سلام خسته نباشید من جدیدا از پارس آنلاین سرویس گرفتم و راضیم. فقط اگه میشه ip dns بهم بدید ممنون میشم :11:
Printable View
سلام خسته نباشید من جدیدا از پارس آنلاین سرویس گرفتم و راضیم. فقط اگه میشه ip dns بهم بدید ممنون میشم :11:
اگر مودم رو در حالت pppoe شت کردید خودش dns های پارس آنلاین رو میگیره.نقل قول:
سلام
سرويس 128 با محدوديت 3 گيگ تو سايت زده حدودا 15 تومان ماهانه
ميخوام ببينم با عوارض و ماليات ماهانه اين سرويس چقدره قيمتش؟
سوال دوم: اين سرويس 128 تو شبانه ميشه با سرعت 30 تا 40 دانلود كرد؟
از نمایندگی بپرسید اگر سرویس FP1-9X داشت از بقیه سرویسها باصرفه تره و 9 گیگ تو سه ماه (هر ماه 3 گیگ) با مالیات و عوارض 36000 تومن در میاد.نقل قول:
با سرویس 128 میشه 30 تا 40 داونلود کرد. البته صبح حدود ساعت 4 و 5 صبح سرعت خیلی بهتره و ساعت 1 و 2 صبح سرعت خیلی کمه
1گیگ ترافیک هدیه رو به تهرانی ها ندادن؟:45:من128 با 3 گیگ محدودیت دارم
من رو چی میگی پس 6 ماه باید با 8 گیگ سر کنم :31:نقل قول:
1 گیگ هدیه رو به شیرازی ها هم ندادن !نقل قول:
من خبرش رو تو این فروم خوندم.اگه 1 گیگ رو هم ندن (البته به من)اشکالی نداره چون من شبا 1گیگ رو جبران میکنم:27:نقل قول:
امروز بعد از مدتها پینگم بهتر شد.
128 تهران :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید یک سوال داشتم.
با سرویس 512 سری FP5-3X2 سرعت دانلود شبانه چقدر ؟ چه میزان میشه در شب دانلود کرد؟ ایا اگر چند شب پشت سر هم دانلود کنیم مثال شاتل محدودمون میکنه تا پایان دورمون؟
ممنون میشم جواب بدین
به من که دادان دلتون آب بیفته:31:ولی خوب شما شبا سرعتتون خوبه تلافی می کنین ولی به جاش من زیاد نمی تونم دانلود کنم اگه سرعت خیلی خوب باشه900مگ میشه دانلود کردنقل قول:
دوستان من سرویس ep2-1c استفاده میکردم شبانه حدوداً 1.2 دانلود میکردم
یه چند وقتیه ep1-4x گرفتم هفت هشت روز اول شبانه حدود 900 الی 1 گیگ دانلود داشتم
ولی الان بین 400 تا 600 شده چیجوریه باید برم بگم
یا خودشون محدودم کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها من جدیدا متوجه یه موضوع شدم و اون اینکه پارس آنلاین جدیدا شبا داره مثل صبانت بعد از یه مدت دیسکانکت میکنه.
این عکسو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این عکس میبینید که هر بار که حجم دانلود به 377 مگ برسه یه بار دی سی میشه. برای شما هم اینطوره؟
(دیروز هر 477 مگ یه بار دی سی میشد.)
اگه اینطوری باشه و بدون اطلاع به کاربرا اینکارو بکنن خیلی نامردیه.
توجه : (این عکسی که گذاشتم مال خودم نیست و برای یکی از دوستانه که سرعتش 1 مگه)
شما 128 داری ؟نقل قول:
====================
یکی از دوستای قمی بگه این پارس آنلاین چطوریه؟ مثلا 128 تو روز چقدر سرعت داره؟
شبانه شبی 1 گیگ میشه باهاش دانلود کرد؟ پینگش چطوریاست؟
من شدیدا احتیاج دارم چون دیگه خسته شدم اینقدر قایمکی توی شرکت نشستم دانلود کردم و اکانت این و اون رو قرض گرفتم یا هی لینک هام رو با عجزو خواهش به دوستام دادم تا برام دانلود کنن!!! به اینجام رسیده!!!!!!!!!
من خودم 128 دارم نوع G (این عکسی که گذاشتم مال خودم نیست و برای یکی از دوستانه که سرعتش 1 مگه)نقل قول:
من قم هستم.
پینگ خیلی بالاست. بهترین حالت 250 تا 300 میشه که اصلا خوب نیست.
ولی سرعت بدک نیست. در بدترین حالت که بخوای در نظر بگیری شبی 500 مگ رو داری...
