من هم 2 روز پیش گرفتم 1 روز طول کشید تا زنگ زد تا زنگ نزده پول نده چون باید تایید کنه که منطقه شما تحت پوشش هستنقل قول:
Printable View
من هم 2 روز پیش گرفتم 1 روز طول کشید تا زنگ زد تا زنگ نزده پول نده چون باید تایید کنه که منطقه شما تحت پوشش هستنقل قول:
نه این bts که شما ازش استفاده میکنی شاید اصلا تجهیزات وایمکس روش نصب نباشه همچنین محدوده فرکانسی امواج gsm (موبایل شما) با وایمکس متفاوت هست و هیچ ربطی به هم ندارهنقل قول:
2- هزینه راه اندازیش فکر کنم 8 هزار باشه و از همه هم میگیره
سرعت های سرویس وایمکس ایرانسل real هست یعنی 128=16 256= 32 512=64 اینا همش KB/s هست.نقل قول:
از قطع شدنش خبر ندارم:)
امسال پوشش هاش کامل تر شده مثلا پارسال از فلکه قصر الدشت به بالا اصلا پوشش نداشت ولی الان داره (فکر میکنم یه انتنی تو معالی اباد زدن)
هر وقت ثبت نام کردی یه نفر زنگ میزنه بهت میگه چه مودمی باید بگیری
تا حالا به همچین موردی برخورد نکردم ولی اگر در بیسیک یا پایه باشه یه sms میفرسته که تا چهارم برج پرداخت نکنید قطع میشه ولی تا به حال که پرداخت کردیم. اما اگر نخواید پرداخت کنید میتونید سرویستون رو(اگر 128 یا 256 هست) به تعرفه آزاد تبدیل کنید تا دیگه نیاز به اشتراک ماهیانه نباشه و با اعتبار 0 هم اکانت دست نمیخوره، یه جوری میشه تعلیق موقت و نامحدود سرویس.نقل قول:
دوستان، لطف می کنید؟نقل قول:
دوستان مرسی از راهنمايی تون ...مرسی دارين...بوس بوس :دی
اگر شرکتی آشنا داری که بهت معرفی بده خیلی راحت تر از دانشگاست، یه معرفی تو سربرگ رسمی اون شرکت می گیری با این متن که مثلا:نقل قول:
آقای احسان جهت دریافت اینترنت با سرعت 256 کیلوبیت معرفی می شود.
بعدشم مهر و امضا شرکت
نوع کاربریش هم میشه شرکتی (حقیقی)
به مناسبت 22 بهمن امروز سرعت به زور به 10 میرسه...سرویس 512
با این حساب فردا هم احتمالا لنگر کشتی کابل رو پاره میکنه !
وایمکس ایرانسل در حال اغما به سر می برد.:2:
بابا من 24 ساعته نتونستم ایمیلم رو چک کنم!!!! دردم و به کی بگم ای خدااااااااااااااااا :42::22::34:
من توی یاهو نمی تونم برم وگرنه جی میل باز میشه
من ساعت یک و نیم امروز راحت تونستم جیمیل رو وارد شمنقل قول:
اره ایمیل یاهو باز نمیشه:10:نقل قول:
از دوستان یکی لطف میکنه درایور مودم usb وایمکس رو اینجا آپلود کنه بزاره
امروز بعد از 8 روز مودم رو آوردن اما سی دی درایور تو جعبه نبود
تو دی وی دی رام سیستمت رو نگاه کن ببین اونجا نیست :31:نقل قول:
کارشناس برای منم آورد نصب کرد و وقتی رفت دیدم سی دی نیست
خواستم زنگ بزنم و بگم که سی دیش نیست شانسی دیدم توی درایو دی وی دی هست
گذاشته بود نصب کنه دیگه بیرون نیاورده بودش
نه وقتی مودم رو از جعبه آورد بیرون اصلا سی دی توش نبودنقل قول:
دوستان یکی لطف کنه درایور مدل BM338 رو اینجا بزاره دعاش میکنم
7-8 مگ بیشتر فکر نمیکنم باشه
تو اینترنت هم هر چی میگردم درایورش رو پیدا نمیکنم
:11::11:
بچه ها راسته که وایمکس ایرانسل از شب 24م قطع میشه؟ :41:
دوستان سلام
من یه سوال دارم اساسی
لپ تاپ من وایرلس داره جوریکه وقتی بر روی علامت مانیتور در system tray راست کلیک میکنم چندتا وایرلس پیدا میشه حالا میخوام بدونم اونها میتونن از وایمکس من دزدی کنن اگه آره چی کارکنم تا امنیتش بالا بره ؟؟؟؟؟؟؟؟
خود مودم وقتی به رایانه وصل میشه، یک درایو مقل فلش مموری میاره تو mycomputer که توش درایور نصبش هست و کلا نیازی به cd نداره !نقل قول:
درود..نقل قول:
1:04 بامداد تهران..
