پس این مشکل server not found هم مشکلش به همین دلیل دیگه؟ صفحه را که میخوام باز کنم حتی وقتی به نت وصلم خطای server not found را میده بعد چندبار رفرش میکنم صفحه باز میشه!!
Printable View
پس این مشکل server not found هم مشکلش به همین دلیل دیگه؟ صفحه را که میخوام باز کنم حتی وقتی به نت وصلم خطای server not found را میده بعد چندبار رفرش میکنم صفحه باز میشه!!
کسی خبر داره سرعتا قراره درست بشه با دیگه همینطور میمونه؟ عجب اشتباهی کردم پول یک سال کامل رو به اینا دادم! تا آخر سال باید با سرعت 15 سر کنیم یعنی!؟ فقط بدرد وبگردی میخوره و بس! دانلود با این سرعت اصلا به صرفه نیست...
بی شرفای دزد نمیدونم دست کاری کردن تلفن و؟
زنگ زدم 2020 بار اول گفت 34 نفر بار دوم گفت 44 نفر تو صفن !
یه احتمال دیگه هم هست همه شاکیند و در تماس با 2020 اگه اینجوری باشه که دعا می کنم اینجوری باشه خدا کنه خسته بشن درستش کنن!نقل قول:
قول درست شدن دادن یکی از بچه ها که آشنا داشت بهش گفته بودن قرار بوده درست بشه هنوز نشده! یعنی این دروغ می تونه راست باشه!
چرا این قدر سرعتا پایینه .... امروز که اومده بودن سرویسم وصل کنند گفتن تا دو روز دیگه سرعتا پایینه...... بچه هایی که 128 دارن سرعتشون امشب چه قدر بوده ؟
مبارک باشه ولی خوب بود با این اوضاع از جای دیگه سرویس می گرفتید یا کمی صبر می کردید ببینید اوضاع بهتر می شه یا نه.نقل قول:
مشکل از زیرساخت و مخابرات هست یه کارایی دارن می کنن معلوم نیس کی تموم می شه همین جوری می مونه وضع یا بهتر می شه!
سایت ساتیا هم اخبار قطعی را می ذاره که همون طور که قبلا گفتم با مخابرات یکی هست و اخبار را می تونید پیگیری بکنید. همچنین پیشنهاد می کنم با 2020 همیشه در ارتباط باشید و همیشه اعتراض کنید تا شاید خسته شوند!
من یه چن وقت دیگه میرم یه شهره دیگه از آسیاتک میگیرم دوستم 512 نامحدود طرحه برونز داره سرعتش از 60 کمتر نمیاد پینگش هم خوبه تو هر 100 روز هم فقط 2 روز پینگش یه خورده خراب میشه :n02: ماهی هم 25 تومن کلا ، خوبه والا! :n27:
بچه ها توی روتر مودم نگاه کنید ببینید downstream و upstream چنده ؟
برای من که جوگیر شده اینروزها :دی
Line Rate - Upstream (Kbps): 1119 Line Rate - Downstream (Kbps): 4096 LAN IP Address: 192.168.1.1 Default Gateway: 10.3.5.1 Primary DNS Server: 8.8.8.8 Secondary DNS Server: 8.8.4.4
واقعن عجیبه یعنی کجا دچار اشتباه شدم :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( اینجا اصن نفهمیدم چطوری رسید به 11 مگابایت :n04: یه دفعه )
اینم از منه :
خیلی خب اینم سرعت :n03: :
نقل قول:شما مگه از مخابرات سرویس نداشتی؟! چرا زده آریانا گستر اسپادانا! 11 مگ من هرچی دیدم پیدا نکردم! دان استریمت 4 مگ هست!نقل قول:
تنظیمات مودمت چیه بگو ما هم بزاریم شاید فرجی شد!
دان استریم من 2 مگ هست و سرویس من 256 نامحدود ولی در اصل الآن 128 نامحدود دانلودمه و 330 نامحدود آپلودمه آپلودم 3 برابر دانلوده کجا چنین سرویسی می ده!!! مشخصه که محدود شدم به 128نقل قول:
نقل قول:
از ساتیا هستش :n02: بعضی موقع ها اون رو میزنه بعضی موقع ها هم میزنه Information technology نمیدونم جریان چیه. مث الان که دوباره تست گرفتم زد IT
اون 11مگ رو منظورم داخل IDM بود توی عکسی که از IDM گذاشتم ( مقدار دانلود شده ؛ که اصن ندیدم چطوری ییهو رسید به 11 مگ ، خیلی سرعتش بالاست!!! )
تنظیمات خاصی ندارم، همون dns رو تغییر میدم که ربطی به دانلود نداره ، MTU هم که روی 1480 هستش (قبلن که تست گرفته بودم)
نقل قول:
دان استریم من 2 مگ هست و سرویس من 256 نامحدود ولی در اصل الآن 128 نامحدود دانلودمه و 330 نامحدود آپلودمه آپلودم 3 برابر دانلوده کجا چنین سرویسی می ده!!! مشخصه که محدود شدم به 128
آهان اون عکس لود نشده بود. خوب سرعت را بردن بالا. تا وقتی من بودم پایین بود مثل اینکه باز باید بیام تا بیارنش پایین :دی امیدوارم بالا بمونه.نقل قول:
آخه تو رو خدا سرعت ببینین.....
128 مخابرات .................................................. ........
256 نامحدود مخابرات.....
اینم تست سرعت من،256 محدود
البته الان ای پی که به نت وصل شدم با 80.91 شروع میشه تا حالا با این وصل نشده بودم احتمالا روی نت ملی هستیم؟
بچه ها کسی تو مخابرات نیست ببینه تو این شرکت چه اتفاقی داره می افته...... آخه تا چند روز دیگه همین وضع هست ........واقعا اگه کسی هست که میدونه جواب بده.....بابا من 6 ماه پیش همین سرویس داشتم با همین سرعت (128) خیلی راحت باهاش کار میکردم حتی یک روز هم باهاش مشکل نداشتم،همیشه ترافیک کم میاوردم برای دانلود اما حالا دیگه هیچی هم نمیتونم دانلود کنم ........
برای شکایت در مورد سرعت اینترنت ADSL مخابرات میتونید از لینک زیر شکایت خودتونو پر کنید و ارسال کنید
تنها چیزی که مشخصه سرعت سرویس محدود به سرعت واقعی و سرعت سرویس های نامحدود به نصف سرعت واقعی کاهش پیدا کرده (شیر را بستن!) از یکی از دوستان که آشنا داشت پرسیدم گفت قول داده بودند درست بشه که هنوز هیچ فرقی نکرده!نقل قول:
از این طریق و 2020 حتما پیگیری کنید، ولی نکته اینجاست که می گن شما سرعت درست را دارید! حتی برای نامحدود می گن 1 به 8 هست و تا یک هشتم هم قبوله! ولی اعتراض بکنید به هر کی هم که می خواد نت بگیره بگید فعلا از مخابرات نگیره.نقل قول:
کسی با آقای ترابی تماس گرفته؟
من یه ماه پیش رفتم (اون کچله چاقه :دی) گفت سه چهار هفته دیگه درست میشه ...
نمیدونم یکی میگفت بعد از ماه رمضون / آخه چه ربطی به ماه رمضون داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خوبی ای که ساتیا داره اینه که تموم خرابی ها و غیره رو قشنگ اعلام میکنه با پیامک همیشه پیام میده اگر خرابی باشه.
امروز از ساعت 12.30 تا 1.15 قطع بود که بعدش سریع پیامک زد گفت به خاطر قطعی برق مخابرات اراک بوده..
به نظرم الان فقط مخابرات داره بد سرویس میده.. سرویس دهنده های دیگه از مخابرات بهتره وضعشون. :n06:
الآن ارتباط با شبکه جهانی قطع شد رفتم IP را چک کردم دیدم با 2.179 هست با تلاش بسیار کردم 46 ارتباط جهانی وصل شد هرچی هست این قطعی ها تو اون مسیره 2.179 ه از اول هم 2.179 خیلی اذیت می کرد!
دوستان اين سايت خره بدرشون اصلا معلوم نيست ترافيك باقي مونده رو بايد از كجا ديد .. :n21: كسي ميدونه ؟
خیلی ساده :نقل قول:
ساده ای تو لوح اونجا فقط ترافیک مصرفیتو میزنه حواست باشه اون 11.32 گیگ هم که تو صفحه زده باقی مانده دقیقا مصرفیه داداش خلاصه گول نخوری یهو چند گیگ برات اضاف بیادنقل قول:
فعلا هیچ جایی واسه نمایش ترافیک باقیمانده نداره
کاملا درسته. اونو اشتباهی زدن ترافیک باقیمانده . اینم از سیاستشونه:n10: ، اینجوری میکنن تو پاچه بعضی از کاربراشون ، چون همه مثل ما دقیق نیستن که :n06: , تازه شاید خیلیا اصلا حجم مصرفیشونو چک نکنن..نقل قول:
البته ترافیک باقیمانده رو میشه راحت با کم کردن حجم مصرفی از حجم مچاز حساب کرد دیگه مثلا از من تقریبا 600 مگ مونده .
