نظرتون راجع به وایمکس چیه؟ سرعت دانلودش از ADSL بهتر نیست؟
Printable View
نظرتون راجع به وایمکس چیه؟ سرعت دانلودش از ADSL بهتر نیست؟
نقل قول:
یک ضرب المثلی هست که میگه :
هر چقدر پول بدی به همون مقدار آش نوش جون میکنید...
هر کدوم از سرویسهای موجود دارای کمی وکاستی هایی هستند ، قبل از اینکه بخوای طرفشون بری باید ته و توی قضیه رو در بیاری...:27::27::27:
خودم معترفم که سادگی کردم...:13:نقل قول:
دیگه فکر نمی کردم بالای پولی که دادم بخوان دزدی هم بکنن!:18:
شماهم یا تجربه داشتید یا دوستی کسی بتون گفته این کار رابکنید..مگه نه:31:
من هم همون روز اول رمزم رو عوض کردمنقل قول:
خود شرکت توصیه کرده که رمز رو عوض کنید ...
شاتل دیشب تو سراسر کشور قطعی داشت و گند زد به دانلود شبانه.
گذاشتم دانلود منیجر دانلود کنه و خوابیدم صبح که پا شدم دیدم که اینترنت قطعه.
کلا 4-5 مگ دانلود شده و قطع شده.:41:
سلام
چه خبر کجایید؟؟؟
سرعتتون چطوره ؟بهتر شده یا بدتر ...!:31:
سلامنقل قول:
فرق خاصی نکرده. ولی این چند روز، شبانه یه وقتا قطع میشه. دانلود شبانه م یه وقتا 1 گیگ و یه وقتا 800-900 مگه.
Oh my god
دیشب ترکوندم، رکورد دانلودم رو شکستم:8:
بعد از چند شب که دانلود شبانه بگیر نگیر داشت دیشب خیلی خوب دانلود کردم.
خودتون ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من حدود 2 ماه اهواز نبودم و اشتراک شاتل رو تمدید نکردم حالا زنگ زدم میگن کلا خط رو جمع کردن.
به نظرتون از صبا بگیرم یا همون شاتل رو برم بگیرم؟ من شاتل 512 داشتم مدارک هم از شرکت داده بودم ولی الان میگن نامه شرکت دیگه قبول نیست و باید جواز کسب بیارین.
واسه همین مجبورم 128 بگیرم.
ولی ظاهرا 128 صبا خیلی پر سرعت تر از شاتل هست.نظر شما چیه؟
ممنون
واسه روزانه حرفت درسته، ولی تو اهواز فقط شاتل دانلود رایگان با سرعت بالا داره.نقل قول:
اگه میخوای شاتل نگیری فکر کنم پارس بهتر از صبا باشه.
شبانه پارس هم از صبا بهتره.
سلام منم از صبا دارم این 2 هفته اینترنت اهواز مشکل داشت کلا صبا هم چون اینترنتشو داره مستقیم از دیتا خوزستان میگیره بهم ریخته و پینگ تایم ها بالا رفته.......
ولی من در کل راضییم ازش!
خبر جدیدو خوندین؟ ISP های برتر مشخص شدند
لیست 10 شرکت برتر کشور تو تیر ماه رو معرفی کرده که صبانت اول شده پارس دوم ......شاتل چهارم شده:31:
اینم لینک خبرش تو سایت تابناک
سلام
من ساکن کوی نفتم وبه دلیل pcm بودن خط ها adsl ارایه نمیشه,ولی شرکت جم نت ادعا کرده میتونه
برای کوی نفت adsl راه اندازی کنه ,کسی از این شرکت سرویس گرفته??
سلام
من ساکن کوی نفتم وبه خاطر pcm بودن خطها adsl نمیشه گرفت,
ولی شرکت جم نت ادعا کرده adsl در کوی نفت ارایه میده
کسی اطلاعی از این شرکت نداره؟؟
من که برای اولین باره اسمش رو شنیدمنقل قول:
جل الخالق:31:
نقل قول:
خرسندیم به اطلاع شما برسانیم، بر اساس ارزیابی انجام شده میان کلیه ی شرکت ها و سازمان های کشور، شرکت شاتل موفق به دریافت تندیس دیموند و کسب رتبه برتر در بین تمامی شرکت های فناوری ارتباطات شده است. هیات داوران این انتخاب متشکل از نمایندگان زیر بوده است:
- وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
- وزارت صنایع و معادن
- وازرت بازرگانی
- وزارت اقتصاد و دارایی
- وزارت تعاون
- وزارت نفت
- وزارت جهاد کشاورزی
- اتاق بازرگانی تهران
- شورای هماهنگی مدیران عامل بانک های دولتی
- موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی
- شهردای تهران
گفتنی ست، نفت ایرنول، یک و یک، کاله، بهروز، داروگر، لوازم خانگی پارس، بانک ملی ایران، بیمه ایران، روزنامه همشهری، بارز، گلبافت، پادیسان، باتری نیرو، زر ماکارون، انتشارات گاج و فیلتر سرکان برگزیدگان دیگر صنایع در ارزیابی انجام شده بوده اند.
