پس فعلا هم درديم داريم زجر دزدي آي اس پيها رو ميکشيم:10:نقل قول:
Printable View
پس فعلا هم درديم داريم زجر دزدي آي اس پيها رو ميکشيم:10:نقل قول:
خوب ...........
اقا 64 و 128 و 256 هيچ فرقي با هم ندارن تا وقتي كه پهناي باند مخابرات باز باشه الان مركز ما مشكل داره ولي چند روزه سرعتش روي 16 الي 20 هستش خوب شده ولي خوب دائمي نيستش. اينا دزدي نكننن هيچ مشكلي نيستش.نقل قول:
به نظر من كه فعلا همه شركتها مثل هم هستن فقط صبانت خوبه اونم كه نامحدودش گرون هستش براي يك ماه بايد 241 هزار بدي. يه شركت هستش كه فقط منطقه پاسداران رو ميده اون شركت خوبه چون كاربراش كم هستن ولي بقيه شركتها بدرد نخور هستن. البته سپنتا از همه بهتر هستش كه اونم خيلي گرونه.
من که داتک دارم خیلی هم خوبه.اگه بتونم 256 بگیرم که عالیه.نقل قول:
شما داتك چه سرويسي داري؟؟؟ چند گرفتي ؟؟ كدوم محل هستي ؟؟ سرعت دانلود رو چند هستش ؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز اونی که شما گرفتید 256 با محدودیت 5 گیگ نه 512.سرعت دانلودتم بین 40 تا 50بودهنقل قول:
سلام دوستان...
اقا مثل اينكه ما شانس نداريم يك زماني همه از آسياتك مي گفتند ما هم يك ماهي از p30 دور بوديم تا يك سرويس گرفتيم و برگشتيم ديديم هركي هرچي از دهنش دراومده به اين شركت گفته كه من همه رو تاييد مي كنم.
يك ماهه يه سرويس مي خواهن به ما بدن مردن.امروز فردا مي كنن.آخرش هم به زور دادن.
حالا مي خواهم بعد از يك ماه يك سرويس ديگه بگيريم . سوال اينجاست.
پارس آنلاين يا داتك مسئله اين است!!
بعد يك سوال ديگه.چرا من وقتي به اينترنت و صل مي شم يا كلا وصل نيستم اين چراغ status همش چشمك مي زنه؟
اگر من بخواهم سرويسم رو عوض كنم بايد اينقدر دوباره صبر كنم؟
پارس آنلاین خوش حساب اما داتک نه. اگه طلبی پیدا کنی بهت نمیده. اینو به تجربه از چندین و نفر و حتی خودم دیدم
سرویس که معلومه دیگه 128نقل قول:
ماهی 24300 مایشو میدم..ولی راضیم.حلالشون باشه(البته نسبت به شرکت های دیگه ها)
محله تهرانپارس.اینجا تمامی شرکت ها رو ساپورت میکنه
سرعت دانلود در اوج شلوغی روی 12 است.ولی ساعات خلوتی تا 27 هم میره
البته بستگی به محل زندگیتون هم داره.اول میخواستم اسیا بگیرم.ولی الان خدا رو شکر میکنم که نگرفتم.
دنبال یه اشنا میگردم که 256 از داتک بگیرم
برای عوض کردن سرویس فکر کنم یک ماهی باید صبر کنید، که شرکت قبلی خطتون را آزاد کنه و شرکت بعدی رانژه :13:نقل قول:
من خودم داتک دارم حدود یک هفته...خیلی راضیم، وقتی شلوغه سرعت دانلودم روی 16-17 است ولی وقتی خلوته با 40-50 :18:دانلود می کنه، خودم فکر می کنم که مرکزمون خیلی خلوته..
مرکزتون کجاس ؟! archi-girl
تو منطقه مخابراتی ولیعصر با پیش شماره 7760 از چه شرکتی سرویس بگیریم بهتره که بهترین کیفیت رو بده
مشکل قطع شدن نداشته باشه و سرعتش از بقیه بهتر باشه؟
سلام دوستان
من مشهد زندگی میکنم چهار رقم اول تلفنم هم 5017 هستش. چند تا سرویس دهنده مثل صبانت رو چک کردم پوشش نمیداد. کسی شرکتی رو میشناسه که منطقه مارو پوشش بده؟!
شهید غریبینقل قول:
شاتل به شما سرویس میدهنقل قول:
جهت اطلاع از قیمت به صفحه زیر مراجعه کنید
کد:http://www.shatel.ir/farsi/adsl_price.php
من چک کردم. آسیا تک ،داتک ، پارس آن لاین، سپنتا ،شاتل در منطقه شما سرویس دارند.نقل قول:
از نظر قیمتی آسیا تک از همه ارزانتره، ولی طبق نظربچه ها( صفحات قبل را بخونید) سرویسش مثل قبل خوب نیست. مگراینکه مرکز مخابرتیتون خلوت باشه .
پارس آنلاین از همه گرانتره ، ولی به نظر می رسه که همه نا راضین
شاتل و صبا آنلاین هم برای وبگردی و نه برای دانلود قیمتاشون مناسبه
من خودم داتک را پیشنهاد می کنم...فعلا رای منفی خاصی نداره:46:، خودم هم دارم استفاده میکنم و خیلی راضیم
بچه ها با پیش شماره 7793 با قیمت وسرعت مناسب چیزی هست؟
سلام....با شماره 6649 چه جاهایی سرویس میدن؟وایا مودم router ADSL MODEM PLANET ADE-4400 ADSL 2/2+ 4ports خوبه؟واسه 2تا کامپیوتر که مستقیم وصل باشن...؟؟
اره میدونم ! من خودم شاتل دارم! اما تو مناطق مختلف سرویس های مختلف کیفیتشون فرق میکنهنقل قول:
شاتل به شما سرویس میده
من از شاتل خیلی راضیم اما شنیدم تو بعضی مناطق مثل مرکز دانشگاه خیلی سرویسش بد هست
و یا شرکتهای دیگه! بیشتر منظورم این بود که تو این منطقه کدوم از نظر کیفیت بهتره
اولین مورد کیفیت هست! همین داتک رو که شما میگید رو تو منطقه حکمت شعار یکی از اقوام ما داشت! خیلینقل قول:
ن چک کردم. آسیا تک ،داتک ، پارس آن لاین، سپنتا ،شاتل در منطقه شما سرویس دارند.
از نظر قیمتی آسیا تک از همه ارزانتره، ولی طبق نظربچه ها( صفحات قبل را بخونید) سرویسش مثل قبل خوب نیست. مگراینکه مرکز مخابرتیتون خلوت باشه .
پارس آنلاین از همه گرانتره ، ولی به نظر می رسه که همه نا راضین
شاتل و صبا آنلاین هم برای وبگردی و نه برای دانلود قیمتاشون مناسبه
من خودم داتک را پیشنهاد می کنم...فعلا رای منفی خاصی نداره، خودم هم دارم استفاده میکنم و خیلی راضی
اذیتش کردن! سرعتش پایین بود و پشتیبانی شون خیلی بد و ضعیف و بیچاره مجبور شد سرویسش رو پس بده
با 128 سرعتش روی 9 بود! به پشتیبانی میگفت میگفت که بین 9-10 نرماله اگر سرعتتون رفت روی 6-7 با ما
تماس بگیرین! تازه برای نصب هم نیومده بودن و تلفنی تنظیمات رو گفتن!
پولش رو هم زیاد حساب میکردن !
از طرفی یه سری دیگه شنیدم که از داتک راضین!
ترافیک اون قدر مهم نیست ! در درجه اول کیفیت مهمه !
سرویس صبا قیمتهاش خوبه می خواستم بدونم کیفیت سرویسشون چطوره ؟
در کل بین شاتل - داتک - صبا
منطقه مخابراتی شما نبوت هست که امکان سرویس دهی نیست ولی بزودی اونجا هم تحت پوشش قرار میگیره :46:نقل قول:
من 100در صد سپنتا رو پيشنهاد ميکنم نه تورنتاش محدوده نه ترافيک داره نه سرت منت ميزارن فقط يه کمي گرون تره که به نظر من ميصرفه.نقل قول:
اما از پشتايبانيش البته من که تا حالا مشکلي برام پيش نيومده ولي ميگن خوب نيست با اين همه مطمئن باش از پارس انلاين (که خودم داشتم) و صبا بهتره. ما هر وقت قطع ميشد زنگ ميزديم به پارس انلاين ميپيچوندنت يا ميگفتن اشکال از مخاربراته يعني پشتيباني اونا هم کاملا کشک بود.
