اقا شما تو رنج ١ ميليون تومن ٤٢ يا ٤٠ چي پيشنهاد ميكنيد lg 660 يا چيز ديگه
البته رنج قيمت بانه منظورم هست
يعني ميگيد با كابل lan هم ميشه مثل hdmi تصوير full hd گرفت؟
تلويزيون خاصي اين امكانو داره يا همه lan دارها دارن؟
اقا شما تو رنج ١ ميليون تومن ٤٢ يا ٤٠ چي پيشنهاد ميكنيد lg 660 يا چيز ديگه
البته رنج قيمت بانه منظورم هست
يعني ميگيد با كابل lan هم ميشه مثل hdmi تصوير full hd گرفت؟
تلويزيون خاصي اين امكانو داره يا همه lan دارها دارن؟
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=453422[/HTML]نقل قول:
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
-والا من خودم c6900 دارم ديزاينش رو دوست دارم امكانات فوق العاده خوبي داره قيمتش كمي معقول تر هست البته ex700 هم كاهش قيمت داشت هفته گذشتهنقل قول:
-فكر ميكنم سليقه اي باشه بيشتر هر دو تا edge led هستند مشكلات ابري شدن رو توي تصاوير تيره تقريبا دارند
-ex700 هم تصوير خيلي خوبي داره رنگ هاي خيلي طبيعي و ملايم و چشم نوازي داره
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
-lg ld660نقل قول:
-samsung c650
-اره وقتي share ميشه انگار دارين با pc اجرا ميكنيد روي hdtv تون
-تقريبا همه سامي ها و مدل هايي از پاني سوني وال جي
ممنون :11:نقل قول:
یعنی مزیت C650 نسبت به پلاسماهای غیر720 Neo PDP فقط رزولیشن نیست؟در جزییات ، سطح مشکی وکنتراست بهتره؟(فکر کنم در بریتنس که 650 بهتره اما در روانی تصویر نه)آخه خیلی با ال سی دی در مقابل پلاسما حال نکردم:13:
بازم تشکر:11:
-خوب بايد مصرف برق بيشتر -شفافيت كمتر-مستعد burn out بودن و... خيلي از مسائل ديگه رو هم به پلاسماهاي نسل قديم نسبت دادنقل قول:
-باز هم اگر اينطور فكر ميكنيد سراغ g10 برين ولي مدل هاي ديگه فكر نميكنم توجيهي داشته باشند (نظر شخصي)
Lg660 42 داراي ----t هست يا خير؟
-دوستاني كه داشتند تونستند فعالش كنند و خود نمايندگي ها هم اين كار رو انجام ميدند گويانقل قول:
فقط همین سایزش دیجیتال میگیره ؟نقل قول:
-فكر نميكنم توي تاپيك ال جي مطرح كنيد دوستان جوابتون رو بدهند :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=443845&page=6[/HTML]
با توضیحاتی که دوستان داده بودند میخواستم C6900 بخرم که یکی از دوستام گفت V20 هم گزینه خوبیه اگه فقط دنبال LED نباشی
میخواستم ببینم به نظرتون بین C6900 و V20 و VT20 که 3D هم داره کدومو بخرم ؟ هر کدوم یه مزایایی دارن آدم نمیتونه انتخاب کنه.
الان بیشتر نظرم رو VT20 . خیلی کیفیت تصویر خفنی داره . امکاناتشم غیر پخش فیلمش تفاوت فاحشی با C6900 نداره .یکی از دوستان لطف میکنه یه مقایسه بین این دو تا ( C6900 و VT20 ) بکنه خیلی ممنون میشم. اگه میشه قیمت رو هم مقایسه کنید .
با سلام .
اگر کسی با شارپ جدید 820m تجربه داره بنده رو راهنمایی کنه ، دنبال مزیتها و معایبشم . راستش بین v20 پاناسونیک و 820m شارپ موندم ، دیروز تو یه فروشگاه از نزدیک تصویر v20 رو دیدم رنگهاش به پای شارپ نمیرسید ، ولی نمیدونم تو صحنه های دارای تصاویر تیره و تاریک شارپ و پاناسونیک کدوم بهترند .
-حتما به vt20 فكر كنيد در صورتيكه به 3d هم علاقه داريننقل قول:
-قابل مقايسه نيستند يك edge led با يك پلاسما
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
-همونطور كه ميدونيد 820 از تكنولوژي كواترون استفاده ميكنه هر چند مزيت بزرگي هست منتها يادتون نره يك edge led هست و با پلاسماها در رواني تصوير كنتراست نميتونند رقابت كنندنقل قول:
میشه برای مصارف عمومی یک خانوداده نظرتون رو در مورد samsung
led 6960 نظر بدید
و همین طور فرق خاصی بین این مدل و 6900 هست
اخه کسی بهش گفتم از بانه برام 6960 بیاره ولی 6900 اورده
حالا میخوام ببینم پسش بدم یا نگه دارم.
