صبح دعوتت کردم نبودی کنسل شد دوباره شب دعوت میشینقل قول:
Printable View
صبح دعوتت کردم نبودی کنسل شد دوباره شب دعوت میشینقل قول:
فقط یه نفر میتونه بسازه؟؟؟
عکس گندم داره. Harvesting fieldنقل قول:
من از شهر رفتم بیرون تا نفرات جدید بیاننقل قول:
میشه همینجا توضیح بدی یا copy/paste کنی ؟
t n Xنقل قول:
چیزی فعلا نیستنقل قول:
الان فقط پول نداریم:31:
وقتی پول کامل شدش به هر نفر چه کار هایی میدین ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایا کار برای شهر ها هم پول خوبی داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت اگه ساخت ساز هستنقل قول:
نه زیاد ...
آقا یه سوال دیگه !
چطوری میشه تو یه شهر عضو شد ؟ ( یکی از دوستان گفت باید برات دعوت نامه بفرستند درسته ؟ اینطوریه ؟ )
کار جدید به بازی اضافه شد :
Repairing a covered wagon
سلام
من 9 ساعت دیگه میرسم پاسارگاد
150 تام پول دارم
شرمنده کمه
فکر کنم باید ظرفیت رو 15 کنیم ...
منم همون کفشا رو دارم :41:نقل قول:
spamp30نقل قول:
ما هم همینطور :دینقل قول:
بدرد میخورهنقل قول:
البته من که پول ندارم
فقط 8$ دارم
چرا عزیزم :دینقل قول:
من خریدمنقل قول:
بدون عضویت در پاسارگاد
توی پرشیا یکی 800$ کمک کرده بود :18:نقل قول:
من که خودم راه نمیرمنقل قول:
سوار الاغ تیزپا میشم :31:
برای من سه ساعت با الاغ تیزپا :دینقل قول:
خیلی هم عالیه دوست عزیزنقل قول:
اره اما الان قبرستون میخوایم واسه دوئل بدش میریم واسه ظرفیتنقل قول:
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسایی که تازه با بازی اشنا شدن چند کار مهم رو که الان میگم تو بازی انجام بدن تا زود پیشرفت کنن ...
1.اسکیل هارو هیچوقت همینطوری خرج نکنید اگه از شما ماموریتی خواستن که نمیتونید اون جنس رو بدست بیارید
اونوقت برید اون کارو ببرید بالا (خیلی مهمه )
2.هیچ وقت هیچ جنسی رو زود نفروشید چون بعدا باز ماموریت میدن که برین اون جنس رو بدست بیارید اونوقت باید دوباره کار کنید و باعث میشه از بازی عقب بمونید
هر کی اسکیلش رو بزاره اینجا بهش میگم که چیکار کنه تا زود پولدار بشه ....
باید دعوت ( invite ) شی ...
تایید میشه :27:نقل قول:
مثل الان من میشین ...نقل قول:
.اسکیل هارو هیچوقت همینطوری خرج نکنید اگه از شما ماموریتی خواستن که نمیتونید اون جنس رو بدست بیارید
اونوقت برید اون کارو ببرید بالا (خیلی مهمه )
----------------------
البته من هر چی فکر می کنم یادم نمیاد الکی skill زده باشم فقط 3 تا الکی زدم لول 1 - 2 بود که همون جا مجبور شدم کلی به خاطر همون 3 تا skill کار کنم ولی الان بازم کم دارم ...
همون دیگهنقل قول:
یدونه هم اضافی نباید خرج کرد :10:
اینده چیزای سنگین میخواد که اگه حتی اسیکل هارو خرج نکنید بازم کم میارید ....
اسم اکانت در بازی ............................................... اسم اکانت در اینجا
sam_sami_2000..................................... ......................... senoroo
S A M................................................. ............... Adam-Kosh
hadi-gamer............................................. ................... hadipro
mstf666........................................... ...................... mstf666
arthas............................................ ...................... spam30
hamidreza72 .................................................. ....... hamidreza
?????? .................................................. ...................Xebeer
alizshah.......................................... ......................... ali3740
????? .................................................. ......... Mohammad-S
MNAGHASH .................................................. ........ MNAGHASH
HoJJaT............................................ .......................... HoJJaT
Hannibal.......................................... ....................... Hannibal
hellbrain666...................................... .......................hellbrain666
*ali*............................................. .............................alip30
merikhi........................................... ...........................atropat
Mr.Punisher....................................... ......................Mr.Punisher
ali_metal_357..................................... .......................alimetal
Answer-3................................................. ................Answer-3
bersam............................................ .........................bersam
miladisa.......................................... .......................miladisa
?????............................................. .......................behzad
????.............................................. .........behnam2008
elrond............................................ ..........................elrond
logos............................................. ..................... GeneralM
این لیست افرادیه که میخوان عضو پاسارگاد بشن (البته بعضی ها رو مطمئن نیستم بخوان چون اسم بعضی هارو پیدا کردم)
یعنی 24 نفر
واقعیت اینه که من فکر نمیکردم اینهمه باشن و با اینهمه جمعیت اونم با 10 تا جای خالی هماهنگی سخته
تقریبا یکروز درمیون باید به پاسارگاد بیاید
چند نکته :
الان حضور در شهر فقط واسه استفاده از هتل رایگان و فروشگاه هست و مزیت دیگه ای ندارد
پس دوستانی که داخل شهر میان اگه میخوان بخوابند برن هتل بخوابند و بعد از شهر خارج بشن تا جا برای بقیه باز بشه
دوستانی هم که کار خاصی تو شهر ندارند(استفاده از امکانات یا ساخت و ساز) باید لطف کنند و از شهر خارج بشند تا بقیه هم بتونن بیان
اگه به این شکل همکاری کنیم همه میتونیم از شهر استفاده کنیم
برای استفاده از هتل هم میشه با یه هماهنگی چند دقیقه بیاید شهر و بخوابید بعد از شهر خارج شید
سلام به همگی . منم تو بازی نیم ساعته که عضو شدم . فقط میشه بگین من چطوری بیام پاسارگاد ؟؟؟
Used skill points Difficulty Labor points [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای افزایش ظرفیت شهر هر کی اسکیلش میرسه سریع اعلام کنه
فروشگاه تا امشب تمام میشه
تازه با این همه اسکیل 12 تا کم داری !!!!!!!!!!!!!!!
راستی اگه فروشگاه افتتاح بشه کسی می تونه این لوبیا های لعنتی رو برای من توی شهر بزاره یا یه چکش که من این کیو ها رو انجام بدم ؟؟؟ اصلا همچین چیزی میشه ؟
من بار اول 2 ساعت کار کردم
همون اول یه چکش گرفتم!
من یه نیم ساعت زدمنقل قول:
من بار اول 2 ساعت کار کردم
همون اول یه چکش گرفتم!
یه یه ساعت
2تا چکش گرفتم
وای من به مرحله خر رسیدم!!!!!!!
spamp30 هستم :13:نقل قول:
من ردش کردمنقل قول:
وای من به مرحله خر رسیدم!!!!!!!
به لطف محسنعلی
چطوری؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب منو ندادینا :
نقل قول:
سلام به همگی . منم تو بازی نیم ساعته که عضو شدم . فقط میشه بگین من چطوری بیام پاسارگاد ؟؟؟
فعلا سعی کن کیو ها رو انجام بدی !نقل قول:
چون که الان پاسارگارد فول هست و برای لول بالا ها هم جا نیست !!! پس بهتره فعلا لول آپ کنی و کیو ها رو انجام بدی بعدا بیا توی پاسارگارد !:27:
من خوبم شما چه طوری؟؟؟ !!!!!!!!!!!نقل قول:
خب وقتی عضو یه شهری باشی خر رو 250 تا میگیری !!!!!!!!!
البته شاید وحید کار دیگه ای کرده باشه !!!!!!!!!!!!
رفتم توی شهرشون و 1/4 قیمت خریدم !!!نقل قول:
میگم خوب شهر فول هست نمیشه یه شهر دیگه بزنین یا ظرفیت شهر رو بالا ببرین ؟؟؟
گروه A
hadipro
spamp30
behzad
Mr.Punisher
behnam2008
Hannibal
hamidreza
alimetal
8نفر
گروه B
mstf666
bersam
senoroo
Adam-Kosh
Xebeer
HoJJaT
Answer-3
7نفر
گروه C
ali3740
alip30
hellbrain666
Mohammad-S
atropat
elrond
MNAGHASH
7نفر
گروه بندی به صورت بالا میباشد
هر روز را به 3 قسمت تقسیم میکنیم
1-9 9-17 17-1 که به صورت چرخشی در شهر امده و از امکانات استفاده میکنیم( یک نصفه شب تا نه صبح ، نه صبح تا هفده بعدازظهر ، هفده تا یک نصفه شب)
17-1..... 1-9....... 9-17 .......17-1 ......1-9 ......9-17 .....17-1 ......1-9 .....9-17 .....
َ .A......... B........ C........... C......... A ..........B............. B.......... C .........A
3 جای خالی در گروهها مربوط به من به عنوان هماهنگ کننده و دعوت کننده میلاد به عنوان کارگر شهر:31: و یک جای خالی مربوط به فردی که در حال ساخت و ساز در شهر است یا برای دعوت از افرادی که می خواهند بخوابند یا پول دهند
البته بنا به موقعیت ممکن است کمی تغییر هم داده شود
این روش از فردا ساعت 15 اجرا میشود
حداکثر 15 دقیقه قبل از پایان هر بخش اعضا از شهر باید خارج شده باشند ( یا من انهارا خارج میکنم)
و حداکثر 15دقیقه بعد از شروع زمان بندی اینوایت ها ارسال میشود
اگر نمی خواهید در زمان خود به شهر بیایید اینوایت را رد کنید تا کسان دیگر را بشود دعوت کرد
واضح است می توانید زمانهایتان را با هم عوض کنید برای اینکار به من تلگرام بزنید
چند نکته :
الان حضور در شهر فقط واسه استفاده از هتل رایگان و فروشگاه هست و مزیت دیگه ای ندارد
پس دوستانی که داخل شهر میان اگه میخوان بخوابند برن هتل بخوابند و بعد از شهر خارج بشن تا جا برای بقیه باز بشه
برای خواب به من تلگرام بدید تا در صورت امکان خوابتان رایگان شود
1-17
اوه چه خبره !!!
من فقط میخوام بزنم خواب و یه نگاهی به فروم بندازم
بعدش خارج میشم !!!
داریم ظرفیت رو بالا میبریم اما سختهههههههههههههههههنقل قول:
من اسکیل کنستراکتم 6 هنقل قول:
داریم ظرفیت رو بالا میبریم اما سختههههههههههههههههه
میتونم یه کمکی توی ساخت شهر بکنم ؟؟؟