سلام
از دوستان كسي عكس از موتور و داخل كاپوت داره بزاره ميخوام ببينم اين فشردگي كه ميگن تا چه حد هست؟
Printable View
سلام
از دوستان كسي عكس از موتور و داخل كاپوت داره بزاره ميخوام ببينم اين فشردگي كه ميگن تا چه حد هست؟
سلام چرا اومده هنوز پول نریختم تا 6 فرصت دارم .انتخابی خودم نوک مدادی هست اما اهل عیال پیشنهاد ابی دادند.فکر نکنم جالب باشه حالا اگه عکس داری بزار ببینیم چیه .مرسینقل قول:
من عکس ندارم. اما بشخصه آبی رو از نزدیک دیدم.. بسیار شیک و خوش فرم بنظر میاد.نقل قول:
من بیشتر از نوک مدادی ترجیحش میدم:46:
نقل قول:
شب که رسیدم خونه عکس میذارم براتون.
من خودم در آخر کاری بین نوک مدادی و آبی تیره شک داشتم.
آبی تیرش رنگ آبی تیره 111 هست اگه دیده باشی.
خوب رنگ خوبیه اما من که 111 رو از نزدیک دیدم به نظرم یه جوری بود.
کلا با اینکه نوک مدادی رو اون زمان مثل ابی تیره از نزدیک حتی ندیده بودم.
اما در عکسا هم ابی تیره و نوک مدادی رو وقتی مقایسه میکردم خیلی نوک مدادی قشنگ تر بود.
به هر حال باید دونست اونم رنگ بدی نیست ولی مطمئنا خاک و اینا رو نه به اندازه مشکی اما زیاد نشون میده.
مثلا من هنوز تیبا رو نشستم اما خاکو خیلی کم نشون میده.
اما پژو رو مجبور بودم هر روز هرروز بشورم.
در حق این با اینکه نو هم هست ظلم میشه:31:
شب برات عکسا رو میذارم.
اما به نظر خودم که با اینکه قشنگه اما نوک مدادی خیلی به تیبا میاد.
سلام دوستان من امروز رفتم باتریش رو عوض کردم باتری خودم رو 40تومن برداشت و یه باتری کره ای اتمی با شش ماه ضمانت بهم داد 80 تومن باتری خودم صبا 50 آمپر بود که این کره ای 55 آمپره.
امروز کولر ازش کشیدم روی درجه 4 که میزارم زیاد صدا میده و اینکه واقعا موتورش یه مقدار کم میاره اما انصافا کولرش خوب خنک میکرد کسی کولر از ماشینش کشیده ببینه موتور کم میاره یا نه؟
مممنونم از راهنماییتون دوستان مرسی
نقل قول:
راستی در مورد این بخش فرمایشتون وکه فرمودین خودرو اگه خوب بود شرایط برای فروشش قائل نمیشدند چون در پاسخ قبلیم به این مساله نپرداختم
باید بگم
متاسفم برای طرز فکرتون.
وجود همین طرز فکر تو جامعه هست که هرچه قدر شرایط برای مردم بدتر بشه هم بازم صدای هیچکی در نمیاد.
همه خوشحالن بازم.
وجود همین طرز فکر هست تو جامعه که وقتی خودروی سال شرکت سیتروئن قیمت زیر 20 میلیون داره
خودروی روز اروپا و یکی از بهترین کمپانی های دنیا قیمتش اینقدر پایینه.
اون وقت ما چی؟
ما باید ال 90 که اصلا فقط مخصوص ما مردم ایران تحویلمون شده و خوشحالیم که مارک رنو فقط خورده جلوش رو باید بخریم هم قیمت همون خودروی سال سیتدوئن حدودا...
ال 90 ی که تو خود اروپا نبوده و نیست و هدف طراحیشم ما بودیم و بس...خودشونم ازش نزدن.
یا بدتر ازون
زانتیای ما با وجود همین طرز فکر افرادی مثل شماست که باید اونو با حدود 30 میلیون خرید در حالی که محصول بیش از 20 سال پیش سیتروئن هست نه محصول حال حاضر اون.
و این مساله در مورد کلیه خودروهای ایرانی باید باشه و کلی هم لبخند بزنیم ....
چند سال پیش یک دلال خودرو به من گفت پژو ی خودت رو بفروش.
پژوی اصل فرانسه نو صفر کیلومتر رو میارم در خونت تحویل میدم از راه قاچاقی.
اما ازون به بعدش دیگه با خودت.
خودت باید بری دنبال نمره گرفتن براش.
خودت باید بری دنبال کارت گرفتن براش.که البته بعدا که پرس و جو کردم گفتن پوست کسی که این ماشینو ببره براش نمره و سند و کارت بگیره روعلنا میکنن.
تازه میگفت خودرو رو بدون هیچ دست کاری برات میارم.گفتم یعنی چی؟
گفت کلی وسایل رو ماشینا هست که وقتی از گمرک وارد میشه همشو برمیدارن ....
اون وقت بگو قیمت چه قدر گفت؟
ماشین صفر پژو اونم نه مونتاژ ایران بلکه مونتاژ پژو رو گفت میارم 3 میلیون تومان...
اون زمان من حرفشو باور نکردم.گفتم خالی میبنده.
هنوزم نمیتونم باور کنم.... میدونی چرا؟
چون همون زمان ما اینجا داشتیم پیکان میخریدیم 5500
همون زمان پراید 7 تومن قیمت داشت.
وجود همین فکراست که اینقدر بدبختیم ما
باید قیمت رو دوبلهو سوبله بکنن برامون.
یه جا هم که 2 قرون الکی یه تخفیف الکی بدن بگیم آهانننننننننننننن
ببین اوه چه کلکی هست تو کارشون
ماشین رو دستشون مونده ...
نه آقا جون
خانه از پای بست ویران است
اون قدر عادت کردیم به این قضایا و همین فکرا رو کردیم و سرمونو زیر برف کردیم که از دنیا اصلا بی خبریم
فکر میکنین همه دنیا قیمت ماشین همینه که ما میخریم؟
نه اقا اینطورا نیست
یه کم دیدمونو وسعت بدیم
چیزایی میبینیم که شاید اصلا به مذاقمون خوش نیاد.
متاسفانه
فقط میتونم بگم متاسفم....
ما تا ابد الدهر با این طرز فکر قناعت گرایانه و اینجوری تا قیامتم بدبخت میمونیم و هنوزم باید پراید بخریم به قیمت 5 برابر قیمت تمام شدش بلکه بیشتر.
زانتیای از رده خارج نخریم چون پولمون هم بهش نمیرسه که بخریم !!!!!
وگرنه از خدامونم باشه که زانتیای 20 25 سال پیش فرانسه رو نه از خود فرانسه بلکه ایرانیشو بخریم !!!
متاسفم
متاسفم
دوست عزیز این حرف شما زمانی درسته که یه فیدبک خوب از عملکرد خودروسازان دیده باشند مردم .نقل قول:
در مورد پیش فروش و شرایط فروش واقعا هیچکدوم دوست نداریم ماشین چند برابر قیمت بنجل بخریم ولی متاسفانه بعضی چیزها حقیقته که اگه منکرشون بشیم سر خودمون کلاه گذاشتیم ...
واقع بینانه تر نگاه کنید به مسایل ..
یه خودروئی که چندین ملیارد پول بی زبون بابت طراحیش رفته اگه نتونه تو 2 سال پول طراحیشو در بیاره فاتحه ی اون خودروساز خونده است ...
وقتی یه خودرو پول خودشو مستهلک می کنه از فروش که به تیراژ بالای 200000 دستگاه در سال اول برسه تولیدش نه مثل سمند و الان تیبا و ال 90 که به زور نتونستند به تیراژ 50000 دستگاه در سال اول برسند ...
مهم نیست که سمند الان داره بعد از 8-9 سال تازه به تیراژ 200000 دستگاه رسیده و یا ال90 که بعد 5 سال هنوز به تیراژ 50000 نرسیده ...
شرایط فروش فوری خوبه ولی به شرط اینکه تولید به بالای 200000 دستگاه برسه نه اینکه به التماس به 100000 دستگاه هم نرسه!!!!
سلام.ماشین من که گفتم کمک جلو و سمت راستش میکوبد -کمک خراب بود.اقایان فرمایش دادند که کمک تو بازار نیست.میخوای برو خودت یک جایی گیر بیار که (قیمتی هم ندارد حدودا 45000 تومان) بیار ما برات عوض کنیم.بنظر شما این انصاف است؟
کارت بیمه و گارانتی هم بعد از گذشت بیش از سه هفته تحویل نمیدن.میگن هنوز نیامده!
من کجا باید برم شکایت کنم؟
فردا صبح میخوام برم ماشینو بزارم همان نمایندگی که خریدم وبیخیال ماشین شوم وبرگردم.بالاخره یا درستش می کنند یا یک اتفاق دیگه ای میافته .
کمک جلو تیبا همون کمک ریو هستش .نقل قول:
اگر کارت گارانتی ندارید برید نمایندگی دیگه و بگید کارت گارانتی ندارید ( بگید شهرستان جا گذاشتم)و درخواست خدمات بدون کارت رو دارید . با گرفتن مجوز از سایت شرکت پذیرشتون میکنن.
اگر هم نداشتن تعمیرگاه مرکزی معمولا داره.
اگه منظورتون جیرجیره که ماشین منم همینطور بود و چندتا قطره روغن ریختم پشت غربیلک فرمون روی محور فرمون. درست شد.نقل قول:
مرسی دوستان بایت عکس.دوستان تهرانی نمایشگاه یا نمایندگی سراغ ندارند یا جای ثابت گوشه خیابون:20: من 5 شنبه وقت کنم برم یه نگاه بندازم؟همه رنگ دیدم جز این رنگنقل قول:
من هرجور فکر میکنم تو این اشفته بازار تیبا واقعا خوبه
الان پراید فسقلی که نصف امکانات تیبا هم نداره 9 تومنه و با ایربک چیزای دیگه بخواد اضافه بشه حتما میشه 10 تومان
چری و MVM . .... که مرخص هستند .تیبا رو اخه به چی مقایسه میکنند؟
چه بخوایم چه نخوایم ماشین موجود همینه.حق انتخاب نداریم
یه ادمی هم مثل من ترجیح میده ماشین سوار بشه نه اسم ماشین
خیلی ها عشق ماشین هستند (نمیگیم عقده ای و یا برای کلاس اینا) ترجیح میدن اسم ماشین سوار بشن مثل زانتیا 80 .206 81 و ... و خودشونم گول میزنن که یه چرخ اینا شرف داره به .... و چند نفری هم بگن طرف فلان ماشین سواره
اخه به چه قیمتی!!! به نظر من ماشین های زیر رنج 20 میلیون عمر مفیدشون نهایت 3 ساله اونم تحت شرایط استفاده 100% ایده ال
بعضی ها میگن موتور تیبا ضعیفه.8 سوپاپ و 1500 و ....
اما به نظر من طراحی این موتور بسیار بروز و جالبه چون تونستن با حجم موتور 1500 و فقط 8 سوپاپ !!!هم مصرف سوخت پایین بیارن هم موتور های بعضن قویتر رو به چالش بکشونن
همه این حرفها گفتم که اینو بگم با 11.500 و این امکانات اگر ماشین صفر یا حتی 1 سال کارکرده پیدا کردید بگید !!!
عمرا گزینه پیدا بشه
توی TT یکی از بچه ها گفته بود تو دانشگاه تهران دانشجو های مکانیک طرح تیبا رو دادن به کتیا . وقتی دستور تحلیل آیرو دینامیکی شو دادن کتیا با اون عظمت error داده !!!!!!!!
سلام
امروز پلاک من اومد طبق گفته نمایندگی کمتر از 1 هفته ، به من سند فروش ، کارت بیمه و کارت نارنجی رو تحویل دادند ، برای تیبا برگه گارانتی هم باید داشته باشیم یا همون کارت نارنجی کفایت است ؟ کسی اطلاعی داره ، برای سرویس اولیه چه مدرکی باید ارائه شود ؟
نقل قول:
سلام
انشالا به سلامتی
به نظرم همونکارت کفایت داره.
جالب بود مال شما اول ماشین اومد با این همه فاصله نمرش
مال مننمره حدود 1 2هفته جلوتر اینجا بود
نقل قول:
اومدن پلاک سند و کارت گارانتی چقدر زمان میبره؟
مال منو نمايندگي ماشينو پلاك شده تحويلم دادنقل قول:
يه هفته بعدشم رفتم نمايندگي بيمه و كارت نارنجي و فاكتور فروش و تحويل گرفتم .
یعنی تو خود کارخانه کاشان شماره گذاری داریم. چون پلاک دیگم رو ماشین دیگست و برای این باید پلاک جدید بگیرمنقل قول:
سلام دوستان تا حالا ماشینی به نرمی تیبا من ندیدم باور کنید جدی میگم دوستانی که تیبا از نمایندگی گرفتن قرآن و دستمال کاغذی و دفترچه راهنما و شبرنگ مثلثی توش بود یا نه؟یه چیز دیگه من از ماشینم کولر که گرفتم قدرت ماشین به طور محسوسی اومد پایین دوستانی که تجربه دارن توضیح بدن کولرم روی درجه 4 که میزاری خیلی صدا میده ممنونم از راهنماییتون مرسی.
206 به نسبت تیبا هیچ چیزی سر نداره!نقل قول:
توی فرانسه من البته هیچ 206 مشابه اونچه در ایران هست ندیدم،206 اونجا ساخته شده برا 2 نفر، توی ایران آوردن همون خودرو را 2 تا در بهش اضافه کردند تازه شد 206 تیپ 2 ، قیمتشم شد خدا تومن، بعد دیدن برا سرنشینای عقب هیچ کاری نمیتونن بکنند، گفتند عوضش یه صندوق عقب براش میزاریم شاید مشتری خوشش بیاد بخره،یه sd هم میزاریم عقب اسمش به قیمتش 3 تومن اضافه میکنیم.صد تا موتور مختلف هم میزاریم روش شاید قیمتش کم شه مردم بیشتر بخرند. ولی با این اوصاف مشتریهای 206 زیاد نشد.
آخرش یه کم قیافه شو تغیر دادن به اسم 207 به ملت بندازن با قیمت 20 تومن که هیچکی نخرید.فقط مصرفش و کیفیت قطعاتش خوبه که با موتور ضعیفش طبیعیه مصرفش در همین حد باشه و اعتبار و سابقه شرکت پژو.
حالا نصف همون پول رو میدی به تیبا، حداقل خودت و خانواده ات توش راحتن، مصرفش مناسبه، امکاناتش بد نیست، امنیتش مناسبه، صندوق عقبش جاداره، ایراداتش از 405 کمتره.
منم دوست داشتم این خودرو را به قیمت جهانی که با حساب کتابم در حدود 8 میلیون میارزه بخرم اما توی بازار داخلی که ماتیز چینی یا همون مدیران خودرو110 با قیمت 10 میلیون عرضه میشه که توی قیمت جهانی کمتر از 5 میلیون میارزه انتخابی بهتر از تیبا ندارم و امیدوارم روزی برسه که پسرم تیبا رو ارزون تر بخره
سلام .نقل قول:
من تجربه ی کاهش قدرت موتور با کولر رو ندارم ولی صدای کولر روی درجه 4 ناشی از قدرت بالای فن و زوزه ی هوا از دریچه های جلو داشبورده که هیچکاریش نمیشه کرد، توی ماشینای دیگه که قدرت هوادهی در همین حد برا کولر دارن هم صداش در همین حد و حدوده، حالا یه خورده کمتر یا بیشتر
نرمی تیبا با بحثها و تجربه های تیبا داران در اینجا امری ثابت شده است
نقل قول:
سلام
بله دوست عزیز این موارد داخل خودرو هستن.
قدرت ماشین رو من در اون تغییر خاصی ندیدم.
فقط در شیب بسیار بسیار زیاد وقتی کولر رو روشن کنی یه ذره تاکید میکنم یه ذره شاید ذره ای متوجه بشی که کولر روشن شد به صورت خیلی کم تاثیر داره.
که البته همون طور که گفتم در شیب واقعا زیاد.در راه معمولی که اصلا همون یه ذره هم نشون نمیده خودشو/
در مورد صدای فن هم فن تیبا درجه 4 ش قوی خیلی هست و طبیعتا صداشم روی درجه 4 بیشتر هست.
به نظر من تجربی حس میکنم درجه 3 تیبا فشار باد فنش حدود چند تا ماشین دیگه بود که تجربه دارم.
اما درجه آخرش کمی فشارش بیشتره برا همونم صداش بیشتره.
قرآن - دستمال كاغذي-دفترچه راهنماي ماشين - دفترچه راهنماي ضبط با كارت رمز - آنتن - فندك - جاسيگاري - كفي - شبرنگ مثلثي - كيف ابزار - جك - زاپاس - آچار چرخ - ميله بكسل همه بايد توش باشه.نقل قول:
كلا كولر ماشين روي درجه 3 و 4 صداش زياده ، من از هركي پرسيدم واسه اوناهم صداي فنش زياد بوده .
سلام دوستان...
میتونین به تاپیک تایر سر بزنین و ببینین اون بنده خدا که اون روز گفتم رینگ 15 گذاشته و مطمئنا دیر یا زود میفهمه چه اشتباهی کرده حالا چیکار کرده ....
اینم تاوان کار بی حساب کتاب ...
امیدوارم البته این بار باز بعدا پشیمون نشه ...
خدا میدونه این اشتباه و کار حساب نشده چه قدری براش گرون تموم شده ...
سلام.خوشحالم مشکلتون حل شد.
در مورد نمایندگی ها هم بعضا اینطوره متاسفانه.
مثلا من شهرستان مراجعه کردم اون قدر ادا و اصول در میاوردن در برخورد با تیباها که نگو و نپرس.
مثلا تنها مرکز دارای مجوز برای بررسی و گارانتی تیبا بود این نمایندگی و بقیه دوره نرفته بودن و مجوز نداشتن.
باز بیا و ببین و عکس بگیرو بفرستو اون ببینه و جواب بده و ....
خودت ببین چه قدر من باید تعجب کرده باشم !!!!
اما در کل از مشتری مداریش و برخورد و کارش کاملا رضایت دارم.
هم خودش دقیق بهم تایم داد که فلان ساعت بیا
هم کارشو دیدم و راضی بودم از نظم و تمیزی کارش.
هم همین اولتیماتوما که سایپا بهشون داده و میترسن که اگه مشتری ناراضی باشه .... خوبه
نمیگم همه جا همین جورن
عمرا خیلی نمایندگی مثل این تو کشور با این لوس بازیا یافت بشه...
اما از نظر من مهم نتیجه کارش بود که واقعا مطلوب بود.درسته مشکلی نداشت ماشین اما برخوردشو با بقیه هم میدیدم.
کاملا با دسیبلین خاصی برخورد میکردن همشون.
دوستان عزیز این اولین اخطار توهین و تعصب بیش از توی نظرات رو دخیلی کنید مجبور میشم کل تاپیک رو مورد پاکسازی قرار بدم .
سلام دوستان
من یک ماهی میشه تیبای سفیدگرفتم. امروز به طور اتفاقی با یه امر عجیب روبروشدم دوتا ازنقاشان اتومبیل توی محله مان بودندو وقتی به دقت به دو تادرب سمت راننده نگاه کردند گفتند به احتمال 80 درصد هردودرب رنگ دارند خیلی تعجب کردم ماشین صفر ورنگ دار؟ به من توصیه کردندکه به کارشناسان خبره هم نشون بدم . وبه شرکت سایپا اعتراض کن
به نظرتون چیکارکنم؟ راستش رنگ دودرب نسبت به بقیه جای ماشین زیادبراق هم نیست
من جای شما بودم حداقل برای اینکه خیالم راحت بشه این کارو میکردم.من یک نمونه مشابه در ایرانخودرو دیدم که پژو پارس رو داشتند به مشتری تحویل می دادن که کلا اتاقش تعویضی بود.موقع حمل به نمایندگی ماشین حامل چپ کرده بود.ماشین های بارش هم همه داغون شده بود.ماشین ها رو آورده بودن تو نمایندگی از کارخونه براشون اتاق فرستاده بودن واونها رو تعویض وبه مشتری تحویل داده بودن.نقل قول:
این مورد هم کارگر نمایندگی دلش سوخته بود وبه صاحب ماشین گفته بود یک چیزی بهم بده تا یک خبر که دونستنش به نفعت است بهت بگم.در قبال دریافت 50 هزارتومان بهش گفته بود.نمایندگی هم این خبر رو انکار کرده بود وکار به کارشناسی کشیده بود که کارشناس تعویض اتاق خودرو را تایید کرده بود.شرکت مجبور شد ماشین رو کلا تعویض کند.
من دوباره اخطار میدم
تاپیک داره به درگیری کشیده میشه اگر مخالف یا موافق این ماشین هستید توهین نکنید نظرتون رو بیان کنید توهین به فرد نکنید.
من طبق مسئولیتم مجاز به توضیح و توجیح هیچ کاربری نیستم ولی دلم نمیخواد کسی اینجا ناراحت باشه
پستها برگشت خودتون قصاوت کنید .
تاپیک تا اطلاع ثانوی قفل میشه
به مدریت بخش اطلاع داد شد
با اینکه تصمیم به حذف تمام پستها بود ولی من مخالفت کردم
احتمال قوی پستهای اعتراضی دوستان حذف میشه
اینها کلا از دست من خارج هستش .
مشکل اینجا بود من سعی کردم توجیحتون کنم
(در صورت نیاز با پروفایل من یا مدیریت بخش ارتباط برقرار کنید ای میل من در پروفایلم موجود هست)
سلام
تاپیک پاکسازی شد
فردا عصر هم باز میشه
دوستانی که احترام رو نگه نداشته بودن و دخالت بیجا کرده بودن(بعضی از کاربر ها) و سعی به برهم زدن جو تاپیک داشتن هم اخطار هاشون رو دریافت کردن
امیدوارم تاپیک با درایت دوستان به روال عادی خودش و بحثش برگرده
پست های اضافی پاک خواهند شد در صورت ادامه داده شدن :)
اگه انتقادی هم هست میتونین در پروفایل یا پ . خ و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از حسن رفتا شما ;)
ادیت :
باز شد
امیدوارم به روند عادی خودش برگرده :)
سلام بچه ها امیدوارم که همگی مجددا توی تاپیک حضور داشته باشید تا بتونیم از اطلاعات و تجارب همدیگه استفاده کنیم
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
در ضمن ماشین من موعد تحویلش مهرماه هست فکر میکنید چه زمانی دعوتنامه برسه دستم ؟بعد از چند روز از دریافت دعوتنامه ماشین تحویلم میشه ؟
20 تا 25 شهریور دعوتنامه به دستت میرسهنقل قول:
باسلام خدمت همه دوستان بويژه جناب نويد .من به نوبه خودم از شما توقع سينه صدري بيشتري داشتم درپاسخ به ورود بعضي دوستان كه ممكن است بعضي اظهارنظرهاي مختلفي داشتندكه گاهاًكه ما تيباداريم والان 1205كيلومترباهاش رفتم تعجب كرديم اما توقع ماازشما خيلي خيلي بيشتربود اميدوارم با نظارتي كه مديران انجمن داشتند ديگرفروم به روال قبلش برگرده .باوركنيد من حتماًچند بار به سايت سرميزدم وبااين وضع فعلي خيلي ناراحتم چون واقعاًخيلي چيزا ازتواين فروم ياد گرفتم ازهمه تشكرچه مخالف چه موافق تيبا.
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
امروز زنگ زدم نمايندگي براسرويس اوليه .مسئول ژذيرش گفت ازكيلومتر4000به بعد بياريد ،گفتم تودفترچش نوشته 800تا 1500گفت اشكال نداره شماباتوجه به بخشنامه جديداز 4000تا5000بياريد .يه مسئله اي كه الان دارم اينه نمويدونم موقعي چند ساعت خاموشه (از 5يا 6ساعت بيشتر )بادو استارت روشن ميشه دوستان اگه تجربه دارن ممنون ميشم .
بله ما هم سرويس اوليمون رو 4000 تا هست ولي شما حــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــتما روغن رو رو 1000 تا ببر عوض كن
سلام خدمت دوستان عزیز
در مورد کارت سوخت حدودا چه قدر زمان می برد برای اومدن . من فروش فوری گرفتم کمتر از 1 هفته هم سند و پلاکم اومد ، در ضمن مبنای محاسبه سهمیه بنزین چیست ؟ از زمان ثبت سند است یا چیز دیگری است ؟
سلام دوستان.دیروز تو بزرگراه تبریز 180تا اومدم با تیبا.ازش فیلم گرفتم
اینم لینک فیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در راه برگشت با 405 در افتادم.تو سرعت 180 تا 405 کاملا جاموندم.نمیدونم ترسیده بود یا نه.ولی کاملا جاموند