نمی دوننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننم!:41:
الهام رای من رو زد . می ترسم جواب نگیرم .
شما هم میگی اونجا جواب نمیده .
موندم وسط . سر در گم و حیرون
Printable View
نمی دوننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننم!:41:
الهام رای من رو زد . می ترسم جواب نگیرم .
شما هم میگی اونجا جواب نمیده .
موندم وسط . سر در گم و حیرون
سلام ، این لینکی که گذاشتی ارور میده میتونی تصحیحش کنی؟
سلامنقل قول:
دروس عمومی: به عنوان مثال با ادبیات شروع میکنم
هر بخش از ادبیان باید با 3 بار در هفته خونده بشه به چه صورت؟ اینطور که مثلا
جلسه ی اول : مبحث مورد نظرت رو فقط میخونی نکته هاشو مشخص میکنی خلاصه نویسی میکنی و ...
جلسه ی دوم: یه نگاه اجمالی به مبحثی که خوندی میندازی و شروع میکنی تستاشو زدن
جلسه ی سوم: بدون اینکه هیچ نگاهی به منبع مطالعه ی مبحثت بکنی یه راست میری سراغ تستها
اینجوری اون مبحث کاملا تو ذهنت جا میفته
برای فاصله هم فاصله ی جلسه اول و دوم میتونه یه روز باشه یعنی یکی امروز اون یکی فردا و جلسه ی سوم با دو روز فاصله
در جلسه ی دوم کمک میکنی که مطالب ار حافظهی کوتاه مدت به بلند مدتت بره
و در جلسه ی سوم مطمئن هستی که اطلاعاتی که داری ارائه میدی با استفاده از اطلاعات ذخیره شده در حافظه ی بلند مدتت هست
دروس اختصاصی : رو باید همزمان با خوندن تمرین کنی و تست بزنی و همینطور در روزهای اینده به نوعی تستهای اختصاصی و باید بزنی و بزنی و بزنی تمرین و تکرار که کم کم دیگه سوالات به نظرت اشنا بیاد
همین:11:
***مهم***
بچه ها اونایی که ضعف برنامه ریزی دارن تابستون هم تنبلی کردنو میخوان از مهر شروع کنن و از این میترسن که نتونن تو مدت مشخص کتابها رو تموم کنن این لینک رو چک کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای تمامی رشته ها از مهر شروع کرده تا خودِ اخر ِ خرداد سال بعد برای هر هفته مبحث مبحث تقسیم بندی کرده هم پیش هم پایه
میتونید استفاده کنید
مزاحم چیه پیمان جان ، کتابی حواستی حتما منو در جریان بذاری . باعث افتخاره منه که کمک کنم .:10:نقل قول:
دوست من چرا شما اول پایتو قوی نمیکنی بعد همون کاری که رویا خانم گفت انجام بدی ، یه ماهه میشه پایرو به اندازه دیگران با کمی کوشش قوی کنی ، باور کن شدنیه ، خودم تجربش کردم . سعیتو بکن .:10:نقل قول:
راستی با 4 تومن که نمیشه پراید خرید که ، پرایدا 8 تومنه .( منم شوخی بید ) :31: ولی جمله ی بالارو جدی گفتم :46:
ببین منم همینطورم تا 2.5 مدرسه مثل خودت ولی بخوای نخوای باید مطالعت رو ببری بالا البته بستگی به هدفت داره ولی حالا که خودت هم گفتی میخوای هیچ راهی نداره بجر اینکه امروز بشینی بگی:نقل قول:
من باید روزی 9 ساعت(مثلا)درس بخونم تا 2.5هم مدرسم بعد هم یه کاغذ برداری 2،3 مدل برنامه واسه خودت بنویسی ببینی چجوری به این مرسی مثلا صبح زودتر پاشی عصر کمتر بخوابی کامپیوتر کم استفاده کنی و ....
فراموش نکن که هیچی "نه" نداره الان زندگیت مثل یه پازل نیمه کارست این 9ساعت درس خوندن قبول کن که یکی از قطعه های همین پازل ِ . فقط باید بگردی و جاش رو پیدا کنی چند روز بالا پایین میره چند روزی سخته ولی بدون اینکه بهش فکر کنی به خودت بگو کافیه یه ماه خودمو نگه دارم بعدش درست میشه
اون جریان اعدام تو صفحه ی اول رو بخون... موفق باشی
بچه ها کسی میتونه به من کمک کنه؟
من خارج از کشور هستم و منطقه ی 3 محسوب میشم از طرفی در مناطق 3ی ایران حداقل همزبون و یه معلم ِ ضعیف هست ولی من اینجا حتی یک معلم هم ندارم سطح درسیم خوبه معدل سوم دبیرستانم رشته ریاضی 19.60هست ایران هم که بودم تراز قلم چیم 7500 بود فیزیکم رو هم همیشه 100 میزدم
الان یک ساله که اینجا هستم یعنی از سوم بیرستان و الان هم که پیشم از ایران حسابی کتاب اوردم ولی معلم ندارم
*بچه ها کسی میدنه امسال رتبه 1 ِ منطقه 3 چی قبول شده؟تو منطقه 3 تا رتبه ی چند میتونه قبلولی برق شریف حساب کنه؟1؟2 ؟ 3؟ 4؟5 ؟
خیلی ممنون میشم
*ایا من با این شرایط و پیشینه ا یکه گفتم + اینکه فیزیک المپیادی بودم + واقعا تلاش میکنم امیدی برای تصدّی چیزی که میخوام هست؟
برق و مکانیک دوست دارم و دلم میخواد تو دانشگاهای خوب تهران مثل شریف و امیر کبیر باشم در ضمن ایران بومی تهران هستم
واقعا ممنون میشم کمکم کنید اینجا دسترسی به هیچ کس ندارم که سوالاتم رو بپرسم
میبینم که ساعت 5:42 صبحه و کسی اینجا نیس من تهنام:41:همه خوابن فکر کنم...
من که نشستم 90 نگاه کردم بعدشم تا ساعت 4 خوابم نبرد دیگه صبح میخواستم برم کانون ثبت نام کنم گفتم اگه
4 بخوابم زودتر از 11 بیدار نمیشم و دیگه نمیشه برم ثبت نام کنم:27:گفتم تا صبح بیدار باشم دیگه!پس فردا هم که اول مهر و خطرناک!
راستی دیدین 90 واسه علوی تبلیغ میکنه:31:
صادق جان سعید راس میگه.اگه دیفرانسیلو از پایه مشکل داری حتما بشین اول حسابان رو قوی کن.نقل قول:
دوست من چرا شما اول پایتو قوی نمیکنی بعد همون کاری که رویا خانم گفت انجام بدی ، یه ماهه میشه پایرو به اندازه دیگران با کمی کوشش قوی کنی ، باور کن شدنیه ، خودم تجربش کردم . سعیتو بکن .
هدف : 88779962-88873252-22227637-22252112نقل قول:
میدان ونک خیابان ونک نبش اتوبان کردستان ساختمان آینه ونک طبقه اول اداری
اندیشه فائق
خیابان وزراء خیابان 16 پلاک4
88726600-4
سلامنقل قول:
اینجا چه خبره !!!
اول بگم که من پارسال با محمدی کلاس داشتم و الان خبر ندارم وضعیت چه جوری هست
دوم اینکه خانم محمدی اصل کارش روی تشریحی هست و باید کلی راه حل بری تا به جواب برسی . خوب من اینو به راه حل تستی با توجه به شرایط کنکور بیشتر ترجیح میدم.
در مورد نحوه درس دادن آقای رضوی من خبر ندارم ولی شنیدم زیاد خوب نیست ولی بازم تحقیق کن
هزینه محمدی فکر کنم200 تومن بود
زنگ بزن اینجا قیمت رو میگه 77205772-8
برای آقای مشفق توی کلاس 12 نفر هستیم ولی من هدف نمیرم آموزشگاه اندیشه فائق میرم.
آقای مشفق از پایه درس میده(گسسته) ولی من پایم ضعیفه:20:
بعدشم اینکه من کی شماره هدف تو تاپیک مشاوره برای کلاس کنکور دادم ؟؟؟ بهتره بری ببینی من نبودم ID TRANSFER بوده:13:
تلفن
هدف : 88779962-88873252-22227637-22252112
میدان ونک خیابان ونک نبش اتوبان کردستان ساختمان آینه ونک طبقه اول اداری
اندیشه فائق ( نمیدونم پسرونه داره یا نه)
خیابان وزراء خیابان 16 پلاک4
تلفن
88726600-4
نقل قول:
تمام شرافت انسانیت رو به کار بگیر و بشین عین یه مرد(زن!) درستو بخون...:31::46:
اینا مال ضعفاست!
(با احترام به بر و بچز بسیجی!)
ولی رویا خانوم برو سهمیه رو بگیر . چون این جوری خیلی جلو میفتی .
من میخوام امسال عضو بسیج بشم.چه طوری باید فعال شم؟چقدر طول میکشه؟
سلام،فکر نمیکنم همینجوری باشه اولا که به این که چه مدت عضو بودی بستگی داره دوما به فعالیتت من یکیو میشناختم از راهنمایی اقدام کرده بود اخر هم هیچی به هیچینقل قول:
در ضمن ببخش اگه دیگه داره فضولی میشه ولی این کارا به این دلایل یه جورایی به دل ادم نمیشینه یعنی من فکر میکنم هرجا بزنی جاده خاکی تا سبقت بگیری همونجا پنچر میشی و عقب میمونی این نظر شخصیمه هر طور خودت درست میدونی
موفق باشی
بابا ول کنید بسیج رو دیگه اااااااااهه مملکت بی در و پیکر به همین میگن دیگه بسیج چه ربطی باید به دانشگاه داشته باشه آخه
یا پدر فلان کس تو جبهه زحمت زیادی کشیده بچش باید به راحتی بره دانشگاه.............آهان این همون عدالتیه که بعضی ها میگفتن:13:
باید اول کارت عادی داشته باشی که می تونی به نزدیکترین پایگاه مقاومت بسیج مراجعه کنی بعد از شش ماه کارت عادیت می یاد(مدارس ، کتابخونه ها هم این کارت رو میدن)نقل قول:
بعد از گرفتن کارت عادی باید در روز های مشخص شده توسط بسیج مراجعه کنی ثبت نام و کلاس بری نزدیک به 12 جلسه در پایان هم شما می شین حاج اقای محله :31:
خیلی هم واسش تخفیف قاعل می شن هم تو سربازی و هم سهمیه ی دانشگاه
همیشه از لحظه ای که می ترسیدم یعنی لحضه ی خداحافظی فرا رسید امیدوار بودم بیشتر در خدمت شما دوستان خوب باشم ولی نشد شاید قسمت این نبود امسال رو با شماها کنکور بدم و با هم درباره ی مسایل کنکور صحبت کنیم ولی یک نصیحت میخوام به شماها که جای خواهر و برادرهای کوچیکتر من هستید بکنم امیدوارم به گوش بگیرین:
از نعماتی که خدا به شما داده به نحو احسن استفاده کنین و بزرگترین نعمتی که الان میخوام براتون ازش بگم وقت است شما ها رو به اونی که میپرستین این نعمت رو از دست ندین وگر نه بعد واقعا پشیمون میشین
یچه ها تو رو خدا دنبال مسایل فرعی نرید مثلا دوستمون بالا نوشته بود بریم بسیج فعال بشیم و ....... می خوام بگم که همه ی اینها ما رو به جایی نمیرسونه پس همین وقتی که میخواین برای این مسایل حاشیه ای بذارین روی درستون بذارین به امید حق نتیجش رو میبینین
یا حق
ببخشید دوستان کسی میدونه اقای میرزایی توی چه موسسه ای درس می ده ؟(دیفرانسیل)
ايول بچه ها بسيجو ول كنيد درسته كه اگه بريد بسيج دانشگاه احتمال قبولي چند برابره ولي خودتون ببينيد كه اگه اين كارو كنيد و بريد وجدنتون قبول مي كنه كه كيلويي بريد دانشگاه من كه تا حالا يه سهميه هم نداشتم و به اين افتخار مي كنم راستي اگه خودتون هم بخونيد مي تونيد بدون آموزشگاهو اين چيزا رتبه ي خوب قبول شيد خيلي از كسايي كه من مي شناسم بدون آموزشگاهو قلم چيو اينا قبول شدن و فقط بره آزمايشي سنجش هارو رفتن راستي بابت جوابتون هم ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
اینجا چیزی پیدا نمیکنی !!! پس برو اینحا
کد:http://forum.karshenasi.com/
سلامنقل قول:
خوبین ؟؟
ببخشید اگه فضولی نباشه :31:
اتفاقی افتاده !!!:13:
سلام دادا بهمننقل قول:
همیشه از لحظه ای که می ترسیدم یعنی لحضه ی خداحافظی فرا رسید امیدوار بودم بیشتر در خدمت شما دوستان خوب باشم ولی نشد شاید قسمت این نبود امسال رو با شماها کنکور بدم و با هم درباره ی مسایل کنکور صحبت کنیم ولی یک نصیحت میخوام به شماها که جای خواهر و برادرهای کوچیکتر من هستید بکنم امیدوارم به گوش بگیرین:
از نعماتی که خدا به شما داده به نحو احسن استفاده کنین و بزرگترین نعمتی که الان میخوام براتون ازش بگم وقت است شما ها رو به اونی که میپرستین این نعمت رو از دست ندین وگر نه بعد واقعا پشیمون میشین
یچه ها تو رو خدا دنبال مسایل فرعی نرید مثلا دوستمون بالا نوشته بود بریم بسیج فعال بشیم و ....... می خوام بگم که همه ی اینها ما رو به جایی نمیرسونه پس همین وقتی که میخواین برای این مسایل حاشیه ای بذارین روی درستون بذارین به امید حق نتیجش رو میبینین
یا حق
چی شده داداش؟ اتفاقی افتاده؟ داری برمیگردی فرانسه؟
حیف شد از وجودتون داشتیم استفاده میکردیم....
ایشالا هر جا میری موفق باشی
اقا کسی نیست منو راهنمایی کنه موسسه هدف و فائق خیلییییییی دوره به من 2ساعتو خورده ای می کشه
من کجا ثبت نام کنم یکی کمکم کنه ؟؟
سلامنقل قول:
خوب به منم دوره !!!
برای همین من بجای هدف رفتم اندیشه فائق :31:
راستی اکثر کلاساش ساعت 3 هست اون موقع ترافیک کمتره .
من خودم با اتوبوس و مترو و تاکسی میخوام برم:31:
شما از کجا میای طرف اندیشه ؟؟ بگو شاید یه راه بگم .
راستی ببین مترو قیطریه راه افتاده یا نه شاید اونجوری برات نزدیک بشه.
نه از همه پرسیدم ببین از تهران پارس چجوری بیام قشنگ 2ساعتم بیشتر رفتمه برگشتمم که دیگه با خداست:41:نقل قول:
بعدشم اساتید خوب هم پرسیدم الان اکثرا خودشون مدرسه دارن اموزشگاه کمتر میان فوقشم باشه معلوم نیست کجاست . عجب گیری افتادماااااا:19:
aaaaaa!
الکی الکی 1 مهر 89 شد!
از دوم سوم راهنمایی به همچین سال تحصیلی ای فکر میکردم!
89،سال کنکور!
اینم یه تجربه ایه واسه خودش...
ایشالله هممون به اندازه هدفمون تلاش کنیم و به اندازه تلاشمون نتیجه بگیریم.
امروز بالاخره کانون ثبت نام کردم! از من 180 گرفت...
سلام
من امروز رفتم کانون ثبت نام کردم ولی نمیدونم چرا شد 247 تومن! آخه بیشتر بچه های اینجا میگفتن حدود 180-190 شده بود!
راستی حواسم نبود آزمون 10 مهر رو هم نوشتم! ولی بعید میدونم برم!
247؟ ازشون بپرس شاید یه دلیلی داره ولی فکر نکنم از 180-190 بیشتر باشهنقل قول:
سلام
من امروز رفتم کانون ثبت نام کردم ولی نمیدونم چرا شد 247 تومن! آخه بیشتر بچه های اینجا میگفتن حدود 180-190 شده بود!
راستی حواسم نبود آزمون 10 مهر رو هم نوشتم! ولی بعید میدونم برم!
منم 10 مهر رو نوشتم یعنی خانومه گفت نمیشه 10 مهر رو ننویسی منم حوصله ی کل کل نداشتم گفتم باشه ولی من که
نمیرم...
گزینه جوان بهتر از کانون نیست؟!
به نظر من که خیلی بهتره...
حالا فردا قراره دوباره برم میپرسم ازشون!نقل قول:
247؟ ازشون بپرس شاید یه دلیلی داره ولی فکر نکنم از 180-190 بیشتر باشه
خب هرکس نظری داره... نظر شما هم محترمهنقل قول:
گزینه جوان بهتر از کانون نیست؟!
به نظر من که خیلی بهتره...
چقد زیاد:18:نقل قول:
یحتمل فهمیدن بچه مایه داری: دی
اگه پارسال کانون میرفتی باید میگفتی که یه کم تخفیف هم به همین خاطر میدن:46:
من هم امروز کانون ثبت نام کردم ازمون 10 مهر رو هم ثبت نام نکردم چون برای منی که تازه از 1 شهریور شروع کردم این آزمون هیچ فایده ای نداره. برای 19 آزمون هم 171 هزار تومن دادم.
دوستان این پشتیبان میتونه جای مشاور خوب رو بگیره یا باید برم دنبال یه مشاور تا در مورد برنامه هام و ... با اون مشورت کنم؟
بچه ها کسی هست به من کمک کنه؟واقعا دارم دیوانه میشم فردا 1مهره و من حتی مدرسه ندارم :((((((
نقل قول:
ببین بستگی داره پشتیبانت خوب باشه یا نه بعضی پشتیبانا خیلی خوبن و بعضی هم افتضاح !(مثه پشتیبان پارسال خودم!)نقل قول:
من هم امروز کانون ثبت نام کردم ازمون 10 مهر رو هم ثبت نام نکردم چون برای منی که تازه از 1 شهریور شروع کردم این آزمون هیچ فایده ای نداره. برای 19 آزمون هم 171 هزار تومن دادم.
دوستان این پشتیبان میتونه جای مشاور خوب رو بگیره یا باید برم دنبال یه مشاور تا در مورد برنامه هام و ... با اون مشورت کنم؟
حالا اول ببین پشتیبانت چطوره بعد تصمیم بگیر
پس این یارو خفن ما رو تیغ زده فک کنم!نقل قول:
برای 19 آزمون هم 171 هزار تومن دادم.
ببخشید من دوباره سوال برام پیش اومد که از بین زوج درسا کدومو انتخاب کنم؟؟/ پارسال که مدرسه مشخص می کرد خوب بود ولی الان:9:...........
سالی واحدی رو بخونم بهتره یا ترمی رو ؟؟:41:
در هر مثلث طول مماس مشترک داخلی دو دایره محاطی داخلی و محاطی خارجی راس A کدام است
طول اضلاع a ,b,c
و pنصف محیط
سلام رویا جون این لینک رو چک کن ببین به دردت میخوره؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به رشتت روی رشته ی مورد نظرت کلیک میکنی ، بعد دقت کنی قشنگ برنامش از مهر تا آخر خرداد هست یعنی قشنگ مطابق با وقت تو ِ که الان میخوای شروع کنی بعد هم پیش و پایه رو باهم برده جلو راحت از سردرگمی در میای همرو با شماره ی صفحه و ... نوشته
امیدوارم به دردت بخوره ، من که اینجا وضعم خیلی بده قرار هفته ی دیگه یه معلم برامون بفرستن اصلا معلوم نیست کی هست چی هست... سال اولمه کنکور میدم
سلام دوست عزیز.1 نفری بود شرایطش تقریبا مثل شما بود(خارج از کشور و زرنگ و .....)فکر کنم با ایشون صحبت کنید به نفعتون باشه.آیدیش Royaye NILI بود (درسته آقا پیمان ؟؟).نقل قول:
آقا صادق پیمان جان و .......شما که میگفتید آزمون 10 مهر و نمیدید،الان درس میخونید؟؟؟؟با خودتون رو راست باشید.(خواهشا تذکر منو به حساب دخالت نزارید)
نقل قول:
در پاسخ به شما باید بگم که خواهر یا برادر زمانی به درد می خورن که از خودت بزرگتر باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه چون واقعا اونا توی هرکاری راههایی رو میرن و تجربیاتشون شدید به درد میخوره. منم از همه کوچیکترم و واقعا خیلی تجریه نصیبم شد!
نقل قول:
نمیدونم چرا اینقدر بی انگیزه شدم......همه دوستام امسال میرن دانشگاه اما من.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بم روحیه بده........... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهرم با یکی از دخترای فامیلمون با هم کنکور دادن. خواهرم سال اول حقوق خوراسگون قبول شد و رفت. اما اون یکی دختره با اینکه کلی معلم خصوصیو اینا گرفت و خیلی تلاش هم کرد، اما سال اول رشته ی خوبی قبول نشد. یکسال موند خونه و به کوب خوند و تمام مشکلات قبلیش رو برطرف کرد. منظورم مشکلاتیه که به خاطرشون سال قبل قبول نشده بود.
خلاصه بعد معلوم شد فیزیک دانشگاه شریف قبول شد! :18:
مطمئن باشین اگه واقعا خوب تلاش کنین به نتیجه میرسین. با اینکه به قول داداش من اگه یه سال پشت کنکور بمونی، یکسال از حقوقی که بعدا سر کار میگیری، کم میشه، اما اگه واقعا اشکالات رو برطرف کنی، به نتیجه میرسی تازه اونم از این نوع که گفتم!!
موفق باشین
کاملا تایید میشه. توی انگلیسی همیشه باید لغت رو توی متن خوند. اکثرتون میدونید که هر لغتی هر جایی یه معنی میده. نمیشه اینطوری خوند. مثل اینه که دیکشنری بخونی.نقل قول:
که تو tick 8 رکورد بزنی خوبه ولی عزیز دل سعی کن همه لغت ها رو تو reading پیاده کنی . اینکه بخوای هی مرور کنی کاری رو از پیش نمیبره و فقط اعتماد کاذب میده ( اینو جدی بگیر )
اگه هم توی این روشی که گفتن، لغت رو توی یه جمله میده، باز بهتر از اینه که تکی بخونین.
به نظر من که شما تا میتونید عمومی هاتون رو خوب کنید. اگه واقعا درصدهاشون خوب نیست. چون رقابت اصلی سر همین عمومی هاس که همه خوب میزنن معمولا. خیلی آشنا دیدم که چون عمومی هاشون رو خیلی بد زدن، رشته ی مورد علاقشون رو قبول نشدن.نقل قول:
سلام
ببخشید من پشت کنکوری رشته ی کامپیوتر هستم نمرات درسهای تخصصی من (کامپیوتر ) تقریبا عالی هستش یعنی کامل ولی متاسفانه به درس های عمومی علاقه ندارم و نمرت درخشانی هم ندارم (ولی برعکسش اختصاصی ها رو تا 95 درصد می زنم)
حالا می خوام بدونم اگه تخصصی رو 90 درصد بزنم عمومی رو باید حدود چند بزنم تا یه رتبه ی سه رقمی بیارم (دولتی)
راستی ببخشید ظریب تخصصی با عمومی دورو بر چنده ؟
با تشکر.
حالا حدود چند هستن؟
اگه همه رو حدود 60 بزنین خیلی نفرات رو پشت سر میندازین.نقل قول:
نفرت دارم نه علاقه البته از بعضی هاش
به توجه به توضیحات پست قبلی من در درس های عمومی تقریبا باید چند درصد رو بزنم
راستی ببخشید یه سایت خوب در مورد اطلاعات کنکور بیان نمی کنید
من توی همین تاپیک می مونم (منتظر جواب)
ممنون می شم
راستی من دیروز رفتم یه سری کتاب دیگه هم گرفتم.
انگار دیفرانسیل 2 رمزینه هنوز نیومده نه؟
و اینکه هرچی توی آمادگاه گشتم، زبان فارسی رمزینه رو نیافتم. به نظر شما واسه زبان فارسی چی دیگه خوبه؟
ممنون