این دستاورد در شرایطی حاصل گشته است که با مشکلات و موانع زیادی از جمله فراهم نبودن زیرساخت های مورد نیاز برای توسعه ی فعالیت ها، عدم همکاری شرکت های مخابراتی و … مواجه بودهایم. بی گمان، فراهم آوردن رضایت مشتریان و ارایه ی خدمات با بهترین کیفیت ممکن، همواره یکی از اصلی ترین اهداف شرکت شاتل محسوب می شود و تمام تلاش این مجموعه بر این است که به زودی بتواند خدماتی منطبق با استانداردهای جهانی در سراسر کشور ارایه کند.
بر این اساس و به پاس همراهی خوب و همیشگی شما مشتریان عزیز، 3 گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 1 شهریور ماه به سرویس شما اضافه خواهد شد که مشتریان سرویس های ویژه (آرت) می توانند در شهریور ماه و مشتریان سرویس های اقتصادی (اکو) می توانند از آن در دوره ی جاری سرویس* خویش بهره گیرند.
با امید و آرزوی موفقیت های روزافزون
گروه شرکت های شاتل
*: منظور از دوره جاری سرویس، دوره ای است که آغاز آن قبل از 1/6/1389 و پایان آن پس از تاریخ 1/6/1389 باشد.
:8::8::8::21:کد:http://www.shatel.ir/fa/2010/08/10/
جم نت نمایندگی کدوم شرکته؟ از این شرکتهای در پیت نباشه و بعد پشیمون بشی.نقل قول:
دوست عزیز عجله نکن. تا یکی دو ماه دیگه وایمکس مبین نت اهواز هم راه اندازی میشه. ببین اگه خوب بود سمت شرکتهای غیر معروف نرو.
وایمکس ایرانسل که ظاهرا خیلی جالب نیست، اگه کمی صبور باشی بهترین انتخاب رو میکنی.
اگه با این شرکت جم نت قرارداد ببندی و بعدا پشیمون بشی و بخوای بری سمت وایمکس باید مجددا مودم خریداری کنی که ارزونترین مودم وایمکس مبین نت 80 تومنه.
نقل قول:
این خبر رو خوندم ولی تستها اونقدر زیاد نبودن که بشه خیلی به نتیجه اون اعتماد کرد.
ندا رایانه با 8 تست رتبه سوم شده.
وقتی میشه به جواب این آزمایش اتکا کرد که تعدادشون از 1000 بیشتر باشه. در ضمن ذکر هم نشده که تست برای چه سرعتهایی بوده، معلوم نیست که سرعتها برای مشترکایی که تست دادن یکسان بودن یا نه،مثلا مسلمه که سرعت سند و ریسیو 512 ندا رایانه از 128 شاتل بیشتره.:31:
این سوم شدن ندا رایانه خیلی عجیبه. اصلا اسمشو نشنیده بودم.
جالبه که داتک فقط و فقط با یک تست پنجم شده.
مجتبی جان وایمکس مبین نت تو همه شهر ها راه اندازی شده. خبر هم تو تلویزیون دیشب دیدم هم تو وبلاگش .فقط فعلا تو اهواز نمایندگی نداره ولی اینترنتی میشه ثبت نام کرد. فقط یکی از دوستان لطف کنه بشون زنگ بزنه ببینه این پوشش داخلی و بیرونی به چه صورت .کد:Www.mobinnet.blogfa.com
پسر خوب، وقتی که تو اهواز نمایندگی نداره، چه طور میخواد مودم رو تهیه کنه؟ در ضمن اگه دوستمون خودش نتونه سرویس رو راه اندازی کنه،باید شرکت یکی رو بفرسته که براش راه اندازی کنن دیگه...
پس باید اول منتظر نمایندگیش بود.
خوب دوستان به شرکت مبین نت زنگ زدم . اهواز هم نمایندگی داره !! ولی فعلا چون سایت آپدیت نکردن تو سایت آدرس نزده . ولی من آدرس و شماره تلفن نمایندگی هارو گرفتم .
رضا کلاهدوز
موبایل : 09161114090
تلفن : 2220540
آدرس : خ فیلی - بین طالقانی و وکیلی - نبش حافظ - پلاک 22
---------------------------------------------------------------------------------
این یکی نمایندگی اسمش سینا ولی فامیلش نفهمیدم !!
موبایل : 09161187282
تلفن : 4447319 الی 20
آدرس : بلوار پاسداران - جنب شهرک صنعتی اهواز 1 - برج خدمات نرم افزاری IT - طبقه 7 - واحد 2 و 3.
راجع به پوشش داخلی و بیرونی هم گفت به نمایندگی بگید دقیق روی نقشه بهتون میگن که پوشش داخلی هستید یا بیرونی .
دستت درد نکنه.نقل قول:
این برج خدمات نرم افزاری IT ، همون برج IT دیگه... آره؟؟؟ یعنی همون برج امپراتور.
پوشش داخلی و بیرونی جریانش چیه؟
مجتبی جان والا من نرفتم این برج IT . ولی فکر کنم همون باشه . :31: پوشش داخلی و بیرونی هم جریانش اینه که اگه تو پوشش داخلی بودی باید مودم indoor بگیری . اگه پوشش بیرونی بودی باید مودم outdoor بگیری . اگه میخوای متوجه بشی که پوشش داخلی هستی یا بیرونی زنگ بزن نمایندگی منطقتون بگو اونا دقیق بهت میگن .
دوستان دیگه هم یه کم خرج کنید :31: و زنگ بزنید چند تا سول بکنید . مثلا بگید مثل ایرانسل سرویس های نامحدود اگه زیاد استفاده کنی حجمی میشن یا به خانگی بالا 128 میدن یا نه !
ممنون . :40:
سوالی بود در خدمتم .
اینم از حکایت ما و شاتل:
نقل قول:
مجتبی جدیداً شاتل اینطوری شده؟؟؟؟
خیلی بده :18:
کسی از دوستان هست که از پارس آنلاین توی ماهشهر سرویس گرفته باشه؟
اگر کسی هست لطفا منو راهنمای کنه که آیا از این شرکت سرویس بگیرم یا نه
این پوشش داخلی و خارجی اهواز که توی سایتش زده
داخلی :
بیرونی :
میگم حالا بیرونی یا داخلی چه توفیقی داره؟؟؟؟
کدومشون بهتره؟:20:
یکی دو هفته ای هست که بگیر نگیر داره،میبینی که... چند شب پیش 1.24 گیگ دانلود شبانه داشتم، دیشب 640 مگ. پریشب هم 500 مگ.نقل قول:
قبلا هر شب 1 تا 1.1 گیگ دانلود میکردم.
یعنی دانلودم دیشب و پریشب نصف مقدار معمول بوده.
حواست هست که باید ستون دریافت رایگانو بخونی دیگه....
آخه به نسبت شرکتهای دیگه خیلیییییییی هم بد نیست.
داداش مودم داخلی 80 تومان و 110 تومان . ولی مودم بیرونی 200 تومان :31: :46: .نقل قول:
در ضمن اینم از آدرس تمام نمایندگی ها در سایت مبین نت : اهواز 3 تا نمایندگی داره !
سوالی بود در خدمتم . :40:کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=5&ContentID=54
سلام
دوستان من رفتم شاتل قرار داد بستم واسه 128.
گفت 7 تا 10 روز طول میکشه توی مرکز چمران.
دفعه قبل هم که داشتم قبل از اینکه خطم رو جمع کنن 2 هفته طول کشید.
یعنی واقعا این همه زمان واسه چی هست؟ من فکر کردم مشکل از نیماد هست ولی این یکی هم مثل نیماد هست.
یکی از دوستام از فارا گرفته بود( صبا نت ) 2 روزه وصل شد.
حکایت ما هم جالب شد اگر دو ماه شارژ کرده بودم ماهی 19 تومان الان سرویس 512 رو داشتم.
ولی الان رفتم 30 تومان دادم که تقریبا پول همون 2 ماه شد و سرویسم به 128 تبدیل شد...
الان 128 سرعت روزانه و شبانه 20 کیلو بایت هست درسته؟
عجب اشتباهی کردم....
منم 2 ماه پیش که از شاتل سرویس گرفتم بهم گفتن که 1 هفته طول میکشه ولی 3 روزه وصل شد.نقل قول:
خیلی حرفشونو جدی نگیر. هر روز برو تو اکانتت تو سایت شاتل و چک کن. وقتی که سرویست آماده نصب باشه توی اکانتت مینویسه. وقتی تو اکانتت نوشت آماده نصبه زنگ بزن که بیان نصب کنن. اگه منتظر خودشون بخوای بشینی احتمالا همون 1 هفته طولش میدن.
