دوست عزیزنقل قول:
سلام
توی دفترچه نوشته اگر پلیر را به آمپلی فایر دارای دیکودر DTS وصل کردید باید تنظیم خاصی رو در بخش audio پلیر انجام بدید.
عزت زیاد
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
سلام
توی دفترچه نوشته اگر پلیر را به آمپلی فایر دارای دیکودر DTS وصل کردید باید تنظیم خاصی رو در بخش audio پلیر انجام بدید.
عزت زیاد
چه تفاوتی بین 9570 ال جی با NS728 سونی هست که باعث برتری 9570 میشه؟ سونی چه فرمت هایی رو پخش میکنه؟
پخشMKV است . كه از تمام DVD ها برتر شده است.نقل قول:
دوستان لطف می کنید یک dvd player با قیمت تقریبا 70 تومن معرفی کنید؟مدلی که توی بازار هم به راحتی پیدا بشه
نقل قول:دوست عزیز ، اگه از نواقصی که گفتم صرفنظر کنید (البته اکثر مدل های این رده قیمتی ، این مشکلات را دارند) این پلیر قیمت مرغون به صرفه ای داره و طراحی شیک و زیبایی هم دارهنقل قول:
البته در پخش دیسکهای خش دار ، واقعا خوب عمل میکنه
من يك دموي ال جي را دارم MKV . وزمان آن 4 دقيقه است با حجم 266مگ . وصداي آن باكيفيت پخش ميشود. از(usb)نقل قول:
اگر مايل هستي پيغام خصوصي بده تا فايل شما را بگيرم و فايل خودم را به شما بدهم جهت تست . (اگر در تهراني)
ممنون از شما منتظر نظر باقی دوستان هم میمونمنقل قول:
سلام
يه دي وي دي ميخواهم بخرم كه قيمتش بين 50 تا 70 تومان باشه
كه فرمت هاي
VCD
Mpeg2
Vob
و تمامي نسخه ها ي DIVX
رو پشتيباني كنه
كابل هم composite بخوره كافيه
اگه HDMiهم بخوره بد نيست ولي لازمش ندارم
چه مدلي معرفي ميكنيد؟
قبل از عید sharp SL1400W رو برای یکی از دوستام خریدم 70 تومن .نقل قول:
مشخصاتش :
- DVD, DVD-R/RW, JPEG, VCD ,MP3, WMA, CD-R/RW playable
- High Resolution Picture with Progressive Scan
- Dolby Digital / dts digital out
- DVD Component Video out
- Remote Control
فروشنده خیلی از لنزهای قوی دی وی دی پلیرهای شارپ تعریف میکرد . دوستم هم میگفت راضیه .
یه مدل جدیدترش هم بود که حول و حوش 100-90 تومن بود و فروشنده میگفت بهتره ولی ما با 70 اینو خریدیم .
كسي از دوستان هارد پرتابل به LG-9570 وصل كرده خوب ساپورت ميكند؟ من هنوز تست نكرده ام.
ایا مدلی از پلیر های سینما خانگی های الجی هست که mkv رو از طریق dvd ,usb پخش بکنه؟
دوست عزیز من هارد 640 وصل کردم هم دیتا داشت و هم فیلم بدون مشکل:5:نقل قول:
هارد 640 شما آداپتور دارد يا بدون آداپتور. قيمت آن چند است؟
ایا مدلی از پلیر های سینما خانگی های الجی هست که mkv رو از طریق dvd ,usb پخش بکنه؟
در مدل هاي 2011 كه نبود مگر اين سينما خانواده بلوري بگيريد كه MKV هم پخش ميكند.(مدلW895XBH آرين)ونقل قول:
880XBH
سلام
دوستان من یه بلوری پلیر می خوام بخرم تا 300 تومن و تلویزیون خودم هم سونی 46 اینچ cx520 هست اینارو می خوام داشته باشه حالا 3d هم نبود مهم نیست:
1.قابلیت خوندن اکثر فرمت ها از قبیل mkv
2.ورودی usb داشته باشه تا بشه فلش و هارد external بهش وصل کرد و فیلم و غیره تماشا کرد
3.بشه از طریق hdmi به تلویزیون وصل کرد
4.ساپورت از 1080p به صورت full
5. انگار upscaling هم مهمه اونم داشته باشه
راستش من اینا به ذهنم رسید اگه چیزه دیگه هم که بود خودتون در نظر بگیرید و بهم معرفی کنید
پیشاپیش thanks
خودم یه سرچی زدم اینارو دیدم یه وقت نگید تنبلم:
Samsung BD-C6900
Samsung BD-D6500
Samsung BD-D5900
كسي از دوستان كليپ كوتاه Full Hd دارد؟ (MKV) مبادله
توی youtube ریختهنقل قول:
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟ عرض دستگاه زیر 42 سانتیمتر باشه!!!!!نقل قول:
سلام به تمامی دوستان
هی تاپیک خوندم آخرشم هیچی همه جور مارک و برند اومد آیا کسی دستگاهی میشناسه و یا داره که قابلیت زیر رو داشته باشه>>
لطفا راهنمایی کنید بهترین دستگاه خانگی که قابلیت موارد زیر رو داشته باشه؟؟
1-قابلیت پخش HD با کیفیت 1080i داشته باشه.
