خوب یه مسیر رو برام از داخل آدرس بار همین کیت سرور کپی می کنی بذاری تو فروم ببینم تست کنم شاید که نه حتما درست میشه.
Printable View
خوب یه مسیر رو برام از داخل آدرس بار همین کیت سرور کپی می کنی بذاری تو فروم ببینم تست کنم شاید که نه حتما درست میشه.
مسیر من با تو فرق میکنه . ویندوز من سونه .نقل قول:
اما یقین بدون درست میشه فقط کافیه اون دو تا فایلو کپی کنی کنار پوشه کیت سرور دقیقا مثلا کیت سرور قبلیت که این دو فایل کنار پوشه کیت سرورت بودن .
این کیت سرور جدیده توی پوشه داکیومنت یا یورز درایو c نصب میشه .
فهمیدم. اینم اون فایلی که می خواستی:نقل قول:
نه اشتباه فرستادی دقت کن . من اشتباهتو نمیگم تا خودت بفهمی .
کد:http://www.multiupload.com/CNKCANPQ1Z
راستی شهاب نیستش من چی کار کنم؟ چون اون میزبان هستش باید بازی کنه.
وحید تو هوش خوبی داری اما همین هوشت سبب شده همش توی کارهات عجله کنی و مرتکب اشتباه بشی .نقل قول:
بازی هفته دوم رو میتونی بازی کنی فقط صبر کن باید جدول و بقیه کاراشو بکنم .
خب حسین من همه ی این کارا رو کردم ولی.یه اتفاق عجیب.نقل قول:
مسیر من با تو فرق میکنه . ویندوز من سونه .
اما یقین بدون درست میشه فقط کافیه اون دو تا فایلو کپی کنی کنار پوشه کیت سرور دقیقا مثلا کیت سرور قبلیت که این دو فایل کنار پوشه کیت سرورت بودن .
این کیت سرور جدیده توی پوشه داکیومنت یا یورز درایو c نصب میشه .
C:\Documents and Settings\ADEL\Kitserver2010\kitserver
تواین مسیر همه کیت های پچ pes edit رو اجرا کردم و اتچ کردم لوگوی همه تیم ها درست شد ولی لباساشون درست نشد یعنی اگه آپشن فایل pes edit رو بریزم درست میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا وحید این فایل کانفیگ متنی که برام فرستادی تغییرات رو توش اعمال کردم :
کد:http://www.multiupload.com/T7LMYI3KHD
اینم فایل سیستمی تنظیم سرعت بازی که باید توی پوشه کیت سرور کنار همین فایل کانفیگ کپی کنی :
کد:http://www.multiupload.com/R7GV6BTY3U
الان سرعت بازیتو من روی 0.93 تنظیم کردم . تو توی پنجره کانفیگ نمیبینی اما من دستورشو توی فایل متنی config وارد کردم . اگه دیدی سرعت بازی خیلی کمه یا زیاده فقط اون عدد 0.93 رو تغییر بده ( بین 0.9 تا 095 برای این لیگ ایده آله ) .
آپشن فایل پس ادیت رو که اگه بریزی تعدیل قدرتی که من روی تیمها اعمال کردم دیگه وجود نخواهد داشت .نقل قول:
اصلا ببینم مگه تو بخش disable controller رو نداری که این کارارو انجام میدی ؟ فایل کانفیگ اگزه رو برام بفرست . بعیده که نداشته باشی .
ویرایش شد توسط مدیریت پاک شود.
حسین مشکل منم حل شد.من قبلا فولدر سیو بازیموجایی دیگه کپی کرده بودم حالا اون فولدر سیو که مربوط به پچ pes edit میشه رو کپی کردم جای این یکی همه چی درست شد خیلی ممنون حسین جان که اینقدر کمکم کردی.واقعا ممنون.
راستی حسین آخرین سیو مسابقاتم بذار من برم بازیمو انجام بدم فکر کنم بازیم با خودت بود.
یه سوال :
اون گزینه ی کنترلر توی کیت سرور رو باید تیک بزنیم یا تیک نزنیم.؟
ایول حسین همه چی درست شد آپشن فایل نقل و انتقالاتو ریختم با بقیه فایل های داخل پوشه ی سیو pes edit که قبلا یه جا کپی کرده بودم واسه روز مبادا . یعنی تعدیل ها هم درسته.
خیلی ممنون که این همه کمک کردی تا مشکلاتمون حل بشه.واقعا یه پا مدیری واسه خودت.
راستی حسین من الان میتونم بازیمو انجام بدم با تیم خودت بازی دارم؟
راستی این سیو جدید بازیها که وقت 15 دقیقه ای شده رو برام می ذاری؟
چرا هرچند ساعت یه بار سایت یهو همچین میشه .نقل قول:
خواهش میکنم عادل جان خب خدا رو شکر که مشکل شما هم حل شد .
آره عادل باید تیک بزنی .
راستی سرعت بازی رو هم حالا میتونی با سلیقه خودت تنظیم کنی حدود 0.9 تا 0.95 برای لیگ ما مناسبه .
راستی بچه ها زاویه دوربین رو هم حدود 32 بزارید زاویه بازی خیلی جالب میشه .
عادل جان این سیو بازیها ست که قبلا هم توی تاپیک گذاشته بودم :
کد:http://www.multiupload.com/AWAFN3P81B
اینم جدول بازیها :
جدول بازیهای هفته اولیوونتوس ----------------------------------- بایرن مونیخ
اینتر --------------------------------------- چلسی
بارسلون ---------------------------------- لیورپول
رم ----------------------------------------- آرسنال
میلان-------------------------------------- منچستر
رئال --------------------------------------- منچستر سیتی
کسی دیگه ای مشکل خاصی نداره ؟
شکر خدا از دیشب تا الان مشکلات 3-4 نفر بطور کامل حل شده .
حسین جان دارم اون فایلها دانلود می کنم. دستت درد نکنه.
راستی آرمین هم مثل اینکه اومده. می تونیم الان بازی اینتر و چلسی رو بازی کنیم.
بچه ها سر فرصت ترکیب مناسبی برای تیمتون بچینید همراه با استراتژیهای مناسب بعد توی بخش مدیریت دیتا سیوش کنید و فایل form این سیو رو برای من بفرستید تا با تنظیم محل مناسب اسلات هر تیم این بخشو هم تنظیم کنیم و بعد form ها رو برای همه بفرستم .
الان رفتم توی اون config که قسمتی به نام سرعت بازی نداشت. باید همون فایل متنی رو هر وقت خواستم مقدار count.factor عوض کنم درسته؟
آره دستورشو با تغییر عدد میتونی به فایل سیستمی بدی . امتحانی عدد 0.7 رو انتخاب کن میبینی بازی اسلوموشن میشه .نقل قول:
روی زمان بازی هم مثل اینکه تاثیر داره. الان رفتم یکمی زمان بازی بیشتر شده بودش.نقل قول:
آره دستورشو با تغییر عدد میتونی به فایل سیستمی بدی . امتحانی عدد 0.7 رو انتخاب کن میبینی بازی اسلوموشن میشه .
راستی ترکیب بدم آرمین بازی کنه؟
سلام حسین جان عصرت بخیر
حسین زاویه دوربین از کجا عوض میشه
یادمه وقتی این فایلو جیوس ساخت دقیقا این حرف تو رو یه نفر به juce زد اما زیاد مهم نیست حالا یه دقیقه بازی بیشتر میشه .نقل قول:
آره فایل فرمتو بده تا من توی آرشیو پست اول قرار بدم .
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
سلامنقل قول:
واقعا اونجا هنوز عصره ؟ جالبه اینجا نزدیک دو ساعته که شب شده .
قسمت زاویه دوربین همون بالای پنجره config هستش .
