بازی هـک شده رو بگیر دان کن یه برنامه از اپز دان کن بعد از پوشه مموریت هات بگیرش اون شماره سریالشو یادت باشه برنامه اسپورو باز کن اولی رو که بازی دان کردی مسیرو بده بد دومی گوشیو بعدم اسپوف متوجه نشدی پ.خ کن:40:نقل قول:
بازی هـک شده رو بگیر دان کن یه برنامه از اپز دان کن بعد از پوشه مموریت هات بگیرش اون شماره سریالشو یادت باشه برنامه اسپورو باز کن اولی رو که بازی دان کردی مسیرو بده بد دومی گوشیو بعدم اسپوف متوجه نشدی پ.خ کن:40:نقل قول:
قضیه پورت اندروید روی ویو چطور شد
هیچی.منتظرش نباش چون چیز خوبی از آب در نمیاد...نقل قول:
منتظر بادا 2 باش.
سلام دوستان:46:نقل قول:
يعني اگه من ويو2 بگيرم ميتونم اين بازي هاي ه ك شده رو توش بريزم؟اگه جواب منفيه به نظرتون بازي هاي ويو 2 رو هم ميشه ه ك كرد؟(مثلا تا كي)
سوال اخرم اينكه من اگه ويو 2 بگيرم هيچ بازي نميشه روش بريزم(مجاني)....به غير از بازي هاي شاخش چي؟ممنون.
دوستدار شما ياشار
ببینید.بادای 1.2 که روی ویو 2 هست بازی های -- شده رو اجرا نمیکنه.نقل قول:
ولی بادای 1.2 که برای ویو 1 اومده بازی های -- شده رو اجرا میکنه.
بنابر این ویو 2 که از همون اول بادا 1.2 هست روش بازی های -- شده اجرا نخواهد شد.و همچنین نمیتونید ورژن بادای اون به ورژن پایین تری تغییر بدبد :41:
بازی های رایگان رو که رو هر دو میتونید بریزید.
به نظر من ویو 2 نگیرد.صفحه نمایش معمولی از جزابیت گوشی کم میکنه و در کنار آن برنامه های -- شده هم اجرا نمیشود.
به نظر من تا ویو تموم نشده ویو 1 بگیرید.:27:
موفق باشید:40:
سلام:5:
iPhone 4 Vs Samsung s8500 (Wave) system load speed:
Playing movies:کد:http://www.youtube.com/watch?v=esX4-5KbKQ4&feature=player_embedded
کد:http://www.youtube.com/watch?v=6B_XrdVKSCw&feature=player_embedded
گوشی ویو رو خریدم و فعلا دارم قسمتهای مختلف اون رو می بینم و لذت می برم
یه ایراد در عکس برداری با فلاش دارد اینکه فلاش با عکسی که میگیرد هم زمان نیست برای همین فلاش تاثیری ندارد آیا گوشی ایراد دارد؟
دیروز گوشی رو برای آپدیت بردم نمایندگی. دیدم درب باتری گوشی رو موجود داره. درب باتری گوشی من آسیب دیده بود. 16 تومن خریدم. خواستم اطلاع رسانی کنم. چون چند وقت پیش که تو همین تاپیک مشکل رو مطرح کردم گفتن که اصلا گیر نمیاد.
سلام دوستان:10:
اين عكسهاي مقايسه اين دو تا داداش شايد بدردتون بخوره:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالايي ويو1 و پاييني ويو2
دوستدار شما ياشار
یعنی چی؟
یعنی کیفیت صفحه ویو 2 بهتره؟!!!!!!!!!!!!!
نه بابانقل قول:
سوپر ال سی دی در مقابل سوپر آمولد هیچی نیست ولی خب کیفیت ویو 2 به نسبت گوشیهای دیگه بهتره....
درود.
دوستان من need for speed رو که قبلن با kies روی phone memory نصب کرده بودمو پاک کردم که رو memory card دوباره نصب کنم. حالا این error میاد:
application's installation package is faulty
error code: 0xffff
خیلی ضد حال خوردم. یاری کنید.مرسی
نسخه جدید kies رو دانلود کنید این مشکلات برطرف میشهنقل قول:
منم نتونستم با خود کیز اپدیت کنم مجبور شدم از تو سایت سامسونگ کیز 2 رو دانلود کنم ولی جالب اینجاس که وقتی ریختم برنامه هایی که قبلا دانلود کردم پاک نشدن:31:
سلام دوستان:5:
همونطور که میدونید به تازگی بادا 1.2 در فریمور S8500XXJL2 برای کاربران اروپایی گوشی ویو عرضه شده .
اکنون ویدئوهایی از چگونگی عملکرد ان در وب منتشر شده :
multitasking samsung wave rom OFFICIAL :BADA 1.2
کد:http://www.youtube.com/watch?v=FcloEgmP1AI&feature=player_embedded
Samsung GT-S8500 Wave - Firmware Update XXJL2 mit Bada 1.2:
Samsung GT-S8500 Wave - Firmware Update XXJL2 mit Bada 1.2 - Video Version vom 18.01.2011:کد:http://www.youtube.com/watch?v=r4HjwsWfjLo&feature=player_embedded
کد:http://www.youtube.com/watch?v=51HZqcmvpJs&feature=player_embedded
آگه لیست برنامه ها و بازی ها از 10 صفحه بیشتر شد اونوقت باید چیکار کرد؟
نمیشه مثلا 11 صفحه بشه یا مثل آیفون 4 چوشه ساخت؟
بيشتر از 10 صفحه نميشه........120 تا برنامه مگه كمه؟؟؟:18:(كم كم 100 تا هست ديگه)نقل قول:
احتمالا تو اپديت هاي بعدي حل ميشه غصه نخور...:27:
دوستدار شما ياشار
سلام دوستان
به نظر شما ویو خوبه یا ویو 2؟
بازیها و نرم افزارهای ویو در ویو 2 هم جواب میده؟
رفیق تنها مزیت ویو2 بزرگ تر بودن صفحه نمایش هستش و بس.
از نظر کیفیت صفحه هم باز ویو سرتره.
بازی های ه ک شده که فعلا فقط روی ویو جواب میده.
خلاصه نظر من رو میخای ویو بگیری بهتره.
چطوري مي تونيم توسط موبايل از طريق كابل USB از اينترنت كاميپيوتر توسط موبايل استفاده كنيم؟
بچه ها یه سوال:
این نسخه باددا 1.2 فارسی که در نمایندگی های مایکروتل موجوده بازی های -- شده روش جواب میده؟
ممنون!
والا من شنیدم روی 1.2 میشه نصب کرد البته فقط روی ویو نه ویو2 .
حالا چه کاریه به نظر من صبر کن بادا 2 بیاد بعد اپدیت کن.
به نظر من اولین ورژن سیستم عامل بادا خیلی بهتر ازونی بود که من فکر می کردم.مخصوصا استیبیلیتی خیلی خوبی داره.دوس دارم نظر شماهارم بدونم.
مقايسه كيفيت صفحه نمايش Wave و Wave 2 و N8 و گالكسي اس
اين لينك رو ببينين خيلي جالبه:
نمیدونم چرا تو این مقایسه ها جوری نشون میدن که انگار ویو 2 صفحش با کیفیت تره!!!
من وقتی با ویو 2 کار کردم متوجه شدم رنگ هایی که نشون میده گرم تره(warm) ولی واسه ویو 1 سردتره:27:نقل قول:
وقتی منوی دو تا گوشی رو میزاری کنار هم دقیقا مشخصه.ولی کلا رنگ ها ویو 2 یجوری بود بی تعادل بود خیلی گرم به نظر میرسید یه جورایی داشت حالت تهوع بهم دست میداد(جدی میگم ولی نمیدونم چرا)-مخصوصا اینکه wallpaper هم یه ماشین زرد بود و منو هم به زردی میزد
بیشتر فرقشون همین هست و زاویه دید ویو 2 کمتره.
ولی در مورد وضوح چیزی نمی تونم بگم :14:
سلام دوستان
من 3 ماه هست که میخوام گوشی بخرم موندم ویو بگیرم یا گلکسی یا آیفون .
حالا سئوالم از اوناییه که ویو دارن .این گوشی هنوز سیستم عاملش فارسی نشده؟ نرم افزار و بازی چند تا داره؟ هنوز گسترش پیدا نکرده؟
با تشکر
سلامنقل قول:
شما اگه بین این 3 موندین به نظرم گالاکسی رو بخرین خیلی بهتره البته نمیخوام بگم این گوشی بده بلکه گالاکسی تنوع نرم افزاری بیشتری داره
البته این گوشی هم نرم افزاراش کم نیست مخصوصا اینکه اکثر نرم افزارهاش کاربردی هستند از نظر بازی هم آیفون از همشون بیشتر بازی داره ولی ویو هم بازیهاتی بسیار گرافیکی داره من خودم 7تا بازی دانلود کردم نزدیکه 1 گیگ همشون با هم حجم داشتند....