2-قابلیت اتصال فلش مموری (کلا USB،مثلا برای دوربین)
3-توانایی پخش فیلم های دایویکس از روی فلش و قراردادن سابتایتل های .srt و idx sub از روی فلش به فیلم (پخش زیر نویسی فارسی خوانا از روی فلش)
4-قابلیت پخش انواع فرمت ها از جمله MKV و AVI
5-افت کیفیت نداشته باشه و پخش خوبی داشته باشه
6-لنز قوی داشته باشه
سپاس
راستش من رو هم کسی راهنمایی نکرد آخرش امروز رفتم samsung-BD-d5900 رو از یکی از نمایندگی های تهران 260.000 هزار تومن گرفتم!!نقل قول:
هنوز کامل امتحانش نکردم فقط از usb امشب mission impossible 4 رو 1080p همونی که 1.50 گیگ هست و سایتا برای دانلود گذاشتن با کابل hdmi و فرمت mkv رو تلویزیون 46 اینچ سونی دیدم فوق العاده بود..حالا زیرنویس رو نمیدونم اما فکر نکنم بخونه و تنها راحش احتمالا mux کردن باشه.
Update: اینارو هم تست کردم با فلش می خوند: mkv-mp4-avi-vob-mpg-ts
بعضی از wmv هارو خوند بعضی هاشو نه
خود سایت سامسونگ بری هم یه سری توضیحات دیگه داده..به هر حال این تجربه روز اول خریدم بود :D
Update : یه چیزه مهمی که فهمیدم اینه که format و container با هم متفاوت هستند من انگلیسیش رو خوندم اما مقاله زیر رو هم تو نت پیدا کردم که فکر کنم خوندنش خالی از لطف نباشه.. برای همینه که مثلا یکی میاد می گه Mkv برای من اجرا شد و یکی می گه نشد و...
محتوای مخفی: Format&Container
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این samsung-BD-d5900 گیرنده دیجیتال هم هست یا نه؟
در مورد زیرنویس:
فکر نمیکنم نیازی به mux کردن زیرنویس با فیلم داشته باشی.
شما فیلم و زیرنویس srt را همنام کن و در فلش بریز و امتحان کن. و لطفا اطلاع رسانی کن که نمایش داده میشود یا نه.
هیتلره ، هــــیــــتـــــلـــــر:13:نقل قول:
درودنقل قول:
1-شما که D5900 رو گرفتی, میخواستم بدونم باهاش میشه راحت رفت اینترنت و سایتهای مختلف رو مرور کرد (مثلا همین p30world) ؟
2-نرم افزارها و بازیهای SmartTV هم که اینقدر تبلیغ میکنن رو میشه باهاش از اینترنت گرفت و بصورت آفلاین ازشون استفاده کرد یا نه ؟
3-کلا چه تعداد نرم افزار و بازی داره ؟ و چه تعدادشون بدردبخور هستن ؟
پیشاپیش ممنون
بله طبق دفترچه و سایت خود سامسونگ --- داخل اون وجود داره که چون تو تلویزیون بود دیگه سراغ این قابلیت نرفتمنقل قول:
زیر نویس srt رو همنام با فیلمی که mkv بود کردم بازم خرچنگ قورباغه نشون می داد و تغییر زبان به arabic هم کار نکرد.
در تنظیمات زیرنویسش گزینه رمزگشایی یا encoding بود و شما روی عربی گذاشتی و باز هم جواب نگرفتی؟نقل قول:
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزن و راه حلهایی را که دادم را امتحان کن ببین مشکلت حل میشه.
چند تا زیرنویس هم گذاشتم که تست کنی.