فکر کنم سرعت اکو 128 تا 512 روی70-60 باشه. چون اکو 128 تا 512 رو روی 512 میبندن. فقط چند شبی هست که شبانه شاتل بگیر نگیر داره. قبلا شبی 1-1.2 گیگ دانلود میکردم.
سرعت دانلود توی روز 60-70 و در شبهایی که سرعت خوب بود هم همین حدود بود.
از تصویر این طور پیداست که کوی نفت نه داخلی پوشش میده نه بیرونی
این که خوبه! تا چند ماه پیش که من داشتم بعضی از شبها 30 - 40 مگ دانلود میکرد!:18:نقل قول:
البته اینم بگم حدود 3 - 4 ماه اولش 1.2 گیگ دانلود میکردم که از سال 89 به اینور سرعتش خیلی کم شد و از خرداد به بعد دیگه تمدید نکردم.
الان هم با پارس شبی بیشتر از 600 مگ دانلود ندارم
تا جمعه دو هفته پیش سرعت شبانه عالی بود، بعد از اون به خاطر عملیاتی که شاتل میخواست انجام بده یکی دو روز سیستمشون اختلال داشت که خودشون از چند روز قبل اعلام کرده بودن، بعد از اون دوباره شبانه خوب شد، ولی این اواخر بعضی شبا خوب و بعضی شبا متوسطه و بعضی شبا بده.نقل قول:
:41:
سلام دوستان من الان از سرویس صبانت استفاده میکنم جدیدا سرعت دانلود با سرویس 128 بین شصت تا هفتاد هست البته با دانلودمنیجر و بدون دانلود منیجر بین6تا7 کلو بایت هست
الان می خوام برم پارس انلاین خواستم ببینم کیفیت سرویس ها در منطقه زیتون کارمندی مر کز ولی عصر چطور هست سرعت دانلود شبانه و روزانی ایا در ساعات رایگان تایم اوت داره ?
دوستان من زنگ زدم این نمایندگی مبین نت که توی طالقانی هر منطقه ای میگفتم . میگفتم مودم outdoor میخواد . انگار یه جوری میخواست این مودم 200 تومنی هارو بچپونه . :31: اخرش هم گفت اکثر جاها فعلا سیگنال ضعیف باید از outdoor استفاده کنید . بعد زنگ زدم به نیماد نت . اونم نمایندگی مبین نت گرفته . اون با صبر و حوصله جواب میداد و دقیق آدرس گرفت و گفت میتونی indoor استفاده کنی . :46::10::20: .
پیشنهاد میکنم به این طالقانی زنگ نزنید . همس کارش پیچوندن . یا به نیماد نت زنگ بزنید یا به اون که توی برج امپراطور .
سوالی بود در خدمتم . :40:
سلام دوستان
من تازه واردم و ساکن گلستان
1-تو اون منطقه از کدوم شرکت میتونم ADSL بگیرم؟
2-آیا مودمی که خروجیش WIFI باشه هست؟
3-اگه هست مارک و قیمتش چیه؟
4-برای مصرف خونگی بدون دانلود زیاد چه سرعتی مناسبه ؟(فقط میخوام سایت هارو سریع و کامل باز کنه)
ممنون
سلام مجدد
دوستان من تو سایت شاتل چک کردم سرویسم آماده نصب هست ولی چراغ status خاموش هست.
زنگ زدم ایرسا میگه کارشناسمون 12 شب میاد!!!!!
به نظر شما مشکل از چیه به تنظیمات مودم که ربطی نداره؟ کانفیگ شاتل هم که بوده مودم
مرسی
به منم گفت که کارشناس ساعت 10 شب میاد ولی 7-7:30 عصر اومد.نقل قول:
راستی دفتر دوم ایرسا نت افتتاح شد.
امروز از طرف ایرسا نت برام یه اس ام اس اومد که نوشته بود دفتر دوم ایرسا نت افتتاح شده ، آدرس ننوشته بود.
شماره تلفن: 3924000
ای ول! این ایرسانت چقدر فعالهنقل قول:
من قبلا که مشترک شاتل بودم سرویسم رو از نیماد گرفته بودم. یه دفتر ضایعی توی کیانپارس داشتن:41:
بعد که میخاستم با شاتل فسخ قرارداد کنم رفتم ایرسانت. خداییش کفم برید. یه دفتر شیک و با کلاس:20:
ماشالا چقدر منشی داشت:31: فکر کنم 4 تا بودن:11:
الانم که دفتر دومش راه افتاده.
این پیش شماره 392 مال کدوم منطقه هست؟