مود بازی می کنید سعی کنید بازیکن جوان که می خواهید بخرید چک کنید ببینید Trait فلایر رو داره یا نه... اما خدمت اون دسته از عزیزانی که ممکنه ندونن حسن این تریت چی هست عارض بشم که اگه این تریت فعال باشه بازیکن کلا تبدیل میشه به یه بازیکن که فقط حرکات نمایشی انجام میده شما مثلا بایرن رو بردارید می بینید فرانک ریبری همه اش حرکات نمایشی انجام میده و توی پاس دادن ها انواع و اقسام حرکات جالب و تفننی انجام میده پاس دادنی رابونا می زنه پاس زمینی باشه گاها پاش رو میزاره روی توپ و قل میده به سمتت کلا ته نمایشی میشه بازیکنی که دارای تریت Flair باشه خیلی جالب هست بدونید ایت تریت از فیفا 10 به ارث رفته به بازیکنان و اصولا شما نمی تونید این تریت رو ببینید فعالش کنید یا غیر فعال!
توی قسمت ادیت یا خلق بازکن که ابدا نمیتونید تریت اضافه کنید به بازیکن... این به کنار... می مونه VP شما قبلش باید اکامپلیشمنت هایی رو انجام بدید که اون تریت ها آنلاک بشه... حالا من به 100 درصد رسوندم و همه اش انلاک شده... خوب الان اونجا 2 تا تریت هست به اسم های
Fancy Passes و Fancy Flicks
اولا بگم دکور ترین و بی اثرترین تریت هایی که می تونید برای VP فعال کنید همین دوتان البته یه تریت هم هست به اسم Skilled Dribbling این هم خیلی دکو و بی اثر هست و به هیچ عنوان باعث نمیشه که شما دریبل هاتون ماهرانه بشه شما اگه اسکیل موتون 5 ستاره باشه هر دریبلی رو که اراده کنید می تونید بزنید حالا اینکه دریبلتون بگیره به تایمینگ و مهارت خود شما بستگی داره که کی و کجا و در چه لحظه ای و چه نوعی دریبل بزنید! این که دیگه تریت نمی خواد و تریت هیچ کمکی به مهارت دستی شما نداره...
حالا بحث ما سر این دو تا Fancy ها هست که دست ما نیست اینه وقتی می خواهیم پاس تک ضرب بدیم بازیکنمون حرکت نمایشی انجام بده یه وقتی می خواهیم سانتر کوتاه بزنیم داخل محوطه و بازیکنمون رابونا بزنه دیگه اصلا دست ما نیست بنابراین انتظار میره که با فعال کردن این دو تا تریت این اتفاق بیفته... من امتحان کردم بارها این دوتا رو هم فعال کردم به هیچ وجه من الوجوه فعال یا غیر فعال بودن این دوتا تاثیر روی نحوه بازی VP توی پاس دادن ها نداره و اصلا شیرین کاری نمی کنه یعنی کاری که تریت غیر قابل دسترس Flair هست که مجموع این دو تا هست و این تریت به صورت ذاتی روی برخی بازیکنان هست و در واقع اون بازیکنان هستند که این کارهای به اصطلاحی Fancy رو انجام میدن. حتی می تونید امتحان کنید بازیکنانی که دارای تریت Flair هستند رو توی یک تیم جمع کنید بعد برید اون تیم رو بردارید و مثل همیشه بازی کنید درجه سختی رو روی دیفیکالتی آسون بذارید تا بتونید یه مقدار بیشتر پاسکاری کنید... خواهید دید بازیکنانتون انگار دارن بازی خیریه انجام میدن و پاسکاری کردنی همش پاس های نمایش می دن! این رو هم بگم بازیکنی که دارای تریت Flair هست حتما یه دریبلر خوب هم هست.
به هر حال چیزی که این وسط اهمیت داره اینه که یا عمدا یا به اشتباه EA Sports توی فیفا 11 خراب کرده و این تریت Flair رو برداشته و جاش 2 تا تریت گذاشته که اتفاقا عمل هم نمی کنن!
موفق باشید!
ارمین دمت گرم میشه کمی بیشتر توضیح بدی..؟
اگه همه اون بازیکن هارو جمع کنیم و درجه سختی رو روی اخرین یعنی سختی بزاریم..
باز اون پاس ها به صورت خیریه میشه..
اخه منم این مواردی رو دیدم جالا که توضیح دادی به اصل ماجرا پی بردم..
نه اینکه به درجه سختی ربط داشته باشه این که می گم روی درجه آسون بذارید به این دلیل که موقعیت تصاحب توپ بیشتری داشته باشید و توپ رو به سادگی از دست ندید... توی فیفا وقتی درجه سختی رو بالا ببرید و بخصوص مقابل تیم قوی بازی کنید دیگه نمی تونید به این راحتی ها حرکات نمایشی انجام بدید ولی اگر به قدری مهارت دارید که می تونید هیچ مشکلی نیست و می تونید توی هر درجه سختی این کار رو بکنید فقط کافیه بازیکنان زمین همگی دارای تریت Flair باشن
راستی من الان توی فروم خود فیفا هم چک کردم خیلی ها این موضوع رو گفتن که تریت های Fancy هیچ تاثیری ندارن و شاهدش نبودن... البته ممکنه لمی داشته باشه ولی چیزی که مشخصه اینه که شما بدون اینکه بخواهید بازیکنان فلایر کارای نمایشی انجام میدن به دلخواه خودشون
من توی پست قبلیم هم همون اولش اشاره کردم که توی نسخه 10 بود این رو از اونجایی می گم که نسخه PC یکی از اکامپلیشمنت هاش آنلاک کردن تریت Flair هست ولی توی نسخه کنسولی نیست. یعنی اصلا شما نمی تونید دخالتی در این تریت خاص بکنید نه می تونید اون رو به بازیکنی اضافه کنید نه حذف کنید و نه به VP اضافه کنید!
