دانیال جون اتفاقا من هم از این کار استار خیلی راضی هم هستم ولی چون تند تند پیغام میده میره تو اعصابم
---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
برای تغییر فریم ور چقدر پول باید بپردازیم؟
Printable View
دانیال جون اتفاقا من هم از این کار استار خیلی راضی هم هستم ولی چون تند تند پیغام میده میره تو اعصابم
---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
برای تغییر فریم ور چقدر پول باید بپردازیم؟
سلام.نقل قول:
دوست عزیز مدل گوشی شما چی هستش ؟ مثلا s5233a هستش یا s5230w ؟
بیشتر تاکید روی اخر اسم مدل هستش(که با رنگ قرمز مشخص شده).اگه ته اسم مدل w باشه(مثلا s5230w) ، بله می تونید از وایرلس استفاده کنید اما اگه غیر w هر چیز دیگه ای(مثل a یا s باشه) گوشیتون مدل بدون wi-fi هستش و طبیعتا نمی تونید از وایرلس استفاده کنید و باید به gprs قناعت کنید.
آقا خواهشا یه تاپیک درست کنید و بازیها و نرم افزارهای این گوشی رو داخلش بزارید . سر گیجه گرفتم از بس توی صفحات این تاپیک دنبال برنامه و بازی گشتم خیلی شلوغه
منظورتونو متوجه نمیشم ؟ یعنی چی در ایران طراحی نشده ؟نقل قول:
2 معمولا GPSلازم به نصب نیست.مگه به صورت جانبی نیاز به نصب باشه! منظورت چیه!؟ تو گوشی یه برنامه ای داره به نام Google Map که خیلی خوب کار میکنه. ولی در کل این گوشی همه جور برنامه های جاوا رو ساپورت میکنه!!!!
اینطوری که من شنیدم این سیسیتم به صورت کلی در ایران طراحی نشده هنوز. اگه هم جایی یا برنامه ای این شیوه رو ارائه میده مختص به خودش و برنامه ریزی خودشه!!! تو نیاز به لود کردن نداری به صورت دیفالت استفاده میکنی. ولی در بیشتر کشورها این مشخصه چون به صورت برنامه ریزی شده و ماهواره ای هست حتی تغییرات کوچیک هم که در 24 ساعت قبل پیش اومده رو میتونی متوجه بشی!!!
جی پی اس یه تکنولوژی هستش که از طریق ماهواره ای به همین نام کل کره زمین رو ساپورت می کنه و از طریق گیرنده های مخصوص (که چند سالی هستش روی برخی از مدل گوشی ها هم نصب میشه و بصورت سخت افزاری هستش) میشه دریافتش کرد و بصورت کاملا رایگان هستش (برخلاف google map ) که باید برای لود شدن نقشه هاش هزینه gprs بپردازید.
شما بعد از خرید یه گوشی که gps داره تنها کاری که باید کنی اینه که برنامه گیرنده (مثل garmin) و نقشه های شهر مدنظرتون (مثلا تهران رو تو گوشی نصب کنید). و تمام.
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
شما به سایت زیر برید :نقل قول:
gallery.mobile9.com
هرچی بازی و برنامه بخواید واسه استار هستش.(سایرین از جمله خود من هم برنامه ها و بازی هایی که اینجا میزاریم از این سایت هستش).
سلام بچه ها
می خواستم بدونم کسی فریمور جدید استارو از ویندوز ویستا راه انداخته واسه گوشیش یا نه .
من تا اونجایی که باید search port بزنی مشکل ندارم ولی وقتی اینو می زنم پورتی پیدا نمیکنه.
به نظر اصلا گوشیو نمیخونه. من درایور usb 5.56 نصب کردم که کاملا درست نصب شد.
نمیدونم مشکل چیه ؟ اگه درایور جدیدتر یا برای ویستا هست برام بذارین
ممنون میشم
در کل راهنماییم کنین
راستی جدیدترین فریمور که فارسی داشته باشه چیه الان ؟
سلام بر دوستان
منم يه 2 هفته ميشه استار رو گرفتم
عكسش تو روز و فضاي باز خيلي خوبه
كلا خيلي عاليه با قيمت 155 تومن
ولي من از اين گزينه protection سر در نميام
كسي ميتونه يه كمكي كنه با تشكر
سلام
یه سوال یکی از دوستان در قبل پرسیده بود که درست و قاطعانه بهش پاسخ داده نشد منم گیر همینکم آیا میشه از مودم adsl که دو پورت داره یکی یو اس بی و یکی هم ماله کامپیوتر با استار بهش کانکت شد یا نه؟
باید مودمت آنتن وایرلس رو داشته باشه!!نقل قول:
من این گوشی رو خریدم و علیرغم زیبایی و خوشدست بودنش زیاد راضی نیستم ازش.
یکی از مشکلاتی که دارم اینه که یه سری دیکشنری و نقشه که قبلا داشتم رو K750 رو این نصب نمیشه و Invalid Java میگه. با اینکه حتی بعدش Jad ریختم. مثلا سری JDictionary رو نصب نمیکنه که دیکشنری انگلیسی به انگلیسی خیلی خوبیه.
مشکل دیگه من با پلیر این گوشیه که بد جور رو اعصابمه. وقتی میخوام یه Playlist درست کنم نمیره تو فولدر ها تا من از هر فولدر که میخوام مرتب بهش Add کنم بلکه همه آهنگها رو با هم میاره و من باید از بین مثلا 200-300 تا آهنگ بگردم 20 تا رو بذارم تو یه playlist که خیلی وقتگیر و ضد حاله.
راستی چطور میشه کاری کرد که این گوشی در حالتی که نور صفحه نمایش رفته ساعت رو نشون بده؟ و اینکه آیا این گوشی قابلیت اضافه کردن theme رو داره و اگر آره چه جوری؟
خیلی از راهنماییهاتون ممنون
دقیقا درسته بدجور این گوشی رو اعصاب آدمه، من که خودمو ازش خلاص کردم:31:نقل قول:
این گوشی نه قابلیت Theme داره و نه ساعتی که در حالت Standby نشون بده:13:
این گزینه برای این هست که زمانیکه شما یه فایل رو پروتکت کنی موقع پاک کردن مثلا چند فایل ازتون می پرسه که ایا گزینه هایی که پرتکت کردید هم می خواید پاک شه یا نه.در واقع بیشتر واسه این هست که از پاک کردن تصادفی و اتفاقی جلوگیری کنه.نقل قول:
شما دیکشنری های سارادیک و pmd رو نصب کنید بدون مشکل کار می کنن.نقل قول:
دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هم که بهتر از اکسفورد نداریم. که اونم واسه این گوشی موجوده و بدون مشکل کار می کنه.
نقشه تهران 87 هم اجرا میشه.
کلا تم واسه گوشی های ال جی و سامسونگ همین جوریه.(میشه نصب کرد اما خیلی مشکل هستش و با ریسک همراه هستش).
بالاخره هیچ گوشی کامل نیستش.نقل قول:
گوشی های 700-800 تومنی هم بخرید یسری نقایص دارن.
استار با این قیمت(140 تومن) بهترین انتخابه.
کیفیت تاچش واقعا عالیه ، کیفیت صفحه نمایشش واقعه خوبه(با گوشی همردش مثل کوکی مقایسه کنید) مقاومت صفحش در برابر ضربه هم خیلی خوبه. شما یه گوشی 140 تومنی بیار که 3 اینچ صفحه داشته باشه و بتونه با کیفیت صفحه استار برابری کنه.
