قرعه کشی هفتگی مجموعه یازدهم، 28 دی ماه انجام میشود.نقل قول:
ثبت نام با موفقیت انجام شد، به زودی یک ایمیل حاوی رمز عبور برای شما به آدرس پست الکترونیکی ارسال می شود: دی
این برو بچ پشت صحنه هم خوب زود آپ میکنن در انتظار شب برای دان : دی
Printable View
قرعه کشی هفتگی مجموعه یازدهم، 28 دی ماه انجام میشود.نقل قول:
ثبت نام با موفقیت انجام شد، به زودی یک ایمیل حاوی رمز عبور برای شما به آدرس پست الکترونیکی ارسال می شود: دی
این برو بچ پشت صحنه هم خوب زود آپ میکنن در انتظار شب برای دان : دی
نقل قول:نقل قول از همکار انجمن :نقل قول:
این هم لینک پست:نقل قول:
سلام
تاپیک باز شد :D
+
بحث طنز کریسمس مهران مدیری رو توی این تاپیک ادامه ندید چون پستهای مربوط به این موضوع پاک میشه : )
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5762698&postcount=2421
سایت جدید سریال قهوه ی تلخ:
(امیدوارم تکراری نباشه)کد:http://www.ghahvetalkh.tv
بله خلاصه داستان هم گذاشتن:
خلاصه داستان:
کاترین به همراه ژزفین و توپولوف طی حوادثی از کاخ اخراج می شوند. مستشار که علت عقب ماندگی مملکت را بی سوادی شاه و درباریان می داند، تصمیم می گیرد با تشکیل کلاس درس، به درباریان سواد بیاموزد.
باید جالب باشه!:20:
من دیدم! معلوم نیست چیکار میکنن این عوامل پشت صحنه! یه مجموعه گند میزنن به سریال! یه مجموعه هم به کل سریال تغییر میکنه و خیلی خوب میشه.
این مجموعه واقعا زیبا کار کرده بودند و سوژه های زیادی تو این مجوعه ـست! کیفیت سریال هم برگشته به قبل...
من که ندیدم هنوز ولی امیدوارم سوژه ی درس دادن به درباریان مثل درس دادن به اهالی برره تکراری نباشه و یه چیزه جدیدی ببینیم این بار: دی
یه پیشنهاد هر پکی که میاد از نمره یک تا ده بهش نمره بدیم و بگیم بهترین بازیگر اون پک کی بوده . من پک قبلی رو نگرفتم چون انگار جالب نبوده اما این پک رو میگیرم امتیاز خودمو میدم :D
سری دوازدهم همچنان مل سری قبل وارد بازار شد همون کیفیت و همون بسته بندی فرقی نکردهنقل قول:
خلاصه داستان هم که یکی از دوستان گفت خواهر جهان وارد کاخ میشه و یه سری اتفاقات کاترین رو
مجبور میکنه که وضع حمل کنه و اونهم سه قلو زایمان میکنه و بلوتوث که از شنیدن داستان وضع
حمل باخبر میشه بار و بندیل شو جمع میکنه و میخواد بره ... خلاصه همه یه قسمت رو دارن اجرا میکنن
بابا شاه و کیه هم هستند مستشار هم کلاس درس بر پا کرده و ...
دوستانی که ندیدن تا الان مجموعه ی 12 رو ادامه ی پست رو نخونن که داستان براشون لوس!نشه : )
خب من دیدم این پک رو،راضی ام ازش: دی
کلا متحول شده بود سریال ،از اون کند پیش رفتن در اومده بود و دیالوگ های تکراری
قسمت زاییدن زوریش عالی بود : ))))
دیالوگ هایی که همون اول سریال جهانگیرشاه میگه در رابطه با اینکه چقدر شاه ِ خوبیه!
صحبت های باباشاه و بابای اتی که بابای اتی ترکوند اونجا ،قسمت خواستگاری کردنش هم جالب بود: دی
اون تیکه ی معجزه ی عجیب قیصر هم که عالی بود : ))محتوای مخفی: هیچی!: دی
قسمت تدریسش هم که حرف نداشت: دی مخصوصا باباشاه!و قسمت دست زدنشون : ))
در کل این نمره هایی که من میدم
دیالوگ های این مجموعه :9
بازی هنرپیشه ها:10
موضوع داستانی این قسمت :8
طنز موجود در سریال :9
نمره ی کلی:9
بهترین بازیگر مجموعه ی 12:(جدا از باباشاه و بابای اتی که این 2نفر همیشه عالی ان)خب خیلی سخته!میتونن چند نفر باشن ولی چون باید؟1نفر انتخاب کنم ،برای این مجموعه مستشار رو انتخاب میکنم
دیگه همین ها فکر کنم کافی باشه.
مجموعه 12 بسیار عالی بود! خوشمان امد دست گلشون درد نکنه 9.5 : دی
اون قسمت استاد بفرمودیه و استاد می فرمیو هم خیلی عالی بود فکر کنم از این به بعد رواج میابیه....
پک 12 هم بهتر و متفاوت تر از مجموعه های قبلی : 9.5
من هم خیلی لذت بردم از این پکش! cd یکش عالی بود! دیالوگ های جالب و فکر شده ی زیادی داشت! در حضور بازیگران هم در این پک انصافا افراط و تفریط وجود نداشت... در کل به نظر یکی از بهترین مجموعه های سریال بودش! منم نمره 8.5 یا 9 رو بهش میدم!:20:
یاعلی:11:
بازم این بابای اتی گل کاشت....
اين پك واقعا خيلي زيبا بود و به نظرم بهترين بود.حالا حتما ميگيد سري 10 و يك سري ديگه بهتر بود اما من براي حرفم دليل دارم.تو اون 2 تا سري همه از رقصيدن و آهنگ ها و اين مسائل خوششون اومد اما انصافا تو اين سري بازيگرها با هنر خودشون بود كه خنده رو رو لب مردم نشوندن نه با رقصيدن(اونم خيلي با مزه بود) اما شما دقت كنيد اين سري خيلي خوب از تمام بازيگرها بازي گرفته شده بود و بار طنز داشتن حتي دامبول و مهمتر از همه بازي جواد عزتي و علي كاظمي بود كه چند جا واقعا من قهقهه زدم از دستشون.فكر كنم بايد خيلي بيشتر استفاده بشن.
حتي خود مهران مديري هم دره خوب خودش رو نشون ميده.تو پك 10 اصلا كمترين كاري نكرد اما تو اين پك گفتوگوهاش با لعبت و مستشار خيلي بامزه و جالب بود و داره خودش رو نشون ميده.
اميدوارم كه مهران مديري راهش رو همينطور ادامه بده با همين روند و همين شيوه.
موفق باشيد:11:
الان اتفاقی تو ویکیپدیا یه پیج جالب پیدا کردم! البته به قهوه تلخ ربطی نداره... اما...:31:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Shah_Jamal
سوال؟ چه بلایی سر مستشار اوردند وقتی خبر رو داد :31:
میگم این صدای قصیر خانوم خیلی برام آشناست حس میکنم بعضی جاها توی رسانه های صدا و سیما صداش رو شنیدم
اسمشون چیه؟
معلوم نیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی مشخصا داشت درد می کشید، بنده ی خدا!:31:نقل قول:
به نظر من مجموعه 11 اصلا جالب نبود!:41:
این پک به نظر من واقعاً عالی بود.
این قیصر خانم هم سریال رو از یکنواختی بیرون آورد! نقش ها هم مثل قبل بین بازیگرا تقسیم شده بود و هیچ کی نقش پر رنگتری نداشت.
کلاً به این پک 9 رو میدم. خوب بود.کلی خندیدیم!
بهترین بازیگر هم به نظر انصاری بود( البته به جز اون دو تا پیر مرد!)
مثل اینکه از پک 10 به بعد مد شده همه میان میگن جالب نبود...:27:
سلام دوستان...
اسم اون آهنگی که توو پیش نمایش سریال ازش استفاده شده لطف میکنید؟!
ویرایش : پیدا کردم ، ممنون!
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
چون واقعا نبود!نقل قول:
کاملا یکنواخت و حوصله سربر!
اتفاقا از 10 به بعد داره جذاب میشه
سلام به همه
چند وقتی هست که یک وبلاگ در چند سری به بررسی ارتباط سریال قهوه تلخ با فراماسونری پرداخته است و با عکس و دلایل کامل اظهار دارد که این سریال یه سریال کاملا فراماسونری است!!( شاید هم خود مهران مدیری!!)
من چون اطلاعاتی در این مورد ندارم نمی دونم حرفهاش درسته یا نه..
نظر شما چیه؟ به نظر شما این سریال واقعا می خواد فراماسونری رو ترویج بده؟؟؟؟
قهوه تلخ و فراماسونری قسمت 1
قهوه تلخ و فراماسونری قسمت 2کد:http://vavp.blogfa.com/post-171.aspx
کد:http://vavp.blogfa.com/post-180.aspx
قهوه تلخ و فراماسونری قسمت 3
کد:http://vavp.blogfa.com/post-187.aspx
مستشارالملک یا محمد علی فروغی؟؟؟(این از یه سایته دیگه اما اظهار نظرش جالبه)
کد:http://antimason.persianblog.ir/page/mostashar
:2::2:نقل قول:
نظر شما چیه؟ به نظر شما این سریال واقعا می خواد فراماسونری رو ترویج بده؟؟؟؟
این جماعت مهارت قابل توجهی تو پیوند دادن گودرزو شقایق دارن! باید با یک لبخند ملیح از کنارشون گذشت...:20:
این دایی جان ناپلئون بازی بعید نیست زیر سر خود مدیری باشه برای بازار گرمی.نقل قول:
بالاخره بعد از اینهمه تعریفو تمجید از مجموعه ی 12 اونو خریدم. عالی بود. داستان داره جالب میشه.
از دست این دوتا پیرمردا مردم از خنده.:31:
محتوای مخفی: خطر لو رفتن
چه عجب یکی پیدا شد حرف دل این مستشارو بفهمه.:27:
یه سوال! این فخرالتاج کی میخواد دست از این لوس بازیاش برداره؟:2:
معذرت میخوام. اصلا حواسم نبود.اون قسمتو تو اسپویلر گذاشتم.
من خیلی از سخنرانیهای دکتر رائفی پور رو درباره ی فراماسونری گوش دادم. فکر نمیکنم مهران مدیری برای بازار گرمی چنین کاری بکنه. چون یعنی با دم شیر بازی کردن. این سیستم اونقد پیچیدس که مدیری اصلا این کارا ازش بر نمیاد. میشه گفت اکثرش اتفاقیه و خیلیاشم گیر الکی.نقل قول:
ببین فیلمو به چی ربط دادنا
اینا همش الکیه
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
نقل قول:
کاملا تایید میشه
نصف به اضافه ۱ لذت داستان پرید با این گفتن شما! لطفا قبل از این نوع پست دادن ها٬ با یک فونت درشتی و ... ای به خواننده بفهمونید داستان رو لو میدید.نقل قول:
اون لحظه ی سکوت جهانگیر موقع شنیدن ----- 3قلوها هم فوق العاده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي اون وبلاگ(نه دوستي كه مطلب رو قرار دادند):
خدا همه ي مريضان اسلام رو شفاي عاجل بده ايشالا...
ديگه از قهوه ي تلخ هم فراماسونري دراوردن...
اگه اينجوري باشه شما برو يه درختم ببين حتما چند تا شاخه داره كه 13 برگ داره يا درختي كه 9 شاخه داره پس بگيم اعوذبالله خدا هم اهل فراماسونري هست...
ملت جو گيرن در حد تيم ملي هلند:31:.
پس ديگه تو هيچ خيابون و كوچه اي نريد يهو ديديد 9 يا 13 تا ماشين پارك بود:دي يا پلاك يكي از خونه ها 11 بود!!
تو وبلاگ چیزهای جالبی داشت ولی فکر نکنم این سریال جز اون دسته باشه
مدیری انسان باهوشی هست و در ضمن این یک سریال طنزه و شاید هم مدیری خواسته با اینها شوخی کنه و مثل طبیعت فیلمهای طنز.
در ضمن هم یک چیز اضافه کنم یه فیلم تاریخی تلوزیون پارسال نشون می داد می دونید جای فروغی تو این فیلم چه کسی صحبت می کرد ؟؟؟ (مهران مدیری) :31:
توهم توطئه در حد بوندس لیگا.نقل قول:
نکات بسیار چرت و پرتی در این وبلاگ نوشته شده.یارو گفته مار جز نماد های فراماسون هست.حالا اگه اون بیچاره
سگ میذاشت می گفتن:"سگ از نماد های فراماسون هست" اگه پنگوئن میذاشت:میگفتن پنگوئن از نماد های فراماسون هست."
اینا یه سری دلقک هستن که کاری به اصل موضوع ندارن و فقط میخوان خودشون رو با این اراجیف مطرح کنن.
این بی عقل هنوز نمیدونه d.c تو واشنگتن اختصار کلمه ی District of Columbia هست.
ولی من میگم کار خود مدیریه با نقشه قبلی و لذاست که خودش رو با ماسون اعظم قیاس کرده و انصاری رو درجه 3
فرامانوسری چه ربطی داره به سریال . :42:
یه مدت هم راجع به سریال قلب یخی از این حرفا می زدن .
بهتره این بحث تموم بشه
دوست عزیز سریال قلب یخی تمام داستانش مربوط به همین موضوع هست قسمت 6 یا 7 قلب یخی رو ببیننقل قول:
فرامانوسری چه ربطی داره به سریال .
یه مدت هم راجع به سریال قلب یخی از این حرفا می زدن .
دوستان به دلیل امتحانا نشد از قسمت 10 این مجموعه رو ببینم. حالا هرجا میرم، میگن فقط قسمت 12 رو داریم!
به نظرتون چی کار کنم؟ راحی نیست اینترنتی سفارش بدم؟ نمیخوام دانلود کنم
جایی که مستشار برای مخبرالدوه درد دل میکنه در یک لحظه گفته مخبرالدوله سانسور میشه و صداش تکرار میشه . دوبار میگه قیصر الملوک. کسی لب خانی بلده ببینه جمله چی بوده؟
دقیقا من میخواستم الان اینو بگم، شما گفتی بابک جان! من فکر کنم عبارت قیصر الملوک رو سهوا یا عمدا یه چیز اشتباه (و البته مشکل دار:31:) میگه بعد سریع تصحیحش می کنه... حالا چی بوده... نیدونم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درسته هم اينجا بود و هم يه جاي ديگه كه قبله ي عالم داشت صحبت ميكرد اونجا رو هم سانسور كردن.فكر كنم اونجا هم داشت راجب قيصر صحبت ميكرد.خلاصه 2 جاي سريال اينطوري سانسور شد.نقل قول: