لینک دانلود این فلش تولز رو میدید/.؟ من که پیدا نکردم
Printable View
لینک دانلود این فلش تولز رو میدید/.؟ من که پیدا نکردم
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل خودمم حل شد. من فکر کردم همون شماره ای که تو اباوت گوشیم زدرو باید یگیرم. غافل از اینکه اون شماره آخرین آپدیت انجام شدست. و فکر میکردم آپدیت X10a روی X10i کار نمیده که هیلی هم عالی کار میده و هم ّپدیت آمریکاییاست. متو جه شدم که:
X10i= international
X10a= American
سلام چرا دیگه حتی با استفاده از وی پی ان و و گزینه ایرپلان(آفلاین) نمیشه وارد مارکت شد؟ بعد آخرین آپدیت هم میشد اما چند روزه امکانپذیر نیست افسردگی گرفتم همه امکانات و برنامه ها رو از مارکت نصب میکردم لطفا" یکی کمک کنه باید چیکار کرد؟ کس دیگه ای این مشکل رو نداره؟
لطفا" کمککککککککککککککککککککککک ک کنید
مارکت اکسس رو نصب کن !
آقا ممنون اما یه توضیح در مورد برنامه و نحوه نصبش نمیدی؟ ابا استفاده از برنامه های خود گوشی قابل نصبه؟نقل قول:
من فارسی ساز رو نصب کردم. درست کار کرد فقط فونت انگلیسیش خیلی ضایع شده
چجوری می تونم فونت انگلیسیشو به حالت اول برگردونم؟
سلام هرکاری کردم وارد منو ریکاوری نشد که نشد لطفا کمکم کنید .نقل قول:
نباید داشته باشه اینا مربوط به 435 هستند اونو باید فلش کنینقل قول:
من با فلش تولز 2.6 فریمور 202A024 رو انجام دادم. ولی منوی فارسی نداره! بقیهیه چبزاشم هنوز تست نکردم!!!
مولتی تاچ هم نداره!!!
دیگه توضیحش همینه.بهتر از این نمیتونم بنویسم دیگه.مراحل رو باز تکرار کنید.نقل قول:
سلام هرکاری کردم وارد منو ریکاوری نشد که نشد لطفا کمکم کنید .
مجددا:
من فارسی ساز رو نصب کردم. درست کار کرد فقط فونت انگلیسیش خیلی ضایع شده
چجوری می تونم فونت انگلیسیشو به حالت اول برگردونم؟
حالا که روت شده نسبت به باقی رقباش چطوره؟
خوبه یانه؟
سلام به همه اساتید نصب applanet از راه گوشی هم امکانپذیره؟ دانلود کردم اما از طریق برنامه Sony Ericsson PC Companion نمیتونم یعنی بلد نیستم نصبش کنم لطفا" راهنماییم کنید
مارکت که رسما" تعطیل شده..
applanet رو از سایتش بگیرید.همشه آخرین سخه کار میکنه ولی من که نتونستم استفاده کنم:)
از سایت که گرفتم اما نمیدونم چه جوری توو گوشی بریزم و نصب کنم کار با برنامه Sony Ericsson PC Companion ..رو هم بلد نیستمنقل قول:
شما برو توی گوشی قسمت applications و تیک unknown source رو بزن که فعال بشه.
بعد یه برنامه هست به نام آستر رو بگیر و بلوتوث کن به گوشی.بعد از توی منوی نوتیفیلکیشن اون بالای گوشی بزن تا نصب بشه.بعد از این میتونی برنامه ها رو بریزی روی مموری کارت و نصب کنی یا با همون روش بلوتوث کردن.
از دوستاني كه آپديت جديد رو با تغيير CDMA گوشي گرفتن، آيا براشون مقدوره پوشه فايلهاي آپديت رو بر روي سرور Ho t File آپلود كنن؟ آدرس محل ذخيره فايلهاي آپديت:
C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\db
اين هم عكس پوشه مربوطه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزان :31:
اقا من تو صفحه 252 یه چند تا عکس از منو های فارسی شده x10 دیدم حالا این منو برا x10 mini هم موجوده
من این گوشی رو تازه گرفتم و همون اول هم اوردم و اپدیتش کردم که فونت فارسی نمیخوند . بعد از دو سه روزی اینترنت گردی و یه عالمه بلای نرمافزاری سر گوشی اوردن بالا خره تونست فونت فارسی رو هم بخونه ولی الان که این تصاویر رو دیدم مشتاق شدم که دوباره کمی سربه سر این گوشی بدبخت بزارم ممنون میشم یکی لینک دانلود این نرمافزراو (اگه برا x10 mini ) جواب میده رو بزاره
سلام دوستان / واقعا جالبه پدر این گوشی رو توی این 254 صفحه در آوردید / من این گوشی رو به تازگی خریدم با اخرین ورژن (2.1) برای این گوشی / من شنیدم با آخرین اپدیت مشکل صدای گوشی ( مکالمه و زنگ تماس) حل میشه اما هنوز این مشکل وجود داره / مشکل شارژ گوشی هم وجود داره که سریع شارژ خالی میکنه / خیلی از بحث ها رو خوندم اما به دلیل اینکه سرعت اینترنت من کمه نمیتونم همه بحث ها رو بخونم :( ممنون میشم در مورد این مشکلات آخرین راه حل های موجود مطرح بشه . ممنون
من هنوز نتونستم یک فایل جاوا روی گوشی نصب کنم!