سرعت بصورت محسوسی پایین اومده ولی خوشبختانه قطع نشده..
اینترنت مخابرات و چند شرکت دیگه کلا قطع بوده امروز از 10 صبح به بعد..
خدا بداد برسه بیستو 5 بهمن و...
یا هو، پیکاسا، وردپرس فــیــــلــــــتـــــــــ ـــر..
-اگه شما outdoor داری و با کابل لن متصل میشید که هیچ جای نگرانی نداره.. راه پشت بوم رو کنترل کنید تا خدایی نکرده مودم رو ندزدن..نقل قول:
" یک نانو استیشن که مربوط به ارتباط وایرلس هست به همین طریق از دوستم دزدیده شد.."
-ولی اگه از اکسس پوینت های WIFI استفاده میکنید حتما از کد گذاری های امنیتی انتقال استفاده کنید.. بهتر و ایمن تر هست که از WPA استفاده کنید و گزینه MAC Filter رو فعال کنید و مک های مجازی که میشناسید رو مجوز دهی کنید تا احتمال هــــــــــــــــــــــــ ــک شدن شبکتون هم صفر بشه..
دوستان ایرانسلی خواستم ببینم وایمکس ایرانسل نامحدود به معنای واقعی هست یا نه پشت سرش یه محدودیتی تعریف کردن؟ یعنی اگه مثلاً فرض کنیم سرعت 512 ایرانسل 58 کیلوبایت در ثانیه باشه و اگه 24 ساعته دانلود بشه حدود 150 گیگابایت در ماه میشه دانلود کرد؟
مرسی :11:
تحت همون قوانین fup هست و نمیتونید از تمام ظرفیت سرویستون استفاده کنید.نقل قول:
درود دوست عزیز..نقل قول:
بله به معنای واقعی نامحدود هست..
و با 512Kbs شما سرعت دانلود معمولی 60 تا 64 کیلو بایت میتونین دانلود کنید..
با IDM یا DAP دانلود کنید و کل پهنای باند رو به خودتون اختصاص بدین تقریبا همون 64KB/s با یک مقدار خیلی کم افت و خیز..
من خودم 256کیلوبیت نامحدود دارم حدود32 دانلود دارم..
بحث کاملی در اینباره شده در پست های پیشین..
شما 24 ساعت شبانه روز و تمام ماه میتونین دانلود کنین..:11:
برای اطمینان بیشتر میتونین با 707 تماس بگیرین و تماس از خطوط ایرانسل با 707 رایگان هست.
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
دوست عزیز منظورتون از FUP و تمام ظرقیت سرویس چیست؟نقل قول:
با احترام..
خود ایرانسل در موردش توضیح داده:نقل قول:
نوشته شده توسط farzin1986;5852596[COLOR=Silver
کد:http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=199
منظورم تمام ظرفیت سرویس یعنی ماکزیمم حجمی که میشه از یک سرویس وایمکس 512 ایرانسل بصورت 24/7/365 دانلود یا آپلود کرد.توجه کنید که سرویس های نامحدود این چنینی بصورت delicate نیستند و سرویسهای دلیکیت که توسط شرکت زیرساخت عرضه میشه قیمت بسیار بالایی داره بنابراین مثلا شرکت ایرانسل یک خط STM1 رو بین چندین کاربر خودش شیر میکنه تا بتونه با سرشکن کردن هزینه کاربر بیشتری رو جذب کنه و طبیعیه که اگر فقط یک کاربر از تمام ظرفیت خودش استفاده کنه دیگه عملا برای بقیه کاربرا پهنای باندی نمیمونه. بنابراین اومدن قانون عمومی fup رو برای اینطور سرویسها تعریف کردند.نقل قول:
- به منظور تضمین کیفیت سرویسهای ارائه شده، ایرانسل در مورد طرحهای نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.
fup که قانون شاتله!! شما مطمئن هستید با تاپیک شاتل اشتباه نگرفتید؟نقل قول:
خیلی ممنونم خیالم رو راحت کردید فقط اگه پست مبدأ اون بحث که فرمودین رو دم دست دارین لطف میکنین؟ گشتم پیدا نکردم.نقل قول:
اگه پوشش موبایل ایرانسل توی خونمون قوی باشه دلیل میشه پوشش وایمکس هم قوی باشه؟ توی نقشه منطقه زرد بودیم که مودم بیرونی میخواد ولی من تو مکالمه مشکلی ندارم (طبقه بالا هستیم ارتفاع خوبی از سطح زمین داریم.)