نه خیر اینطور هم که فکر می کنید نیستنقل قول:
900 مگ که خیلی خوبه. خیلی که بتونم داونلود کنم شبی 500-600 مگ
دیشب فقط180مگ تونستم دانلود کنم:19:نقل قول:
بله با اجازتون دارن همچین کار کثیفی رو انجام می دن و اتفاقی هم نیست . ولی منم حرکت نمی خورم از اینا:31: تنظیمات redial مودم و retry دانلود منیجر رو طوری تنظیم کردم که 1 ثانیه هم وقتم تلف نشه .نقل قول:
خیلی اوضاع سرعت خراب شده!!!!!!! شبانه و روزانه اوضاعش بی ریخته!!!!:41:
چجوری بگو ما هم بهره مند بشیم مخصوصا برای مودم رونقل قول:
والا من سایتها رو هم بزور باز میکنم!!نقل قول:
خیلی خرابه ..خیلی سرعت پایینه همین الانرو میگم!!
سرعت شبانه یه ده درصدی کم شده این روزا وااس ما
مشهد - فرشچی
دوستان سرویس من وصل شد امروز می خواستم بدونم برای اکانت شبانه با همین اکانت باید کانکت شد ولی جزو ترافیک رایگان محسوب میشه یا باید کار خاصی بکنیم . تشکر .
بله با همین اکانت میشه وصل شد و رایگان محسوب میشهنقل قول:
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
1 ماه پیش واسه من هر 50 مگ که میگرفت دی سی میشد ولی الان نه دی سی دارم نه time outنقل قول:
منظورم از تنظیم مودم که همون کانکشن داخل ویندوز هستش . من به صورت Bridging کانکت می شم . یعنی user و pass رو به مودم ندادم .. خودم دستی کانکشن می سازم کانکت می شم . از اون کانکشنی که می سازی properties می گیری یه قسمتی داره واسه redial . زمان redial رو می زاری رو 1 ثانیه . که وقت تلف نکنه و سری کانکت شه اگر DC شد . توی IDM هم که توی قسمت Schedule :نقل قول:
Number of retries if downloading failed : 10
سعی کن از سرورهایی resume support ندارن هم استفاده نکنی . من الان از رپید باز استفاده می کنم . از میهن دانلود هم گهگاهی دانلود می کنم . شیرین شبی 2.2 Gig رو می گیرم.
من که شبا خوب دان دارم.چند شبه بالا 1.3 گیگ میگیرم.راستی به اصفهانیام 1گیگو ندادن
از ساعت 15:45 تا 15:50 امروز اینترنتم قطع شد.
سلام
تو کرج که مشکلی نیست:46:
سرعت خوبه
فقط سرعت دانلود شبا پایینه
خیلی طول کشیده ها !!!! :31:نقل قول:
چند ماهه که از پارس آنلاین استفاده می کنم اولین بار بود که قطع شد به خاطر همین برام عجیب بود.نقل قول:
مشکل خاصی نیست توی بعضی از مراکز که پهنای باند کم هست برای اینکه جلوی مصرف مداوم یکنفر گرفته شود این تنظیمات را می کنند حداکثر 10 روز بیشتر طول نمی کشد .نقل قول:
من شبی 800 مگ دانلود میکنم (تهران)
در صورتی که بعضی از دوستان توی مناطق دیگه شبی 2500 مگ دانلود میکنن
به نظرتون میشه کاری کرد که پهنا باند منطقه ما رو هم مثل جاهای دیگه افزایش بدن؟
چکار باید کرد؟
سرویس 128
من هم قبول دارم که خیلی نامردیه چون ملت خیلی زور بزنن 1 گیگ دانلود میکنن ولی این رفیق تو 3 گیگ دانلود کرده و حق بقیه رو خورده باید بهش بگی سفت و سخت اعتراض کنه.نقل قول:
سلام
توی سایت پارس آنلاین نوشته اگه 3گیگ ترافیک بخریم 3گیگ هم هدیه میده حالا من یک سوال دارم توی سایتش برای خرید ترافیک اضافه 3گیگ نداره فقط1گیگ و2گیگ و5گیگ واینا داره چطوری باید 3گیگ بخرم؟:31:
سرویسهای G و E که 3 ماه به بالا هستند هدیه میگیرند واسه تهران همشون POL هستندنقل قول:
بین 2 تا 3.5 گیگ رو راحت میشه گرفت و مثل شاتل نیست و تا وقتی مرکزتون جواب بده سرعتتون بالاست.نقل قول:
دی ان اس خودم رو به
8 8 8 8 و 4 4 8 8 تغییر دادم
تاثیری توی سرعت دانلود و سرعت دانلود شبانه داره؟
خیر تاثیری تو سرعت دانلود نداره فقط روی سرعت باز شدن صفحه ها تاثیر میگذاره که حتی ممکنه بدتر هم باشه و dns های خود شرکت بهتر عمل کنند.نقل قول:
یعنی روی ping تاثیر میگذاره؟نقل قول:
خیر رو پینگ تاثیر نداره اگر تعریف DNS رو بدونید متوجه میشیدنقل قول:
محتوای مخفی: DNS چیست
ولی فکر نمیکنم حق بقیه رو خورده باشه ها....:13::13:نقل قول:
توجه کنید که سرعتش 1 مگه و به طور طبیعی باید همینقدر دانلود کرده باشه(رایگان تا ساعت 7):31::31: