دوستان چك كنند ظاهرا آبديت جديد اومده....
Printable View
دوستان چك كنند ظاهرا آبديت جديد اومده....
mahdi1360عزیز این نقشهه ها رو مثل برنامه های عادی فقط بریزم تو گوشی و اینستال کنم؟ دیگه احتیاجی به ساین و ... نداره؟
سلام دوستان
من اصفهانم
ميخوام هفته ديگه بيام تهران
گفتم يه دفعه همونجا هم ستيو را بگيرم
زياد آشنايي با پاساژهاي تهران ندارم. اگه ممكنه پاساژاي معتبره گوشي را معرفي كنيد با آدرسش.
راستي. توي جعبه بايد فقط كابل tv و USB و كيف باشه فقط؟
گارانتي اصلي چيه؟ فرعي چي؟
ممنون:11:
من ساین بلد نیستم یعنی می ترسم گوشی یهو چیزیش بشه
توی اکثر جعبه ها کابل تی وی نیست.قیمتشم 7-8 تومنه .اما اونی که من گرفتم کیف و یو اس بی و رم ریدر داشت
سلام یه سوالی داشتم
گوشی ستیو وقتی می خری گوشی فارسی هست یعنی چه از نظر اس ام اس و چه از نظر منو یا باید خودت بریزی
اگر دوستانی که دارن یه راهنمایی بکنن ممنون می شم
مرسی
مال من کهفارسی بود. اما خود فروشنده نمی دونست .گفت اگرم فارسی نباشه براتون مییزیم
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
تم های n97 به ستیو می خوره؟
چک کردم همچین چیزی نبود :41:نقل قول:
این نقشه ها برا اسمارت کام جی پی اس هستش نیازی به نصب و یا ساین نداره :46:نقل قول:
نیما شما گوشیرو ساین نمیکنی برنامه هاتو ساین میکنی گوشیرو هـک میکنن با این کارم هیچی نمیشه نترس :46:نقل قول:
برا منم فارسی داشت هم اس ام اس ها هم خود گوشینقل قول:
موفق باشید :11:
بله دوست من.نقل قول:
سلام
ميشه بگيد اخرين ورژن اين گوشي چنده و چطوري بايد ورژن گوشي رو ببينم
با عرض سلام........من یه مشکل اساسی با برنامه UNIDIC هر دو ورژن در گوشی satio دارم........
ورژن 2 که وارد برنامه میشه ولی با گوشی تاچ کار نمی کنه و ورژن 3 این برنامه موقع وارد شدن پیغام Incamplete device میده و وراد نمیشه......هر نوع کلکی هم امتحان کردم و ساین هم می کنم و از هر سایتی بگید این برنامه رو دانلود و نصب کردم.......ولی همیشه همین پیغام فوق رو میده .........کسی هست که تونسته باشه این برنامه رو روی satio اجرا کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمکم کنید..................ممنون
آخرین فریمور R2AK006 هستش و با کد #0000#* میتونی چک کنی :46:نقل قول:
موفق باشی :11:
UNIDIC چیه :31:نقل قول:
من گوشیم ساتیو هست و R1CA037نقل قول:
ما هم بالاخره ADSL ی شدیم
می خواستم بدونم که چه جوری میشه ساتیو رو آپدیت کرد ؟
در ضمن من Pc-suite هم ندارم اگه میشه یکی بذاره ...
سلام دوستان
اگه ممكنه پاساژاي معتبره گوشي را معرفي كنيد با آدرسش در تهران.
راستي. توي جعبه بايد فقط كابل tv و USB و كيف باشه فقط؟
گارانتي اصلي چيه؟ فرعي چي؟
ممنون:11::20:
قیمت این گوشی در حال حاضر چیست؟؟
دوست گلم مثل اینکه متوجه نشدی :41:نقل قول:
نرم افزار هلویکسو حذف کن بعد اینی رو که برات آپلود کردم اول ساین بعد نصبش کن مشکلت حل میشه :46:
کد:http://rapidshare.com/files/395949087/HelloOX2v203Unsigned.rar.html
به جمع وب گردا خوش آمدی :31:نقل قول:
با نرم افزار آپدیت سرویس میتونی آپدیت کنی این نرم افزار و آخرین ورژن پی سی سویت رو میتونی از سایت سونی اریکسون بگیری :46:
پیشنهاد من بدون گارانتی گرفتنه. اما اگه میخای با گارانتی بخری پارس کامتل بخر تو جعبشم متفاوته مال هیچکدوم از بچه ها عین هم نبوده.:18:نقل قول:
قیمت هم فکر کنم بدون گارانتی 450 تومن باشه کسایی که تازه خریدن لطفا کمک کنن :11:نقل قول:
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
اااااااااااااااااااااا چرا پی سی فروم وقتی با دات کام میام فیلتره :31:
الان دارم با ساتیو جواب رو مینویسم. پاساژ علاالدین زیر پل حافظ و البته چون با گارانتی معتبر میخوای و الاالدین هم بنداز بندازه .بهتره بری بازار موبایل ایران که یکم بالاترشه اونجا بپرسی بهت میگن.نقل قول:
ای بابا شما نمی خواید گوش کنید ؟!:19: مگه دوستان نگفتن که ساتیو نگیم پس از این به بعد بگیم ستیو :10:
----------------------------------------------------------------------------------------
دوستان تو gsm.ir نقاط ضعف ستیو رو اینجوری معرفی کرده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به نظر من مشکلات ستیو فقط همون دو تا سبزاس و از همه بزرگتر این مشکله :
------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------
یه مسئله ی دیگه vivaz دوربینش 8 و یه جا دیدم گفته بودن کیفیت فیلم برداریش hd می خواستم بدونم ساتیو چطور ؟
gsm.ir از این چرت و پرتا خیلی مینویسه. :31:
کلاً سایتش مشکل داره.
اگه شما رویوی ساتیو و ویواز رو توی GSM.ir مطالعه کنین 90 درصدشون شبیه همن. حتی به خوشون زحمت ندادن عکس و متن رو جابجا کنن :31:
کسی این دیکشنی رو تونسته روی satio نصب کنه؟
ASGATech.UniDicFa.v3.0.S60v3.S60v5.SymbianOS9.x..s is
همه جوره تست کردم.ساین هم کردم...........ولی موقع رفتن توی برنامه می گه Incompatible device..........
یکی کمک کن...........لطفا
دوستان کسی برنامه phonetorch که روی ستیو کار کنه رو سراغ داره.......راستی بابت تلفظ ستیو به جای ساتیو هم تشکر:20::31::8:
این سایتو قیلطر کردن؟ اگه نکردن پس چرا من نمی تونم بدون قیلطر شکن بیام؟
از نشونینقل قول:بهره بگیر دیگه نیازی به قیلترشکن هم نیست! :دیکد:www.forum.p30world.net
شاد باشین :دی
P30world رو ف یلتر کردن!!!! :27:
آخ چه سوتو کوره اینجا :41:لعنت خدا به شما ها پی سی رو دیگه براچی :19:
احتمالاً یکی از بچه یه انتقادی کرده بود :27:نقل قول:
اینام که میدونی...
انتقاد پذیر :angry:
[QUOTE=mahdi1360;5158044]دوست گلم مثل اینکه متوجه نشدی :41:
نرم افزار هلویکسو حذف کن بعد اینی رو که برات آپلود کردم اول ساین بعد نصبش کن مشکلت حل میشه :46:
به جمع وب گردا خوش آمدی :31:کد:http://rapidshare.com/files/395949087/HelloOX2v203Unsigned.rar.html
با نرم افزار آپدیت سرویس میتونی آپدیت کنی این نرم افزار و آخرین ورژن پی سی سویت رو میتونی از سایت سونی اریکسون بگیری :46:
پیشنهاد من بدون گارانتی گرفتنه. اما اگه میخای با گارانتی بخری پارس کامتل بخر تو جعبشم متفاوته مال هیچکدوم از بچه ها عین هم نبوده.:18:
قیمت هم فکر کنم بدون گارانتی 450 تومن باشه کسایی که تازه خریدن لطفا کمک کنن :11:
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
اااااااااااااااااااااا چرا پی سی فروم وقتی با دات کام میام فیلتره :31:[/
QUOTE]
ممکنه لینکش رو بذاری کامل تر توضیح بدی واسه آپدیت چیکار کنم...
نقل قول:
من نصب کردم داخل برنامه هم میرم ولی یک کلمه که میزنم میخوام enter کنم نمیشه یعنی کلمه مورد نظر نمیاد برام
ظاهرا" رو این گوشی جواب نمیده:41:
دوست عزیز شما حتما قبل آپدیت باید گوشیتو هـک کنی بعد آپدیت بعد اینکه گوشیتو هـک کردیش نرم افزار آپدیت سرویسو از سایت سونی اریکسون دانلود کن بعد نصب نرم افزار آپدیت سرویسو بعد اجراش کن خودش راهنماییت میکنه که چیکار کنی خیلی راحته فقط تو یه قسمتی ازت میپرسه که گوشیرو فرمت کنه یا نه که شما گزینه بدون فرمت رو باید انتخاب کنی تا هـک گوشیت از بین نره :46:نقل قول:
من که از همون اول روی گوشیم نصب کرده بودم و تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم.نقل قول:
شما احتمالاً مشکلتون به خاطر کرک برنامه هستش.
بهتره یه نسخه دیگه که توسط یه تیم کرکر دیگه کرک شده رو دانلود کنین
نقل قول:
داداش این برنامه ای که خودت داریو آپلود میکنی؟ :10:
ممنون ولی من این برنامه آپدیت سرویس رو نتونستم پیدا کنم میشه لینکش رو بذاری ...نقل قول:
منم تا حالا باهاش مشکلی نداشتمنقل قول:
( چه جوری میشه اینجا ضمیمه کرد ؟)
دوستان من تازه می خوام این گوشی رو خریداری کنم :
میشه لطفاً خلاصه معایبش رو مرحمت بفرمایید.........
ممنون میشم ، هر کجا که گشتم نتونستم مطلب باب میل خودم رو پیدا کنم.
فکر میکنم صفحه قبله یکی از دوستان گفتن :46: یکی نبود جک 3.5 و دیگری استریو نبودن اسپیکرهانقل قول:
یعنی صدای این گوشی کیفیت بالایی نداره؟؟؟؟نقل قول:
بفرما اینجا هم میتونی آخرین ورژن نرم افزار پیسی سویت و هم آپدیت سرویسو دانلود کنینقل قول:
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/satio?cc=ap&lc=en
دوست خوبم کیفت بالایی داره اما استریو نیست چطور بگم فقط یه بلند گو داره اگه گوشی خودتو بگی بهتر میتونم کمکت کنم :46:نقل قول:
دوست من گوشیم P990نقل قول:
یعنی در حد P990 صداش ؟
ببخشید فقط یک کلام ( کلاً ارزشش رو داره پول بدی پاش؟):20:
ممنون :40:نقل قول:
ببخشید که این قدر زیاد سوال می پرسم آخه شنیدم اگه وسط آپدیت قطع بشه گوشی به ... میره
چون ویندوز 7 من جوری هست که بعد از 2 ساعت کامپیوتر خاموش میشه می خواستم بدونم که با سرعت اینترنت 256 و دانلود حدودا 25-26 آپدیت گوشی کمتر از 2 ساعت طول میکشه ؟:40:
در ضمن
باید از گوشی بک آپ بگیرم ؟ اون بک آپی که تو فایل منیجر گوشی هست به درد می خوره ؟