ویرایش:
farzin1986 عزیز فکر نمیکنید دوستمون PC راست میگن با توجه به سایت خود ایرانسل؟
نه عزیز چه ربطی به شاتل داره؟ توی پست قبلی که گفتم FUP که مخفف Fair use policy هست یک قانون عمومی و حتی جهانیه:نقل قول:
کد:http://www.google.com/search?q=Fair+use+policy&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
1- سرویس وایمکس اولین سرویس اینترنت پرسرعتی هست که بنده دیدم واقعا dedicated هست و مطابق قرارداد شما (با یه مقدار چشم پوشی از کندی های پیش اومده که متاسفانه در ایران دلایل متعدد داره ) تقریبا همون سرعت رو به شما ارائه میده..نقل قول:
ADSL ها معمولا این کا رو میکنند و شیر میکنند بطوری که در ساعات کم باری سرعت شما تا چندین برابر قراردادتون با میره و در ساعات پر ترافیک سرعت در حد دایال آپ میشه..
بنده شخصا با سرویس های صبانت-آسیاتک-پارس آنلاین این نکته رو تجربه کردم..
ولی در وایمکس همچین چیزی نیست..
2-
و دقیقا منظور از این بند این هست که شما میتوانید با استفاده از یک سری کد و نرم افزار سرور های ایرانسل را فریب داده و به پهنای باندی بیشتر از قراردادتون دسرسی پیدا کنید..نقل قول:
به منظور تضمین کیفیت سرویسهای ارائه شده، ایرانسل در مورد طرحهای نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.
مثلا شما با قرارداد 256kbs می توانید برای مثال همانند کسی که تعرفه 2Mbs داره دانلود کنید و در اینصورت هست که سقف مجاز دانلود رو نقض میکنید.. که طبیعی هست همچنین واکنشی..
ولی شما اگر با سرعت قراردادتون بصورت 24/7/365 دانلود کنین هیچ مشکل پیش نخواهد آمد و هیچ محدودیتی برای شما هعمال نخواهد شد..
نقل قول:
شبکه EDGE یا GPRS ایرانسل بر روی بستر GSM فراهم شده ..نقل قول:
ولی شبکه WiMAX دکل ها و جایگاه خاصی دارند..
و اصولا ارتباطی بین این دو نیست..
دستت درد نکنه بهم چسبیدنقل قول:
حالا یه سوال دیگه ببخشید
این مودم usb امکان -- شدن هست یعنی من با مودم usb به اینترنت متصل باشم دیگران میتونن دزدی کنن ؟؟؟
فرزین خان فکر نکنم اینجوری باشه. چون واقعا قیمت پهنای باند توی کشور بالاست و ابدا نه برای ایرانسل و نه هیچ سرویس دهنده اینترنتی کشور نمیصرفه که با این قیمت یک سرویس آزاد از لحاظ دانلود در اختیار مشتری قرار بده.نقل قول:
الان شما تمام وقت دارید دانلود میکنید؟ 707 تماس گرفتید و آزاد بودن دانلود برای سرعت قرارداد رو تایید کرده؟
اون قضیه هـک کردن سرور هم جداست. به نظر من اصلا از نظر عملی امکان چنین کاری وجود نداره حالا شاید تئوری بشه کاری کرد ولی اینکه کسی وقت بذاره بیاد با هـک کردن ایرانسل سرعتش رو بالا ببره و ایرانسل هم از ترسش بیاد جلوگیری از این کار رو اسمش رو بذاره :"خط مشی مصرف صحیح "؟ اصلا اون کار نمیشه "مصرف" میشه "هـک!" میشه "دزدی" از ایرانسل که خیلی راحت میاد شکایت میکنه از اون مصرف کننده توی دادگاه و حقش رو میگیره نه اینکه سرویسش رو از نامحدود در بیاره بکنه محدود! باز هم تاکید میکنم اون چیزی که شما میگی یعنی بالا بردن سرعت از حد قرارداد یک کار غیرممکن از لحاظ عملی هست. مخصوصا اینکه شبکه وایمکس ایرانسل از امنیت بالایی برخوردار هست.
