میگم من خیلی وقت پیش دانلود و نصبش کردم ولی تو act3 دیگه تو لودینگ گیر میکنه و از بازی خارج میشه کسی میدونه مشکل چیه؟ چحوری درست میشه؟
Printable View
میگم من خیلی وقت پیش دانلود و نصبش کردم ولی تو act3 دیگه تو لودینگ گیر میکنه و از بازی خارج میشه کسی میدونه مشکل چیه؟ چحوری درست میشه؟
واااااااااااااااااااااااا اااااای :19::19:
دیگه نمیدونم چیکار کنم.
تو مرحلهی اسنایپ که با پرایس تو برفه یه هو وسط بازی میپره بیرون بدون ارور بعضی وقتام هنگ میکنه.
میخوامم اسپشیال اوپس بازی کنم گیر میکنه وسط لود دیگه هیچی نمیشه میهنگه!!!:19::19:
4DVD خریدم پچش هم نصب کردم ترینرم استفاده نمیکنم.
یه بارم بازی رو پاک کردم و از اول نصبیدم ولی...............
کـــــــــمـــــــــــــک :19::19::19::19::19:
فکر نکنم این دیگه از کرک باشه احتمالا نسخه ای که گرفتی خیلی داغون بوده.نقل قول:
راستی سیستمت رو اور نکردی که چون من اور کرده بودم blue screen میداد:41:
جالب بود تو برنامه occt تست گرفتم اونم 4 ساعت نه اروری پیدا کرد نه blue screen داد ولی تو modern warfare بعد از 30 ثانیه ارور blue screen میداد.:18:
منم توی همین موندم ...نقل قول:
وقتی باز رفت مرحله بعد، دهنم باز مونده بود
صحنه های باحالی داره ولی خداییش، اونجاها که کمکت میکنن، اونجاها که جا میمونی و ....
...........
بازی اصلی رو تموم کردم،
در 1 کلمه توصیفش میکنم : فوق العاده !!!!!!!!
واقعا" ارزش بازی کردن رو داشت
نقل قول:نقل قول:
عزیزان شما که اینقدر وقت میزارید یکم به داستان بازی توجه کنید
در نقش چندین سرباز بازی میکنیم "روچ" "رومیرز" و ...
پس وقتی تو مرحله no russian کشته میشید چی؟ اونجا چیکار میکنه؟ تو نقش "الن"
من که همیشه برام اول داستان بازی مهمه بعد چیزای دیگه
دوستان عزیز لطفا کمک کنید مال من نسخه 4 دی وی دی بویس تیم بود مشکلی نداشتم و پچ و نصب کردم بازی کردم و تمام شد اما تو مرحله hidden از مراحل spec op مشکل پیش میاد و error disk read میده لطفا اگه کسی میدونه چه جوری میشه درست کرد کمک کنه این مرحله مخفی کاری را خیلی دوست دارم به کل بازی می ارزه کمک کنید
با تشکر
در حالت عادی باید با ریختن پچ درست بشه ! :18:نقل قول:
ولی شما یه بار دیگه بریز ببین چی میشه
پچ مشکل مرحله 3 را حل میکنه ولی اینو نه موندم چیکار کنم مثل اینکه هیچ کس این مشکل را نداره یا اینکه هیچ کس به مراحل spec op نرسیده که این پیش بیادنقل قول:
خواهش میکنم یکی جوابمو بده خییییییلی تو کفمنقل قول:
بازم تشکر
همه با این پچ درگیرینا!!!من که بدون مشکل با 4 dvd بازی کردم و رفت.
Xbox اشم که مثل آب خوردن بود!یعنی هنوز بازی رو شما تموم نکردین؟آخرش دیدنیه!
سلام.جریان این چیه؟بعد از این لودینگ یه صفحه خاکستری میاد بعدش یه لودینگ دیگه میاد بعد هم از بازی میاد بیرون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
سلام.جریان این چیه؟بعد از این لودینگ یه صفحه خاکستری میاد بعدش یه لودینگ دیگه میاد بعد هم از بازی میاد بیرون.
شما باید پچ بازی رو دانلود کنید تا مشکل حل بشه:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4454189&postcount=2450
بابا یک نفر هم به کمک کنه
خوب مشکلتو بگو :10:نقل قول:
سلام
من بازی رو تموم کردم ولی تو صفحه اصلی میزان تکمیل شدن بازی رو نوشته 54 درصد ؟ مگه اونجایی که با چاقو اون یارو گوردون رو می زنیم پایان بازی نیست ؟
دوست من شما باید تمام لپ تاپ ها رو در طول بازی بگیرید و بازی رو توی سخت ترین درجه تموم کنید تا دصد 100 % بشه.
سلام
من بازی را نصب کردم ولی این ارور را میده
fatal error
steam must be running to pled this geme
لطفا راهنمايي كنيد!!!
سلام
من بازي رو نصب كردم و تا اون مرحله كه روي رودخونه قايق راني مي كنيم هيچ مشكلي نداشتم ولي به اين مرحله كه مي رسم وقتي از روي يه آبشار با قايق ميفتم پايين صفحه لودينگ مياد و قفل مي كنه
كسي اين مشكل رو داشته؟؟؟؟
.................................................. .................................................. ..................نقل قول:
دوست عزیر این مشکل شما با نصب پچ بازی بر طرف خواهد شد این پچ چند ساعت بعد از فروش جهانی روی اینتر نت قرار گرفت توی همین پست های این سایت هم بگردی چندین لینک دانلود بهت می دن..... حجمش هم تقریبا 30 یا 40 مگابایت است .......موفق باشی
فكر كنم با پچ درست بشه طبق گفته دوستان اما اين لودينگ از بازي كه اينطوريه بخاطر خرابي بازي نيستا !!!نقل قول:
اينجا خودش لودينگش اينطوريه
داستان اينجا اينطوريه كه از ماهواره نميتونه فركانس رو بگيره و بدون تصوير توضيح ميده يعني خود بازي اينطوريه اينجا ولي اگه بعدش بازي كرش مي كنه پچ رو نصب كن البته من هيچ مشكلي نداشتم موقع بازي
دوست عزيز تمام صفحه ها رو زير و رو كردم ولي به غير از اون پچ boysteam هيچ پچ ديگه اي پيدا نكردمنقل قول:
ميشه لطف كني و لينك برام بزاري؟؟؟؟
سلام
من یه جای بازی گیر کرذم
یه مرحله هست که با هلیکوبتر میری یه جای برفی بعد میری یه جای زیر زمین مانند که مانند زندان هست اونجا یه دری هست که قفله و هر کاری میکنم باز نمیشه.همون جایی که از بله ها میایم بایین و بعضی از در زندان بازه و بعضی هاش بسته هست
چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
ممنون
نقل قول:
اونحا به درهای سلولها کاری نداشته باش
دنبال کاپیتان مک تراویش برو دره بسته ای که قرار باشه ازش عبور کنی نیست
یه جا هست که تو انبار اسلحه است از اونجا یه سپر ضد شورش بردار حتما بعد هم تیمی ها در رو باز میکنن و پیشروی میکنی
من روي ويندوزم 3 تا يوزر دارم كه جدا از هم بازي ميكنند تو نسخه هاي قبلي هر يوزر پروفايل خودشو داشت ولي الان خبري از پروفايل نيست جريان چيه ؟ يه save فقط ميشه كرد.نفر بعد يا بايد ادامه اونو بره يا از اول .
سلام دوستان من هم همین مشکلو دارمنقل قول:
وبعد از لود دوم این ارور رو برای اجرا بهم داد:
من میخوام بدونم :
1. راه حلی داره یانه؟
2. اگه داره چطوریه؟(با یکم راهنمایی اضافه)
3.کسی تابه حال ازش جواب گرفته؟
ممنون
من که تا اومدم گرم بشم بازی تموم شد. تازه داشتم راه میفتادم.
چقدر کم بود :41:
ولی خیلی باحال و قشنگ تموم شد.
بابا یکی به ما کمک کنه دیگه....
برای من بازی طولانیه.... اخه من هفته ای یه مرحاشو میرم..تازه act 2 هستم اواخرش.............
آقا به نظرتون اين نسخه قبليه بهتر بود يا اين جديده بهتره ؟
دركل من با اين cod 5 اصلا حال نكردم
ميخام cod 6 رو بخرم ولي ميترسم مثل cod5 ضعيف باشه :46:
عزیز من ترس موقعی هستش که 50 تومن میدی بازی ببینی بد باشه رفیق 3 تومن میدی بهنقل قول:
آقا به نظرتون اين نسخه قبليه بهتر بود يا اين جديده بهتره ؟
دركل من با اين cod 5 اصلا حال نكردم
ميخام cod 6 رو بخرم ولي ميترسم مثل cod5 ضعيف باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین بازی دنیا حالشم می بری ..نگرون نباش..
درضمن cod5 با cod6 زمین تا زیر زمین با هم فرق دارن.
دوباره سلام.
این بار یه هدیه برای دوستان دارم.
16 تا عکس از صفحه ی اصلی بازی یا همون Screen shot از مراحل مختلف، با حجم 6 مگابایت.
دانلود کنید و حالش رو ببرید.
تا یادم نرفته بگم که با اون مرحله ی No Russian خیلی حال کردم.
عقده ام رو سر این روس های عوضی خالی کردم. فکر کنم بیش از صد تا از اون آشغال ها رو به جهنم فرستادم.
راستی تشکر هم یادتون نره.
ما كه همرو بستيم به رگبار تموم شد رفت. گلوله مفته رفيق، بزن همرو بتركوننقل قول:
نكنه با هفت تير دونه دونه ميكشي :31:
شوخي كردم:11:
نقل قول:
.................................................. .................................................
دوست عزیز این بازی به خاطر داشتن این مرحه گویا در روسیه ممنوع شده و به همین دلیل هم بازی ساز ها این مرحله رو اختیاری کردن ....................... بعدش خیلی تابلو اسم رو میگی .. در ضمن توی این بازی مردم بی گناه کشته می شن نه افراد خاص ...تو که نمی خوای مردم کشورتو خودت به کشتن بدی .....
( این بحث همین جا تموم شه و گرنه تاپیک رو این آخر فرو باز ها می بندند )
kortol راست ميگه. مگه بازي soldier of furtune 2 نبود كه مرحله اولش فارسي فحش ميدادن يا حرف ميزدن؟؟؟ كسي يادش مياد. كسي اعتراض كرد كه چرا مثل تروريستها توي يك بازي نشون داده شديم؟؟؟ يكي ميگفت خب لهجه توي بازي مثل كردها بوده و يا شايد قاچاق چيها رو به تصوير كشيده.
خب گيريم كه اينطور باشه، ولي اگر تروريستي رو توي بازي به تصوير بكشن كه داره ايراني صحبت ميكنه نميگن يه جاسوس بنگلادشي بوده كه فارسي بلده، ميگن ايراني هستش.
به همين خاطر بهتره توي آرزو كردن يخورده فكر كني
البته kortol جان از اولش هم اون مرحله انتخابي بود. بعدش كه روسيه و چندتا كشور اعتراض كردن، تمامي نسخ فروخته شده و نشده، در تمامي كنسولها جمع شد و قرار شد كه كمپاني بعد از حذف و تغييرات اساسي، بازي براي كشورهاي معترضه ارائه كنه.
رفيق من كه حال ندارم برم از مغازه بخرم از p30 سفارش ميدم كه حدودا ميشه هفت هشت تومن :31:نقل قول:
با سلام
من تو پست قبلی هم گفته بودم که تو مرحله بعد از قایق سواری کامپیوترم ارور میده درایور کارت گرافیکم که 8800 جی تی هستشدرایور 62/195 رو نصب کردم تمامی پچ های این بازی از جمله آن 4 مگابایتی و بقیه را دانلود و داخلش ریختم ولی باز هم جواب نداد لطفا یه پچ یا کرک دیگه معرفی کنید چون در غیر این صورت باید بی خیال بازی بشم
ضمنا از این مرحله تا پایان بازی چند مرحله دیگه مونده؟ آیا من آخرای اکت 3 هستم یا بازم کار داره؟
ممنون می شم کمکم کنید
برای منم هیمن طوره ولی همیشه no رو جواب بده در این صورت مشکلی ایجاد نمی شه نگران نباشنقل قول:
منم دقيقا همين مشكل رو دارم
البته براي من ارور كارت گرافيك نمي ده
توي همون مرحله قايق سواري وقتي از آبشار ميفتم پايين يه صفحه لودينگ مياد و همونجا گير مي كنه.
كسي نيست كه اين مشكل رو حلش كرده باشه؟؟؟؟؟
همه تنظیمات گرافیک رو روی پایینترین حالت بذارید فکر کنم حل بشه چون یکی از دوستام این کارو کرد و جواب داد
ممنون ولی من چه noمیدادم و چه yesبازم مشکل داشت
من پچشو نصب کردم خوب شد
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4406515&postcount=1740
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4406170&postcount=1735
.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4402718&postcount=1644
.
.
به کررات گفتم ، بازم میگم برای رد کردن اون مرحله آبشار باید با پایین ترین تنظیمات برید ... ضد حاله میدونم ولی کاریش نمیشه کرد