اختلال مختلال بیلمیرمنقل قول:
داری بیا ببین چی ها می خوان مهم بشن
تا من گوش اینها را بپیچونم
یاهو نمی یای ناصر خان ؟!!!!
Printable View
اختلال مختلال بیلمیرمنقل قول:
داری بیا ببین چی ها می خوان مهم بشن
تا من گوش اینها را بپیچونم
محسن جان شما خودت سایت داری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناصر جان شما چی ؟؟ (ببخشید یاسر جان : دی)
داریوش باید بیاد جلوی این محسنِِ خان زاده لونگ بندازه:دی از اصطلاحات ایشان می توان نام برد: "داری، بیلمیرم، ناصر و ببم جان"
:دی
اره این واید ها مشکل ساز شدن برای مانقل قول:
البته خوبه برای تبلیغات دو تا سایدبار هم میشه چپوند تو صفحه:21: ولی درصدی رو اذیت میکنن
من شاید لی اوت اصلی رو 960 پیکسل بگیرم
چون درصدیش واقعا اعصاب خورد کنه سره انجمن پیرم کرد چیزه جالبی هم آخر در نیومد
بابته موتولز هم دستت دردنکنه
دوست دارم از جفته این دو تا استفاده کنم ولی حجم رو میبره بالا
به جی کوئری هم عادت کردم مدتیه
csspie چیه برادر؟ خوردنیه؟نقل قول:
حالا نهایت باز مثله انسان های اولیه css جدا مینویسم براش دیگه
--------------------
عکس و توضیحات بابا هست دیگه
اصل لینک مستقیم هستن تو گوگل یه سرچ کنن اولین لینک همون صفحه ای هست که میخوان:31: حسش نبید!×!
ایول ایول:31:اغتشاش کنیم :27:نقل قول:
ایول ایول حالا اعدامش کنید:31:نقل قول:
راستی بچه ها دو تا باگ تو ff4 یافتم به کسی نمیگم
آهان نه میگم یعنی:دی
یکی اینکه علامت ها رو فاسله میندازه
مثلا: گُوگُولیَتِینا
دوم اینکه ...یادم نمیاد چی بود دومی
آهان ادبلاک رو دیسبل کردم تو صفحه پی سی ورلد که گرافیک هاش رو یپیچونم:31: الان دیگه اصلا گزینه ای برای enable شدنش نداره، کف کردم این قد تبلیغات داره میده به خوردمون! این همه تبلیغ داشت خبر نداشتیم؟
3 تا بالا 7-8 تا پایین؟!×!
برادران
میخوام یه ساب دومین برای قسمتی که کدهای نمونه ی ساخته شده هست اضافه کنم
examples بهتره یا demo یا چیزه دیگه ای برای اسمش؟
کسی با 800 در 600 بیاد نصف سایت رو نمیبینه ! اصلا بذار اسکرول بخوره براش ! الان 1024*768 هم تو مونیتور های معمولی نیست دیگه !نقل قول:
ی همون 800 در 600 چند
البته باید فکر تبلت ها و موبایلها رو هم بکنیم ازین بعد :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خیر تموم نشد انشاله فصل 7ش هم بسازن ! بعدشم مال همون سریاله آواتاره هنوز !نقل قول:
نیما سریاله تموم شد اوَتار عوض کردی؟
تو اپرا هر جا خواستی کلیک راست میکنی بلاک میزنی :دی بدون افزونه ، آها یادم نبود فایرفاکس میخواستی نداره همچین چیزینقل قول:
آهان ادبلاک رو دیسبل کردم تو صفحه پی سی ورلد که گرافیک هاش رو یپیچونم الان دیگه اصلا گزینه ای برای enable شدنش نداره، کف کردم این قد تبلیغات داره میده به خوردمون! این همه تبلیغ داشت خبر نداشتیم؟
اسپم تبلیغاتی اپرا میدی نیما؟
ای شیطون:31:
همون 1024 آدم بخواد کار کنه 80 پیسل اینا میزاره برای اسکرول بار جات میمونه 960 پیکسل اینا دیگه
بد نیست
از هیچی بهتره! 60 پیکسل هم میره برای shadow و این جنوگلک جات دورش
900 پیکسل میمونه برای محتوا
راستی ادبلاک رو هم فهمیدم از کجا باید فعال کنم! رو خوده آیکونش enable نمیاد دیگه
ولی تو صفحه کلیک راست کنیم میاد که دوباره فعالش کنه
نامردا باز هاست موتول رو ترکوندن
بی پدرا یه دفه هم پاک میکنن
حالا خوبه خودم هر هفته میکشم رو ای درایو وگرنه الان بوقم نداشتم
شرمنده مشغول شدم نشد بیامنقل قول:
بلهنقل قول:
محسن جان شما خودت سایت داری ؟
بلهنقل قول:
ناصر جان شما چی ؟؟ (ببخشید یاسر جان : دی)
نه یه معجونیه که به خورد IE خنگ میدی یه چیزایی رو یاد میگیرهنقل قول:
csspie چیه برادر؟ خوردنیه؟
کد:http://css3pie.com/
این غلط املایی رو هم میخوای بندازی گردند جناب فف؟ :دی:27:نقل قول:
یکی اینکه علامت ها رو فاسله میندازه
با کلیک وسط فعال و غیر فعال میشه. با راست کلیک و چپ کلیک هم توی منوهاش فعال و غیر فعال داره. توی تولبار هم که همین گزینه ها رو داره. دیگه این ادبلاک بیچاره چقدر دیگه دکمه disable و enable بزاره؟:نقل قول:
آهان ادبلاک رو دیسبل کردم تو صفحه پی سی ورلد که گرافیک هاش رو یپیچونم الان دیگه اصلا گزینه ای برای enable شدنش نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا 7 نخواستیم همین شیش رو کامل بدون تعطیلی تحویلمون بدن کافیه. این همه میگن اونا کاراشون حساب و کتاب داره، ما که هر چی دیدیم قطعی دو سه هفتگی تو پخش سریالها بوده!نقل قول:
نه خیر تموم نشد انشاله فصل 7ش هم بسازن ! بعدشم مال همون سریاله آواتاره هنوز !
میگم پس چرا من این آواتارتو نمیشناسم؟ نکنه همون دختره هست که توی The End میخواست دین رو با شیشه شکسته بزنه؟ :دی
بچه ها هر چی سایت دارید رو کنید ببینم چند تا سایت میشه ؟
داریوش جان - محسن جان - یاسر جان و نیما جان
کس دیگه ای هم اگه سایت داره رو کنه :دی
فکر کنم شما با هم سایت دارید درسته ؟نقل قول:
بله
ای بابانقل قول:
نه یه معجونیه که به خورد IE خنگ میدی یه چیزایی رو یاد میگیره
چه قد تکنولوژی میاد بی خبریم ها
امون از دسته این IE
خدا ریشه این IE رو از رو زمین میکند چه قد زندگی برامون ساده تر میشد ها
نه اینو از IE تقلید کردن توش!×!:27:نقل قول:
این غلط املایی رو هم میخوای بندازی گردند جناب فف؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه آخه من برای یه سایت فقط دیسبل کرده بودمنقل قول:
با کلیک وسط فعال و غیر فعال میشه. با راست کلیک و چپ کلیک هم توی منوهاش فعال و غیر فعال داره. توی تولبار هم که همین گزینه ها رو داره. دیگه این ادبلاک بیچاره چقدر دیگه دکمه disable و enable بزاره؟:
کامل نکرده بودم که
اونطوری فقط کلیک راستش داره
کلیک وسط رو نمیدونستم ایول
بهه برادر آمار میگیری میخوای بگی فیلمون کنن؟نقل قول:
بچه ها هر چی سایت دارید رو کنید ببینم چند تا سایت میشه ؟
داریوش جان - محسن جان - یاسر جان و نیما جان
کس دیگه ای هم اگه سایت داره رو کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همون دی جی اچ مجمع السایته دیگه
bfh.ir هم برای من بود که پیچوندن
متال استیشن هم که فعلا داون هست
سایت مایت و ... هم زیاد طرح زدم اینور اونور
من سایت ندارم :دی مشکوکه این :دی
صوبت فصل بعد هستنقل قول:
ای بابا 7 نخواستیم همین شیش رو کامل بدون تعطیلی تحویلمون بدن کافیه. این همه میگن اونا کاراشون حساب و کتاب داره، ما که هر چی دیدیم قطعی دو سه هفتگی تو پخش سریالها بوده!
میگم پس چرا من این آواتارتو نمیشناسم؟ نکنه همون دختره هست که توی The End میخواست دین رو با شیشه شکسته بزنه؟
فکر کردی تموم شه باید چه کنیم ؟ چند بار آخه 10 بار بیشتر که نمیشه از اول دید !
این دختره هم یادم نیست خودم آواتار قدیمی آرمان ( Streem ) بود یادمه گفته بود یکی از کرکترهاست :دی :دی :دی لیلیث نیست ؟ :دی
نیما خالی نبندنقل قول:
یادم میاد یدونه us داشتی :دی
شما کدوم سریالو دنبال میکنی ؟نقل قول:
صوبت فصل بعد هست
من nikita رو میبینم . خیلی عالیه
the vampire diaries هم خوبه
بهه چیه این بچه بازی ها:31:
من که زدم تو کاره انیمه
البته فقط دانلود میکنم وقته دیدن ندارم
200 تایی هم اینمیشن خریدم برسم اونا رو میبینم حال میده
One Piece فراموش نشه ! بهترین ××نقل قول:
بهه چیه این بچه بازی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که زدم تو کاره انیمه
البته فقط دانلود میکنم وقته دیدن ندارم
200 تایی هم اینمیشن خریدم برسم اونا رو میبینم حال میده
انیمه اسلم دانک هم میگن باحاله خودم باید بگیرم ببینم :دی
نقل قول:DEXTER رو دنبال می کنیم.
کد:http://www.imdb.com/title/tt0773262
کد:http://www.sho.com/site/dexter/home.do
والا من از بچه ها آمار میگیرم اونایی که بکش بکش و خون خون پاشی داشته باشه رو میگیرم معمولا:31:نقل قول:
وان پیس اینطوریه؟
بچه ها این سرور جدیده هم بدتر از قبلیه پشتیبانیش
من اصلا نمیدونم الان سرورم کجاست فایلام کجان دامنه ها کجان
میگم سایتی سراغ ندارید با آی پی اطلاعات سایت رو بده کامل؟
dns ایناشم میخوام
tk و co.cc هم ساپورت کنه
سانسور شد :دینقل قول:
DEXTER رو دنبال می کنیم.
کی سرور خریدی تو ؟؟ : دی (ایول)نقل قول:
بچه ها این سرور جدیده هم بدتر از قبلیه پشتیبانیش
من اصلا نمیدونم الان سرورم کجاست فایلام کجان دامنه ها کجان
میگم سایتی سراغ ندارید با آی پی اطلاعات سایت رو بده کامل؟
dns ایناشم میخوام
tk و co.cc هم ساپورت کنه
از کجا خریدی ؟
اگه سرور داری فکر کنم باید با ای پی سرور dns رو ست کنی
باید بری تو Zone Records دامینت و اونجا دو تا Zone Record بسازی .
اگه میخوای ای پیت رو بده cz.cc بسازم ؟
سرور رو من نگرفم برادر که هاست گرفتم از سروره که اونم شوته:31:
ایمیل کرده اطلاعات رو بعد رفتم دیدم خالیه
میگم مگه نگفته بودید بک آپ اینجاست این که خالیه
میگه رو سرور قبلیه
همه چیه سرور قبلیه هم عوض شده معلوم نیست رفته کجا آپیش شدهبا مکافات وارد شدم و بک آپ گرفتم بعد الان دی ان اس هاشم عوض شده مسنکه هیچ دامنه ایم رو نمیشناسه!کد:http://46.19.137.6
بهشون میگم خودتون لیچ کنید فقط رو سرور جدید بقیه کاراش با من
میگن خجم کار بالاست وقت نداریم!×!!
میگم حداقل یه آیپی ای چیزی بدید که دامنه هام کار نمیکنه با اون حداقل بتونم بکشم! چی ریختی بکشم خوب؟
میگن نداریم و نمیشه!!!×!!!
معلوم نیست حالا باید چی کار کنم:27:
تازه حساب کنید وسطه این منراحل هی میگفتن نمیفهمیم منظورتون رو من از بیسیک براشون الگوریتم وب و انتقال هاست و اصطلاحات لیچ و بک آپ و دامنه و .... رو توضیح میدادم
واقعا که با چه هویجایی طرفیم
فکر کنم مجبورم به همون بک آپ هایی که دارم بسنده کنم
یاسر همش تخصیره خودته استارته سریال ها رو زدی:31:من از حیثیت تاپیکم دفاع میکنمنقل قول:
Last edited by neopersia; ديروز at 11:14 PM. دليل: اینجوری پیش بریم این تاپیک هم به سرنوشت باقی مفقودی ها دچار میشه!
داریوش بیا و بیخیال این ایستگاه شو خودتو خلاص کن :دی
چقدر هی سرور عوض کنی و دنبال هاست وارز باشی و پول هاست بدی و فیلتر بشه و هزار تا دردسر دیگه. آخه متال انقدر ارزش داره که خودتو براش به کشتن بدی؟ :27: پولی هم که ازش در نمیاد دیگه بدتر!
در حد اسم سریال اشکالی نداشت ولی کار به دانلود و دور زدن محدودیتها و اینجور مسائل که برسه خراب میشهنقل قول:
یاسر همش تخصیره خودته استارته سریال ها رو زدی:دیمن از حیثیت تاپیکم دفاع میکنم
آخه سرورهای خنگ هم به تورم میخوره شانس ندارم:31:نقل قول:
داریوش بیا و بیخیال این ایستگاه شو خودتو خلاص کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر هی سرور عوض کنی و دنبال هاست وارز باشی و پول هاست بدی و فیلتر بشه و هزار تا دردسر دیگه. آخه متال انقدر ارزش داره که خودتو براش به کشتن بدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پولی هم که ازش در نمیاد دیگه بدتر!
همه رو یه ساله میگیرم سره کمتر از 6 ماه میپکن
والا به خاطره بچه ها و کاربراش میکنم همه هم بارها گفتن که پول و ... اش رو بدن من قبول نکردم
حالا یه سیستم تبلیغاتی هم اضافه میکنم ماهی 5 چوقم برای لینک و ... بگیرم پولش درمیاد سودم میده
چندجا هم از این فروشگاه ها و ... میخواستن تبلیغات بدن ولی من خوشم نمیاد تبلیغات و بنر بچپونم همه جا:31: حالا محدود یه چند تاش رو بشه ببینم اگه هنوز بخوان میگیرم، با شارژ ایرانسل میزارم ولی نمیدونم اون همه شارژ رو چی کار کنم:27:
چه عرض کنم من که اهلش نیستمنقل قول:
در حد اسم سریال اشکالی نداشت ولی کار به دانلود و دور زدن محدودیتها و اینجور مسائل که برسه خراب میشه
در هر صورت منم موافقم اگر در کنار مباحث طراحی و وب و ... یه گریزی هم بزنیم به این چیزا
-------------------------------------------
این سورس ایران هم طلسم افتاده بهش تا میام بشینم سرش یه جا دیگه میترکه
دارم پلاگ این هایی که به نظرم مفیده رو اول رو وردپرس نصب میکنم و کاراشون رو میکنم رو هاست که موقعه نوشتن قالب مستقیم تو قالب بزارم مثله بلاگم
widget اینا به درد نمیخوره خیلی محدودیت داره فارسی کردنش هم دردسر اضافی داره
میگم بچه ها قالبه همین پی سی ورلد به نظرتون جالبه؟ بلاگش رو میگم ها
کی خواست محدودیت هارو دور بزنه ؟؟ محدودیت ها مارو دور میزنن : دی
در ضمن من فقط داشتم از واقعیت ها صحبت میکردم
دوستان واسه باز کردن دانلود سنتر از کدوم مدیریت محتوا بهتره استفاده بکنیم ؟
بچه ها من جی کوئری اینا رو گزاشتمک رو انجمن یه چیزه غولی شد بقیش هم تو راهه
فقط یه نمه کند شده
چه کنم؟
بهه
کجایید پس بچه ها
بیاید میخوام سوال پیچتون کنم دارم انجمن رو به تکونی میدم به یازی شما دوستان نیازمندم :دی
یاسر کوشی میگم این صفحات رو چی ریختی gzip کنم سبک شه؟ وی بولتین خودش اد آنی چیزی نداره مثله وردپرس که این کارا رو اوکی کنه؟
اول از همه jQuery رو از CDN گوگل یا مایکروسافت به صفحه اضافه کن. بعدا هرچی پلاگین و ... هست رو توی یک فایل js بچپون (این یکی خیلی مهم هست، هرچی درخواست به سرور کمتر بفرستی سرعت بیشتری هم داری)، اگر حجمش به مگابایت هم رسید اینکار رو انجام بده. اونوقت می تونی اسکریپت مورد نظر رو بصورت Asynchronous و یا Lazy Loading به صفحه اینکلود کنی.نقل قول:
حالا مهم اینجاست که، کی میخوای این پلاگینهات اجرا بشن؟ توی روشی که من بهت گفتم ( lazy loading )، صبر میکنه هر وقت لود اطلاعات صفحه تموم شد اونوقت اسکریپت مربوط به پلاگینها رو لود میکنه ( با اینکار سرعت لود شدن هم صفحه و هم خود فایل js تا حد قابل قبولی بالا می یاد. ). ولی در روش Async همزمان با بقیه محتویات فایل js رو لود میکنه که نسبت به روش قبلی کمی بیشتر عملیات لود کردن طول میکشه، ولی در مقایسه با بکار بردن تگ اسکریپت در html خیلی بهتر عمل میکنه.
عملیات gzip و کشینگ هم یادت نره:دی
من هردو روش رو اینجا می نویسم از هرکدوم خواستی استفاده کن.
Lazy Loading:
Async:کد:$(window).load(function() {
var script = document.createElement('script');
script.type = 'text/javascript';
script[ 'async' || 'defer' ] = true;
script.src = 'a.js';
var fScript = document.getElementsByTagName('script')[0];
fScript.parentNode.insertBefore(script, fScript);
});
از $.getScript هم میتونی استفاده کنی، منتها کش نمیشه.کد:(function() {
var script = document.createElement('script');
script.type = 'text/javascript';
script[ 'async' || 'defer' ] = true;
script.src = 'a.js';
var fScript = document.getElementsByTagName('script')[0];
fScript.parentNode.insertBefore(script, fScript);
})();
راستی فایلهای css رو هم مثل روشهای مشابه میتونی به استفاده ای:دی
همینا دیگه... مهمتریناش برای فایلهای استاتیک هست.
ممنون امین
بابا فیل اینا میشه دردسر داره ها، چیزی معلومی که نداره تو ایران! فیل شه منم مفقود باشم کله انجمن میپکه با جاشنقل قول:
اول از همه jQuery رو از CDN گوگل یا مایکروسافت به صفحه اضافه کن
آره این کارو میخوام بکنم ولی هنوز در مرحله ی دولاپمنت!!! تشیف دارم برای همین باید به همه چی دسترسی داشته باشم دو ساعت هی یه فایل رو تغییر ندم سیو کنم و ... کلا البته برای یک طراح هیچ وقت تموم نمیشه این stateنقل قول:
بعدا هرچی پلاگین و ... هست رو توی یک فایل js بچپون (این یکی خیلی مهم هست، هرچی درخواست به سرور کمتر بفرستی سرعت بیشتری هم داری)، اگر حجمش به مگابایت هم رسید اینکار رو انجام بده. اونوقت می تونی اسکریپت مورد نظر رو بصورت Asynchronous و یا Lazy Loading به صفحه اینکلود کنی.
:دی
نمیدونم با vb هم کار کردی یا نه ولی خیلی بد قلقه
فایل نیست همه چیش تو دیتابیسه دسته آدم رو میبنده تو این چیزا
داداش اینا رو نمنه و بیلمیر؟:31: برای جی کوئری هست یا چیزه دیگه ای؟نقل قول:
حالا مهم اینجاست که، کی میخوای این پلاگینهات اجرا بشن؟ توی روشی که من بهت گفتم ( lazy loading )، صبر میکنه هر وقت لود اطلاعات صفحه تموم شد اونوقت اسکریپت مربوط به پلاگینها رو لود میکنه ( با اینکار سرعت لود شدن هم صفحه و هم خود فایل js تا حد قابل قبولی بالا می یاد. ). ولی در روش Async همزمان با بقیه محتویات فایل js رو لود میکنه که نسبت به روش قبلی کمی بیشتر عملیات لود کردن طول میکشه، ولی در مقایسه با بکار بردن تگ اسکریپت در html خیلی بهتر عمل میکنه.
والا سرچ کردم یه چیزایی اوردنقل قول:
یکی میگفت اینا رو بچپون تو htacceess
بعد دیدم زده از تو خوده سی پنل اون optimize website همه کارو میکنه خودش منم الان اونو فعال کردمکد:# compress the files
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/plain text/xml text/css text/javascript application/x-javascript
# removes some bugs
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
Header append Vary User-Agent
فرقه خاصی نکرده به نظرم
میگم چی کار میکنه اصلا این؟ من فکر کردم space و ... های اضافی رو ور میداره اینطوری حجمه خروجی رو کم میکنه مثله اسکریپت ها ولی مسنکه از این خبرا نیست
آهان دستت درد نکنه برای کد ها
کدومش رو خودت توصیه میکنی؟
چون وی بی هست ممکنه مشکل ساز شه اگه تو حینه لود شدن لود نشه
ولی مثلا دوست دارم اسکریپت های تبلیغی که میزارم آخر لود شه که سرعت لود گرافیک ها و ... ی اصلی سایت رو پایین نیازه راهی نیست؟
میگم opacity هم چیزه باحالیه ها ولی کند میکنه مخصوصا رو سیستم های قدیمی پدره کارت گرافیک در میاد :دی
میگم ایمان عزیز و بر و بچ
برای تبلیغات میخوام از این استفاده کنم که rotate کنه
فقط نمیدونم کند میکنه به خاطره fade و ... یا نه چون خوده منوئه مسنکه کند کرده مقادیری چون لوگو هم فلشهکد:http://www.malsup.com/jquery/cycle/lite/
البته اگه کند شه opacity رو 1 میکنم تو منو
این اسکریپته خوب و سادست
منتها من میخوام random فید کنه
چیزی سراغ ندارید
با جی کوئری باشه ها
خب از مایکروسافت استفاده کن، نه فیل میشه و نه تحریم! اگر یک زمانی لود نشد می تونی از این استفاده کنی:نقل قول:
با vb هم کار نکردم، چند وقت پیش ورژن 4 رو دانلود کردم، ولی بخاطر اینکه null شده بود کدهاش خیلی کثیف بود، منم پاکش کردم:دیکد:<script type="text/javascript">
if(!this.jQuery) {
// az code`haie ke dadam estefadeh kon :)
}
</script>
اونایی که گفتم برای پلاگینهای jQuery بود، ولی می تونی اسکریپتهای خود vb رو هم به همین صورت لود کنی.
gzip به تنهایی بکارت نمیاد چون از cache پشتیبانی نمیکنه، باید خودت اینکار رو بکنی. بخاطر همین میگم از cdn ها استفاده کن. باید به همراه gzip از cache هم استفاده کنی، با استفاده از cache سرعت تقریبا 30 الی 40 درصد بالاتر میاد.
این gzip مثل فایلهای zip و rar فشرده میکنه فایلها رو، میدونی که چی میگم؟!
پلاگینهای jQuery رو با lazy و فایلهای JavaScript از vb رو با async لود کن، مشکلی نباید پیش بیاد؟
--------------
اگر فقط میخوای از fade استفاده کنی و رندوم باشه، از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن، هم ساده است و هم سبک.
والا من که هیچ جا از هاسته خودم مطمئن تر سراغ ندارم یا همه با هم میمیرن داون میشه سایت یا با هم هستن دوره همی خشو میگزرونننقل قول:
خب از مایکروسافت استفاده کن، نه فیل میشه و نه تحریم!
حالا چه فرقی میکنه که تاکید مبکنب این همه از اینور اونور بگیرم؟
در مورد اون کده هم دستت درد نکنه ولی آخه من یه طوری ساختاری با جی کوئری کردم اگهر با if و اما و شاید و اگر بیاد بالا کله سایت نمور میشه:31:به ریسکش نمیارزه به نظرم
آره شدن که میشه ولی مشکل اینجاست که این vb مثله بقیه مثلا فولدری به نام template و چند تا فایل php نداره که آدم دستش باز باشه اصلا خودش ساختار رو عوض کنهنقل قول:
اونایی که گفتم برای پلاگینهای jQuery بود، ولی می تونی اسکریپتهای خود vb رو هم به همین صورت لود کنی.
دونه دونه باید تو دیتابیس پیدا کنی و بری توش و ...... که من نه حوصالش رو دارم نه وقتش رو:31:کلا بد ghelegh ترین اسکریپتی بوده که باهاش کار کردم سره این چیزاش
البته یه خوبی هایی هم داره این چیزا که سره انتقال هاست و ... به این راحتی ها نمیپکه و ... ولی کلا قالب زدن کامل براش مصیبته
آره چیزی بخوام دانلود کنم از هاست که نوشتاری باشه tar.gz میکنم قدرتش هم خوبه یه چیزی بینه zip و rar هست ولی احساس میکنم از وقتی که اون کمپرس محتوای سی پنل رو روشن کردن خیلی کند شده بالا اومدن صفحاتنقل قول:
gzip به تنهایی بکارت نمیاد چون از cache پشتیبانی نمیکنه، باید خودت اینکار رو بکنی. بخاطر همین میگم از cdn ها استفاده کن. باید به همراه gzip از cache هم استفاده کنی، با استفاده از cache سرعت تقریبا 30 الی 40 درصد بالاتر میاد.
این gzip مثل فایلهای zip و rar فشرده میکنه فایلها رو، میدونی که چی میگم؟!
فکر نکنم عملی کنم این کارو مخصوصا الان ها:31: ولی ممنون بابته پیشنهادنقل قول:
پلاگینهای jQuery رو با lazy و فایلهای JavaScript از vb رو با async لود کن، مشکلی نباید پیش بیاد؟
خیلی هم دسترسی راحتی به کدهای خود vb ندارم یه چیزای خاص و محدودیش دمه دسته، زمان میبره بدتر
بابته اون کده هم دستت درد نکنه به احتمالا همونیه که میخوام:10:
فعلا دارم رو گرافیکش کار میکنم این فوتوشاپ cs5 هم این قد سنگینه که این سیستمم جونش در میاد تا یه ذره کار کنه، البته دم و تشکلاتم توش زیاد دارم اونا 2 برابر سنگینش کرده
راستی vb 3.8 دارم من
لینکشم از این وی بی اسکین گرفتم گمونم قبلی ها رو یادم نیست از کجا گرفتم 2 سال پیش
ولی به نظرم وی بی اسکین اگه رجیستر نکردی بکن سایت خوبیه نسبت به ایرانی بودنش خوب چیزایی داره
4 کلا structure اش فرق میکنه من که قصد ندارم برم رو 4 چون کله قالبم رو باید دوباره درست کنم و ... که عمرا حوصالش رو نداشته باشم
--------------------------------------
میگم بچه ها به نظرتون php include از توی .js قابل اجرا هست؟ چون این VB اخمخ کد پی اچ چی رو اجرا نمیکنه از تو قالب
یه مقدار میخوام برای پایینه انجمن جا و محتوا اضافه کنم مثله سایتش کنم نم نم:31:
از ySlow استفاده کردی، ببینی مشکل از کجاست؟نقل قول:
از وقتی که اون کمپرس محتوای سی پنل رو روشن کردن خیلی کند شده بالا اومدن صفحات
--------
نه! مثل اینکه داره کم کم جلب میشه، فایرفاکس 5 و 6، IE 10:blink:
* CSS3 Flexbox
* CSS3 Grid
* CSS3 Multi-column
* CSS3 Gradients (on background images)
* CSS3 Transitions
* CSS3 3D Transforms
* ES5 strict mode
* Compatibility View List
* User-agent string
چیزای خارجکی میگی امین هانقل قول:
از ySolw استفاده کردی، ببینی مشکل از کجاست؟
این چه موجود عجیب غریب جلل الخالقیه دیگه:31:
بههنقل قول:
* CSS3 Flexbox
* CSS3 Grid
* CSS3 Multi-column
* CSS3 Gradients (on background images)
* CSS3 Transitions
* CSS3 3D Transforms
* ES5 strict mode
* Compatibility View List
* User-agent string
اینا چین دیگه؟
این IE مثل بچه آدم نمیتونه مثله بقیه بره جلو؟!
من که نفهمیدم بیشترشون خوردنین یا بو کردنی:31:این طوری پیش بره همین css3 کاره هر چی برنامه گرافیکی 2d و 3d هست که میکنه
باید render بگیریم تا چند وقت دیگه:27:
میگم بچه ها به نظرتون اطلاعاتی که این سیات میده چه قد موثقه؟
کد:http://www.seocentro.com/tools/search-engines/metatag-analyzer.html
بفرما !!!!
ما سئوال پرسیدم موند اول تاپیک
ولی وقتی اقا داریوش سئوال پرسید . قشنگ بهش جواب دادید
قهر قهر قهر : دی
:31:برادر اینو منظورت بود؟نقل قول:
الان کلا هر چی CMS هست چند منظوره شده
همه کار میکنن همه از وردپرس گرفته تا جوملا و نیوک و ...
البته اگه میخوای فایل هاستینگ اینا بزاری این اسکریپته که همه دارن ازش استفاده میکنن تازگی ها بد نیست
البته یک اشتباه تایپی بوجود اومد که برطرف شد:دینقل قول:
چیزای خارجکی میگی امین ها
این چه موجود عجیب غریب جلل الخالقیه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یعنی تاحالا باهاش کار نکردی؟!:blink:
:دینقل قول:
بهه
اینا چین دیگه؟
این IE مثل بچه آدم نمیتونه مثله بقیه بره جلو؟!
من که نفهمیدم بیشترشون خوردنین یا بو کردنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این طوری پیش بره همین css3 کاره هر چی برنامه گرافیکی 2d و 3d هست که میکنه
باید render بگیریم تا چند وقت دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم، شاید! البته همین الان WebGL تو بعضی از مرورگرها ساپورت میشه.
اهان
والا همین فایر باگ رو یه ساله نصبیدم خودمم نمیدونم ولی چی ریختی کار میکنه یا اصلا به چه دردی میخوره:31:
نمیدونم چرا فایرفاکس هم باز نمیشه دیگه برام چند وفته
این باز نمیشه مثلا، بقیه هم همینطورکد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5369
این سایته هم که بالا دیدم جالبه متای html ها رو نمیبینه اصلا
داریوش زنگ بزن ISP بگو برات درست کنن. برای منم اینطوری که میشه برای ISP تیکت میزارم مشکلش رو حل میکنن (البته قبلش چک کن که تنظیمات مرورگرت درست باشه)
اون سایته هم که متاتگ منو درست آنالیز میکنه ولی موقع نشون دادن انکودینگش مشکل داره
اره اون سایته کلا utf رو ساپورت نمیکنهنقل قول:
برای من مثلا برای انجمن رو همه چیشو نشون میده
ولی اینا رو چیزی نشون نمیده میگه ندارن:
کد:http://djh.ir
فکر کنم static ها رو نشون نمیده نمیدونم رو چه حسابی حالاکد:http://metal-station1.tk
چون سورس ها یکیه تقریبا
به به
اینجا هم که کلا تعطیلاته
میگم بچه ها https سالی 20 چوق خوبه؟
این شما و این هم ورژن بتای گدایی آنلاین:
:31:ای پدرت بسوزه بی پولیکد:http://metal-station1.tk/ads
بهه
دریغ از یه پست دیگه:31:فقط خودمم اینجا مسنکه
مدیران گرامی
یه تاپیک مرجع برای بحث و بررسی و ... در مورد دامنه ها دیدم کمه زدم
ببینید میشه مهمش کنید که دمه دست باشه؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483240