دانشگاه آزاد چند تا مشروطی رو اخراج میکنن؟
Printable View
دانشگاه آزاد چند تا مشروطی رو اخراج میکنن؟
من پارسال تقریبا همچین درصد هایی داشتم فیزیک شیمی البته 20% بود و ریاضی - زده بودم !!! ترازم شده بود 5000
سه تا مشروطی پشت همنقل قول:
چهار تا غیر پشت هم
یکم بیشتر توضیح میدی؟نقل قول:
دوتا متناوب داره و یک ترم مشروط نشده و این ترم مشروط شده حالا اخراجه؟؟؟!!!
امروز آخرین مهلت گرفتن کارته ؟؟؟
یا فردا هم وقت هست ؟؟؟
این میشه سه ترم غیرمتوالینقل قول:
خیر پس
یک ترم جا داره
اگر بعد از 4 تا مشروطی معدل کلش زیر 12 شد اخراج و گرنه نمیشه اخراج
البته میگن میشه نامه اورد و مهلت گرفت یک ترم دیگه
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
باید وقت باشهنقل قول:
تو ازمون دانشگاه ازاد هم سوال ها با هم جای جواباش تفاوت داره و ABCD هست؟
نهنقل قول:
ولی خوب یک چکی کنی بد نیست بعد دست به کار شی
سلام.من انتخاب اولم رو نرم افزار زدم دومی رو علوم کامپیوتر!
از اونجایی که پذیرش نرم افزار بالاست و اکثرا هم دید خوبی به این رشته ندارن و ... احتمال اینکه نرم افزار قبول شم خیلی زیاده ولی می خوام برم علوم کامپیوتر!اگه همون انتخاب اولم (نرم افزار) قبول شدم راهی وجود داره که بتونم برم عوضش کنم برم علوم کامپیوتر؟:41:
من انتخاب اول رو نرم افزار زدم حالا به شدت پشیمونم, میتونم وقتی قبول شدم به رشته ی IT تغییر رشته بدم ؟؟ تراز IT حدود 5200 هست و من اگر مثلا 5800 بیارم به نظرتون میتونم تغییر بدم رشتمو چون این دو رشته تقریباً در یک رنج موضوعی هستن.
دوستان با این درصدها نرم افزار با تراز حدود6000 می تونم بیارم
ادبیات:80
عربی:40
معارف:80
زبان:95
ریاضی:10
فیزیک:50
شیمی:20
سلام
این سوال منو جواب بدین ممنون میشم ...
با این درصدا حدود ترازم چقدر میشه ؟
ادب 70 عربی 40 دین 45 زبان 75
ریاضی 10 فیزیک 30 شیمی 30
بله 6000 حتماً میاری.نقل قول:
5900 به بالا و فکر کنم تا حدود 6300 بیاری !نقل قول:
رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی:
آزمون رشته های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور730هزار داوطلب فردا آغاز می شود
رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: آزمون رشته های غیرپزشکی این دانشگاه با حضور730هزار داوطلب در دو نوبت صبح و عصر پنج شنبه17و جمعه18تیر در218حوزه امتحانی سراسر کشور و7حوزه امتحانی خارج از کشور برگزار می شود.
دکتر عبدالله سجادی جاغرق افزود: آزمون های نوبت صبح راس ساعت 8 و آزمون های نوبت عصر راس ساعت16آغاز می شود و30دقیقه قبل از آغاز آزمون درهای حوزه امتحانی بسته و از ورود داوطلبان جلوگیری خواهد شد.
وی گفت: هر داوطلب با توجه به رشته انتخابی خود فقط در یک نوبت که در کارت ورود به جلسه قید شده است در جلسه آزمون شرکت خواهد کرد.
رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی افزود: توزیع کارت ورود به جلسه داوطلبان این آزمون به صورت اینترنتی انجام می شود و داوطلبان می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی به نشانیو با اطلاعات کارت اعتباری ثبت نام برای مشاهده و تهیه پرینت (رونوشت چاپی) از کارت ورود به جلسه خود اقدام کنند.کد:www.azmoon.org
سجادی جاغرق اضافه کرد: داوطلبان پس از دریافت کارت ورود به جلسه آزمون چنانچه مغایرتی در اطلاعات ثبت شده مشاهده کردند لازم است برای اصلاح آن در تهران به4حوزه رفع نقص که نشانی و شماره تلفن آنها در اطلاعیه مرکز آزمون درج و برروی پایگاه اینترنتی نیز قرار داده شده است مراجعه کنند.