چه سرعتي رو از داتک گرفتگي ؟ راستش من دو تا خط آي دي اس ال دارم براي يکي 512 داتک و براي اون يکي 128 سپنتا سفارش دادم البته چون با خط داتک قبلا پارس انلاين داشتم و اين پارس انلايناي کلاه برداري هنوز رانژشونو برنداشتن وصل نشده ميخاستم ببينم شما با چه سرعتي ميتوني 50 کيلوبايت دانلود کني ميصرفه سپنتا رو پس بدم داتک بگيرم البته از سپنتا خيلي خيلي راضيمنقل قول:
از من اگه صد بار هم بپرسین می گم AsiaTech چون هم ارزونه و هم سرعت خوبی داره.زیادم برا سرویس دادن بازی در نمی یاره.من خودم 256KB نامحدود!! ازش دارم.
فقط شاتل مخابرات شما رو پشتیبانی میکنهنقل قول:
از صبا نت یا داناج استفاده کننقل قول:
نقل قول:
متاسفانه تا اونجا که اطلاع دارم هیچ شرکتی شما رو ساپورت نمیکنه. اما صبا نت در حال راه اندازی مخابرات شما هست. منتظر باشید
نقل قول:
از 256 صبا نت استفاده کن دانلودت رو 50
چی؟ 16-17؟ بعضی وقت هام 50؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مال من که 128 داتکه از 12 بالاتر نمیره.
چه جوری از آسیاتک 256 گرفتی؟اونا که بالاتر از 128 نمیدن به کسی.نقل قول:
من 128 داتک دارم، سپنتا خیلی خدمات خوبی می ده ولی واقعا گرونه!:13:نقل قول:
بستگی به مرکز مخابراتی داره که چقدر شلوغه..هر چی مصرف کننده کمتر باشه، سرعت بالاتره ، ومیگن هر چه به مرکز نزدیک باشی هم سرعت بالاتره
سرعت دانلودم کمتر زیر 30 میاد :31:...، گفتم فکر می کنم مرکز مخابراتی ما خلوته، شانسیه یکی از همکار های من هم می گه با داتک سرعتش تا15 استنقل قول:
نقل قول:
یک برگه از دانشگاه ببر که پروژه داری و نیاز به اینترنت پرسرعت اون موقع بهت میدن
چطوری میشه فهمید توی یه منطقه مخابراتی شلوغی یه شرکت چقدره ؟
همتون تو همین منطقه صبا نت دارید منظورم منطقه ولیعصر هست؟
الان من می خوام ببینم تو این منطقه کدوم شرکت شلوغی کمتری داره از کجا میشه فهمید؟
فکر نکنم جوری بشه فهمید.اگر شلوغ هم باشه کاری نمیشه کرد باهاش.ولی اگر مایه تیله داری برو از یه شرکت معتبر که خدمات گرونی هم ارائه میده(مثل سپنتا بگیر)چون اونا در هر حال خوبن.
خوش به حالت از اين فرصتات استفاده کن چون يه هو ميبيني شلوغ ميشه. :46:نقل قول:
سلام .
من یک مودم D-Link 200 گرفتم ولی نه از شرکته بلکه از خودم گرفتم و usb هم هست حالا adsl من راه افتاده ولی مودم اتصال نمیده یعنی چراغش چشمک می زنه عیب از کجاست؟
دوستان ایا مودم planet 4400 4 پورت خوبه؟4پورت چی پیشنهاد میکنید؟
احتمالا شما تواون خطی که دارید دو دستگاه تلفن متصل کردید . در صورتی که فقط و فقط باید یک تلفن رو متصل کنید .نقل قول:
من یک مودم D-Link 200 گرفتم ولی نه از شرکته بلکه از خودم گرفتم و usb هم هست حالا adsl من راه افتاده ولی مودم اتصال نمیده یعنی چراغش چشمک می زنه عیب از کجاست؟
شایدآ از مخابرات هست (در صورتی تازه راه اندازی کردید)
سلام بچه ها . من بعد از 2 هفته استفاده از Adsl صبانت . دیگه نتونستم کانکت شم . در واقع طوری شده که وقتی گوشی تلفن رو بر می دارم اونوقت چراغ مودم سبز و ثابت می شه . به خود مرکز مخابرات هم گفتم .
بهم گفت که باید یه خط دیگه رو به ما معرفی کنی .
میخواستم بدونم این مشکل طبیعی هست یا ...؟
سلام
آقا این شرکت تهران دات نت adsl با سرعت 256 و محدودیت دانلود 2 گیگابایت در ماه رو میده 9500 تومن. مصرف شبانه 1 تا 7 صبح هم رایگانه. به نظر این خیلی عالی میاد. هر چی میخوای دانلود کنی بذار نصفه شب با سرعت بالا دانلود کن.
حالا کسی هست که از این شرکت adsl گرفته باشه؟