من چند نفر از دوستام گرفتن یکی شون سرویس 1 مگ با حجم 30 گیگ داره که میگه 220 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه یکی دیگشون هم که از شبانه استفاده میکنه میگه شبی 850 مگ میشه دانلود کرد حالا من هنوز دلهره دارم کسی از صبا نت نگرفته ؟
Printable View
من چند نفر از دوستام گرفتن یکی شون سرویس 1 مگ با حجم 30 گیگ داره که میگه 220 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه یکی دیگشون هم که از شبانه استفاده میکنه میگه شبی 850 مگ میشه دانلود کرد حالا من هنوز دلهره دارم کسی از صبا نت نگرفته ؟
سرویس 1 مگ نوین نت؟؟؟ نوین سرویس 1 مگ نداره.
سرعت تو بازه های غیر رایگان بالای 200K هستش ولی تو بازه رایگان محدود میشه.
بعید میدونم شاید مشکل از طرف خودتان باشدنقل قول:
دوستان عزیزی که جدیدا از سرویسهای تعرفه عیدانه مخابرات استفاده میکنند ایا نمیتونن از و ي پ ي ا ن یا س ا ی ف و ن و ..... استفاده کنند و سرعتی که دارن پایینتر از سرعتی که گرفتن؟؟؟؟؟
چرا داره داخل تعرفه هانقل قول:
نوشته تعرفه 1 مگ تا 2 مگ با ترافیک 30 گیگ ماهیانه 45 تومان
بابا یکی هم بره از صبا نت بگیره تا معلوم بشه چطوریه توی شیراز همه سرعت هاشون بالای 500 بوده یک نفر هم از همدان اگه داره که بگه اگه هم نداره و قصد تغیر داره بره از صبا نت بگیره که اگه خوب بود کوچ کنیم اونجا
تقریبا 20 روز زمان برد تا وصل شد اون هم با کلی زنگ زدننقل قول:
ساعت رایگان 6 تا 11 صبحه
متاسفانه بد موقعی اومدم روی نوین نت تو انجمن هم تاپیک شکایتشو زدن
در مورد مشکل سرعت شاید مشکل از خودم باشه ولی در مورد بسته بودن پورتهای خاص از یکی از اقوام هم که از مخابرات adsl داره سوال کردم اونجا هم همین مشکل وجود داره. ضمن اینکه نمیدونم چه مشکلی وجود داره که فایلهای با پسوند swf یک خط در میان نمایش داده نمیشه . این مساله هم ظاهراً به مخابرات بی ارتباط نیست.نقل قول:
پس با این تفاسیر باید قیدش رو زدنقل قول:
درودنقل قول:
خيلي بعيد به نظر ميرسه كه مخابرات بتونه كاري كنه ديگه نشه از و+ي+پي+ان استفاده كرد اگه اين قدرت رو داشت تا صد بار براي همه كاربراش انجام داده بود منم از اينترنت مخابرات استفاده مي كنم اما در اين رابطه هيچ مشكلي ندارم البته مال من از اين جديد ها نيست
اینی که شما میگی سرویس 2مگ تا4مگ نه 1مگ! 30گیگ هم بدون بازه رایگان هستش.نقل قول:
سرعت تو سرویس 4مگ بالای 300 ولی خب چون ساعت رایگان نداره ارزش خرید نداره. مثل سرویس 2مگ مخابرات...
تا ببینیم کسی از صبا پیدا میشه یه اماری بده....
دوست عزیز شاید منظورش 512-2 مگ بوده با بازه رایگان 1 تا 6 صبح 12 هزار توماننقل قول:
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز نوشتن "تعرفه 1 مگ تا 2 مگ با ترافیک 30 گیگ ماهیانه 45 تومان" که همون 4مگ میشه.
دوستان فقط اینو بگم از نوین نت سرویس نگیرید که آخر کلاهبرداره امروز صبح پاشدم سیستم رو زدم برای دانلود باز زده سرعتو نسبت به دیروز نصف کرده اینجور که این داره سرعتا رو میاره پایین آخر ماه با 1 یا دو کیلوبایت باید دانلود کنم
دوستان امروز يه چيزي ديدم كف و خون با هم قاطي شد مخابرات سايت شبكه i film رو هم ----- كرده......:sq_2::sq_19::sq_2:
:sq_14::sq_14::sq_14::sq_14::sq_2::sq_2::sq_2::sq_ 2::sq_7:
یعنی خ.ا.ک بر سر مخابرات با این گندکاری هاش دیگه امروز،فرداست که خودش هم چیلتر کنه
فقط از هر جا سرویس گرفتید از این نوین نت دزد کلاهبردار سرویس نگیرید
دوستان عزیز جدیدا کسی با ترافیک مخابرات مشکل پیدا نکرده، من اصلا دانلود ندارم، همش داره ترافیک کم می کنه ، لطفا اگر کسی داره، یک نگاهی به مصرف های یک هفته گذشتش بندازه ببینه زیادی کم نکرده براش،
دوست عزیز.. مخابرات از کاربراش ترافیک زیادی کم میکنه.. من هر کیو دیدم میگه چون از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده می کنم اینجوری میشه..نقل قول:
کسی پیدا نشد که از صبا نت گرفته باشه
من با یک نفر که از صبا نت داره صحبت کردم به من این ها رو گفت حالا به نظرتون خوبه با این وضع که برم بگیرم 9روز دیگه تا پایان سرویسم مونده
به شهرت بستگی داره بعدشم نگاه کن سرعت دانلودت از هیپ فایل با لینک پریمیوم یا رپید شیر با پریمیوم یا حتی extabit یا سایت میهن دانلود تو شبانه روی 40 50 هست ولی روی سایت هایی که سرور داخل دارن مثل ایران سلامت یا سایت تبیان سرعت دانلودت 680 هم میرسه من سرویس 512 3 ماهه 6 گیگ 47 تومن دادم
من تونستم 1.5 گیگم رو با پیگیری برگردونم، اما زیاد داره مصرف می کنه، حیف که فعلا چاره ای جز تحمل نیست،نقل قول:
از اینترنت ماهواره ای استفاده کنید و خودتونو خلاص کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریـتـون ... :41:
دوستان شما هم مشکل دارید با سایت جدید ریتون ؟ برای من لود نمیشه ظهر مردم تا سرویسمو تمدید کردم
فکر میکنم ns هاش مشکل داره :sq_4:
دوست عزیز بعید میدونم کسی از ریتون به خاطر نوع سرویس دهی و برخورد با مشتری سرویس گرفته باشهنقل قول:
دوستان اشتباه نکنید.این نت 1 طرفه آنلاین هست و شما سند با نت خودتونه و ----- با کارت.....
و مثل این می مونه که شما دارید کانال نگاه می کنید......
و تقریبا به ازای 1 گیگ از حجم شما 60-100 مگابایت مصرف می شه......
مثلا نت من که 128 مخابرات هستش......شبانه رایگانه و من با سرعت 100-300 کیلو بایت دانلود می کنم....این در صورتیه که...دانلود روزانه با 128 مخابرات برای من از 50 کیلو بایت بیشتر نمی شه و شبانه از 30 کیلو بایت
سلام مجتبی جان.
خوشحالم تو تاپیک میبینمت.
راستش این نرخ ا..ر..ز بدجوری قیمت این چیزارو برده بالا!!
یه سوال برای آپلود به چه سرعتی نیازه؟؟
یعنی هر یه گیگ دانلود 100مگ آپلود میخواد ؟؟
سلام کمال جان....قربانت.....
آره قیمت ارز خیلی تاثیر داشت توی قیمت اینا.....با آپلود 10 کیلو بایت هم میشه تا 200-300 کیلو بایت دانلود کرد......
آپلود معمولا 60 مگ هستش برای 1 گیگ
دمت گرم.نقل قول:
خیلی خوبه آپلود 60-70مگ باشه چون من قبلا شنیده بودم بالای 100مگ آپلود داره.