چطور باید اینکار رو کنم؟
سلام بچه ها امید وارم منو ببخشید چون سوالهام شاید خیلی مبتدی باشه:
1.من این گوشیو تازه خریدم و میخام به اندروید 2.2 ارتقا بدم خودم میتونم یا باید به نمایندگیهاش ببرم (قبلا ویوا داشتم)
2.روت کردن یعنی چی؟
3.این گوشی چرا از مولتی تاچ پشتیبانی نمیکنه؟
4.بچه ها شنیدم بعد از اپدیت hd فیلم میگیره حقیقت داره؟
سلام
1:خودتون میتونید یعنی خودتون هم باید اینکار رو کنید چون 2.2 رسمی نیست بلکه کاستوم هست
2:روت کردن یعنی اینکه به جاهای مخفی و تخصصی گوشی دسترسی پیدا میکنی مثل --
3:فعلا که Dual touch داره
4:بله درسته البته آپدیت مال چندین ماه پیش بود....
من یه سوال دارم ، ممنون میشم جواب بدین
نداشتن مولتی تاچ به جز pinch zoom چه مشکلات دیگه ای به وجود میاره ؟
دوست عزیز شما از طریق گالری میتونید pinch zoom انجام بدید
مالتی تاچ برای مرورگر هم قابل استفاده هست که بازهم آموزشی قرار داره که بشه توی مرورگر فعالش کرد
در بازیها هم تاثیر داره که فعلا برای بنده در بازیها با وجود اینکه dual touch هست ولی باز اذیت میکنه
سلام دوستان
به خدا من هنوز زنده ام:31:
همین دو سه روز پیش بالاخره آپدیت کردم به 2.1
اما نه تنها منوی فارسی نداره، بلکه حتی فونت فارسی هم نداره و اصلا زبون فارسی رو زبون آدمیزاد حساب نکرده..
تنها خوبیه 2.1 برای من این بود که تونستم Adobe reader نصب کنم که خیلی جالب بود برام که pdfهای فارسی رو میخونه!!!!!
حالا همه کتابهایی که دارم رو روی گوشیم دارم، فقط میمونه کتابهای جاوا که حدود5000 جلد هستن و همچنان روی کتابخونه S700i نگهداریشون میکنم و البته وبگردی قبل از خواب هم با همون S700جونم هست چون X10 با این هیکلش وب فارسی باز نمیکنه!!!
حالا سوال اصلی من اینه که:
بدون روت کردن و پدر گوشی رو در آوردن چجوری میشه فونت فارسی ریخت؟؟ نخواستیم فارسی تایپ کنیم بابا،، همون فارسی نشون بده هم کافیه. مردم اینقد اس ام اس ها رو باز کردم دیدم فارسیه هی بک زدم اومدم تو Mirsal بعد بک زدم رفتم تو handcent جواب دادم..
یه چیز دیگه هم که هست اینه که handcent ایمنی داره و مسیجها رو secure میکنه اما میرسال تنها با یک کلیک آبرو و شرف ادم رو به باد میده..... فارسی میخوام که میرسال رو طلاقش بدم بفرستمش خونه باباش:5:
ببین دوست عزیز.آخرین آپدت فارسی رو کامل داره و حتی منو هم فارسی میشه.پس اگه شما نداری ببین ایراد کار کجاست.
اگه قبلا آپدیت کردی برنامه SEUS رو پاک کن و فولدرش توی program file پاک کن.دوباره آخرین نسخه رو بگیر و نصب کن.نباید مشکلی باشه.
یه راه دیگه هم فلش کردنش هست.برنامه فلش تولز رو بگیر.فایل آپدیت هم بگیر و بریز.راحت تره.آنلاین هم نیست.آموزشش توی 10 صفحه قبل چند باز گذاشته شده.