-والا من خودم هم اين مدل رو تهيه كردم و راضي هستم ازشنقل قول:
-ديزاين فوق العاده
-كنتراست عالي
-امكانات بسيار خوب
پ.ن :مشكل ابري شدن ور داره ولي كمتر
-نه تفاوتي نداره بارها خدمت دوستان عرض شده تفاوت در اسم گذاري وجود داره سامي محصولات با گرانتي رو شمار ه ها رو عوض ميكنه در واقع مدل اريجينالش همون c6900 هست :46:
سلام
من بین 40c695 و 40c5550 مردد هستم!:19:
درسته که یکی ال سی دی هست و اون یکی ال ای دی ولی من که دو تا رو تو فروشگاه کنار هم دیدم تفاوت فاحشی از لحاظ کیفیت نداشتند
ظاهرا مهم ترین تفاوتشون refresh rate هست
از نظر شما کدوم انتخاب بهتریه؟:10:
در ضمن من هیچ اصراری بر lcd ویا led بودن tv ندارم!
-حتما توصيه ميكنم c650 رو تهيه كنيد عزيزنقل قول:
ممنون از پاسختوننقل قول:
میشه یکم درباره دلیل این انتخاب توضیح بدید!
صرفا برای افزایش اطلاعات خودم می خوام
-مدل led كه انتخاب كردين كاملا مشكل ابري شدن رو داره زمانيكه توي خونه روشن كنيد ونماهاي تاريك داشته باشين اين ابرهاي سفيد رو خواهيد ديد كه بخاطر همون حاشيه اي بودن وچيدمان ال اي دي هاستنقل قول:
-و اما در مورد c650 يكي از بهترين ال سي دي هاي بازار هست كه مشكلات ledها رو نداره
كنتراست خيلي خوب
كيفيت تصوير عالي وپنل شفاف
بازتوليد رنگ مشكي خوب
امكانات عالي (البته مشابه led 5 )
-و البته 100 هرتز ديجيتال بودن كه c5550 50 هرتز هست
مگر VT20اومده؟نقل قول:
-نه متاسفانه هنوز نيومدهنقل قول:
دوستان عزیز لطفا یه توضیح بدید که led یا lcd تا 1500000 که از 40 اینچ کمتر نباشه چی میشه گرفت ؟ و کلا بهترین انتخاب کدوم برند و کدوم مدلشه !! مرسی:11:
-باز هم فكر ميكنم سراغ lcd ها برين بهتر هستنقل قول:
-در مورد برند هم الان ديگه نميشه گفت فلان برند بهترين هست كاملا با همديگه رقابت ميكنند
و تفاوت در امكانات ديزاين و قيمت باعث رقابت اون ها ميشه
-samsung c650
-lg ld650
-sony ex500
ميتونه بهترين گزينه ها در اين رج قيمت باشن
دوستان و اساتید
دو تا سوال برام پیش اومده؛ ممنون می شم حتی اگر به نظرتون پیش پا افتاده است، باز هم جواب بدین:
1- با توجه به این که تی وی های فیلیپس هم کیفیت بسیار خوبی دارند (و البته قیمت گران و گارانتی بد)؛ چرا هیچ وقت در فهرست موارد توصیه شده برای خرید از سوی اساتید به دوستان خواهان راهنمایی جایی ندارند؟؟ به همان دو دلیلی که خودم گفتم؟؟؟ در این صورت شاید ارزنده بودن خود پنل، این دو ایراد رو تا حدودی کمرنگ کند.... اگر دلیل دیگری هم دارد، بفرمایید...
2- با توجه به کیفیت بسیار خوب پلاسما ها، چرا اغلب براند های معتبر (غیر از پانا سونیک) دیگر پلاسما تولید نمی کنند؟؟ این نکته، الان تنها دلیلی است که فروشندگان ال سی دی برای رد برتری های پلاسما به آن استناد می کنند.... می گویند اگر پلاسما خوب بود، که بقیه برند ها هم تولید می کردند...
