من 1 ماهه دارم نه دلم میاد روش برنامه نصب کنم نه محافظ lcd رو بکنم
قبلا هم گفتم مجارها نقشه gps hungry رو فابریکرو دارن و این که می گن همش
چینیه حرفه تا nokia رو خراب کنن
معمولا کسایی که مجار اصل گیرشون نمیاد این حرف رو میزنن
Printable View
من 1 ماهه دارم نه دلم میاد روش برنامه نصب کنم نه محافظ lcd رو بکنم
قبلا هم گفتم مجارها نقشه gps hungry رو فابریکرو دارن و این که می گن همش
چینیه حرفه تا nokia رو خراب کنن
معمولا کسایی که مجار اصل گیرشون نمیاد این حرف رو میزنن
جنابعالی لیبل پشت گوشیتو بکن میفهمی همه درست میگن ...!
داشت تو دلتو خوش کن که مال تو مجار (آرزو بر جوانان عیب نیست)نقل قول:
راستی اگه هیچی روش نصب نمی کنی و حیفت می اد پیشنهاد می کنم شما یه 1200 بگیری راحت تری
و سوم هم این که هر چی بیشتر وسواس نشون بدی گوشی بیشتر آسیب می بینه (ثابت شدست توی همه چیز)
-----------
خودم همون روز اول که گوشی رو خریدم سریع برچسب LCD رو کندم (گوشی می خری تا لذت ببری نه که دلواپسش باشی 24ساعت) توصیه می کنم شما هم این کار رو بکنید
در رابطه با برنامه و بازی هم باید بگم همون روز اول cer & key گوشی رو گرفتم و الان هم در حال حال کردن هستیم :27::8:
سلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــام دوستان.
منم امروز گرفتم :)
مشخصات:
مجار، 295 تومن، رنگ قرمز
ورژن: v21.0.025
لوازم جانبی: کیف - هندزفری 2 تکه - مضراب - 2 تا پایه رو میزی - کابل TV - مینی DVD
چقدر باحالههههههه
نقل قول:
به زودی خبرش رو بهتون میدم.
منم به جمعتون پیوستم!
عجب چیزیه!
قرمز - با وسایل کامل
عزیز من اگه یکم این تاپیک ها رو بخونی میفهمی که اصلا مجار نداریم و همه لیبل هستند ..نقل قول:
و این گوشی ها تحت لیسانس نوکیا در چین ساخته می شن ...
مبارکت باشه داشنقل قول:
ولی ای کاش به ج این که پول اضافی بدی همون لیبل چین رو می خریدی چون اصلا مجار وجود نداره؟
بودن گارانتی اینقدر گرفتی؟؟؟؟؟؟!!!!
----
من با گارانتی اصلی 280 گرفتم
---------
مبارک باشه برو باحاش حال کننقل قول:
P A R S A
===============
دوستانی که بازی Touch Maneuver رو ریختن لطفا بگن چطوری می شه اون کیبورد مجازی رو حذف کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون مثل بازی های جاوا نیست که بری خودت اگه خاستی برداری
مضراب چیه دیگه؟نقل قول:
این مجار هم که گرفتم، گفت گارانتی اصلیه...
الان 12 ماه گارانتی Etesalat داره
منم اصرار داشتم چین بگیرم، تو هر مغازه ای گفتم که دوستانم گفتن چین بهتر از مجار هست، یه ذره مسخرمون کرد!
نقل قول:
مضراب چیه دیگه؟
همین مچ بند
lن توی یه فروم خارجی خوندم نوکیا روش از کار انداختن hellox رو پیدا کرده و داره برای گوشی های سیمبین فریمور جدید میده
اگه آپدیت جدید اومد نصب نکنید تا ببینیم hellox کار می کنه یا نه بعدش آپدیت کنید.
نوشته بود توی آپدیت جدید که قراره بیاد contacts bar شبیه به 5530 شده.
دوست عزیز .نقل قول:
اول از همه خوب بنده خدا دلش نمی آد نصب کنه شما که نباید این طوری باهاش صحبت کنی که
بعد هم اینکه ببین من می دونم که چه کارایی نمی کنن این علا الدینی ها
اما مال من هم زده made in hungary توی سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم که ببینی می بینی که خیلی میگن مال اون ها مجار هستش . اونجا که دیگه علا الدین نیست که
بعد هم من دفترچه راهنمام کاملا به زبان اجق و جق مجارستانیه
نمی دونم کسی توضیحی داره برای این !؟
چون فک نمی کنم کسی بیاد دفتر چه گلاسه مجاری بزنه دیگه
اقا یه مشکل نمیدونم چی فقط می خواستم شما هم امتحان کنید ببینید اینجوری مال شما
یه عکس با دوربین بگیرید بعد برید تو منو قسمت گالری اون عکسی که گرفتید رو باز کنید بعد گوشی رو بچرخونید که عکس هم بچرخه بعد دوباره بچرخوندید گوشی رو عمودی (ایستاده حالت عادی) کنید ببینید چه اتفاقی می افته از گالری بیرون نمیندازه؟؟؟؟؟؟؟
مال من وقتی میرم گالری اون عکسی که گرفتم باز می کنم در حالت عمودی بعد که می چرخونم عکس می چرخونه بعد باز هم که میخواب بچرخونم دوباره به حالت عادی از گالری بیرون مندازه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (عادی؟؟؟)
فقط عکس های که خودم با دوربین گوشی گرفتم اینجوری (ولی عکس های دیگه نه)
البته بعضی اوقات یه چند بار شما پشت سر هم هی بچرخوندید ببینید چی می شه (بالای 6 بار)
بعضی اوقات هم اصلا اینجور نمی شه
----------------
بعد از ویرایش الان بالای 20 بار هی چرخوندم کاملا درسته نمیدونه اون موقع چیشده بود؟!!!!!!!!!!!
:10::10:من که با شما دعوا ندارم عزیز:10: گور پدر نوکیانقل قول:
فقط نظر خودم رو گفتم
در این مورد هم اگه ورژن 20 داری آپدیت کن درست میشه اگه
21 من نمیدونم ولی اگه گوشیت تازه این مشکل رو گرفته
مستریست شاید درستش کرد
من یه بار که گوشیمو روشن کردم دیگه صفه نمیچرخید مستریست درستش کرد.:10::10::10::10::10:
داش ما هم با کسی دعوا نداریم
حالا چین یا مجار یا افغانستان یا منگلستان مهم نیست مهم اینه که خوب کار کنه
------------
در رابطه با اون چیزی که گفتم خوشبختانه مشکل حل شد فقط اون بار اونجوری شد که باگ های کوچیک که توی ورژن 30 کاملا حل می شه
Arenghatel جان شما تونستی تاحالا از GPS اش استفاده کنی؟
من 70% فقط به خاطر GPS اش خریدم :31:
سلام
آقا منم میخوام بخرم
اما چون گوشیه قبلیم N95 8gb بوده میترسم نتونه اون انتظاراتی رو که ازش دارم براورده کنه
چون گوشیه قبلیم واقعا عالی بود
خیلی ازش خوشم اومده.(5800 رو میگم )
حالا نمیدونم چیکار کنم!؟؟؟ دودلم؟؟؟؟
سرعتش مثل N95 میمونه یا کمتره؟؟؟؟
هنگ چی؟ هنگ کردن توکارش هست؟؟؟
دوستانی که خریدن از مشکلاتش یه کم برامون بگن
ممنون
شما چه امکاناتی از گوشیت میخوای تا برات توضیح بدم؟ :20:نقل قول:
سلام
آقا منم میخوام بخرم
اما چون گوشیه قبلیم N95 8gb بوده میترسم نتونه اون انتظاراتی رو که ازش دارم براورده کنه
چون گوشیه قبلیم واقعا عالی بود
خیلی ازش خوشم اومده.(5800 رو میگم )
حالا نمیدونم چیکار کنم!؟؟؟ دودلم؟؟؟؟
سرعتش مثل N95 میمونه یا کمتره؟؟؟؟
هنگ چی؟ هنگ کردن توکارش هست؟؟؟
دوستانی که خریدن از مشکلاتش یه کم برامون بگن
ممنون
سرعتش که خیلی عالیه...
هنگ هم تو کارش نیست.
من حدود 3 هفته میشه که خریدم (مال من مجاره) و کلی هم برنامههای مختلف (با استفاده از Cer و Key ساینشون کردم) روی اون ریختم، دائما هم دارم باهاش کار میکنم ولی تا حالا حتی یکبار هم هنگ نکرده. 4 روز پش هم از طریق اینترنت کامپیوتر اونو آپدیت کردم. ضمنا برعکس بعضی از دوستان که فقط میخوان ایرادها عجیب و غریب از این گوشی بگیرن، تاچش خیلی عالیه و اصلا احتیاجی به فشار بیش از حد نیست و تقریبا میشه گفت با یک اشاره فرمان رو انجام میده (حداقل مال من که اینجوریه).
سرعتش خیلی بالاست، من قبل N73-ME داشتم و وقتی گوشی رو روشن میکردم، کلی باید صبر میکردم تا بالا بیاد ولی این گوشی سریعا بالا میاد و برنامهها رو خیلی سریع انجام میده. GPS خیلی خوبی داره و خیلی راحت وصل میشه. Wlan اونو هم تو فرودگاه مهرآباد امتحان کردم که خیی خوب کار میکرد و سرعتش پیدا کردنش هم خیلی بالا بود.
کلا میشه گفت گوشی خیلی خوبیه و با توجه به امکاناتی که داره و قیمت باور نکردنیش یکی از بهترینهاست.
راستی، برای نوشتن فارسی هم اونو فلش نکردم، بلکه یک برنامه صفحه کلید مجازی فارسی روی اون نصب کردم و حالا خیلی راحت و بدون هیچ مشکل و بخصوص هیچ هزینهای، میتونم هرجایی که خواستم فارسی بنویسم.
رامین :11:
سلام به همه.
منم بالاخره یه 5800 گرفتم.
مشخصاتش اینه: رنگ مشکی با دور خاکستری. ساخت چین تحت لیسانس فنلاند. ورژن 21.
برنامه GPS عالی کار میکنه.
صداش فوق العاده هست.
کیفیت عکسبرداری معمولیه ولی کیفیت فیلمبرداری عالی و فوق العاده هست.
نوشتن اس ام اس با 5800 محشره.
یه رم 8 گیگ روشه. به یکی سفارش دادم یه رم 16 گیگ برام آورد و از 16 گیگ، 14 گیگ رو پرکردم و بدون مشکل کار میکنه.
خلاصه بگم گوشی عالی و توپ و محشریه. حتما بخرید. ضرر نمی کنید.
دقیقا حق با این دوست عزیزمونه . بسیار سرعت بالایی دارهنقل قول:
مال من هم زده مجار یعنی کاتالوگش هم مجاریه .. البته هنوز نمی دونم که می تونم بهش بگم مجار یا نه
اما تاچش خیلی راحته یعنی با قسمت گوشت انگشت ونه با ناخن حتی بسیار راحت میشناستش .
با گرفتن cer و key هم میشه به راحتی همه برنامه ها رو ساین کرد و استفاده کرد . من خودم هک نکردم اما یه عزیز دیگه می گفت که باید حتما هک شه تا بعضی برنامه ها ران شه روش ...
اما تا اونجایی که می دونم اگه هک بشه و خاموش بشه گوشیتون وقتی میاد بالا هم هک نیست دیگه و هم اینکه برنامه ها کار نمی کنن . پس منم ساین می کنم هر برنامه رو .
تازه از طریق خود برنامه موبایل هم میشه ساین کرد ! چی از این بهتر
GPS اش هم دوست عزیز mohammad_1ta باید بهتون بگم شدیدا عالیه !
باور کنین من خودم تو کفش بودم ... چون از زیر سقف خونه ما که یه خورده نزدیک به شیشه بودهم کار کرد !
عاالی بود ! .. فقط باید یادتون باشه garmia رو نصب نکنین و SmartCom رو که مخفف Smart Compass هستش رو نصب کنین که خیلی عالیه !
اما در آخر یه سوال داشتم از اساتید اهل فن ... شما اگه باطریتون فول شارژ بشه . چقدر طور می کشه که خالی بشه ؟! . من که از GPS و Music استفاده می کنم البته نه خیلی مخصوصا GPS رو خیلی استفاده نمی کنم .. بعد از یک روزاز فول شارژش ... تنها 4 تا خط می مونه ازش ...
این عادیه ؟! ...
ممنون میشم نظرتون رو بگید
امکاناتی که ازش میخوام رو همشو دارهنقل قول:
فقط میترسم خوب از آب در نیاد
یه سوال دیگم داشتم
صدای هندزفریش چطوره؟؟
به N95 8g میرسه؟؟؟
صدای اسپیکرش چی؟؟؟
اتفاقاً منم اولش خیلی میترسیدم خراب در بیاد.نقل قول:
ولی خداروشکر سالمه :)
از صدای هندزفریش رازی نیستم.
یه P1i دارم که صدای هندزفریش گوش رو کر میکنه ولی این خیلی کمه :41:
( هم با معمولی تست کردم، هم با هندزفری سری W )
ولی صدای Speaker اش خوبه... Bass هم داره :20:
تایید میشه...نقل قول:
سرعتش توپ و تاچش خیلی عالیه
ممنون :10:نقل قول:
الان میرم تو کار Smart Com :11:
اما در آخر یه سوال داشتم از اساتید اهل فن ... شما اگه باطریتون فول شارژ بشه . چقدر طور می کشه که خالی بشه ؟! . من که از GPS و Music استفاده می کنم البته نه خیلی مخصوصا GPS رو خیلی استفاده نمی کنم .. بعد از یک روزاز فول شارژش ... تنها 4 تا خط می مونه ازش ...
این عادیه ؟! ...
ممنون میشم نظرتون رو بگید[/quote]
با اجازه اساتید
اگه باهاش زیاد ور برم 2 روز نگه میداره و در غیر این صورت 3 تا 4 روز .
برای من که اینطوریه بگیه هم نظرشون رو بگن.
سلام :20:نقل قول:
اینو مطمئن شو که کیفیتش از N95 8g بهتره و باس قوی داره.
برو بخر که ضرر نمیکنی.
من خودم میتونستم n85 _ n79 بگیرم ولی همشو زدم کنار و 5800 رو گرفتم.
خیلی ممنوننقل قول:
آخه مال من هم همینطوره .. اما راسش باید بیشتر نگه داره به نظر من
چون
w810
ای که داشتم که خیلی خوب نگه می داشت .. رسشم می کشیدم 3 - 4 روز رو دووم می اورد ...
نکنه باطری تقلبی دارم ؟!
پشتش نوشته
توی کره روش کار شده و توی چین تموم شده
کسی از دوستان نظری نداره ؟!
برای منم همینطوریه.نقل قول:
w810 چون صفحش کوچیکتره و سیستم عامل و GPS اینا نداره، برای همین باطریش دیرتر تموم میشه...
سلامنقل قول:
شما اصلآ نباید 5800 رو با w810 مقایسه کنی . چون w810 ال سی دیش 2 اینچ هست و جاوا .
در نتیجه مصرف خیلی کمی داره.
به نضر من این مدت شارژ برای 5800 بسیار خوب میباشد , چون دوست من سونی اریکسون p910 داره (صفحه لمسی ) و 1 روز شارژ نگه میداره.
سلام دوستان
من هم بالاخره یه 5800 خریدم
آبی ،با ورژن 20
قیمت 280 تومن
پشتش لیبل فنلاند زده
فارسی هم نداره
تورو خدا نگین بهم انداختن
فقط یه سوال که توش کلی سواله؟
هرچی می خوام نصب کنم certificat error میده
در ضمن گوشی قبلیم n72 بوده پس لطفا اگه می خواید کمک کنید از پایه بگید.
سلام مبارکت باشه .:20:نقل قول:
بهت ننداختن ولی لیبل فنلاند وجود نداره(عوض کردن)
یه راه حل ساده میگم, رم گوشیتو در بیار و با کد #7370#* فرمت کن بعد رمتو جا بنداز , حالا همه چی میتونی نصب کنی.
تو بعضی برنامه ها هم نیاز به ساین داری که باید cert و key داشته باشی که بعدآ اگه لازمت شد میگم باید چی کار کنی.
سلام دوستان منم چند روزه 5800 خریدم ولی هرچی از سایت opda فایل cer و key میگرم و برنامه ها رو ساین میکنم بازم ارور میده و میگه Expierd میخواستم ببینم مشکل از چیه ؟
و یه سوال دیگه داشتم میگم من قبل از این گوشی n81 داشتم صداش توی هنزفیری میترکوند ولی این به نظرم نصف اونه حالم گرفته شده نمیدونم چرا توی هنزفیزی صداش انقدر کمه
ته گوشیه! من که خیلی با هاش حال می کنم باطریشم خیلی خوب دووم میاره!
در کل هر کی به گوشیه خوب با قیمت نه چندان الا می خواد من این گوشیو بهش شدیدا توصیه می کنم.
از شر دگمم راحت شدیما.واقا تاچش محشره!
سلام:20:نقل قول:
شما رمتون رو در بیارین وبا کد *7370#* فرمت کنین بعد فایلهاتون رو ساین کنین مشکلتون حل میشه.
مرسی انجام شدنقل قول:
صدای گوشی شما توی هنزفیری چه جوریه؟
زیاد نیست :41:نقل قول:
چجوری میشه که jostickای که موقع اجرای برنامه های جاوا میاد رو حذفش کرد؟؟
برای بازیهای جاوا میخام حذف بشه...
نقل قول:
فایل بازی رو که با پسوند jar هستش رو با winrar باز کرده و وارد پوشه META-INF میشیم و در اونجا فایل MANIFEST.MF رو با برنامه Notepad باز میکنیم
خوب حالا به خط پایانی کدهای این فایل برید و اطلاعاتی رو که میزارم رو عینا کپی و پیست میکنید ، یادتون باشه که بین خطوط هیچ فاصله ای نندازید و دقیقا همین متنی رو که میزام بزارید
برای بزرگ شدن سایز بازی به صورت فول اسکرین و حالت استرچ :
Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 240,320
Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 360,640
اگه دوست ندارید که در حین بازی Virtual keyboard در صفحه نشون داده بشه :
Nokia-MIDlet-On-Screen-Keypad: no
و حالا فایل MANIFEST.MF رو دقیقا به همین صورت save کنید و از برنامه Winrar خارج بشید .
حالا بازی فول اسکرین شما برای نصب آماده هستش
منبع: SiSPDA
سلام
دوستان من هم میخوام به 5800 داران بپیوندم! اما چندتا سوال ازتون داشتم:
1-قیمت بدون گارانتی چنده؟
2-کسی از قیمت بانه خبر داره (من 3تا گوشی از اونجا خریدم که همه خوب بودن)
3- من اینجا یه سری از مشخصات گوشی اصل رو پیداا کردم ولی به صورت پراکنده اگه ممکنه به صورت جامع یه توضیحی بدین.
4- به نظرتون چه رنگی بخرم؟
5- کسی قیمت رم 16 گیگشو می دونه؟
ممنون
به نظر من بهترین سرعت رو تو نوکیا ها داره
پیش من تا حالا هنگ نکرده
ولی وقتی effect های تم فعال باشه و چند بار به یه شماره که مشغوله
زنگ میزنی 4 5 ثانیه کلید ها غیر فعال میشن
ظرفه
به درد تک گرفتن هم نمیخوره