700 برا 16 گیگش....
700 برا 16 گیگش....
گالكسي كه گرون نيست قيمت خوبي دادهنقل قول:
اگه پولتون به گالكسي ميرسه و دوربين هم زياد براتون مهم نيست همين گالكسي رو بگيرين بهتره
برادر شما پولداریدبرای ما کارمندان حقوق بگیر گرون هست 700 تومان(2تا حقوقمون رو کامل باید برای خریدش کنار بگذاریم)اما اگر 600 تومان بشه 8 گیگش خیلی خوبه اینجور ماهی 50 هزارتومان ته جیبمون میمونه!!!:27:نقل قول:
شما چرا گوشی رو قسطی نمیگیری؟!
منم کهکشان خودم رو دارم :8::31:
یکشنبه کوبیدم با قطار اومدم تهران برا خرید Galaxy , دوشنبه صبح اونجا بودم , از صبح که شروع کردم برا قیمت گرفتن از 770 برا 16 و 680 برا 8 شروع کردم تا قبل از ظهر رسوندم به 720 برا 16 و 660 برا 8 , ظهر یکی رو پیدا کردم 16 رو میداد 680 , یکی هم بود 8 رو میداد 635 (هر دو بازار موبایل طبقه ی زیرزمین) آقا چشت روز بد نبینه من یه دیوونه بازی کردم گفتم بچرخم , گفتم اینکه همینجوری داره میاد پایین هرچی میگردم , بزار باز بگردم (اینم بگم از صبح از هر چهل مغازه توو علاالدین و بازار موبایل 1 مغازه داشت , بشدت کم یاب بود) خلاصه آقا من تا 5:30 عصر گشتم , قیمت ها پایین نیومد هیچ , رفت بالا :27: گفتم بیخیال بریم همون 680 رو بگیریم بریم خونه , رفتم گفت فروختم !! رفتم پیش 635 (8) , گفت فروختم !! رفتم پیش 690 (16) گفت فروختم !! رفتم 700 (16) گفت فروختم !! رفتم 710 (16) گفت فروختم !! :38:در عرض دو ساعت 10 تا مغازه دبه کردن توو بازار موبایل !! همشونم دروغ میگفتن ! یکشون که سه ساعت پیش گفت 690 (16) , سه ساعت بعد همون بهم گفت 740 :31: میگم چرا ؟ میگه اون خرید قبلی بود این خرید جدیده !! دروغ میگفت مثل چیز ! جعبه ی گوشی ذره ای از جاش تکون نخورده بود ! خلاصه آقا بهشتی ه این علائدین و بازار موبایل واسه خودش ! تازه اینجاش خوبه یه پیرمرد با انصافی بود بازار موبایل , از ظهر تا عصر ازش دو بار پرسیدم , هر دو بار گفت 8 گیگ رو بدون گارانتی میدم بهت 740 :27: موند بودم بخندم یا گریه کنم , حتی گفتم 640 یا 740 ؟ گفت آقا 740 ! خلاصه سرت رو درد نیارم اگه ظهر فقط 30 تا مغازه داشت , پنج عصر 20 تاش گفت فروختم , 9 تاش 50 60 تومن گذاشت روش , یکی بود ( طبقه 4 علاالدین) قیمتش ثابت بود , 720 دادم 16 رو گرفتم تا سردردم تموم شه ! از 10 صبح گشته بودم تا 7 شب !!
---------------------
رفته بودم یه مغازه , بازار موبایل ( درسته بازار موبایلی ها کلاسشون بالاتر ه نسبت به علاالدینی ها ولی نه اونقدری که فکرش رو میکنید , فقط مغازه هاشون شیکتره وگرنه ... ) طرف به من برگشته سه بار چهار بار میگه (همون که دو ساعته 635 رو گفت 680) " آقا برا چی گالکسی میخری شما ؟ گالکسی ایراد های بزرگی حتما داره که جمعش کردن . شما ویو بخر , اون از گالکسی بهتره , x10 بخر اون از ویو بهتره , نه اینکه برا خودم و سودم و اینا بگم هااا , نه , آقا (با قیافه ی افشاگرانه) گوگل و سامسونگ گالاکسی رو دیسکانکت کردن !!! (منظورش این بود discontinue :27: کردن) گفتم آقا باشه خداحافظ , هنوزم وقتی خودش و حرفاش یادم میفته خندم میگیره , سری اول می گفت می تونی برنامه بریزی یا می خوای ما بریزیم ؟ گفتم خودم میریزم , با قیافه ی خیلی متعجب گفت مطمعنی ؟!!!!!!! یه لحظه شک کردم به خودم , گفتم آره مطمعنم از انجمن ها یاد گرفتم , گفت از چی؟ گفتم از اینترنت , خندید !! گفت شاگرد من یک میلیون (!!!!!!!!!!) خرج کرده رفته برنامه ریختن رو آنرویید یاد گرفته بعد شما با اینترنت میریزی ؟ (بازم خندید) گفتم آره , شاگردش (جناب نابغه) دستاش توو جیبش قدم زنان به طرف در بیرون با نیشخند گفت " من یه آندرویید میدم دستت تو اینو روت کن من هرچی خواستی از این مغازه میدم بهت , مگه سیمبین ه ؟ الکی که نیست " پیش خودم گفتم خدا اینا دیگه کی ان
--------------------
و اما در مورد Galaxy !
آقا فوق العاده ست ! محشر ! یک روز بیشتر نیست باهاش کار میکنم ! فقط میتونم بگم حرف نداره !
سلام .
آقا آخرش نگفتی چند گرفتی بالاخره :دی
مبارکت باشه . حالشو ببر .
مخلصیم .
برای مزاح عرض کردم دوست عزیز!!!نقل قول:
عزيز دل برادر:10:نقل قول:
گفتم كه اگه 600 پول داري حيفه يه سي چهل تومن نزاري روش و گالكسي رو نگيري
من از اين بابت گفتم
وگرنه عزيز من با توجه به اعلام خط فقر سازمان ملل در سال 2010 همه ما كلهم اجمعين زير ايشون قرار داريم
به قول شاعر معاصر
در قلب انسانها تپش پايان گرفته
مرگ از نفس افتاده از بس جان گرفته
روياي نان و لرزش بغضي شكسته
اينجا سر هر كوچه تابوتي نشسته
هر لحظه مي افتد يكي در پنجه مرگ
چيزي شبيه ريزش پاييزي برگ
مباركه دوست مننقل قول:
حالا حالاها مونده تا همراهتو بشناسي جاي حال زياد داري هنوز
يه جاهايي ميرسي كف ميكني
يه جاهايي ميرسي چشات ميزنه بيرون
يه جاهايي ميرسي خشكت ميزنه
يه جاهايي ميرسي آب دهنت رو نميتوني قورت بدي
من تا حالا همه اين مراحل رو پشت سر گذاشتم
كلا شا پسريه واسه خودش اين گالكسي
راستي قيمت رو نگفتي
آقا عجب ماجرایی داشتین شما!!!
بچه ها حواستون به این soheildolatabadi هم باشه داره میترکونه بنده خدا شما توجه نمیکنین...فکر کنم 1000 تا پست تشکر داده باشه !!!
جناب مگه Beam الان تو بازار نیستش!! خیلی هم قوی تر از گالاکسی نیستا!! خیلی هم گرونه!!
سیلام دوستان
من تا عید می خوام گوشی بخرم (کیف کردین برنامه ریزی رو!:دی) به نظرتون قیمتش گالاکسی تا عید زیر 500 تومن میشه؟
یعنی بنظر شما با این قیمتهای کاذب گلکسی که صبح وبعد از ظهرش با هم فرق میکنه چیکار باید کرد ؟
ضمنا شنیدم دولت هم بخاطر جلوگیری از قاچاق بیش از حد گوشی میخواد رو تعرفه هاش تجدید نظر کنه
Beam دوربینش که 8 هست قویتر از گلکسیه و خوب پرژکتور هم داره.ولی cpu 720 داره و رمش هم 384 مگ هستنقل قول:
نمیشه برنامه ریزی کرد.نقل قول:
با این طرح های اقتصادی فکر نکنم ارزون تر از 550 بشه.