وی گفت: داوطلبانی که یکی از واحدهای دانشگاهی خارج از شهر تهران را به عنوان حوزه امتحانی خود انتخاب کرده اند، لازم است به باجه های رفع نقص پیش بینی شده در واحدهای دانشگاهی مراجعه، موارد نقص را اعلام و رسید رفع نقص را دریافت کنند.
وی با اشاره به این که مجموع داوطلبان مقاطع کاردانی،کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و دکتری حرفه دانشگاه آزاد اسلامی بیش از یک میلیون و130هزار نفر است تصریح کرد: در آزمون رشته های غیرپزشکی این دانشگاه 49درصد داوطلبان زن و51 درصد مرد هستند.
رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی افزود: همچنین در آزمون رشته های پزشکی این دانشگاه 72درصد داوطلبان زن و28درصد مرد هستند.
رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: آزمون رشته های پزشکی این دانشگاه هفته آینده برگزار خواهد شد.
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
نهنقل قول:
مگر نرم افزار کجا زدی؟
یه رشته ای که مثلا اگه تو انتخاب اول انتخاب بشه!!تا تراز 4000 میگیره!توی انتخاب دوم این تراز چه قدر افزایش پیدا میکنه
کارت ورود به جلسه ی آزاد همین قدر باید بزرگ باشه؟
من درست نفهمیدم :31:نقل قول:
ولی فکر کنم منظورتون اختلاف ترازی که بین انتخاب اول و دوم هستش
مشاور به من گفت بین انتخاب اول و دوم 1000 تا اختلاف تراز باشه
یعنی اولی تراز 6000 باشه دومی دور بر 5000 باشه خوبه
:11:
نه منظورش این هست رشت هفلان انتخاب اول مثلا 4500 هستنقل قول:
حالا اگر این رو انتخاب دوم زدیم چند هزار میشه؟
باید بگم متغیر هست
مثلا 5200 تا 5600 متغیر هست
700 تا 1000 تا میره روش.
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
امیدوارم بچه ها اون رشته ای که دوست دارن رو بیارن حتما
من عمران نقشه برداري تهران جنوب زدم.چه درصد هايي بزنم قبولم؟ترازش حدود 5500 بود پارسال.
اراک..........نقل قول:
ظرفیت امسال دانشگاه ازاد نسبت به سال های قبل کمتر نیست؟
من با این درصد ها میتونم 4700 بیارم
البته اینا حداقل هست
ادبیات 30%
عربی20%
معراف 50%
زبان 10%
ریاضی 0%
فیزیک 12%
شیمی 16%
من تو کارتم نوشته ! صبح پنجشبه !!!
خب ساعتش چند هست ؟ کی برم حوزه؟؟؟
نقل قول:
ساعت 8 صبح امتحان شروع می شه.یک ساعت قبل از امتحان باید در حوزه باشی:46:
سلام دوستان
خوب فکر کنم اولین کسی هستم که از آزمون برگشتم
من امسال آزمایشی کنکور دادم
سوالات خوب بود
عمومی ها هم آسون بود یه خورده ریاضی سخت بود(یا من نتونستم یزنم)
تقریبا با این درصدا چی ترازی میشه به دست آورد؟
ادبیات عربی دینی 75%
زبان 90%(شاید هم 100%)
ریاضی 10% فیزیک 30% شیمی 50%
و اینکه جواب های تشریحی رو میزارن نت؟کی؟
دکتر جاسبی در بازدید از آزمون غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد:
افزایش 10 درصدی داوطلبان متقاضی در آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی/پذيرش 300هزار نفر دركنكور غيرپزشكي دانشگاه آزاد اسلامی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از افزایش 10 درصدی داوطلبان متقاضی در آزمون سراسری سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت:امسال حدود 450 تا 500 هزار نفر در آزمون های پزشکی، غیر پزشکی و کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته می شوند.
به گزارش خبرنگار دانشگاهی آنا، دکتر جاسبی در حاشیه بازدید از محل برگزاری آزمون غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات در نشستی خبری با بیان این مطلب خاطر نشان کرد:مجموع شرکت کنندگان در آزمون سراسزی سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی یک میلیون و 140 هزار نفر است که از این تعداد 730 هزار نفر در رشته های غیر پزشکی، 200 هزار نفر در رشته های پزشکی و 210 هزار نفر در کاردانی پیوسته شرکت کرده اند.
وی درخصوص ظرفیت پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: مجموع ظرفیت پذیرش برای رشته های پزشکی و غیر پزشکی بین 300 تا 350 هزار نفر و کاردانی پیوسته 150 هزار نفر است که در مجموع 500 هزار نفر ظرفیت پذیرش داریم.
جاسبی تصریح کرد:در آزمون غیر پزشکی 51 درصد داوطلبان مرد و 49 درصد زن هستند و در آزمون علوم پزشکی بالای 70 درصد زن و در آزمون کاردانی پیوسته بالای 70 درصد مرد شرکت کرده اند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: در گروه آموزشی ریاضی- مهندسی 48 درصد، علوم انسانی 35 درصد، علوم تجربی 15 درصد و هنر 2 درصد شرکت کننده داشتیم.
وی افزود: امسال در رشته های علوم غیرپزشکی از نظر تعداد ثبت نام کنندگان تغییری نداشتیم اما در رشته های علوم پزشکی20 درصد و در رشته های کاردانی پیوسته 25 درصد افزایش داوطلبان را شاهدیم.
رييس دانشگاه آزاد با تاكيد بر اينكه ميزان ظرفيت پذيرش نسبت به سال گذشته تغيير چنداني نداشته است، خاطرنشان كرد: در آزمون امسال از هر 5/2 داوطلب يك نفر پذيرفته ميشود.
وی با اشاره به اینکه در مجموع کل داوطلبان نیز 10 درصد افزایش یافته است،گفت: نتایج این آزمون نیمه اول شهریورماه اعلام می گردد تا داوطلبان بتوانند ميان قبولي خود در دانشگاه آزاد و سراسري آنچه را كه مورد علاقهشان ميباشد را انتخاب كنند.
دکتر جاسبی درخصوص حذف کنکور در دانشگاه آزاد اسلامی گفت:تابع مصوبات مجلس شورای اسلامی هستیم و از دیدگاه ما هیچ گونه مشکلی در این رابطه وجود ندارد و در حال حاضر نيز پيشنهاد شده است كه حذف كنكور از سال 93 اجرايي شود.
وي در خصوص سياستهاي دانشگاه آزاد در زمينه ميزان ظرفيت پذيرش، تصريح كرد: دانشگاه كاهش ظرفيت پذيرش دورههاي كارشناسي را در برنامه خود ندارد اما درصدد اين هستيم كه ظرفيت دوره كارشناسي واحدهاي جامع را كاهش دهيم تا ظرفيت دورههاي تحصيلات تكميلي افزايش داده شود.
وي همچنین با اشاره به برگزاري آزمون علوم پزشكي با رقابت 200 هزار داوطلب در اول مرداد ماه از پذيرش كمتر از 50 هزار نفر در اين آزمون خبر داد و افزود: در آزمون كارداني پيوسته دانشگاه آزاد كه 8 مرداد ماه برگزار ميشود210 هزار نفر با يكديگر رقابت ميكنند كه از اين تعداد 150 هزار داوطلب پذيرفته ميشوند.
انتخاب اول رو چی زدی ؟؟؟نقل قول:
انتخاب اول رو چی زدی ؟؟؟نقل قول:
بدجور حالم گرفته اس
فک میکنم قبول نمیشم...
عمومی عالیتر از عالی بودم ولی اختصاصی هارو خیلی خوب نبودم. اگر قبول نشم (فناوری اطلاعات تبریز) دیگه درس نمیخونم :41:
برق قدرت تبریزنقل قول:
دوستان ریاضی خسته نباشید
امتحان چطور بود ؟؟؟
سطحش ؟؟؟
مثل پارسال بود و تکراری زاید داشت یا نه تغییر و تحول اساسی کرده بود ؟؟؟؟
از عمومی ها بگید ؟؟؟
زبانش چطور بود با وجود اینکه ۲۰ تا سوال دادن ریدینگ و کلوس داده بودند؟؟؟؟
چنتا گرامر داده بودند ؟؟؟؟؟
ممنون
ایشالله که رشته ی مورد علاقتون قبول شدید
من فردا علوم تجربی دارم
5200 لازم دارینقل قول:
به نظر من قبولی
:11::40:]
انشالله همه رشته های مورد نظرشون بیارن و خوشحال بشن :11:
این چه وضعیت کنکور بود آخه؟ :دی رکب زده بودن! عمومیاش آسون بود ولی انتقامش رو تو ریاضیش گرفتن! خیلی ریاضیش نافرم بود! فیزیکشم از هر سال کلی سخت تر بود. من سالهای قبل رو 60-70 میزدم امسال رو فکر کنم 40 زدم :دی
خلاصه دوستان خودشونو ناراحت نکنن اینطور که بوش میاد همه .... زدن :دی
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
سطح عمومیاش مثل هر سال درپیتی بود! همه بالا میزنن! زبانش رو که بنده که اندازه .... بلد نیستم هم 100 میزنم :27: عمومیش کلا آسون بودنقل قول:
ریاضی افتضاح بود. فیزیک نسبتا سخت و شیمی عین علوم راهنمایی بود نمی دونم چرا! همین ضریبش پایینه فکر کنم یجوری دادن که همه یه چیزایی اختصاصی بزنن! خیلی زیادی آسون بود شیمیش
دوستان گرامی داوطلبان محترم!
ما هم کنکور آزاد رو برای دومین بار عنایت فرمودیم!
پارسال که آزمایشی بود ترازم 5400 شد....
امسال هم که دیگه کلی خونده بودم واسه سراسری:دی
فکر کنم ترازم نزدیک 7000 بشه!
خیلی آسون بود....خیلی!
همه ی عمومی هارو توی 24 دقیقه جواب دادم:دی
ریاضی هم نصفشو جواب دادم یعنی 20 تا
فیزیک هم 28 تا زدم
شیمی هم 21ی:دی
به امید موفقیت همه شما دوستای گلم!
ممنون/:5:
سلام!!!
آزمون رو دادیم رفت پی کارش!
عمومی ها تقریبا مثل سال گذشته بودن. ریاضی هم مثل همیشه سخت فیزیک هم اگر سال های گذشته رو زده بودید چیز خاصی نداشت. شیمی هم از این آسون تر نمیشد!!! شیمیش خیلی مسخره بود.
پاسخ نامه ی سوال ها کی بیرون میاد؟!؟! رو سایت ها میاد؟؟
بچه ها با این دصد ها میشه مهندسی پزشکی تبریز ( که آخرین نفر قبولیش در سال 87 = 5681 ، سال 88 = 5988 ) قبول شد :
ادبیات ومعارف حدود 50 60 %
غربی 90 یا شاید 100 % ( کیبورد لاک شد ) .
زبان م 60 % یا شاید بالاتر
ریاضی حداکثر 10 %
فیزیک 80 به بالا
شیمی هم 70 به بالا .
امیدوارم که قبول بشم . انشاالله همه ی بچه ها تو رشته ی اولیشون قبول بشن .انشاالله ... .
بله حتماً میاری. فکر کنم 4800 بیاری.نقل قول:
دوستان گفتن که سوالات عمومی مثل سال های قبل بود منتها زبانش رو یک کلوز تست داده بودن با 5 سوال و یک ریدینگ که فکر کنم 4 تا سوال داشت.نقل قول:
سلام دوستان
من مشکل عربی دارم و تا ۲ هفته ی دیگه باید عربی ۳۰ درصدم را ۴۰ درصد کنم آیا می تونم ???
برای پزشکی می خوام
آیا راهی به نظرتون می رسه ؟؟؟
ممنون از بابت کمکتون
عربی آزاد هیچی نداره! سالای قبل رو بزنی و گرامر رو مرور کنی بالای 60 میزنی!
شیمیش که واقعآ آب بود ! من پیش بینیم واسه شیمی قبل کنکور زیر 30 بود ولی فکر کنم بالای 60 بشه !
فیزیکم مثل همیشه تکراری زیاد داشت ...
ریاضی هم مطابق انتظار بیش تر از 10 درصد نمیزنم چون فقط 4 تاشو جواب دادم! :دی
عمومی هام مثل همیشه بود ...
شما فقط گرامرهارو بخون شک نکن بالای 50 میزنی چون تستای عربیش هیچ نکته ای نداره !نقل قول:
من مشکل عربی دارم و تا ۲ هفته ی دیگه باید عربی ۳۰ درصدم را ۴۰ درصد کنم آیا می تونم ???
برای پزشکی می خوام
و البته زنده باد طراحان سوالات کنکور آزاد ! :دینقل قول:
مُرده باد طراحان سوالات کنکور 89 که کمی مروت و عقل و منطق ندارند. تُف به شما سازمان-سنجشی ها !
قبول میشی 100 درصد ...نقل قول:
منم اومدم .
اول بگید کلید سوال ها اومده یانه؟
من این ترازا حداقل هست
ادبیات 20%
عربی30%
دینی20%
ریاضی 1 سوال نوشتم چند درصد میشه؟
فیزیک 15%
شیمی15%
زبان 5-%
با این درصدا ترازم 4700 میشه