آقا یک نفر به داد ما برسه
من هر کاری می کنم با این مودم جدید نمی تونم کانکت بشم
چند وقت پیش یک دونه مودم وایر لس گرفتم.. که هر کاری می کنم و هر چیزی تنظیماتشو دست کاری می کنم نمی تونم باهاش کانکت بشم
چند تا از دوستان اینجا گفتن باید تو قسمت مک کولون، مک مودم قبلی را وارد کنم.. ولی اصلا" تمام تنظیمات مودمم را زیر و رو کردم اصلا" چیزی به اسم مک کولون نداره این مودم جدیدم
به 2020 هم زنگ زدم بهم گفتن باید اون تمنظیماتش را بزارم روی pppoe , 0 , 35
اینها را هم که قبلا" تنظیم کرده بودم .. بقیه تنظیماتشم مو به مو درست کردم
ولی بازم چراغ اینترنتم روشن نمی شه نمی شه
اینو بردم با اینترنت پارس انلاین چک کردم اونجا درست شد
ولی با مخابرات هر کاری می کنم چراغ اینترنت روشن نمی شه ( البته چراغ adsl فیکس می شه ) با توجه به همه این مسائل مشکل از مک مودمه؟
مک مودم قبلی را باید تو کدوم قسمت وارد کنم؟
دوستان هر کس می دونه لطفا" راهنمایی کنه..
بله مشکل از مک هست در پنل مودم معمولا در بخش setup یا Advanced Setup گزینه MAC Address Clone وجود داره. یه تاپیک هم برای مودم فکر کنم هست اگر پیدا نکردی اونجا پیگیری کن کمکت کنند.نقل قول:
مال این دوره و نمیشه کم کرد که دقیق بفهمی چقدر مونده آخه از 13 خزداد به بعده یه دفعه میبینی 2 3 گیگ هم به خاطر ائن 13 روز میکنن پاچه ملت نامردا :n27:نقل قول:
به گفته ی L.O.N.E.L.Y از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کردم و جوابشون به این صورت به ایمیلم ارسال شد.
درخواست کننده گرامی
پاسخ به درخواست شما به شرح زیر می باشد:
مشترک گرامی باسلام مشکل سراسری است ومسئولین مربوطه درحال پیگیری ورفع مشکل هستند
با احترام
دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات
شرکت مخابرات ایران
مخابرات سگ تو روحش الان دیگه یه ماهه قطه
اگه وقت کنم باید برم کلا قطعش کنم
در مورد قطعی ها شاید این حرف درست باشه چون مشخصا در مسیر آی پی های 2.179 مشکل دارند ولی کاهش سرعت کار خودشون هست و (با نصب سیستم و نرم افزار جدید) مشخصا محدود کردند. کاهش سرعت نوسانی نیست مشخصا محدوده و طبق سرعت قرارداد هیچ اعتراضی نمی تونیم داشته باشیم ولی باید پیگیر باشیم تا بلکه بهتر بشه.نقل قول:
امروز کسی حجمشو دیده ؟ مثل اینکه تغییر پیداکرده . از من 11.3 گیگ بود الان زده 9.47 گیگ . نکنه میخوان گولمون بزنن تا بیستر مصرف کنیک این روز اخر ماه:n09:
سلام
مودم من tp-link td8811 هست.
یه کابل اترنت داره یه کابل usb برای وصل شدن به نت
حالا میشه دو تا رایانه را بهش وصل کرد؟(طوری که هروقت مودم روشنه با هرکدوم از رایانه ها بشه بهش وصل شد؟)
رایانه اول را میخوام usb وصل کنم دومی را هم چون دوره با کابل اترنت وصل کنم آیا میشه؟
درود..نقل قول:
8811 دو تا رایانه رو جواب میده، یکی USB و یکی هم Ethernet ... فقط نکته اینکه روی سیستمی که با USB بهش اینترنت وصل میکنید ، درایور مودم رو هم باید نصب کنید.
دادیم یکی برامون سیمش را بخره رفت سیم معمولی خرید:n17:نقل قول:
منتها الان یو اس بی را که وصل کردم درایور را هم نصب کردم ولی موقع کانکت کردن خطای 691 یا همون username و password
وخطای 910 میده و نمیشه وصل شد!
خیر سرشون مخابراتیا یه سیستمی گذاشتن که دیگه با کانکشن نمیشه دو تا سیستم رو به اینترنت وصل کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قضیه از این قراره که وقتی یک سیستم به اینترنت وصل میشه مخابرات MAC Addressـه اون سیستمو میگیره و دیگه نمیزاره سیستمی با مک آدرسه متفاوت به اینترنت وصل شه ، خودشونم گفتن برا امنیته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برای این کار باید تو تنظیماته مودم حالته وصل شدن رو به PPPOE تغییر بدید تا هر وقت سیم رو به سیستمتون زدید خود به خود به اینترنت وصل شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کابل را امروز نرفتم بخرم،اما زنگ زدم 2020 درستش کرد الان هم با یو اس بی وصلم(کابل اترنت حالا وصل نمیشه)نقل قول:
PPPOE را توی مودم فعال کردم ،اونطور که گفتی باید خودکار کانکت شه دیگه؟یعنی دیگه نیازی به ساخت کانکشن نیست دیگه؟
اگر اینطور باشه برای من اینطور نشد بازم با همون کانکشنی که قبلا ساخته بودم وصل شدم .خودکار کانکت نمیشه
همانطور که گفتم میخوام فقط با روشن کردن مودم هر کدوم از رایانه ها روشن بود وصل بشه به نت
یا اگر دوتا رایانه هم همزمان روشن بود باز هر دوتا کانکت شه.
طوریکه اینترنت فقط از طریق مودم روی دو تا رایانه بره.اینطوری امکان داره؟
اگر سوالی داشتم بازم میپرسم
ممنون
منم دقیقا مشکله تورو داشتم همه ی این کارای رو هم که گفتی فقط با تغییر دادنه حالت کانکت شدن به PPPOE انجام شد الان دو سیستمه به اینترنت وصلیم هر وقت هم سیمه مودمو به سیستمی بزنی خودکار به اینترنت وصل میشه و دیگه نیازی به ساخته کانکشن نیست واللا من نمیدونم چطور شده که هنوز باید با کانکشن بیای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من فقط حالتو به PPPOE تغیر دادم و درست شد حالا مطمئنی Save کردی تنظیماتو ؟:n02:
من هم همین مشکل رو دارم و هنوز حل نشده ...نقل قول:
از دوستان خواهشمندیم کار مارو هم راه بندازید ...
لازم به ذکر است که روی PPPOE که میزارم باید اتوماتیک وصل بشه ولی نمیشه و همچنان روی PPPOE هم با کانکشن وصل میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات سرعتش که :n21: برداشتن مثلا واسه امنیت یه حرکتی زدن کلا ر... توش:n27:نقل قول:
تا سه چهار روز پیش مشکلی با وصل شدن به PSN نداشتم ...
مودم من TP Link هستش و از طریق USB به PC و از طریق کابل لن به PS3 متصل هستش ...
مودم روی حالت کانکشن یا Bridge ست شده و تا سه چار روز پیش هیچ مشکلی بابت اتصال نداشت ... طوری بود که مودم رو برای سوییچ بین دو سیستم
روشن خاموش میکردم و مشکلی نداشت ...
تقریبا از سه روز پیش هنگام اتصال به شبکه ی PSN با پیغام خطای یوزر نیم و پسوورد مواجه میشم ...
واسه حل این مشکل مودم رو به حالت pppoe بردم ولی هنگام راه اندازی سیستم طبق انتظاری که داشتم مودم خودش اتوماتیک به نت وصل نشد!
و همچنان مشکل قبلی در رابطه با PSN وجود داشت ...
تنظیمات اینترنت PS3 رو روی اتوماتیک یا همون Easy تنظیم کردم ولی اینبار پیغام خطای DNS رو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Easy( تنظیمات رو خودش ست میکنه)
همچین مشکلی هم با مودم وایرلس که در جای دیگری دارم بوجود اومده ! از طریق گوشی به نت وصل میشه ولی با لبتاب وصل نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه ی اینها در شرایطی هستش که تا قبل از این مشکلات هیچ تغییری در تنظیمات هیچکدام از قطعات انجام ندادم ...
یکی از نزدیکان همچین مشکلی داشته و زنگ زده به Isp که من از همونجا سرویس دارم ، بش گفتن :
تازه فهمیدیم مشکل از یه سری تغییرات از طرف ISP هستش! حالا چکار کنم؟نقل قول:
باید وقتی داری تنظیمش میکنی vpi رو بزاری رو 0 و vci رو بزاری رو 35 و نوعه کانکشنتم بزار رو pppoe که اتوماتیک بشه