ساعت 6 صبح....
بعد از 18 ساعت فیفا بازی می رویم بخوابیم....
دو نفری زدیم حال کردیم نوشته شد بر زندگیمان...
خوب دیشب بالاخره موفق شدم این مود رو دانلود کنم و کمی آنلاین بازی کنم!
اما خدمت دوستانی که اطلاعاتی رو می خوان در موردش داشته باشن عارض بشم که اصولا این پک یه مود هست شما این پک 140 مگی رو از لایو می گیرید (Free هست) همونطور هم آنلاین باید بازی کنید.
نکته : حتما قبل از دانلود این پک اولتیمیت تیم در صورتی که آپدیت 3 مگابایتی اسکواد رو از لایو گرفتید یه بک آپ ازش بگیرید چون بعد استفاده و بازی این اولتیمیت تیم اسکواد شما تغییر پیدا می کنه و دفعه بعدی که می خواهید وارد بشید دستگاهتون هنگ می کنه بنابراین دقت کنید که یه اسکواد (حتی قدیمی) زاپاس داشته باشید که وقتی بعد از وارد شدن به این مود و خارج شدن این اسکواد رو پاک و بدون اسکواد وارد بشید... کلا یه مقدار قاطی می کنه اسکواد رو برای من که اسکواد آپدیت شده ام پرید و مجبورم دوباره دانلود کنم.
اما جریان این مود چیه:
شما یه تیم می سازید تیمی که اصلا ربطی به جهان فوتبال نداره بازیکنان واقعی رو که در باشگاه های سرتاسر جهان شاغل هستند رو می تونید به صورت صوری به تیمتون بیارید. شما برای هر موفقیتی سکه به دست میارید با این سکه ها می تونید تیم بازیکنان باشگاه کادر مربیگری ورزشگاه و ... رو آپگرید کنید... جالبه که اگه Game Point مایکروسافت داشته باشید می تونید جای سکه از اونا خرج کنید که یه مقدار بی عقلیه این کار مگه اینکه مثل آب خوردن بتونید Microsoft Point بخرید که بخواهید واسه یه مود نه چندان جذاب خرج کنید. من به صورت خلاصه اینو بگم شما با شروع این مود در واقع دارید یه حالت خاصی از مود مربیگری فیفا رو بازی کنید چیزی که قبلا توی فیفا های 07 08 و... شاهدش بودیم یه پروژه جدیدی و جالبی هست ولی من به اون شدت شیفته اش نشدم ولی ممکنه برای کسانی که علاقه دارن جذاب باشه.
سلام به دوستان عاشق فوتبال و گیم فیفا 11.
دیشب با تیم ساندرلند یک گل زدم در حد تیم ملی(تیم ملی خودمون نه ها.تیم ملی هلند(اسپانیا هم نه:دئ)
تو Career بودم که با ایوان راکیتیچ یک کاشته از 44 یاردی گل کردم(یه جوری بود که فقط 2 تا دفاع وایساده بودن!).اصلا هم فکر نمیکردم از اون فاصله گل بشه اما راکیتیچ شوت زد و توپ خیلی نرم رفت کنج دروازه به طوری که دم خط خورد زمین و رفت کنج گل!
راستی دوستان اگه خواستید بازیکن بخرید تو Career من همه ی بازیکن های جوون و با آینده رو میشناسم چون تو این چند تا کریر در به در دنبال بازیکن گشتم.همین راکیتیچ اورالش 79 هست و 21 سال داره.خیلی بازیکن خوبیه دریبل و کنترل توپش و شوت و پنالتی زدنش و ضربه کاشتش و پاس دادنش بالای 80 هست.سانترش هم 78 هست.خوش هیکل هم هست 182.5 سانتی متر هست(6 فوت).
یکی بگه چطوری پنالتی ها رو گل می کنیم..؟
من که از شدت عصبانیت پنالتی هایی که به بیرون رفته دارم مانیتور رو می کوبم به دیوار..؟
بعد هیچ راهی نداره بازیکنانی که خودمون ایجادشون کردیم در ترکیبات با تصاویری که ایجاد کردیم براشون وجود داشته باشن.؟
یعنی به صورت سیاه نباشن عکسشون وجود داشته باشه..؟
توی آرنا تمرین کنی می فهمی جریانش چیه تو وقتی از لحظه ای که شوت رو پر می کنی یه دایره هدف باید فرض کنی که با سرعت ثابتی می تونی به گوشه ها حرکتش بدی این دایره فرضی رو توی ارنا می تونی ببینی با زدن کلید LT این واسه اینه که بتونی سرعت حرکت این هدف رو درک کنی تا بدونی چه قدر نگهش داری توی مسابقه تا توپ به بیرون نره سیستم پنالتی زنی درست مثل PES2010 شده که به نظرم تقلید خوبی کرده EAنقل قول:
اگه می خوای به گوشه بزنی باید بعد از شوت پر کردن به اندازه یک ثانیه جهت بدی و بعد دستت رو برداری نگه داشتن روی جهت یعنی به بیرون زدن توپ
+
نه فکر نمی کنم راهی برای وارد کردن مینی فیس باشه