بازی ها شروع شده ؟
چرا صفحه اول چیزی تغییر نکرده
حسین جان من یکم سرم شلوغه ، هر وقت بازی ها شروع شد و زمان بازی ها معلوم شد برام پخ بفرست ، چون واقعا نمی تونم این همه صفحه رو بخونم ( یا اینکه توی صفحه اول برنامه بازی ها رو بنویس )
البته تا پنجشنبه اینجوریه ، از پنجشنبه به بعد دیگه مشکلی ندارم
ممنون
اینم فایل ترکیب من:
البته ممکن هستش که بعضی بازیها با توجه به آمادگی بازیکنان عوض بشه. اشکالی که نداره ترکیب رو بعضی بازی ها عوض کنم؟کد:http://www.multiupload.com/41CL3M8176
باشه محمد جان .نقل قول:
آره میشه .نقل قول:
راستی بچه ها برای این لیگ تاپیک جدا بزنیم یا همین خوبه ؟
همین تاپیک خوبه. فقط اسمشو عوض کننقل قول:
راستی بچه ها برای این لیگ تاپیک جدا بزنیم یا همین خوبه ؟
باشه مگه میشه اسم تاپیکو عوض کرد ؟ حالا چرا شیش بار گفتی ؟ :31:نقل قول:
تایپک جدید بزنی بهتره
حسین جان وحید جان من آماده ام. سیوت رو نمیدونم همینه یا حسین باید بذاره ؟
سیو که همونه فقط وحید بخش assisst رو هم با شماره بگه تمومه میتونی بازیتو انجام بدی .نقل قول:
حسین اول مسابقات داری برای ما حاشیه درست می کنی من کجا شش بار نوشتم فوقش دوبار نوشتم:31:راستی فکر کنم پست اول تاپیکو تغییر بدی اسم تاپیک هم عوض بشهنقل قول:
باشه مگه میشه اسم تاپیکو عوض کرد ؟ حالا چرا شیش بار گفتی ؟
راستی آرمین قسمت ترکیب رو گزینه 2 یعنی براساس آمادگی و فرم بازیکنان بذار و قسمت تعویض هم روی انعطاف پذیر بذار. این دفعه آرمین مثل بازی قبلی نشه بلدی دیگه چه جوری ترکیبو بیاری؟
آره داداش. فکر کنم این بازی 7-8 تا بخورم :31:نقل قول:
ببین آرمین اول باید بری توی بخش ادیت بازی و فرم چلسیو از توی بخش مدیریت دیتا لود کنی بعد برگردی بری توی لیگ و از توی بخش مدیریت دیتا تنها کافیه گزینه کپی رو انتخاب کنی و روی کارنت ستینگ تیم چلسی قرارش بدی .
ویا اینکه از توی خود لیگ فرم چلسی وخودتو لود کنی . روش دوم راحت تره .
ببینیم چیکار میکنی یا علی مدد.
اگه با من کار ندارین فعلا میرم. 2 ساعت دیگه شاید دوباره به اینجا سر زدم.
آرمین حله؟ اگه رفتی بازی کنی من پس فعلا میرم. فقط امیدوارم بازی افتتاحیه خوبی باشه:20:
اقایون من بازی رو 2-0 به چلسی واگذار کردم . اینم سیو بازی :کد:http://www.multiupload.com/48Y05BFB05
اینم فرمیشن چلسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .اینقدر بازی سخت بود و فشار بهم وارد شد که یادم رفت از آمار بازی عکس بگیرم. شرمنده
عیب نداره آرمین جان هفته چهارم یا پنجم قدرت تیمها رو تعدیل میکنم . نگران نباش
من یادم نمیاد قبلا از تیمی باخته باشی برام جالبه الان 2 تا خوردی .
به هر حال سطح بازیها برای همه یکیه و اگه شما باختی بقیه هم ممکنه ببازن پس رقابتی تا هفته پنجم میریم بعدش همونطور که گفتم سختی بازیو تعدیل میکنم .
راستی بازی بعدیت با کیه ؟ تیم سمت راست چلسیو نگاه کن اون بازی بعدیته .
البته من الان دقت میکنم فلش آمادگی بیشتر بازیکنان چلسی نارنجیه یعتی قدرت چلسی حدود 5 واحد از حد نرمالش بالاتر بوده . معلومه بازیه خیلی سختی بوده .
جدول بازیهای هفته اول
یوونتوس ----------------------------------- بایرن مونیخ
اینتر 0 ------------------------------------- چلسی 2
بارسلون ---------------------------------- لیورپول
رم ----------------------------------------- آرسنال
میلان-------------------------------------- منچستر
رئال --------------------------------------- منچستر سیتی