سلام.
من سرورهای ایرانی که میرم ارور زیر رو میده:
steam authorization failed
بعدش میرم یک سرور خارجی که این ارور رو نمیده و کمی بازی میکنم و بعدش که برمیگردم به سرور ایرانی دیگه ارور نمیده.
این مشکل راه حلی داره؟؟
Printable View
سلام.
من سرورهای ایرانی که میرم ارور زیر رو میده:
steam authorization failed
بعدش میرم یک سرور خارجی که این ارور رو نمیده و کمی بازی میکنم و بعدش که برمیگردم به سرور ایرانی دیگه ارور نمیده.
این مشکل راه حلی داره؟؟
سلام
می خواستم ببینم مصرف شارژ در CoD 6 در ADSL چقدره؟
هر ساعت بستگی داره بین 70 تا 100 مگابایت
سلام به دوستان گل.برای اینکه این بازی رو آنلاین بازی کنیم به CD KEY احتیاج داریم درسته؟وقتی CD KEY رو به Steam میدیم می تونیم همون لحظه بازی رو آنلاین بازی کنیم یا نه یه چیزی دانلود می کنه مثلا پچی یا چیزی؟حجم اون چیزی که دان می کنه چقدره؟؟
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!:19: فک نکنمنقل قول:
و راستی یه سوال دیگه شما پینگت تو بازی چنده؟؟؟میشه درست بازی کرد؟؟؟؟ با سرعت 60 کیلوبایت دانلود میشه؟
عزیزم راحت میشه بدون cdkey بازی کرد:21: cdkey میخوای چیکار:31:نقل قول:
پست اول رو بخون دوستمون sima_6600 خوب توضیح دادن انصافا:20:
دوستان الان که سا عت 6:30 میتونن بازی کنن ؟
برای من همش ای ارور میده . (صد در صد مطمئنم که به اینترنت وصلم و از proxy هم استفاده نمیکنم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در داخل برنامه xfire نوشته در این هفته 26 ساعت cod6 بازی کردم و در برنامه کاسپراسکی Kaspersky نوشته مقدار ارسال شده cod6 در این هفته 156 مگ و دریافت شده 261 مگنقل قول:
دوستان اگه تو همین تاپیک قبلا راجع به روش اجرای بازی روی lan آموزشی داده شده ممنون میشم راهنمایی کنید.
البته فقط lan نه آنلاین. مرسی
با سلام .
دوستان عزیز هنوزم کسی هست که آنلاین بازی کنه ؟
روش آنلاین بازی کردن همون روش پست اوله ؟
اگه آره که امروز بازی رو تهیه کنم و منم بیام !
آره . هنوز میشه .
به اینجا برو.
کد:http://iranianmw2.blogsky.com/
کسی نمیدونه تایتلها و امبلمها (همون مدالا و عکسا کنار آیدی) هر کدوم چجور به دست میاد ؟ جایی تو اینترنت ممکنه گفته باشه ؟
بله هنوز خیلی خیلی ها هستن که میان.یکیش خود من . . .نقل قول:
با سلام .
دوستان عزیز هنوزم کسی هست که آنلاین بازی کنه ؟
روش آنلاین بازی کردن همون روش پست اوله ؟
اگه آره که امروز بازی رو تهیه کنم و منم بیام !
برو اینجا نوشته.نقل قول:
کسی نمیدونه تایتلها و امبلمها (همون مدالا و عکسا کنار آیدی) هر کدوم چجور به دست میاد ؟ جایی تو اینترنت ممکنه گفته باشه ؟
IRANIANMW2.BLOGSKY.COM
یه فایل هست کپی میکنی و بعد رنکت میشه 70 و همه چی هم آزاده . . .
سلام من خیلی وقته بازی نکردم حالا بعد از مدتی می خوام بازی کنم این ارورو می ده
نه اینو که بلدم با چیت کلاً حال نمیکنم میخوام بدونم هر کدوم نشونایی که به دست آوردم به خاطر چیه :5:نقل قول:
راستی دیروز رفتم تو سرور خارجیا یه حالی داد راحت تو راست فری اول شدم همه چیم آزاد بود این ادااطوارای ایرانیا هم نداشتن که یکی لانچر بزنه بنش کنن :2:
شما مشکلی ندارید ؟ برای من میزنه ورژنت ترکیده و اینا !؟
برای منم دیروز بود گفت ورژنم ترکیده من پوشه bootstrap و cashe رو پاک کردم و با چیز پی ان رفتم تو بازینقل قول:
بعد ورژنم عوض شد و بازی آپدیت جدید شد :10:
سلام دوستان.
بالاخره بعداز مدتها تونستم آنلاين بازي كنم !
خيلي جالب هست ،فقط چندتا مشكل داره :
1. اين بازي يه نقشه كوچيك از موقعيت قرار گرفتن بازيكنان ،كنار صفحه (مثل بازي كانتر) نداره ؟!
2. خيلي شلوغ هست و هركي 1تير بهد بزنه سريع ميميري !
3. مثل اينكه Luncher هم توي سرورها ممنوع هست !
(همين كه رفتم توي بازي گفتم ببينم چه اسلحه هايي داره ، اين RPG رو آوردم زدم يكي رو لت و پار كردم بعد يارو 2 تا حرف قشنگ بهم زد و بعد كيك شدم :31:!).
راستي PassWord اين سرورهاي ايراني چي هست :31:؟!
موفق و پيروز باشيد :40:.
نقل قول:
دوست عزیز احتمالا شما با وی پی ان خواستی بازی رو اجرا کنی.برای اجرای بازی از وی پی ن و امثالهم استفاده نکنید.
سلام.نقل قول:
خوش اومدید.
1.نقشه داره ولی با کیل استریک uav باز میشه.مثلا شما کیل استریکت رو ست میکنی رو uav ،حالا اگه شما 3 نفر رو پشت سر هم بکشید با کلید 4 نقشه برای شما و هم تیمیهاتون باز میشه.
2.حالش به همینه که مثل کانتر نیست و باید خیلی مراقب باشید.
3.بله ممنوع هست.بعضی از پرک ها هم ممنوع هست.
فکر کنم وقتی مسابقه دارن پس میزارن.
موفق باشید.
چی شد آقا ؟!
برای بار سوم میپرسم !!
کسی نمیدونه اون عکسا که برای آیدی میاد هر کدوم با چه چیزی باز میشه ؟
بچه ها میشه توی گارنا اینو بازی کرد؟xfire؟
بدبخت شدم.این چیه دیگه ؟؟؟؟
نه چیت زدم.نه فحش دادم.نه کاری کردم.
حالا چی کار کنم ؟؟؟
همیشگیه ؟؟
سلامنقل قول:
این کیل استریک چیه ؟
نه باباهر کی فله ای میاد 10 تا تیر میزنه 3 تا میکشه
کیل استریک اشتباه نکنم وقتیه چند نفرو بدون مردن بکشی که هر چی تعداد بیشتر باشه قابلیت جدیدی میگیره مثل هلیکوپتر و ... .
شما هم قبول دارید تو خیلی از سرور بسیار بسیار چیت میشه؟
از هر 18 نفر ایرانی 15 نفرشون RANK 70 تقلبی دارن؟
ممنون از همه رفقا !!!؟ خیلی به کارم اوووومد !!
بابا بچه ها بیاید بازی کنیم هنوز حال میده البته تا وقتی که bf3 بیاد هه هه(آنلاین) میزنه آنلاین mw رو لتو پار می کنه!!!
از کجا میدونی؟ :دینقل قول:
بابا بچه ها بیاید بازی کنیم هنوز حال میده البته تا وقتی که bf3 بیاد هه هه(آنلاین) میزنه آنلاین mw رو لتو پار می کنه!!!
از تجربه آنلاین bf:10:(نسخه ها قبلی) و اخبار و اهمیتی که روی این نسخه گذاشتن(فیزیک-گرافیک-انواع تانک - جت ... )نقل قول:
من كه هنوز هر روز بازي ميكنم.
دوست عزيز kill streak هم يه قابليته كه خودت ميتوني تنظيمش كني كه مثلا اگه ٤ نفر رو بدون اينكه بميري بكشي يه جايزه بهت ميده. كه كمترينش همون uav هست.
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
راستی چی شد بن شده بودی؟نقل قول:
نميدونم واللا. الكي بود. بعدظهر همون روز تست كردم. درست شده بود. ديگه BANنبودم.نقل قول:
اينم اسمم تو بازي هست :
!|sadegh|!
---
اسم من : APLنقل قول:
منم New York Minute هستم
میشناسین؟؟!
سلامنقل قول:
هر برای هر کدام از عکس ها باید کارهای خاصی انجام بدی.مثلا برای باز کردن تایتل طلایی تفنگ ها باید یک بار همه اپشن های یک تفنگ را باز کنی بعد بهت تایتل طلایی اون تفنگ را میده.یک باز پرستیژ را ریست کنی و دوباره اپشن های تفنگ را باز کنی تایتل خاکستری را بهت میده.یا تعدات هدشات با یک تفنگ بزنی بهت تایتل هدشات را میده.
یا مثلا با ac130 وقتی 1000 نفر را بزنی تایتل طلایی ac130 را بهت میده.
تعداد تایتل های خیلی زیاده برای همین نمیشه برای همش توضیح داد وقتی خودت بازی کنی میفهمی چی به چی هست.
به قسمت barracks برو قسمت challenges توی زیر مجموعه هاش میتونی تعداد کیل هایی که برای باز کردن یک تایتل و امبلمها را زده ببینی
-------------------------------------------
اسم من هم توی بازی IAC | Lem0n-ice هست.:46:
سرور
Iranian Anti-cheat Community
IP: 91.99.100.91:28960
هم چند وقتی هست که راه انداری شده و آماده سرویس دهی به شما دوستان عزیز هست.
اوني كه رنك رو به ٧٠ ميرسونه رو اگه بربزي (يه فايل چن كيلوبايتيه) حدود ٩٠ درصدش باز ميشه.نقل قول:
---
اسم من تو بازی اینه Maximum :31:
دوستان من قصد دارم که در لن بازی کنم ولی این طور که پیداست باید اینترنتی بازی کنم که در نتیجه پهنای باندم رو مصرف میکنه.ایا راهی داره که بدون وصل شدن به اینترنت بشه بازی کرد؟نقل قول:
باتشکر
کسی میدونه چجوری میشه بخش coop کال اف رو بازی کرد.
می خوام با رفیقم از طریق نت بزنیم بلد نیستم کمک کنید
بیشتر کلن ها بجای اینکه بازی یاد بگیرن کیک کردن و بن کردن یاد گرفتن.
دیشب تو سرور JHRM بازی میکردم تو مپ کرش دو دست از پشت رفتم همه رو زدم بعد بن شدم.
تا حالا چند بار به خاطر خوب بازی کردن کیک شده بودم ولی تا حالا بن نشده بودم.
خلاصه اینکه اگه به آدم بگن برو بیرون بهتره تا اینکه کم بیارن و بنت کنن.