سلام دوستان وقتی گوشی با وای فای به اینترنت وسل میکنم تا وقتی که نور صفحه روشنه دانلود میکنه وقتی صفحش خاموش میشه دانلود متوقف میشه برای شما هم اینجوریه؟؟ مشکل از گوشی؟کمک:19:
با اپدیت جدید که توو صفحات قبل چندین بار توضیح داده شد گوشی کاملا" فارسی میشه هیچ نیازی به میراسل و بقیه نرم افزارها برای اس ام اس فارسی ندارینقل قول:
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
دوستان به فکر مشکل مارکت هستن دیگه؟؟؟
این حالت یکی از تنظیمات گوشی هست که وای فای رو در صورت خاموش بوده صفحه نمایش به اتندبای میره.نقل قول:
سلام دوستان وقتی گوشی با وای فای به اینترنت وسل میکنم تا وقتی که نور صفحه روشنه دانلود میکنه وقتی صفحش خاموش میشه دانلود متوقف میشه برای شما هم اینجوریه؟؟ مشکل از گوشی؟کمک
از توی منو گزینه ساپورت رو بزنید بعد هم (tools) و از قسمت مدیریت باتری ، اونجا که در مورد وای فای نوشته WiFi sleep policy رو بزنید never
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
چیکار کنیم مثلا؟نقل قول:
دوستان به فکر مشکل مارکت هستن دیگه؟؟؟
من گفتم به فکر راه حل هستین؟ اگه میدونستم باید چیکار کرد که اینجا نبودمنقل قول:
چیکار کنیم مثلا" !!!هم شد جواب!
[QUOTE=pooryahamidi;5870565]با اپدیت جدید که توو صفحات قبل چندین بار توضیح داده شد گوشی کاملا" فارسی میشه هیچ نیازی به میراسل و بقیه نرم افزارها برای اس ام اس فارسی نداری[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
به خدا مال من فارسي نشد، نه منو نه حتي فونت فارسي..
مراحل آپديت رو دوباره تكرار كردم، باز هم نشد، زبون سايت هم فارسي بود وقتي كامپنين رو دانلود ميكردم
شرمنده.نزن منو:دینقل قول:
من گفتم به فکر راه حل هستین؟ اگه میدونستم باید چیکار کرد که اینجا نبودم
چیکار کنیم مثلا" !!!هم شد جواب!
راه که هست.
استفاده از وی پی ان+مارکت اکسس+آفلاین کردن گوشی= مارکت
حامد گوشي رو كه آفلاين ميكني و وي پي ان وصل ميشي كافيه ديگه ... اون ماركت اكسس چه كار ميكنه؟نقل قول:
استفاده از وی پی ان+مارکت اکسس+آفلاین کردن گوشی= مارکت
آقا ما مخلصیمنقل قول:
ممنون از راهنماییت
آخه بعضی وقتا میگه insert sim card.مارکت اکسس هم که خودت میدونی سیم کارت رو مشابه سازی میکنه.نمیدونم.مطمئن نیستم:دینقل قول:
حامد گوشي رو كه آفلاين ميكني و وي پي ان وصل ميشي كافيه ديگه ... اون ماركت اكسس چه كار ميكنه؟
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
آخه بعضی وقتا میگه insert sim card.مارکت اکسس هم که خودت میدونی سیم کارت رو مشابه سازی میکنه.نمیدونم.مطمئن نیستم:دینقل قول:
حامد گوشي رو كه آفلاين ميكني و وي پي ان وصل ميشي كافيه ديگه ... اون ماركت اكسس چه كار ميكنه؟
آقا امکان داره این آپدیتی که زبان فارسی به گوشی اضافه میشه هنوز برای بعضی گوشیها نیومده باشه؟
من مشضصات گوشیم اینه:
Firmware: 2.1-update 1
Baseband: 2.0.49
Kernel: 2.6.29
Build: 2.0.2.A.0.24
گوشی هم روی جعبه اش AR-EN نوشته و گارانتی اصلی کامتل هم هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
salam bachcheha man taze varedam:46:
rasesh man mikham x10 bekharam .
mikhastam beporsam in goshi backgroundaei mesle darya ke lamseshon mikoni amvaj mindazano suport mikone??
man kheyli bahash hal mikonam:31:
zod javab bedin mamnon misham.
سلام بچه ها.من میخوام x10 بخرم.2 تا سوال داشتم.
1- چه چیزایی باید با گوشی باشه؟
2- روی یه سری از گوشی ها یه عکس های پشت زمینه هست مثل دریا که با لمث کردن حرکت می کنه و موج میندازه میخواستم ببینم این گوشی هم این قابلیت رو داره؟
ممنون میشم زود جواب بدین.
1-گوشی - مموری 8 گیگ - هندزفرینقل قول:
1- چه چیزایی باید با گوشی باشه؟
2- روی یه سری از گوشی ها یه عکس های پشت زمینه هست مثل دریا که با لمث کردن حرکت می کنه و موج میندازه میخواستم ببینم این گوشی هم این قابلیت رو داره؟
2-آره ! لایو والپیپر که همه گوشیهای آندروئید 2.1 به بالا دارند !
مرسی بابت جواب.:20: