عجیبه .من که با ین مشخصات به mp4 تبدیل میکنم به راحتی پخش میشه:نقل قول:
sample rate: 48000
Aspect Ratio: 16:9
Resolution:240*400
video codec:mpeg 4
Video quality:super
audio quality:160 kbps(superb)
audio cod : mpeg4aac
Channels:2Channels stereo
عجیبه .من که با ین مشخصات به mp4 تبدیل میکنم به راحتی پخش میشه:نقل قول:
sample rate: 48000
Aspect Ratio: 16:9
Resolution:240*400
video codec:mpeg 4
Video quality:super
audio quality:160 kbps(superb)
audio cod : mpeg4aac
Channels:2Channels stereo
سلام بازی که با شتاب سنج گوشی کار کنه از کجا میشه گیر آورد ؟
کسی انجمن تخصصی برای کوکی می شناسه؟
فعلا که جز بازی های خود گوشی.......دیگه بازی نیست که با شتاب سنج کار کنه............نقل قول:
آقا بالاخره صدای دوربین این کوکی خفه می شه یا نه؟
سلام
من میخوام کوکیم رو بفروشم، حدود 4 ماهه دارمش. اهواز هستم
اگی کسی خواست پیغام بده
من میخوامستم یکی دیگه هم بخرم برا مامانم اما دلمو زد.مال خودمو دادم.
الانم گوشی ندارم.
آموزش تغییر صدای شاتر به کمک -- خیلی صفحات قبل توسط من گذاشته شده...نقل قول:
آقا بالاخره صدای دوربین این کوکی خفه می شه یا نه؟
نقل قول:
واسه چی میخوای بفروشیش ؟ ناراضی هستی از کوکی ؟
چند می فروشی من می خوام بخرم (چقدر از گارانتیش مونده سالمه یا باهاش کشتی گرفتی :31:)
از کوکی نه، کلا از گوشی تاچ اسکرین خسته شدم، کار کردن باشون برام سختهنقل قول:
سالمه سالمه، گارانتیش تا 90/08/15 اعتبار داره، تقریبا 20 ماه!نقل قول:
اگه خریداری با هم کنار میام، فقط اینو بگم من اهوازم، شما مثل اینکه کرجی! آخه چطوری میخای ببریش؟
نقل قول:
حیف نیست حالا که گوشیت خوب دراومده و مشکلی نداره بفروشیش حالا وقتی فروختی میخوای چی بخری ؟
دوستان آخرین قیمتی که دارید چنده؟ البته علاء الدین تهران. بنظرتون ارزونتر میشه یا گرون میشه؟
چرا دیگه مشکل اینه که با گوشی لمسی مشکل دارم:31: فکر نمیکردم اینقدر کارکردن باشون سخت باشه:18:نقل قول:
گوشی حتما باید کلید چهار جهت داشته یاشه:5:
اگه خدا بخاد میخام n85 یا n79 بگیرم:8:
نقل قول:
راستش من که گوشی لمسی نداشتم و کار هم نکردم که بدونم آدم بعد یه مدت ازش خسته میشه یا نه
اگه دنبال کلیدهای زیاد و اضافی تری واسه صفحه کلید گوشیت هستی درباره سری ای E نوکیا هم میتونی فکر کنی مثلا ای 63
من که همکارم داره خودش ازش خوشش میاد ولی من اصلا ، :9:این همه کلید
آقا رضا من که هر چی گشتم این پست شما را پیدا نکردم میشه لینکش را بدید؟نقل قول:
یه زمانی این تاپیک روزی n تا پست توش زده میشد و همیشه بالا بود اما حالا
حسین جان تقصیر شماست که کوکیتو فروختی !!!:5: باید آقا دزده بهت پس نمیداد تا قدرشو میدونستی :31:
:دی :دی آره والا از موقع گم شدن کوکی باور کنید اینقدر ضرر مالی بایت خرید و فروش گوشی دیدم که دیگه داره حالم از هرچی گوشیه بهم میخوره! :2: :دینقل قول:
حسین جان تقصیر شماست که کوکیتو فروختی !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید آقا دزده بهت پس نمیداد تا قدرشو میدونستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی نوشت: ولی خودمونیم ها! هنوز صدر نشینم تو تعداد پست های کلوپ کوکی با 412 تا پست تا به الان! :دی
یک سوال، این کوکی عزیزمون میتونه هر فایل فلشی رو باز کنه؟ یعنی میشه براش با فلش نرم افزار نوشت (منظور همین فلش cs4)؟ رفتم سایت مای الجی کوکی، کفم برید راستش - یه جورایی رفتم توی فکر که همینو جای آرنا بخرم!
دوستان دیگه خیلی کم لطفی میکنن.اصلا سر نمیزنن.
بله این فلش ها رو میتونی به شکل نرم افزار و تم گوشیت استفاده کنی و همچنین با تم جدید که من گذاشتم هم میتونی فایل ها و بازی های فلش رو هم اجرا و جالشو ببرینقل قول:
دوستان من تاپک رو تا زمانی که هنوز مشکل نصب تم وجود داشت و اکثرا نصبش رو به اون روش خاص ریسک میدونستن دنبال کرده بودم و بعدش دیگه فرصت نشده بود که سربزنم تا این اواخر
اما الان مثل اینکه نصب تم براحتی و با یک روش دیگه حل شده و من شماره صفحه های قبلی رو نمیدونم در این رابطه
میشه یه توضیح مختصر بدین که چجوری تم نصب میکنین روی کوکی
کدوم تم رو میگی؟نقل قول:
این برای شمانقل قول:
اینم تاپیک کلیشکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4684352&postcount=3
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4684352#post4684352
اینم برای شمانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4760476&postcount=58
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4649855&postcount=2309
سلام !
امروز داشتم تو اینترنت میچرخیدم . چشم افتاد به یه هندسفری دو تیکه مخصوص کوکی . تو سایت PLAZA.ir میفروشه به قیمت 5 هزار تومن و یه جور دیگش هست 2 هزار تومن که فکر نکنم جالب باشه !!!
گفتم به دوستان بگم اونایی که دنباله این بودن بدونن . من خودم قبلا دو سه بار از این سایت خرید کردم . که انصافا همه چیش عالی بود همین تازگی یه رابط دوربین برای w800 گرفتم و بعد یک سال دوباره دوربین گوشیمو راه انداختم . اگه خواستین به سایتش یه سری بزنین !!!
اینم توضیحاتش با عکساش :
هندزفری ال جی به شما کمک می کند تا لذت گوشی دادن به موسیقی را چند برابر کنید و به راحتی تماس های خود را مدیریت نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال زیاد به همه گوشیهای ال جی هم میخوره ! میشه هر هدفنی رو که بخوای بهش وصل کنی ! :10:
پورت دقیقا مال همه گوشی های فعلی الجی هستش....مثل رنوار و ویوتی اسمارت و....
کیف کوکی که دیگه درون جعبه اش هنگام خرید نیست آره ؟
تو بازار فراوون هستش ؟ چنده ؟
اندکی صبر ، سحر نزدیک است .
دوستان سلام
فکر کنم همه رفتین سفر کجائین شما ؟
میگم وایرلس چیه ؟ این که میگن کوکی وایرلس نداره و عیبش محسوب میشه رو توضیحی بدین
WiFiنقل قول:
میگم وایرلس چیه ؟ این که میگن کوکی وایرلس نداره و عیبش محسوب میشه رو توضیحی بدین
یه نوع اینترنت پرسرعت بی سیم هستش که جاهایی استفاده میشه که آنتنش موجود باشه (مثلا خریداری بشه یا یه جاهایی مثل هتل ها مجانی وجود داشته باشه) میتونید بوسیله ی اون برید اینترنت (با سرعت بالا) و لذت ببرید.....وای فای چیز خوبیه ولی تو این قیمت محاله تاچ وای فای دار گیر بیاد!!! کوکی به نسبت قیمتش امکانات خیلی خوبی رو ارائه میکنه....
حسین جان ممنون از جوابت
حالا تو کشور ما این اینترنت بیسیم هستش ؟ و سرعت وای فای خیلی بیشتر از نتی هستش که بچه ها الان دارن با کوکی بهش وصل میشن ؟
بله هست، هم میتونید خریداری کنید و هم میتونید جاهایی که مجانی میدن استفاده کنید (مثل فرودگاه ها، لابی هتل ها و حتی اکثر دانشگاه ها و...). پیشنهاد میکنم از راه دوم استفاده کنید! :دینقل قول:
حالا تو کشور ما این اینترنت بیسیم هستش ؟ و سرعت وای فای خیلی بیشتر از نتی هستش که بچه ها الان دارن با کوکی بهش وصل میشن ؟
سرعتش هم اصلا قابل مقایسه نیست با GPRS ای که تو کوکی بچه ها باش میرن.....GPRS حداکثر 56 کیلوبیت سرعت داره ولی وای فای از 1 مگابیت به بالا (تا 10 مگابیت بسته به گوشی، کیفیت سیگنال و سرویس دهنده).
البته بهتره به قیمت بالای این سرویس و مجهز بودن بسیار کم اماکن برای استفاده رایگان اشاره کرد:13:نقل قول:
که نتیجه ای جز بلااستفاده بودن wifi نداره
پس کوکی داران عزیز چیز زیادی از دست ندادین :46:
نقل قول:
اره منم منظورم همین بود پس الان میشه گفت که این امکان wifi واسه گوشی مزیت هستش اما نبودشم اینقدها ضرر نیست البته تا زمانی که این اینترنت بیسیم همه جایی بشه که فعلا همین معمولیشم میخوان ازمون بگیرن :46:
اول بگم دیدم تمام تاپیکهای گوشیهای دیگه اومده بالا و کوکی پایینه گفتم واسه اینکه کوکی هم بیاد بالا یه پست بدم
چون این تاپیک تنها تاپیکی هستش که من وقتی دیدمش از همون پست اول که بچه ها چه هیجانی واسه اومدن این گوشی به بازار و بعد قیمتهای کهکشانیش و خلاصه منو مجاب کرد که تک تک صفحه هاش و اون هیجانها و سوالاتی که در موردش هر روزه واسه دوستان بعد از خریدش پیش میومد تا اینجا ادامه بدم
حالا یه سوال هم واسم در مورد اینترنت گوشی پیش اومده بود من همراه اول دارم از 7 سال پیش و تا به حال وقتش و فرصتش نداشتم که با گوشیم وصل اینترنت بشم چون نیازی هم نبوده و با سیستم پی سی وصل میشم
این اینترنت گوشی که دوستان از بسته های ایرانسل استفاده میکنن با چه سرعتیه ؟ چون من پرسرعت دارم این واسم سواله که نت گوشی با ایرانسل مثل دیال آپه و کم سرعته یا ADSL ؟
با سلامنقل قول:
چند وقتی نبودم دیگه ببخشید:11:
اول اینکه با همراه اول اصلا اینترنت نرید. چون اصلا به صرفه نیست.
دوم اینکه اینترنت ایرانسل مثل همون دایل آپه و فقط به درد خود گوشی میخوره. البته با اپرا خیلی خوب میاد و خوبه.:31:
از تمام کوکی دارها ، چه حالا و چه قبلش ، میخوام که نظرشون رو بهم بگن
من تازه فوقم رو تموم کردم و قراره که ماه 4 یعنی تیرماه دو ماه برم آموزشی واسه خدمت و برگردم و تو ماه 6 قصد دارم یه گوشی جدید با قیمت خوب رو بگیرم که انتخابم کوکی هستش
راستش همونجوری که از قبل هم گفتم با اینکه این گوشی رو نداشتم اما به خاطر این تاپیک که از همون اول هم پیگیری میکردم واقعا الان حس میکنم دوست دارم داشته باشمش
بعضیا میگن تا اون موقع یعنی 5 ماه دیگه این گوشی قدیمی شده اما من زیاد گوشی باز نیستم میخوام یه ایرانسل بگیرم بگذارم روش و از اینترنتش استفاده کنم وگرنه الان واسه همراه اولم گوشی دارم و راضیم هستم
نظر شما چیه شما اگه میخواستین باز همین کوکی رو انتخاب میکردین ؟
اگه مانند من دانشگاهتون شهرستانه، براتون خیلی می صرفه! چون من هربار که یک ساعت زودتر می رم ترمینال غرب، یه 5 الی 6 تا آهنگ از وای- فای اونجا دانلود می کنم! :دینقل قول:
ولی در کل درست می گین. هنوز وای- فای درست توی ایران جا نیافتاده. انشالله بزودی درست خواهد شد...
شاد و پیروز باشین :10:
نوروزتان هم پیروز :11:
تا اون موقع گوشی های زیادی اومده.....ولی از بین گوشی های فعلی، اگه تا اون موقع پاپ بیاد ایران من اون رو پیشنهاد میکنم چون هم باتریش بهتر از کوکیه، هم دوربینش، هم اینترفیسش، و هم اینکه خیلی کامپکت و کوچیکه و صد البته اینکه شارژ خورشیدی هم میشه براش خرید....در ضمن پورت microUSB هم داره...نقل قول:
نظر شما چیه شما اگه میخواستین باز همین کوکی رو انتخاب میکردین ؟
نقل قول:
قیمتش ؟
یه لینک از مشخصات و عکساش میخواستم اگه دارین ؟
تاپیك جدا داره پاپ;)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=358036
میدونید چیه من تاپیک این گوشی رو خوندم و چند تا نتیجه گرفتم
1- کلا که زیاد با کوکی فرقی نداره از لحاظ امکاناتش فقط توی بعضی چیزا مثل باطری بهتر شده
2- حالا تا بیاد و اوایلش با اون قیمتهای کاذب ، اما کوکی افت قیمت خودشو کرده و تا اون موقع که من میخوام بخرم کوکی با قیمت مناسب و پاپ چون اوایلشه گرون
شما بگین