دقیقا...با این طرح هدفمند سازی یارانه ها گوشی های بالای خط فقر :31: بالای 300تومن!! بعید نیست با گذشت زمان بجای ارزون شدن گرون هم بشن!! بعد من پر دورم فامیلایی هستن که همش میگن ما میخوایم 6 ماهه آینده یه چیزی بخریم (هنوز تصمیم نگرفته میخواد گوشی بخره!! یا تبلت یا لپتاپ ) بعد هی سوال پیچ میکنن آدمو که به نظرت فلان گوشی تا 6 ماه آینده چقدر ارزون میشه (انگار من کارشناس بورسم)....عزیز من مثلا خود من الان گوشی ندارم فقط 300 پول دارم و تصمیم دارم 3 ماهه آینده که 200 تومن دیگه اومد دستم و پولم 500 شد یا دیزایر بخرم یا گالاکسی (کارکرده تمیس!) ولی دیگه نمیام یه برنامه ریزی دقیق بکنم که مرحله به مرحله باید چیکار کنم چون تا اون موقع هیچی مشخص نیستش! الانم دارم یه هیرو میخرم که تا اون موقع بی گوشی نباشم و با آندروید آشنا تر بشم...خیلی راحت و ریلکس ..ریلکس ..ریلکستر:31:نقل قول:
مگه طرح اقتصادی رو گوشی هم تاثیر میذاره؟:18:جلل الخالق!:دینقل قول:
راست میگی به اینش توجه نکرده بودم/
مشکل اینه من وقتی میخوام گوشی بخرم باید از 6 ماه قبل تمام خانوادم رو توجیه کنم که به گوشی احتیاج دارم و از مزایای گوشی جدیدم بگم:دینقل قول:
دقیقا...با این طرح هدفمند سازی یارانه ها گوشی های بالای خط فقر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالای 300تومن!! بعید نیست با گذشت زمان بجای ارزون شدن گرون هم بشن!! بعد من پر دورم فامیلایی هستن که همش میگن ما میخوایم 6 ماهه آینده یه چیزی بخریم (هنوز تصمیم نگرفته میخواد گوشی بخره!! یا تبلت یا لپتاپ ) بعد هی سوال پیچ میکنن آدمو که به نظرت فلان گوشی تا 6 ماه آینده چقدر ارزون میشه (انگار من کارشناس بورسم)....عزیز من مثلا خود من الان گوشی ندارم فقط 300 پول دارم و تصمیم دارم 3 ماهه آینده که 200 تومن دیگه اومد دستم و پولم 500 شد یا دیزایر بخرم یا گالاکسی (کارکرده تمیس!) ولی دیگه نمیام یه برنامه ریزی دقیق بکنم که مرحله به مرحله باید چیکار کنم چون تا اون موقع هیچی مشخص نیستش! الانم دارم یه هیرو میخرم که تا اون موقع بی گوشی نباشم و با آندروید آشنا تر بشم...خیلی راحت و ریلکس ..ریلکس ..ریلکستر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش قیمت سوخت رو دستشویی رفتن هم تاثیر داره.:31:نقل قول:
تازه از یه طرف ما ایرانی هستیم.ایرانی جماعت منتظره یه جرقست که قیمت افزایش بده.مثلا موبایل فروشا وقتی ببینن نون گرون شده میگن ما هم باید گرون کنیم.