اگر هم الان صحبتش نیست که کسی به این دلیل محدود شده باشه احتمالا بدلیل بالا بودن ظرفیت ورودی کلی اینترنت ایرانسل هست نسبت به تعداد مشتری هاش هست که فعلا کاری نداره.
سلام
بین انتخاب وایمکس ایرانسل و مبین نت گیج شدم
ایرانسل با سرعت 128 سرویس دانود رایگان داره؟
اخه مبین نت فکر کنم از 2 شب تا 8 صبح داره.
خیر دوست عزیز هیچ راهی برای -- کردن وایمکس نیست لااقل تا الان که من ندیدم راهی داشته باشه بعدشم چون Wi-Fi مربوط به کاربر هست وقتی اون رو -- کنی در حقیقت کاربر رو -- کردی اما اگر بر فرض محال هم بشه وایمکس رو -- کرد ایرانسل -- نشده نه کاربرنقل قول:
ولی به نظر من می ارزه چون همیشه باهاته دیگه .... روزی برسد که گیر ما هم بیاد این وایمکس تا اون موقع ارزون تر هم میشه مثل سیمکارت ایرانسل که اولاش گرون بود ولی الان مفت مفته
ایرانسل هیچگونه رایگانی نداره...نقل قول:
ولی مبین نت شبانه رایگان داره
درود دوست عزیز PC البته همین قیمت هم 11 برابر همین ترکیه بیخ گوشمونه..نقل قول:
-الان شما تمام وقت دارید دانلود میکنید؟ در صورت نیازم بله دوره قبل 42 گیگابایت دانلود داشتم..
- 707 تماس گرفتید و آزاد بودن دانلود برای سرعت قرارداد رو تایید کرده؟ بله دقیقا تاکید کرد که میتونم 24 ساعتع و تمام طول ماه رو دانلود کنم.. بشرطی که سرعت دانلود از سرعت قرارداد که برای من 32KB/s بالاتر نشه..
-باز هم تاکید میکنم اون چیزی که شما میگی یعنی بالا بردن سرعت از حد قرارداد یک کار غیرممکن از لحاظ عملی هست. این نکته رو هم خود اپراتور 707 گفت، زمانی که من در مورد همین خط مشی پرسیدم..
و اطمینان 100% داد من حتی شماره اپراتوریشم دوباره پرسیدم از خودش و یادداشت کردم..
بازم میگم هرکس شک داره زنگ بزنه 707 با سیم ایرانسل رایگانه تمام شک و شبهات برطرف میشه بخدا من که هر چی میگم قبول نمی کنین..:19:
با احترام..
:11:
دوستان سلام...
من میخام وایمکس ایرانسل بگیرم و چند تا سوال دارم و اگه دوستانی که وایمکس دارن کمک کنن یه دنیا ممنون میشم...:11:
میخام سرویس اعتباری بردارم و فقط میدونم با کارت شارزهای ایرانسل شارز میشه درسته؟
اگه من مثلا 2000 شارز کنم چه قدر حجم بهم میده و محدودیت زمان داره یا نه ؟
موقع ثبت نام 128 اعتباریه پایه رو انتخاب کنم یا ازاد رو....
الان که میخام ثبت نام کنم با مدم wi.fi میشه 48 تومن .... هزینه دیگه ای هم داره مثل شارز اولیه..
ممنون میشم اگه زود جوابمو بدین ...:10:
به این چیزاش فکر نکن، قبل از خرید وایمکس به اولین چیزی که باید فکر کنی پوشش اون شرکت توی محدودتونه. اگر اشتباه کنی ممکنه بعدا حسابی پشیمون بشی...نقل قول:
پس اول از همه به پوشش شبکه دقت کن
خواهش میکنم دوست عزیز..نقل قول:
شبکه وایمکس از نظر امنیت شبکه یکی از بهترین و امن ترین شبکه هاست و نفوذ به این شبکه غیر ممکن هست جوری که خیلی از بانک های امریکایی از زیر ساخت وایمکس برای ارتباط بین شعب و ATM ها و مراکز استفاده میکنن.
یک بار برای دوستانی که نمیدونن بگم.نقل قول:
آنتن دهی وایمکس ایرانسل هیج ربطی به آنتن دهی موبایلش نداره. چونکه برای ارایه سرویس وایمکس باید تجهیزات جدیدی روی دکل ها (BTS) نصب بشه. یعنی ممکنه خونه شما کنار دکل ایرانسل باشه ولی روی این دکل تجهیزات وایمکس نصب نشده باشه.