دوستان سوالی در مورد این سیستم GPS دارم با توجه به اینکه این سیستم تازه به صورت شخصی در امده است و از بعد نظامی خارج گردیده سوال من این است که ایا این سیستم را از طریق برنامه می توان به گوشی منتقل کرد یا اینکه باید سخت افزار مربوط به خود را هم داشته باشد لطفا در مورد چگونگی کار کردن ان بر روی گوشی کمی صحبت کنید چطور موقعیت شما را دقیق نشان می دهد ایا از این طریق امکان ردیابی افراد وجود دارد یا خیر (در کل کمی قضیه را بشکافید در مورد نحوه کار GPS تا کاربران با این پدیده که تازه وارد کشور ما شده است اشنایی پیدا کنند با تشکر:10:
سلام بچه ها
می خواستم بدونم کسی فریمور جدید استارو از ویندوز ویستا راه انداخته واسه گوشیش یا نه .
من تا اونجایی که باید search port بزنی مشکل ندارم ولی وقتی اینو می زنم پورتی پیدا نمیکنه.
ممنون میشم
در کل راهنماییم کنین
سلام بچه ها
ممنون میشم
در کل راهنماییم کنین
من مدتهاست خواننده خاموش این سایت هستم
یه توصیه با کسایی که میگن قاب پشتی گوشیمون خط میفته
دیروز تو یه مغازه قاب پشت گوشی برای استار دیدم..درست مثل اونایی که تو جعبه کوربی هستن.یعنی فقط در پشتی....به انواع شکلهای جینگول تا معمولی.....یکی گرفتم و کلی حالشو بردم.قیمت 5هزار تومن
سلام بر دوستان
saradic و pmd روش اجرا ميشند و بعضي نقشه ها
ولي ir-daroo رو چپكي نشون ميده
كلا با free-touch موافقم
صفحه لمسي خوب و كيفيت صفحه نمايش خوبي داره
دوربينش هم بدك نيست حداقل از گوشی قبليم كه 5 مگا پبكسلي بود خيلي بهتره
صدا هم در حد قابل قبوليه در ضمن گوشیه خيلي شيك و باكلاسيه حداقل از نظر من
با قيمت 150 والا عاليه
من گفتم. این GPS هنوز طراحی نشده!!! آنلاین نیست! شما رو در حال حرکت نشون نمیده مگه اینکه مخصوص شبکه باشه که این فناوری رو واسه خودشون تهیه کرده باشن!! اون GPS که واقعا معنی واقعی رو بده مسیر یابه! اینکه که مسیر حرکتی خودتون رو نشون بده! مشخصات اون مسیر. طولش! احیانا مسدود بودنش! ولی در کل این چیزی که شما نام میبرید یه چیز الکی و بیخود هست! فقط نشون میده شما به کدوم فرستنده نزدیکتر هستید! یا مقعیت کلی به صورت یه وسعت 1 کیلومتر مربع! حالا شما ممکنه پایینش باشین. ممکنه بالاش باشین! طریحی شده ولی هنوز پیاده سازی نشده! اینکه میگن ماهوار ماهواره هست چه ربطی داره. برین تو google erath. ببینن چند مدت یک بار عکسهای هوایی که روی ایرانه اسکن میشه و کشورهای دیگه چطوریه! پیدا کردن موقیت کسی هم همچین الکی نیست!!! شما گوشیتو گم میکنی و میدزدن با هزار منت و مایه باید بدی که گوشیتو رد یابی کنن. همچین الکی نیست که !! اگه منظورت هم خودت هست که بعله. طرف رو میتونن از گوشی مبالش اگه روشن باشه ردیابی کنن! خوب مشخصه. از گیرنده ی منطقه ای که داره ازش سرویس میگیره مشخصه اصلیشه!!! دقیقترش هم میشه مشخص کرد...
اوخ!!!! :18: چرا اینقدر خشششششششن!؟:13:
آره سر این قضیه من دلم خون بود. یکم تند رفتم!!! گوشیمو دزدیده بودن واسه اینکه ردیابی کنن هزارتا بهونه آوردن منم بییخالش شدم! حالم رو بهم زدن با این کاراشون!!! ولی کلا روشهای دیگه ای هم در مورد استفاده از GPS هستبیشترش مال نقشه برداری و کارای عمرانی و نمیدونم کشف مناطق ناشناخته و کشتی رانی و کنترل ترافیکه!!البته استفاده های دیگه هم داره. واسه مسیر یابی و اینکه بهترین راه برای رسیذن به فلان مقصد چه راهی هست و چقدر زمان میبره با توجه به سرعت و آب و هوا و اینا!!
مودم داره اما گوشیم وی فی نداره راه دیگه ای نیست؟نقل قول:
سلام
اگه فریمور جدید واسه استار اومده لطفا بذارین
اگه فریمور جدید بیاد قطعا بچه ها اعلام میکنند
دقیقا میخوای چیکار کنی؟ وقتی گوشی وای فای نداره خوب یعنی اتصالی هم برقرار نمیشه!!! اگه منظورت نت و شبکه هست میتون از شبکه GPRS استفاده کنی که سرعتش برابره با دیال آپ. باید حتما گیرنده داشته باشه. مثلا اگه لپ تاپ داشته باشی میتونی با فعال کردن وایرلسش بدون سیم وارد نت بشی!! گوشی هم همین کارو انچام میده!نقل قول:
باید گوشیت وای فای رو ساپورت کنه!!
آخه تو یکی از فروم ها دیدم از طریق بلوتوث هم میشه وصل شد اما چیزی نففهمیدم اگه ممکنه راهنمایی کنیدنقل قول:
این دیگه خیلی مسخرهس انصافاً ! مگه میشه با بلوتوث از اینترنت بی سیم استفاده کرد؟ شما اصلاً سرعت انتقال داده رو تو ارتباط بلوتوثی و وای فای در نظر بگیر...اصلاً یه همچین چیزی امکان نداره !نقل قول:
نه من منظورم مودم معمولی چون هم وایرلس دارم هم معمولی میخام ببینمک اگه میشه با مودم معمولی از طریق بلوتوث کانکت شد از همین مودم معمولی استفاده کنمنقل قول:
امروز توي روزنامه همشهري يه آگهي زده بود نوشته بود.
با گوشي استار هيچيک از بازيهاي جام جهاني را از دست نمي دهيد!!!
عکسش هم زده بود مثل گوشي چينيها يه آنتن زمخت داشت و بالاي دکمه بکش هم نوشته بود موبايل تي وي
درسته. من خیلی وقت پیش حدودا 20 روز پیش گفته بودم که استار بخاطر فورش بالا و قیمت پایینش داره حسابی تنوع میده. همون شمایل رو داره ولی به نام I6220 شناخته میشه و با همون شناسه استار! البته با این مشخصه های قبلی فقط خصوصیت تی وی بهش اضافه شده. مثل نمونه ی با وای فای.نقل قول:
احتمالا عکسی هم که دیدی این بوده!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا این دو تکنولوژی کاملا از هم مجزا هستن! هیچ ارتباطی با هم ندارن!نقل قول:
احتمالا این موضوعی رو که شما میگین گوشیت رو به وسیله بلوتوث با لپتاپی کانکت کنی و با برنامه ی ارتباطی گوشیت با واسطه ارتباط بلوتوثی بری تو نت. ولی هیچ ربطی به وایرلس نداره. داره از سیم کارتت استفاده میکنی فقط به جای توی گوشیت توی لپ تاپت میری تو نت! همین و بس!!!
همین راه فقط موجوده. هیچ راه دیگه ای هم نیست! یعنی اصلا منظقی نیست!
با گوشي خودم هيچ فرقي نداره از لحاظ ظاهر (مشکي) جز اينکه فقط پايين صفحه نوشته موبايل تي وي.نقل قول:
اين عکسي که گذاشتيد خيلي باهاش فرق داره رنگش قرمز نبود و اون مربع قرمزو هم نداشت.
ولي قيافه گوشي با اون آنتن بزرگ شبيبه گوشيهاي چيني ميشه.
تي وي براي من يکي که اصلا اهميتي نداره چون من حتي توي بيکاري هم تي وي نگاه نميکنم چه برسه اينکه با موبايل خارج از خونه اين کارو بکنم
سلام خدمت همه دوستان عزیز که مشکلات مردم رو حل میکنن ...
راستش من تو این فروم در صفحه های اولیه دیدم که یه نفر کابل تلوزیون معرفی کرده بودن واسه استار 5233 گفته بودن کار میده من امروز رفتم تهیه کردم همون بود که تو عکس گذاشته بودن اما متاسفانه وقتی میزنم به تلوزیون تصویر هیچی نمیاد فقط صدای گوشی قطع میشه مثل حالت هندزفری
از دوستان عزیز خواهش دارم منو راهنمایی کنن خیلی نگران شدم پولش فدای سر همتون نگرانم که وصل نشه آخه کابل تی وی رو خیلی دوست دارم که گوشی رو تلوزیون تصویر داشته باشه:41:
منتظرم...
مطمئن باشین چینیه گوشی تی وی دارسامسونگ.....من از نمایندگی پرسیدم گفتن تقلبیه .....
البته من فکر نکنم اینطور باشه!! نمایندگی خیلی چیزا میگه. من میخواستم با وای فای بگیرم گفت تو ایران بدرد نمیخوره!!! ولی بدرد من میخورد که تو خونه وایرلس داشتم و شرکت هم داشت! یه چیزی همینطوری میگن!! بهونه میارن که وارد نکنن. دیگه همه اینو میدونن!
من سعی میکنم این مورد رو از یه سایت رسمی در بیارم!! مثلا خود سامسونگ.
همه مثل ما که 5 تا کانال ندارن که. کشورهای دیگه 50 تا 60 تا کانال آنالوگ دارن.احتمالا بدرد اونا میخوره!!!
ولی در کل تکنولوژی تی وی زیاد بدرد نمیخوره! مخصوصا واسه استار به این باریکی و ضریفی!!!!
این گوشی اسمش samsung i6220 star tv هستش و ساخت خود سامسونگه.تنها فرقش با استار معمولی همون گیرنده انالوگ تی وی هستش.نقل قول:
البته بعید نیست اونی که وارد ایران شده نسخه چینی و تقلبی باشه.
اما چنین گوشی توسط سامسونگ تولید شده.
اینم لینکش:
نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i6220_star_tv-2930.php
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
دوست گرامی شما باید گوشی رو باخودت می بردی و کابل رو تو مغازه فروشنده تست می کردی.نقل قول:
ممکنه سوکت کابل تی وی با گوشی شما سازگار نباشه.
نقل قول:
راستش لوازم جانبي فروشي بود و همونجا زد به گوشي سوكتش خورد ديگه فكر كردم خودشه
حالا بايد برم بهشون بگم؟
s5233 می تونه safe mode بالا بیاد ؟ یعنی این قابلیت رو داره ؟؟
بله حتما برید.نقل قول:
بعد روی بسته اون کابل رو بخونید ببینید نوشته مخصوص چه مدلهایی هستش.
من هندزفری گرفتم واسش با اینکه می رفت توی اسلات اما کار نمی کرد که با عوض کردنش درست شد.
خیر.مگه اینکه با کد این مورد رو بشه فعال کرد. در صورت عادی وجود نداره!!!نقل قول:
کلا استار خیلی دنگ و فنگی نداره. من یک روزه تمام قسمتهاش رو زیر و رو کردم!
سلام
بچه ها بعد صحبت با گوشی استاروقتی تماس قطع میشه یه صفحه قرمز رنگ میاد که چندتا دکمه روش هست ولی خیلی سریع میره ، این صفحه چیه و چجوری میشه نگهش داشت ؟
ضمنا استار من وقتی خاموش باشه و روی ساعت مشخصی واسه زنگ زدن تنظیم شده باشه صداش در نمیاد ، میخواستم بدونم سامسونگا اینجورین ؟
فریمور گوشی من اینه s523AJPIH3 .