برنامه برای GPS از گارمین میتونی استفاده کنی.نقل قول:
کابل USB برای انتقال DATA داره ولی کابل TV نداره.نقل قول:
برو به ستینگ و در اونجا قسمت Today .نقل قول:
Printable View
برنامه برای GPS از گارمین میتونی استفاده کنی.نقل قول:
کابل USB برای انتقال DATA داره ولی کابل TV نداره.نقل قول:
برو به ستینگ و در اونجا قسمت Today .نقل قول:
دوستان آنتن دهیش چطوره؟
میگن نسبت به نوکیا خیلی ضعیف تره.
نقل قول:
سلام خيلي ممنون از راهنماييت :11:
من وقتي گوشيمو به pc وصل مي كنم microsoft activesync باز مي شه و بعد كلمه connected رو نشون ميده . منظوره شما هم همين بود ديگه؟
فقط متاسفانه هنوز مشكل دارم.مثلا بعضي از فايل هاي بازي يا ... يه folder هستن كه وقتي بازشون مي كني توش يه فايل xml بنام setup و يه سري فايل openwith هست حتي كاري رو كه شما گفتين انجام دادم ولي خود كامپوتر هم xml رو مي دونين كه چجوري باز مي كنه. با يه html page و تگ هاي html . اصلا چيزي نيست كه اجرا شه.
:41:
اتفاقا آنتن دهیش فوقعلادست:31:نقل قول:
مجموعه 516 عکس زیبا و مختلف برای امنیا 240.400نقل قول:
البته حجمش زیاده و25 مگ هست
لینک دانلود:کد:http://rapidshare.com/files/236734082/Wallpaperpack_QWVGA_PocketPC.zip
سلام
من رام گوشی رو آپدیت کردم ویندوز 6.5 روشه
حالا مشکلم اینه که وقتی برنامه های جاوا رو میخوام اجرا کنم باز نمیشه
دقیقا این رو مینویسه java encountered an exception application be terminated now
کسی میتونه منو راهنمای کنه؟
ممنون میشم
نقل قول:
سلام.
شما اصلا" با فایل XML کاری نداشته باش شما فقط فایلهای Cab و EXE رو باید رو گوشیت نصب کنی .
شما از کدوم رام آپدیت 6.5 استفاده کردی؟آخرین و بهتریت رام آپدیت 6.5 را من چند صفحه قبل معرفی کرده بودمنقل قول:
چكار كنم كه بتونم با پاكت از وايرلس دانشگاه استفاده كنم؟ يه آي پي مخصوص هست كه بايد وارد بشه و هر كس هم يوزر پسورد داره .. من اين تنظيمات رو چجور وارد كنم؟؟؟؟؟؟
امنیا دفترچه و سی دی نداره تو پکش؟
سلام
ببخشید اینجا جاش نیست ولی خوب شما که امنیا دارین میتونید بگید دوسته من یه امنیا 16 گیگ با یه رم 8 گیگ برای فروش داره با گارانتی مایکروتل ،چند میشه ازش برداشت ،لطفآ قیمت بدین ممنون.
سلام دوست عزیزنقل قول:
من نمیدونم شما کی این رام رو معرفی کردین من از یک سایت خارجی حدود 40 روز پیش دانلود کردم و نصب کردم ورژن رام dxia5/qb06 هستش
ممنون میشم کمک کنید
بفرما دوباره گذاشتمنقل قول:
سلام.نقل قول:
برنامه رو نصب کردم. به این مسیر هم رفتم. اما اصلا گزینه ای به نام obex inbox وجود ندارد.
برنامه persian blue رو بگیرنقل قول:
خيلي ممنون درست شد.ه كامپيوتر من فايل هاي cab رو چون نميشناخت open with نمي داد بلكه بصورت winzip نمايش مي داد. من هم unzip ميكردم و ... :31: خلاصه كه مرسينقل قول:
سلامنقل قول:
من يه جا (يادم نيست كجا بود:31: ) خوندم كه يه جوي استيك نرم افزاري هست براي بعضي بازي ها . مثل 5800. اگه ازش اطلاعي داري ميشه بهم بگي . ممنون
سلام
من امروز یه امنیا گرفتم البته کارکرده،واقعآ تاپیک کاملی داره و با 254 صفحه سخته به سوالام برسم ولی دارم می خونم کل پست هارو،یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.
1.این رام گوشیو از کجای گوشی میشه دید؟
2.طریقه نصب رام چطوریه اگه زیاده آدرس پستشو بدین میخونم ممنون.
3.آخرین رام امنیا همینه که اون بالا گذاشتین؟
4.هارد ریست و سافت ریست چطوریه و چه فرقایی دارن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من یه کیف ماله خود امنیا گرفتم ،عکسشو میزارم براتون،شما هم اگه لوازم جانبی دارین براش معرفی کنید،ممنون.
نقل قول:
سلام.
Start=>setting=>system=>version . در مورد هارد ریست و سافت ریست هم سافت ریست عین ریست کردن کامپیوتره و فقط یکبار ویندوز سبکتر بالا میاد که مثلا" در مواقع هنگ کردن ازش استفاده میکنید . برای این کار از سوراخی که روی گوشی هست استفاده میکنید با فشار قلم درون سوراخ.
اما هرد ریست عین این هست که شما دوباره یک ویندوز جدید رو کامپیوتر نصب کنید .همه چیز پاک میشه (به استثنای حافظه 8 یا 16 گیگ) و ویندوز دوباره نصب میشه. و به حالت اولیه کارخانه در میاد.و برای اینکار هم توی همون آدرس بالا بجای ورژن از قسمت Hard reset استفاده میکنید.
یک سوال دارم اگر من پک بزرگ این گوشی رو بخرم آیا تمام برنامه ها و نقشه های مسیر یابی ایران نظیر شیراز داخشل نصب شده یا باید نصب کنم
از نظر نرم افزاری فرق پک بزرگ با کوچک در چیه؟
همچنین قیمت میکروتل با پک بزرگ چقدر است؟
آقا این ورژت رام گوشی اینه i900JVHI2 ، بعد من میزنم تو سایتی که برای ورژن هست تا رام بده میگه اشتباه دوباره وارد کنید،من چه کنم خاهشن کمک کنید.
بعدش این نرم افزارایی که نصب شدنو از کجا پاک کنم؟
یه فارسی ساز نصب کردن نمیزاره اس ام اس بزنم!!!
درود بر دوستان عزيز.:20:
کيف از کجا خريدي عزيز.؟نقل قول:
من یه کیف ماله خود امنیا گرفتم ،عکسشو میزارم براتون،شما هم اگه لوازم جانبی دارین براش معرفی کنید،ممنون.
اخرین قیمتش دوستان ؟؟؟؟
صداش در هندسفری چطوره ؟
توي شيراز طرف شيخ علي چوپون كيفش گير مياد
داداش قیمتشم میگی ؟نقل قول:
سلام
کیفش از مدله گوشیای اپل هست،ولی روش نوشته ساوسونگ،بعدشم من 4 گرفتم.
من به دوستم :11: moji666 آقا آرش گفتم گفت اینا برای گوشیای اپل هستن من عکسشو میزارم ببینین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیشب با کمک آقا آرش گل رام گوشیو عوض کردیم وین 6.5 ریختیم همونی که چند صفحه قبل لینک دانلودشو گذاشته،بعدش با کلی آموزشای پایه،دستت درد نکنه آرش جان :11:
صداش در هندسفری چطوره ؟؟؟ فلشش قوی هست ؟ فیلم برداریش ؟؟؟؟
چطور میشه دلی وری گوشیو برای همیشه آن کرد من تو هر اس ام اس باید جدا آن کنم ممنون میشم کمک کنید.
حتما یه باگ داره رامت، مال من که اینجوری نیست...
این کاور رو نگاه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری گیر میاد ؟
دنبال عکسای کاور فابریکش گشتم ولی نمیدونم چرا پیدا نکردم ! همش از این متفرقه هاش اومد !
فابریکش مثل جلد نوار های ویدئو میمونه ! گوشی از کنارش ویره توش و در هم نداره. فوق العاده هم شیکه !
کسی اگه پیدا کرد ، یه ندا هم به ما بده !
ای بابا کلی شرمنده شدیم :43:نقل قول:
ولی بد بختی اینه که ال سی دی گوشیم خراب شده:37:
کسی میدونه قیمتش چقدره؟
2 تا سوال داشتم
الان چه رامهايي براي امنيا وجود داره؟
برنامه اي براي چراغ قوه هست؟HTorch كار نميكنه تست كردم
دكمه ولوم پايين رو چند ثانيه نگه داري حالت چراغ قوه فعال ميشه.نقل قول:
تنظيماتش هم داخل ستينگ هست.
سلام.نقل قول:
شما هر پکی رو بخری برنامه ها رو خودت باید نصب کنی.تفاوت نرم افزاری با پک کوچیک نداره.فقط محتویات داخل پک بزرگ کاملتره مثل شارژر فندکی.
سلام.نقل قول:
به صفحه اس ام اس ها برو (البته اس ام اس باز نکنهمونجا که همه اس ام اس هارو میبینی)از منو OPTION رو انتخاب کن در صفحه ای که میاد 3تا گزینه هست شما اولی رو که Messaging رو انتخاب کن یک صفحه باز میشه و گزینه اول برای فعال کردن دایمی دلیوری هست .تیک اون بزن واسه همیشه فعال میشه.
دوستان آدرس نمایندگی ماکروتل رو میخواستم
میخوام برم ازشون این گوشی رو بخرم
گفتم از شما پبرسم بهتر باشه
نقل قول:
شما كه ميگي اگه كسي پيدا كرد يك خبري بدهد..مثلا من در شيراز پيدا كردم ولي اگر شما درتهران باشيد چه تاثيري دارد....
نقل قول:
شما یه عکس ازش بزار(که یه وقت از این آیفونی ها نباشه) و قیمت هم مشخص کن اگه کسی خواست و شما هم مشکلی نداشتید پول میفرستیم و شما هم زحمت پستش رو بکشید...
البته اگه دوست داشتیدا ! ...
سلام
کیف قشنگی داره ولی اگه تهران پیدا بشه خوبه،اگه این دوستمون هم یه عکس از کیف خودش بزاره ببینیم خوب میشه،اگه لطف پست بالا روهم بکنه ممنون میشم.
یه سوال اینجا شما که امنیا دارین برای جی پی اس کدوم نرم افزار بهتره آخه هر جا میرم میگن این بعدش جایه دیگه بر عکس میگن،من زیاد وارد نیستم یه چندتا برنامه هست میگم شما بگین چطوره ممنون اگه اشتباه هم بود که ببخشید شما معرفی کنید ممنون میشم.
1.GPS OziExplorer
2.GPS Garmin Mobile XT
3.Google Navigator