------------------------------------------
یه لانچر شبیه ساز ویندوز 7
انگار کسی بخش home screen سر نمیزنه.:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم دیگه ظهر یکی بود 16 رو میداد 680 , نگرفتم , عصر پایینترین قیمتی که تونستم پیدا کنم 720 بود برا 16 , مجبور شدم همین 720 رو بگیرم چون شب بلیط داشتم باید با قطار برمیگشتمنقل قول:
مرسی :11: حتما :biggrin:نقل قول:
مبارکت باشه . حالشو ببر .
پس میشه نتیجه گرفت جذر و مد روی قیمت ها تاثیر میزاره:31:نقل قول:
دوستان توصیه میشه صبح ها کله ی سحر گوشی بخرین (ترجیحا ناشتا نخورده):31:
میدونم خنده داره ولی واقعیت بود ! خودمم هم خندم گرفته بود هم شاخ در آوردم ! از ظهر تا عصر 8 گیگ و 16 گیگ با و بدون گارانتی هر چهار تا قیمت , 50 تومن گذاشته شد روشون ! به جز اونایی که از همون اول 50 60 تومن گرون میگفتن و لردی حساب میکردن .نقل قول:
عزیز تو ایران هر چیزی ممکنه ... تو علائدین ممکن تره:31:... من پارسال رفته بودم علائدین i900 بخرم تو طبقه ی همکف بودم...چند تا مغازه رفتم همشون خیلی با احترام و مودب قیمت میدادن (بین 440 تا 470 ) یدفه دو تا پسر با 2 تا از مغازه ها دعواشون شد و چند تا مغازه داره دیگم که با اینا رفیق بودن ریختن وسط بزن بزن کار از فحش کاری به پایین آوردن شیشه چند تا مغازه هم کشید بعد از دعوا دیگه خبری از احترام نبود جالب اینجا بود که دیگه 460 به پایین پیدا نکردم!!! آخرش از طبقه اول گرفتم 440 ... یعنی شما ببین با یه دعوا احساس ترس میکنن و فوری سر مشتری بدبخت خالیش میکنن:13:نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید
متاسفانه من با wifi این گوشی مشکل دارم نمی دونم باید چی کار کنم اصلا هیج شبکه ای رو پیدا نمیکنه آیا باید کار خاصی انجام بدم تا کار بکنه ، ممنون میشم راهنماییم کنین
دیروز به قصد خرید گالکسی زدیم بیرون مگه گیر میومد ! توی شیراز گه گالکسی کم یاب که هیچی نایاب شده کل شهر رو زیر پا گذاشتیم از شرق تا غرب از جنوب تا شمال هر مغازه داری هم زنگ میزد به 6-7 تایی عمده فروش اونا هم نداشتن خلاصه توی 3 تا مغازه که اوناهم تکی بود گیر آوردیم چشمتون روز بد نبینه از قیمتا :
8 گیگ بدون گارانتی 700
8گیگ بدون گارانتی 680
16 گیگ بدون گارانتی 640
این آخری منطقی بود تازه موجودی هم نداشت زنگ زد عمده فروش بعدا معلوم شد که t-mobile هست گفتم نمیخوام سامسونگ داری بده بعد که زنگ زد به یکی دوتای دیگه گفت 660 گفتم فدای سرم بفرست بیاد بعد هم که اومد دیدیم مشکل سه دکمه داره اعصابم دیگه داشت میریخت به هم بعد از یه ربع گفتم اشکالی نداره و خریدمش
بعد اومدم خونه تنها کاری که کردم از ساعت 1 ظهر تا 6 عصر گیرش بودم تا بالاخره مشکل سه دکمش رو حل کردم و روتش کردم و الان دارم ازش لذت میبرم ....
سلام مجدد خدمت اساتیدنقل قول:
مشکلم حل شد
یعنی متوجه شدم اندورید نمی تونه از شبکه Add-hock استفاده بکنه ، ولی از روتر های وای فای بخوبی پشتیبانی می کنه برای حل این مشکل تو فرامهای فارسی چیزی پیدا نکردم ولی تو یه سایت انگلیسی یه فایل پیدا کردم که وقتی جاشو با فایل wpa_supplicant در شاخه اصلی گوشی root >system >bin عوض کردم اونوقت گوشیم بعد از یه ریستارت تونست به add hock لب تابم وصل بشه:8:
آدرس سایت رو برای بررسی بهتر شما دوستان می زارم
نقل قول:
1.گوشی شما باید روت شده باشه .
2. برنامه root_explorer که براتون ضمیمه کردم رو نصب کنید و اگر که قبلا نصب کردید که هیج .
3.فایلی به نام wpa_supplicant که براتون ضمیمه کردم رو از حالت زیپ خارج کنید و به حافظه گوشیتون منتقل کنید
4.برنامه root_explorer رو اجرا کنید و به قسمتهایی که در تصاویر هست بروید
.............................................
و حالا فایلی که در مموری گوشی ریختید رو به ادرس system/bin بالا کپی کنید و تمام مشکل wifi شما حل میشه
wpa_supplicant
root_explorerکد:http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=453775&d=1287954692
منبع : موبایلستانکد:http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=453784&d=1287955116
نویسنده :آقای فرشیدد
سلام:5:
(نقل از امیر رفیعی از هند هلد یوزر ):
WiFi Alliance از چند روز پيش ، اقدام به بررسی محصولات الکترونيکی برای تاييديه WiFi Direct کرده و در ليست منتشر شده توسط آنها، نام Galaxy S به عنوان تنها اسمارت فون به چشم ميخورد:
WiFi Direct يا ارتباط Point To Point امکان به اشتراک گذاری انواع فايل ها مثل عکس، ويدئو و غيره و هم چنين بازی های مولتی پلير بين دو ديوايس را فراهم ميکند ، آنهم بدون نياز به Access Point. به نوعی جايگزين بلوتوث خواهد بود. برای ارتباط ديوايس ها هم کافيست که فقط يکی از آنها سرتيفيکيشن WiFi Direct را داشته باشد.
اين سرتيفيکيشن احتياج به سخت افزار جديد و خاص ندارد ، بلکه WiFi Direct به صورت نرم افزاری و با تغيير پروتکل های ارتباطی در اکثر چيپست های نوين WiFi قابل پياده سازی است، منتهی بايد ديد سازندگان ديگر ، در چه زمانی حاضر به آپديت درايور چيپست WiFi محصولاتشان ميشوند.
منبع:
کد:http://www.engadget.com/2010/11/03/samsung-galaxy-s-first-smartphone-to-be-wi-fi-direct-certified/
کد:http://pocketnow.com/android/samsung-galaxy-s-found-to-be-first-wifi-direct-certified-phone
سلام:5:
سامسونگ برای رایانه های مجهز به MAC OS X نرم افزار PC Suite Kies خود را عرضه کرد.
با این برنامه رایگان که در وب سایت این شرکت قرار گرفته میتونید مستقیما محتویات گوشی خود را با رایانه اپل خود سنکرون و اپدیت نمایید.
منبع:
کد:http://samsung.hdblog.it/2010/11/04/samsung-kies-disponibile-per-mac-os-x/
سلام دوستان:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربران گوشی Galaxy S در انگلیس از امروز قادر خواهند بود که از طریق برنامه Kies فریمور گوشی خود را به اندروید 2.2 اپدیت نمایند.
این اپدیت جدید بتدریج در مناطق دیگر گسترده خواهد شد و سامسونگ میگوید تا پایان ماه فعلی یعنی نوامبر برای همه کاربران این گوشی در دنیا قابل دسترس خواهد بود.
همچنین این اپدیت برای کاربران کره ایی از هفته اینده عرضه خواهد شد.