اینجور با یه سرویس 128 میشه 100گیگ یا بیشتر دانلود کرد در ماه :sq_15:
البته بستگی به فرکانس و اون مک هم داره......من با کارت 6925 ام با نت 1 مگadsl خودم....تا 12 مگ هم دانلود داشتم.....بعد از اینکه اعتبار نت خودم تموم شد...کارت رو به همراه مک فروختم رفت(چند روز پیش)
آقا مجتبی یه سوال با این هرچی که خودمون بخوایم دانلود میکنیم یا مثل آفلاینه که هرچی بقیه دانلود کنن ؟ بعد یه سوال دیگه خطر گیر افتادن و اذیت های برادران رو نداره ؟نقل قول:
60 مگ الی 100 مگ هم چیزی نیست من فقط روزی 100 مگ صفحه باز میکنم
گفتم که آنلاین هستش.....هر چیزی که دلت بخواد می تونی دانلود کنی......در مورد گیر افتادن هم.....اصلا به مخابرات ربطی نداره این قضیه که بخوای گیر بیافتی.....
گیر افتادن در صورتی هست که بخوای از نت آنلاین دو طرفه استفاده کنی...یعنی هم ارسال با... و هم دریافت با.... که خود هزینه تجهیزات ارسال بالق بر 5 میلیون تومانه و بسیار خطرناک که حتی 1 ثانیه هم نمی تونی روشن کنی....اگه روشن کنی عین کرکس می ریزن سرت....به خاطر دکل های مخابراتی زود گیر می افتی
ولی این نوع نت چون یک طرفه هستش مشکلی نداره
به به.نقل قول:
میبینم دوستان زدن تو کار نت م*ا*هواره ای.
دم همگی گرم.
منم اگه خدا بخواد و این درسهای کزایی بزارن، شاید بساطش رو جور کردم.
سرعت این شرکتها زیادی داره میره روی اعصاب.
راستی مجتبی، هارد پیدا کردی؟؟؟
البته دوست عزیز این موضوع به هیچ وجه تایید شده نیست-نقل قول:
sent from my open source device
سلام بر حامد عزیز!!نقل قول:
انشالا... !
یادته میخواستیم بزنیم تو کارش؟!؟! تاز اون موقع قیمت ها نصف قیمت الان بود شایدم بیشتر نصف :sq_24:
--------------------------------------------------
پ.ن : الان که بریزن تاپیکو بقفلن!!
سلام حامد جان...
آره هارد پیدا شد...الان هم وایسادم قیمتها یک مقدار بیاد پایین یکی دیگه بگیرم...
سلام کمال جان. مخلصم عزیز.نقل قول:
ایشالله سرمون خلوت بشه، در قابلمه و بندوبساطشو ردیف میکنیم. فقط برا در قابلمه بریم تبریز یا اصفهان؟!؟!؟!؟!
راستی، وقت کردی یه سر بیا طرفای ما، دلمون برات تنگیده، داداش.
سلام مجتبی جان.نقل قول:
قیمتها که به طرز قابل قبولی داره افت میکنه. بازار یه یک ماهی مقاومت میکنه و بعدش شل میشه.
ولی گوش به زنگ باش. تا قیمتها رسید به کمتری حدش، دیگه معطل نکن و بخر. چون بازم بعدش میره بالا!!!
الان چه حدودی هست قیمت ها؟ چه نوع اکانتی میشه خرید که به صرفه باشه؟
منم یه مدت تو فکرش بودم قیمت هاش بالا بود نمیصرفید دنبالش نرفتم
پایه تم! والا میگن جنسای تبریز یچیز دیگه ست:sq_2:نقل قول:
منم مثه تو داداس. حتما یه قرار میذاریم.
سلام من یه در قابلمه دارم اما در اصلیش سوخته و یه کارت هم لازم دارم کسی جایی سراغ داره به ما هم بگه بگیریم
چیز زیادی نمی خواد این نوع نت.....یک در قابلمه+1 کارت+نت معمولی(adsl ya dial up ya gprs)برای سند+ مک قابل --+سرور میک(اینو میشه اشتراکی گرفت)