من نزدیکه 2هفته است ویو خریدم واز خریدنش هم خیلی راضی هستم....
نقل قول:
بازیها و نرم افزاراش و از کجا گرفتین؟ میشه آدرس بدبد ببینم؟
با برنامه کیز دانلود میشه.نقل قول:
اگه میخوای برنامه ها رو ببینی برو اینجا:
کد:http://www.samsungapps.com/
در ضمن ویو و گلکسی از همون روز اول فارسی بودن و هستند و خواهند بود:27:نقل قول:
به نظرم آیفون از انتخابات حذف کن به جاش گلکسی بگیر:46:
به نظر من آیفون بهترین گزینستنقل قول:
چون اولا که بدنش محکم تر و کمتر اثر انگشت رو جذب خودش میکنه ولی مال گلکسی پلاستیکی.
2. دوربینش بهتره و همچنین فلش داره که گلکسی نداره.
3. برنامه و بازی های آیفون بهتره.
ولی اگر از نظر مالی برات مهم من ویو رو پیشنهاد میکنم چون همه از نظر سخت افزاری هیچ مشکلی نداره و همینطور قیمتش خیلی بهتره سیستم عاملشم مثل اندروید و ios تحریم نیست که چیز پی ان بگیری فقط برنامه بازی براش کم ولی نرم افزاراش کاربردی و بازیهاش هم از اندروید بهتره.
1.عزیزم کی گفته آیفون چوت بدنش فلزیه مقاوم تره .اتفاقا ضفحه نمایش آیفون خیلی زود میشکنه. ولی گلکسی و ویو اینطور نیستن.نقل قول:
(گلکسی دوست خودم از موتور از دستش افتاد و صفحه نمایش آخ نگفت)
2.برنامه ها و بازی های آندروید تا 1 ماه آینده از IOS بیشتر میشه.(اینو خود گوگل گفته)
:46:
سلام،بچه ها واسه ویو برنامه ای نیست که بشه فایلهای تکست رو توی مسیج ها کپی کرد؟
اگه هست لینکشو بزارین پلیز
سلام به همه دوستان. من نمیدونم تو تنظیمات مخفی بادا چکار کردم که صدای پخش موسیقی کم شده(در حد صفر) ولی بقیه صداخ ها خوب خوب پخش میشن. میشه یه نفر بگه چطور تنظیمات گوشی رو به حالت اول برگردونم؟
*#197328640#
سلام
SIMS 3
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5808926&postcount=390[/HTML]
سلام دوستان
1-كسي قيمت جديد wave رو نداره (بدون گارانتي پايينترين)؟؟؟؟؟؟؟؟
2--بعد اگه اينو بگيرم ببرم برام برنامه بريزن همون مجاني ها رو ميريزن يا نه پولي ها رو.......اصلا كسي تا به حال داده بيرون براي برنامه و بازي ريختن؟
دوستدار شما ياشار
سلامنقل قول:
1 - والا فک کنم دور و بر 390 تومن باشه !
2 - نخیر - همون بازی های مجانی رو میریزند و فوق فوقش بازی های کرک شده ! مثل همونی که بالای پست شما گذاشتم ! : دی
کسی هم حاضر به این نمیشه که بدن بیرون واسش برنامه و بازی بریزن ! کاری که خود آدم بتونه انجامش بده ؛ مطمئنا از بقیه بهتر میتونه !
خوش باشی !
سلام دوستان
بلاخره تصمیم گرفتم پس از کلی تحقیق این گوشی رو بخرم.
در موقع خرید باید به چه چیزهایی توجه کنم که سرم کلاه نره؟
لطفا راهنمایی کنید.
متشکرم.
سلامنقل قول:
همه جای گوشی رو تست کن
این کد رو بزن #*0#* رو بزن مه جاش رو تست کن فقط دقت کن گزینه sleep mode رو نزن چون گوشی میره تو خواب زمستونی ولی همه گزینه های دیگه رو تست کن....