منبع:
کد:http://www.samsunghub.com/2010/11/05/uk-galaxy-s-users-get-your-froyo-update-on-kies-now/
کد:http://www.samsunghub.com/2010/11/04/south-korean-galaxy-s-froyo-update-will-be-available-from-next-week/
سلام دوستان:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی سامسونگ Galaxy S هفته اخر اکتبر یعنی ماه پیش توسط اپراتور ژاپنی NTT DOCOMO در ژاپن عرضه شد و اکنون BCN موسسه ژاپنی تحقیقاتی بازار اعلام کرده که تقاضا برای این گوشی در هفته اول عرضه اش در ژاپن از گوشی iPhone 4 32GB بعنوان پرفروشترین گوشی پیشی گرفت.
اگرچه این فاصله کوچک بوده ولی این یک موفقیت مهم است هنگامی که به این مورد توجه داشته باشید که Galaxy S در وسط هفته عرضه شده است و سرنگونی حکمرانی iPhone4 را که برای 18 هفته از زمان عرضه اش در ژوئن در صدر بود را رقم زده است.
منبع:
کد:http://www.samsunghub.com/2010/11/05/galaxy-s-takes-the-top-spot-from-iphone-in-japan/
کد:http://english.chosun.com/site/data/html_dir/2010/11/04/2010110400482.html?
نظرتون چیه یه Benchmark مقایسه بین Galaxy 2.2 با N8 و آیفون بذارین؟
اون موقعها هر روز مقایسه بنچمارک میذاشتین...
از لحاظ بی دردسر بودن این بهتره یا ویو؟
در کل کدوم بهتره؟
.............................:20:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=451510
کار باهاش سخته؟
روت به 2.2 سخته؟
از لحاظ راحتی ویو بهتره ... ولی امکانات گالاکسی با ویو قابل مقایسه نیست....روت به معنی آپدیت نیست شما باید یه بار روت کنین یه بار هم به 2.2 آپدیت کنین ...روت کردن یه جور H.A.C.K کردن هستش...در ضمن تو امضاتون یهتره بجای ویو بنویسین Samsung Wave چون ممکنه مردم متوجه نشن:11:نقل قول:
دوستان این که میگن جنس گالاکسی پلاستیکه و زیاد خوب نیست صحت داره؟ :41:
به اندازه کافی مقاوم هست؟
دوستان به نظر شما گالاکسی با گارانتی بخرم یا بدون گرانتی و در هنگام خرید به چه نکاتی توجه کنم؟
ببین دوست عزیز این گوشی فعلاً بهترین آندروید بازاره حتا دیزایر hd هم برتری خاصی نسبت بهش نداره واسه همین طرفدارای برندای دیگه دنبال یه بهونه ای هستن که اونو خراب کنن تو دید عمومی!نقل قول:
شما خودت فکر کن چند درصد گوشیا جنسشون از پلاستیک نیست ؟! بیش از 90 درصد گوشیا از پلاستیک ساخته شدن
بعدشم اصلاً تا حالا کسی نبوده بگه بدنه گوشیش مشکلی پیدا کرده (مثلاً x1 مشکل ترک خوردن داشت) و همه راضی بودن
پست بالا تایید میشه...این گوشی در حال حاظر بدون شک بهترین اندرویدی بازاره! و از لحاظ قدرت بدنی به اندازه ی کافی خر کار هست!! نگرانش نباشین....نقل قول:
دوستان این که میگن جنس گالاکسی پلاستیکه و زیاد خوب نیست صحت داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اندازه کافی مقاوم هست؟
چرا انقدر نواسان قیمت زیاده
یه روز 40 تومن میاد پایین
فرداش 50 تومن میره روش
شیطونه میگه از خیرش بگذر! : دی
نوسان به دلیل تغییر قیمت دلار هستش...بازار ایران هم که مستعد برای هر گونه هرج و مرج با کوچیک ترین تلنگر!!:27:نقل قول:
مگه میخوای باهاش کشتی بگیری ؟نقل قول:
هر گوشی باید ازش مراقبت کنی چه پلاستیکی باشه چه فلزی ضربه بخوره قابش چیزیش نشه قطعات داخلیش صدمه میبینه
حالا چه فلزی چه پلاستیکی ...
تازه وزنش هم خیلی سبک تره