يعني ----- است . :41:نقل قول:
مرسی دوست عزیز با برنامه srtTouni این پلیر به راحتی زیرنویس فارسی srt رو پخش میکنه..البته من یه فیلم رو کامل باهاش ندیدم ببینم مشکلی پیش میاد یا نه ولی همون 1 دقیقه اول underworld awakaning رو بدون مشکل پخش کردنقل قول:
راستش باید به روتر و... وصل کنم تا اینارو امتحان کنم که متاسفانه روتر ندارم و چون بیشتر خانواده از tv استفاده می کنند تا من..برای همین سراغ اینترنتش هم نخواهم رفت ولی در کل تا اینجا که خوب بوده مشکل زیر نویس هم که حل شد با روش دوستموننقل قول:
لطفا یکی از دوستانی که از این پخش کننده های جدید سامسونگ گرفته که به اینترنت هم وصل میشه, سوالات زیر رو جواب بده:
1-میخواستم بدونم باهاش میشه راحت رفت اینترنت و سایتهای مختلف رو مرور کرد (مثلا همین p30world) ؟
2-نرم افزارها و بازیهای SmartTV هم که اینقدر تبلیغ میکنن رو میشه باهاش از اینترنت گرفت و بصورت آفلاین ازشون استفاده کرد یا نه ؟
3-کلا چه تعداد نرم افزار و بازی داره ؟ و چه تعدادشون بدردبخور هستن ؟
پیشاپیش ممنون
مبارک باشه. بین این و wd tv live بنظرت کدام بهتره.. بنظرم این بیشتر می ارزه. الان wd tv live سری جدیدش 240 است. خب با 20 تومن بیشتر آدم سام رو میگیره. کسی نظری داره...نقل قول:
متاسفانه samsung-BD-d5900 هارد اکسترنال رو پشتیبانی نمی کند. فقط فلش و ..
اين خود نقطه ضعف بزرگي است . بخاطر حجم بالا Full hdنقل قول:
راستش هر کدوم یه مزیت هایی دارن باید ببینید کدوم بیشتر بدردتون می خوره..مثلا وسترن هارد داخلی داره اما پلیر نداره و در مقابل سامسونگ پلیر داره اما از دیسک سخت خارجی پشتیبانی نمیکنه و فقط usb می خونهنقل قول:
نقل قول:درسته تو دفترچه نوشته از دیسک سخت خارجی پشتیبانی نمیشهنقل قول:
نکته دیگه ای که جدیدا بهش برخورد کردم این بود که تو فیلم های wmv که کیفیت و رزولوشن پایینی داشتند مثل همین فیلم های ایرانی که 350m هستند دستگاه نمیتونه fullscreen کنه اما وقتی به تلویزیون سونی cx520 زدم خودش fullscreen نشون میداد..گفتم شاید بدرد بچه ها خورد اما چون حالا نسل hd فکر نکنم چندان مهم باشه
سلام دوستان
LG DV-9570 PM دستگاه خوبیه؟
دی وی دی پلیری ارزون تر از LG DV-9570 PM که فرمت mkv رو پخش کنه تو بازار هست؟
LG DV5570PM فكركنم 80 - ت
دوستان من یه دستگاه پخش dvd می خوام که علاوه بر dvd از فلش هم ساپورت کنه و قیمت و کیفیتشم خوب باشه
تا 80- 90 تومن هم می تونم هزینه کنم
چه مدل و مارکی رو پیشنهاد می کنید
دوستان من میخوام یه چیزی بگم که اگه شما هم مثل من خواستین دی وی دی بخرین پشیمون نشین
من یه اسپیکر خفن گرفتم بعد گفتم یه دی وی دی خوب هم بگیرم بزنم بهش اهنگ گوش کنم و رفتم یکی از گرون ترینها رو خریدم pioneer dv-430v با قیمت 120 وقتی زدم به اسپیکر اصلا شاخ دراوردم کیفیت در حد بسیار بسیار پایین که حتی یه وی سی دی سامسونگ دارم مال 10 سال پیش کیفیتس از اون خیلی سرتره در حد یه موبایل هم نیست
حالا به نظر شما فقط پایونیر این جوریه یا همه این جورین کیفیت ساخت هم خیلی پایین بود
از چه نظر کیفیتش پایینه؟نصویر؟صدا؟ساخت؟امک انات؟نقل قول:
از همه نظر کیفیت ساخت پایین کیفیت صدا بسیار بد منوی کاربری افتضاح کنترل از راه دور بسیار بدنقل قول:
جای تعجب داره.البته من با مدل ۴۳۰ کارنکردم ولی مدل ۴۲۰ بسیار مدل با کیفیتی بود.نقل قول: