روشن نشه؟ یعنی بالا نیاد؟نقل قول:
خوب ممکنه! ولی مشکلش چیه؟
من N97 دارم، تا حالا حداقل 5 6 بار وقتی فلش میزدم روشن نشده، ولی با فلش دوباره مشکل حل شده.
فلش ریسک میسک نداره، فوقش اطلاعات از دست میره که اونم با بک آپ گرفتن قابل جلوگیری هست.
Printable View
روشن نشه؟ یعنی بالا نیاد؟نقل قول:
خوب ممکنه! ولی مشکلش چیه؟
من N97 دارم، تا حالا حداقل 5 6 بار وقتی فلش میزدم روشن نشده، ولی با فلش دوباره مشکل حل شده.
فلش ریسک میسک نداره، فوقش اطلاعات از دست میره که اونم با بک آپ گرفتن قابل جلوگیری هست.
نقل قول:
تنظیمات همراه اول یا ایرانسل از سایتش بگیرید
طرح اینترنت
درایور گوشیتون
میدونی اگه ICفلشت بسوزه چی میشه ؟نقل قول:
من وقتی تو مغازه کار میکردم به دلیل فشار روی این IC در حین فلش چند تا گوشی خاموش کردم
این نصیحت برادرانه بود یه ریسکه
وفتی گوشیت روشن نشه باید کلی خرج کنی شاید هم جواب نده باید گوشیتون بندازی دور:31:
البته این حرکت گاهی اتفاق میفته
بچه فريم ور جديد اومده؟
دوستان دوستم رمز گوشیش یادش رفت فلش کرده اما دیگه به اینترنت وصل نمیشه و اصلآ کد اتصال به اینترنت رو قبول نمیکنه مشکل کجاست ؟:20:
خوب عزیزم وقتی گوشی فلش بشه همه تنظیمات گوشی میپره! باید تنظیمات WAP رو مجددا وارد کنه. اگه قبل فلش کردن بک آپی از گوشی برداشته بگو restore کنه:27:نقل قول:
منظورت بعد 30 هستش ؟نقل قول:
از 30 جدیدتر فکر نکنم هنوز اومده باشه
واسه خودم متآسفم از نوکیا گوشی گرفتم .
گوشی سالم من تنها کلید قفلش شکسته بود بار اول نمایندگیش کلید قفل رو به جای عوض کردن چسبوند و اسپیکرهای اصلی رو بی دلیل با اسپیکر بی کیفیت عوض کرد و قاب گوشی رو و هم چنین کلید پاور رو شکونده پس فرستاد.
بار دوم با هماهنگی دفتر مرکزی نوکیا 23013
تماس گرفتم شکایت کردم این بار واقعآ مسخرش رو در آوردن رفتن باطری گوشی رو عوض کردند من الان چی کنم دفتر اصلی هم دیوونم کرده میگه تحویل نگیرش من اهواز هستم دفتر میگه ارسال شده واسط زیر بار نمیره میگمش مشکلاتش چیز دیگه بوده فکر کنم لج کردند می خوان عذابم بدن .
دوستان کجا باید شکایت کنم دادگاه یا اتحادیه تعمیرکاران یا تعذیرات شکایت کنم .
دیگه هرگر نوکیا نمیگیرم و لعنت به گارانتی مرگ بر نوکیا:2:
دوست عزیز نمیشه گفت نوکیا بده چون گارانتیش مشکل داره کل شرکت رو نباید خراب کردهنقل قول:
ببین ایران اینجوریه باید بری بالا سرشون داد و بیداد کنی تا کارتو انجام بدن
شما هم همین کارو بکن
واقعا گوشی عالی هست . 16 گیگ رو با گارانتی اصلی گرفتم 325 تومن .
سلام و خسته نباشید.
این X6 حک! میشه؟ به چه روشی؟؟
ممنون.
بچه ها یه مشکل بزرگی پیش اومده . من تو بخش cities ، پوشه ی diskchache رو حذف کردم . حدود 300 مگابیت بود . الان تمام نقشه هام رفته . قبلا می شد تمام نقشه های دنیا رو آفلاین دید . حتی تهران رو . الان رفته . الان من همه ی اون نقشه ها رو از کجا بیارم ؟
اگه فلش خودشو با جاف بزنم درست می شه ؟
عزیز حک رو نمیدونم ولی -- میشه!:31:نقل قول:
یک فایل فلش کوک شوده بریز روش همه جوره -- شده هستند!
نقل قول:عزیز چی کار کردی؟ دیگه گوشیت بدرد نمی خوره! هیچ راهی نیست درست نمیشه! بندازش بیروش!!!!نقل قول:
عجب مشکل بزرگی!!!!!!!!!!!:19:
داداش ovi suite رو بریز روی کامپیوترت بعد گوشی رو با USB بزن به کامپیوتر، بعد تشخیص گوشی توسط ovi suite برو بخش MAP چند لحظه منتظر باش لیست رو برات میاره، حالا از لیست نقشه هر کشوری رو بخوای دانلود کن!
درضمن تهران که قدیمی شده حالا 6 7 تا شهر ایرانو کامل نشون میده!(نقشه ایران 33 مگ هست فکر کنم)
داداش امیدوارم این جواب بده . الان دارم میزنم اگه قبول کرد تمام دنیا رو دانلود می کنم می ریزم روش . ان شاالله درست میشه .نقل قول:
[PHP]http://www.leader-gsm.com/showthread.php?p=12633[/PHP]
داداش مشکلم حل شد . کل آسیا رو با جزییات کامل ریختم رو گوشی شد 800 مگابایت . نقشه ی الانم خیلی بهتر از نقشه ی اولیم هست .:11:نقل قول:
دوستان امیدوارم ناراحت نشید !اما بار علمی شما در رابطه با فناوری های جدید خیلی پایینه !!
هیچ کدومتون به هیچی دقت نمیکنید !انگشت شمارن افرادی که با موبایل به اینترنت وصل شده باشن!!!واقعا عجیبه!!
من بعد از کلی کاوش فهمیدم که مشکل من که قبلا واستون توضیح دادم یه مشکل عمومی هستش اما هیچ کدومتون هنوز نفهمیده بودید !!
مشکل عدم نمایش اطلاعات packet date یک مشکل عمومی هستش و فقط مال گوشی من نیست!!
من یه فریمویر کوک شده دیدم که نوشته بود این مشکل توش بر طرف شده اما مال یه گوشی دیگه بود!!
حالا توقع نداریم که نابغه باشید اما خب لا اقل شمایی که ایکس 6 میخرید یه جوری باشید که یه فرقی با جاوا پرستای سونی اریکسونی داشته باشید !!
من موندم ایکس 6 واسه چی خرید وقتی از هیچ قابلیتیش استفاده نمیکنید !!!
من واقعا معذرت میخوام اگه تند حرف زدم اما خب بدجوری ناراحتم.
نه .. منظورم همين 30 هست .. از كي اومده؟ ... تغييراتش چيا هست؟ .. ببخشيد .. من يه مشكلي خوردم سرعت اينترنتم پايينه نشد برم بقيه پيغام ها رو بخونم. اگر ميشه يه توضيح بده كه چه تغييراتي ايجاد شده؟ .. من آپ ديت كردم اما چيزي حس نكردم.(البته با اينترنت گوشي آپ ديت كردم، سوء تفاهم نشه) ... ممنون.نقل قول:
خوب بالاخره باید یه سری تغییرات داده باشن وگرنه بیکار نیستن فریمور جدید بدن بیروننقل قول:
اول این که مشکل لمسیش که بعضی وقت ها از کار می افتاد تا الان درست شده
برنامه Here and nowاپدیت شده
سرعت خروج از برنامه با نگه داشتن کلید منو فوق العاده بالا رفته
سرعت گوشی بال رفته
به نظرم برای من مصرف شارژ بهینه تر شده
صدا هم تا حدی تغییر کرده
حلال باید ببینیم بچه ها چی میگن
یه چیزی هم خودم کشف کردم اونم اینه که وقتی رو یکی از کانتکت ها که روی صفحه اصلی گوشی به عنوان میان بر تعریف کردی کلیک می کنی قبلا یه صفحه کوچیک باز می شد که الان تمام صفحه باز میشه و می تونی بهشون لینک هم توی اینترنت بدی ...نقل قول:
--------------------------------------------
راستی یه مشکل .... بچه ها، من یه چند وقته توی OVI MAP ؛ اون پایین دیدین یه نوار سبز رنگ هست درصد دریافتی جی پی اس رو نشون میده؛ ... اونو ندارم ... یعنی نیست. از وقتی آپ دیتش کردم اینجوری شده. مال شما ها هم اینجوری شده یا جایی باید برم فعالش کنم؟ ... چون هرچی گشتم گزینه ای پیدا نکردم تا فعالش کنم.
دوستان من 1 ماه هست گوشی گرفتم 8 گیگ اما کلید قفلش شل بود فرستادم نمایندگی تهران کلید عوض نشد و وقتی رسید دستم اهواز اسپیکرهای اصلی عوض شده بود و اسپیکرهای بیکیفیت چینی جای اون نصب شده بود که نصف صدای اولش شده بود دلیل تعویض چون اسپیکر فابریک خوب نیستند و هم چنین کلید پاورش هم شکسته رسید دستم .
و مجدآ ارسال کردم تهران و دفتر دبی هماهنگ کردم و متآسفانه اینبار مشکل هاش برطرف نشده هیچ باطری گوشی عوض شده مسخره هست امروز باز با دفتر دبی تماس گرفتم و شکایت کردم و پرونده درست کردم و گفتند وظیفه ما هست گوشی عوض بشه و نماینده تهران زیر بار نمیره و میگه کلید ها و قابش وجود نداره عوض بشه دوستان چه کنم من تعذیرات برم یا اتحادیه تعمیرکاران موبایل
بار سوم فرستادم تهران دیگه قابش همه طرفش فاصله گرفته و کلید قفل لقه و کلید پاورش شکسته و اسپیکرهاش تقلبی و بی کیفیت شده و باطریش عوض شده :41:
ما پیروزیم چون حق با ماست
اگه خدا نکرده عوضش نکردند از نوکیا شکایت میکنم .
به سایت اصلی نوکیا پیام بفرست و بگو که چی شده! شاید به جایی رسیدی!نقل قول:
تماس گرفتم شماره داد تماس گرفتم دبی باهاشون صحبت کردم پرونده درست کردند و میگن فشار میاریم به تهران تا عوضش کنه:13:نقل قول:
دوستان بي زحمت يكي جواب اين سوال منو بده .... خير ببينيد ايشالا!نقل قول:
در ورژن جدید OVI MAP اون حذف شده و نشون داده نمیشه و فقط ارتباط انلاین رو نشون میدهنقل قول:
دمت گرم ...نقل قول:
حالا يه نكته اي ... واسه جي حقتو خوردن؟ ... چرا امضاتو پاك كردن؟ ... گناه داري كه! ... دلم سوخت برات ...
بچه ها دستم به دومنتون
گوشی الکی از دستم افتاد اون دکمه که برای لاک کردنه به طرف پایین گیر کرد.. جرات ندارم با فشار به طرف بالاش بدم. چی کار کنم؟
--------------------------
مرسی مشکل حل شد
عزیزم سلام کدام کلید رو میگی کلید POWER یا کلید قفل :10:نقل قول:
دوست عزیز گوشیت چجوری افتاد؟توصیف میکنی با کجا زمین خورد؟عیب ناجور هم اورده؟
سلام به دوستان
من میخوام این گوشی را بخرم ولی یکی از اولویتهام داشتن جی پی اس مجانی هست
از کسانی که این گوشی را دارن تقاضا دارم بگن که جی پی اس این گوشی بدون وصل شدن به اینترنت کار میکنه یا حتما باید به اینترنت وصل بشه
چون در مشخصات این گوشی در سایت نوکیا فقط زده agps
بچه ها اول که خریده بودم خیلی زود gps تعیین موقعیت می کرد ولی الان خیلی زمان می خواد . چیکار کنم ؟
ممكنه اون موقع اجازه مي دادي كه از جي پي آر اس هم كمك بگيره اما الان توي تنظيمات اون رو آف كردي!نقل قول:
يا اينكه اون جايي كه هستي نمي تونه به جي پي آر اس وصل بشه!
عزیزم مبارکه نیاز به اینترنت نیست و تنها بار اول به اینترنت وصل میشه برای تنظیمات خودش :10:نقل قول:
الان مشکلم درست شد . الان سریع تعیین موقعیت می کنه .
سلام
چطوری روی گوشی رمز بذارم؟
منو>>ستینگ>>فون>>فون م ق م ت>>سکوریتی ستینگنقل قول:
با سلام فقط روی گوشی می خوای رمز بگزاری یا روی اس ام اس ها و عکس و ویدیو ها ؟:10:نقل قول:
چی بود مشکلت؟نقل قول:
دوباره بعد از 20 روز سلام.
یک سوال داشتم : من وقتی برای کانتکم عکس میگذارم وبعد اسم و یا محل عکس رو عوض می کنم عکس کوچک میشه!!!. آیا راهی داره که عکس داخل خود کانتک سیو بشه مثل 5220 و یا 6300 ویا 5310 که عکس داخل کنتکش سیو میشه و با عوض کردن نام عکس و یا محل آن کوچک نمی شه.
دوستان من 1 ماه هست گوشی گرفتم 8 گیگ اما کلید قفلش شل بود فرستادم نمایندگی تهران کلید عوض نشد و وقتی رسید دستم اهواز اسپیکرهای اصلی عوض شده بود و اسپیکرهای بیکیفیت چینی جای اون نصب شده بود که نصف صدای اولش شده بود دلیل تعویض چون اسپیکر فابریک خوب نیستند و هم چنین کلید پاورش هم شکسته رسید دستم .
و مجدآ ارسال کردم تهران و دفتر دبی هماهنگ کردم و متآسفانه اینبار مشکل هاش برطرف نشده هیچ باطری گوشی عوض شده مسخره هست امروز باز با دفتر دبی تماس گرفتم و شکایت کردم و پرونده درست کردم و گفتند وظیفه ما هست گوشی عوض بشه و نماینده تهران زیر بار نمیره و میگه کلید ها و قابش وجود نداره عوض بشه دوستان چه کنم من تعذیرات برم یا اتحادیه تعمیرکاران موبایل
بار سوم فرستادم تهران دیگه قابش همه طرفش فاصله گرفته و کلید قفل لقه و کلید پاورش شکسته و اسپیکرهاش تقلبی و بی کیفیت شده و باطریش عوض شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دفتر نوکیا دبی قبول کرد و دفتر تهران که گوشی من رو عوض کنند و لی میگن گوشی که ارسال میکنیم فاقد بسته بندی هست و اینجور با کارتن گوشی خودم سریالش همخونی نداره کمک فقط میگن یک نامه میدیم همراهش که نشان بده گوشی اصلی هست چیکار کنم ؟؟؟؟؟