با سلام
قصد خرید lcd که مشخصات زیر را داشته باشد دارم لطفا راهنمایی کنید
- بین 37 تا 42 اینچ
- دارای خصوصیت تصویر در تصویر
- تلتکست فارسی
- مصرف برق پائین
- دارای ----T
- تصویر قابل قبول
- قیمت 1200تا1500 حالا کمتر یا بیشتر
ببخشید که مثل مبتدی ها حرف می زنم یه سوال دیگه
- این منوی مخفی رو که دوستان می گن باید چطوری ببینیم
-برند فيليپس جز يكي از بهترين توليد كنندگان ال سي دي بوده و هست متاسفانه كم بودن و قيمت overprice اون باعث ميشه عده زيادي سراغش نروند اين چيزي از ارزش هاي اين پنل كم نميكنه (معمولا افراد با سلايق خاصي حاضر ميشن اين هزينه رو بكنند)نقل قول:
-در مورد پلاسماهم اين طور نيست هم سامسونگ وهم ال جي پلاسماهاي خوبي توليد ميكنند
-منتها من خودم هم نميدونم چرا روي فروشش زياد كار نميكنند شايد چون توجه عمده اونها به lcd هاست البته در اسيا اينطوره در اروپا وامريكا مدل هاي فراواني از پلاسماهاي اين برند ها رو ميبينيم
-فروشندگان محترم وگاها نا محترم رو به كرام الكاتبين بسپاريد :46:
بچه ها من برای کلوپ بازی های xbox و ps3 به ال سی دی نیاز دارم که قیمتش حدود 350 باشه و 720p هم باشه و ترجیها ال جی باشه
شما چی پیشنهاد میکنین ؟
تازه v20 خریدم میخوام بفروشمش
هنوز برچسباشو هم نکندم
اگه کسی خواست و اصفهان بود بعد از تست میفروشم
-در مورد نياز شما هم نميدونم چند اينچش رو ميتونيد تهيه كنيد ولي بايد سراغ 340 ها برين كهتوي اينچ هاي متفاوتي هم وجود دارهنقل قول:
شما چرا مانیتور نمیگیری ؟ تو قسمت خرید مانیتور و کارت گرافیک بپرسی جواب میدن :نقل قول:
من خودم 2261 LG یا MS236H از ASUS رو پیشنهاد میکنم هردو حدود 300 تومنن و Full HD هستن و HDMI دارن. البته MS236H یه مقدار قشنگ تره i (از نظر من البته )کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=249
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-هر چی گشتیم این VT20 رو پیدا نکردیم . بانیان الکترونیک (نماینده پاناسونیک ) که وارد نکرده تو بانه هم از هر فروشگاهی پرسیدم نداشته. دوستان اگه کسی جایی یا کسی رو سراغ داره که میتونه یه جوری این تلویزیون واسه ما جور کنه ؟ لطفا PM بدید خیلی ممنون میشم (خیلی چشمو گرفته :5:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الن خيلي از برند ها پلاسما دارند . ولينقل قول:
همونطور كه مي دونيد پلاسما پيش از اين داراي ايرادات زيادي بود ، ررفته رفته اين ايرادات برطرف شد و برندي كه خيلي روي اين ايرادات كار كرد و از همه پيشي گرفت پاناسونيك بود
به همين علت هست كه الان هم كلي طرفدار داره و مشخصات فنيش هم از همه بهتره
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
اگر سئوالي در مورد پاناسوينك دراي از اين لينك بپرس
کد:www.zoomit.ir
با تشکر از t_tanhayam عزیزنقل قول:
راستش منم با کلمه "پادشاهی" موافق نیستم هرچی باشه سلطنت طلبی بده!!!:5: ولی خدایی از دیدن تصویر بسیار زیبا و جذاب این تلویزیون چنان هیجان زده بودم که بی اختیار زدم تو خاکی و مسیر اغراق رو رفتم ولی هرچی بگم کم گفتم
در مورد انتخابهای دوستمون هم بازم حق با شماست ولی البته منم متوجه این نکته بودم که انتخابهای ایشون تو دسته ledهاست و الحق چیزای نابی هم انتخاب کردن ولی اگه دقت کرده باشین من اصلا قصد مقایسه led و plasma رو نداشتم و هیچ اشاره ای به دو تای دیگه هم نکردم ( داخل پرانتز بگم که اون دوتای اولی جزو 4 تا انتخاب منهم هست که ایشاله بزودی غربالگریهام تموم میشه و از این سردرگمی درمیام و یکیشونو انتخاب میکنم) فقط چون V20 رو در کنار X700 و همزمان روشن و با یک سورس تصویر واحد دیدم و از تفاوتشون با وجود تبلیغات سنگینی که روی سونی هست و مردم اغلب تصور دیگه ای دارند و صد البته با توجه به تفاوت قیمت بسیار زیاد بین این دو بزرگوار؛ واقعا حیرت زده شدم این کجا و آن کجا:31:
ارادت :
ناصر
سلام خدمت ابی عزیزنقل قول:
ابی جان این مدل c650 و c695 از سامسونگ هردو یکی هستن یا فرق میکنن؟
اگه یکی نیستن کجا میتونم تصویرشون رو ببینم؟
بهترین انتخاب بین این دو به تنهایی و بین این دو و ال جی 660 کدومه؟ و چرا؟:33:
-خواهش ميكنم ناصر جان خوشحاليم كه دوستان خوبي مقل شما داريمنقل قول:
-اره هر دو مدل يكي هستند
-من خودم پنل هاي شفاف رو بيشتر دوست دارم هر چند رفلكس هم دارند ولي كلا اين سليقه شخصيم هست
-پس c650 رو بيشتر ميپسندم و البته ناگفته نمونه واقعا كنتراست اين مدل توي ال سي دي ها بي نظير هست
-من توصيه ميكنم به دوستان از نزديك اين پنل ها رو مقايسه اي داشته باشند به مناطق مشكي تصوير دقت كنند به رنگ ها و جزئيات ديگه اين طوري بهتر ميتونيد تصميم بگيرين
با سلام
قصد دارم یک تلویزیون Full HD بگیرم برای اتاق
70 درصد استفادم گیم هست و بقیه هم فیلم
پنل های پاناسونیک پلاسما رو پیشنهاد می کنید ؟ کدوم مدل رو ؟ + تلویزیون چند اینچ رو پیشنهاد می کنید ؟
-مطمئنا پاني ميتونه بهترين گزينه باشه V20 بستگي به فاصله TV توي اتلقتون هست ولي سايز 42 ميتونه گزينه مناسب وخوش قيمت تري باشهنقل قول:
با تشکر فراوان از شما دوست عزیزنقل قول:
فقط چند سوال دارم در این مورد :
1-نظر شما در مورد مدل G10 چیه ؟
2-اگه ممکنه یک مقایسه ی خیلی مختصر بین G10 - G20 و V20 انجام بدید.
3-نسبت به LCD و LED کیفیتشون چه طوره ؟
-والا با توجه به رويو هايي كه اومده ميشه گفت كاملا V20 برتر هست نسبت به نئو هاي 2009 و برتري هم بر G20 داره با توجه به امتياز دهي هايي كه ميشهنقل قول:
-در مورد G10 هم فكر ميكنم الان ديگه گزينه مناسبي نباشه با وجود V20
-استفاده از ----- هاي جديد رفلكس كمتر
-مصرف انرژي كمتر
-براقيت بيشتر و درخشندگي عالي
-كنتراست بالاتر
-در مورد LCD و LED هم اگر مقياس سايت هاي معتبر دنياست كه هميشه بر برتري تصوير در پلاسماها تاكيد ميكنند
-روان بودن تصوير
-بلور كمتر
-كنتراست فوق العاده
هر چند معايب خودشون رو هم دارند
با سلام
راهنمایی می خواستم برای انتخاب تلوزیونی با بودجه حدود 1300 و سایز 37 اینچ و می خوام بهترین کیفیت ممکن رو با این بودجه داشته باشم ال سی دی یا ال ای دی بودن و یا برند هم مهم نیست برام ... درجه دوم قیافشم دلنشین باشه :31:.
بسیار ممنون.
با سلام
لطفا در مورد lcdپاناسونيك TH-L42U20 راهنمايي ميخواستم در مورد كيفيت تصوير و كلا خود سيستم
منتظر پاسخ هستم با سپاس
-ميتونيد به سايز هاي 40 c650نقل قول:
42lg ld669
و تا حدودي به sony 40ex500 فكر كنيد
من برام کیفیت تصویر و اندازه ی صفحه نمایش مهم ترین فاکتور هاست .
این طور که خودم متوجه شدم ظاهرا پلاسما ها در کل کیفیت تصویر و تولید رنگ بهتری دارند نصبت به led/lcd ها . آیا نتیجه گیریم درست بوده ؟
بعد من الان panasonic v20 مدل 50 اینچش تو دلم افتاده . آیا انتخاب خوبی هست ؟ بعد این vt 20 که مدل سه بعدیش هست هم گیر میاد تو کشور ؟ کیفیتش به همون خوبی v20 هست ؟ می ارزه سه بعدی بگیرم یا همون v20 بهتره ؟
ممنون .