سلام ...نقل قول:
من ثبت نام کردم بابا .. . برای کسی دارم میپرسم :31:
مودم asus هم گیر آوردم .... :31:
بای بای
Printable View
سلام ...نقل قول:
من ثبت نام کردم بابا .. . برای کسی دارم میپرسم :31:
مودم asus هم گیر آوردم .... :31:
بای بای
به جای ایشون من پینگ گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی جان پینگ با Cmdنقل قول:
من اصلا" Speedtest رو قبول ندارم
حتی عکس امضای خودم هم قبول ندارم:13:
ببخشید من یه بار دیگه تست کردم
میشه بپرسم آیا مودم در سرعت تاثیر داره - مودم من Billion هستش
سلام دوستان
منم تازه شاتلی شدم.
الان میخواستم ببینم خطم ژانره شده یا نه مودمم رو زدم به تلفن گزینه adsl مودمم اول خاموش بود بعد چشمک زد بعد ثابت شد.
خطم ژانره شده ؟؟؟
مودمم tp-link 8811 هستش.
درود
نه- مودمی خوبه که تاثیر گذاری نویز روش کم باشهنقل قول:
مودم شما مودم خوبی هست
بله رانژه شدهنقل قول:
خوش امدید مبارک باشه:10::40:
آیا راه دیگه ای هم هست که 100 % مطمئن بشم رانژه شده یا نه ؟؟نقل قول:
آخه متعجبم !!!!
4روزه مدارکم رو فرستادن مخابرات.
گفتن 7 تا 10 روز طول میکشه.
یعنی رانژه شدم !!!!
نمیتونم باور کنم !!!! یعنی میشه !!!! :18::46:
متعجب نباش دوست من از منم 4 روزه وصل شد (بدون جمعه - 3 روزه)نقل قول:
سلام .
چقدر اینجا شلوغه ! یک روزه چقدر پست دادند ؟
پس از کلی کند و کاو فهمیدم که باید eco512 بگیرم , تا سرعتش مثل همین که الان دارم باشه ولی مشکل اینه که مهر شرکت از کجا پیدا کنم ؟ پس در نتیجه نمیتونم بگیرم :41: . َarthome دانلود نامحدود داره ولی سرعتش پایینه . Art1 سرعتش بالاتره ولی دانلودش نامحدود نیست :41: .
پس دو سئوال باقی می مونه :
1- art1 با محدودیت حدود 2 گیگ ارائه میگردد ؟ اگر بله چنده ؟ از کارت تخفیف میشه برایش استفاده کرد ؟
2- غیر از پول ذکر شده در سایت برای رانژه کردن و غیره هم باید پول بدهم ؟ ( خودم میتوانم فعالش کنم ) .
خوبه نمیخواهم زن بگیرم وگرنه هم زن پیر شده بود و هم من تا حالا مرده بودم . :31:
بله پول را باید پرداخت کنینقل قول:
2- غیر از پول ذکر شده در سایت برای رانژه کردن و غیره هم باید پول بدهم ؟ ( خودم میتوانم فعالش کنم ) .
البته برخی از بچهها میگن اگه خودت نصب کنی بعدا اگر پیگیری کنی واسه ماه بعدت 7500 تومن تخفیف میدن بهت
ما که با اینکه خودم نصبش کردم ولی چون نمیدونستم پیگیری هم نکردم و اینو از دست دادم
=======================
بچهها به نظرتون چی میشه اگه یه نفر بره یه گواهی جعل کنه؟؟؟:دی
من میخواستم واسه یکی از بچهها گواهی دانشگاه برای شاتل جعل کنم که قبل از اینکه من اقدام کنم خودش تونسته بود با زبون خوش از دانشگاهشون نامه بگیره(البته با 1000 دوز و کلک) چون نامه بهش نمیدادن...
حالا میخواستم بدونم که به فرض اگه من برم برای کسی نامه جعل کنم:دی(اسم خودمو تو نامهی خودم پاک میکنم و با فوتوشاپ یه کم تغییر میدم و اسم اون طرف رو میزنم) چی میشه؟؟؟:دی
واسهی منم 4-5 روزه وصل شد...(تازه 2 روز هم به تعطیلات خورد...) یادمه چهارشنبه مدارکمو فرستادم...نقل قول:
روز یکشنبه فهمیدم خطم رانژه شده که چون شب بود بخش فروش نبودن...
بهدشم دو روز که تعطیلات رسمی بود(فکر کنم برای شهادت حضرت علی(ع) بود..دقیق یادم نیست) که بهد اون زنگیدم و خلاصه با هزار التماس و پاچه خواری سرویس رو واسم فعال کردن
=============
اینم برای باربد که میگفتن پینگ اسپیدتست رو قبول ندارن
مودم رو چند خریدی؟نقل قول:
خوب چیزی که نمیشه اگه نفهمن ولی اگه بفهمن سرویست رو قطع میکنن وسط کار پولت رو هم نمیدننقل قول:
اگه درست جعل کنی که نمیفهمن چون این ها که نمیرن پیگیر نن ببینن نامه صحت داره یا نه :31:
در مورد شماره دوم نگفتید چقدر ؟نقل قول:
شماره یک رو هم کسی میدونه ؟
art1 ترافیکش 10 گیگ هستش و از کارت تخفیف هم میتونید استفاده کنیدنقل قول:
اگه تهرانی باید 25 هزار تومان و اگه شهرستانی باید 15 هزار پول رانژه و نصب بدی
هزينه آبونمان مخابرات معادل 3000 تومان به تعرفه ماهانه اضافه میشه
هزينه هرگيگابايت ترافيک اضافي 3000 تومان
عطف به قانون ماليات بر ارزش افزوده مصوب سال 1387، از تاريخ 1/7/1387 به ميزان يك و نيم درصد مبلغ اسناد صادره به عنوان عوارض و يك و نيم درصد به عنوان ماليات بر ارزش افزوده در اسناد اين شركت جايگزين مبلغ تجميع عوارض ميشود.
حتماً نبايد كه خودت شركت داشته باشي!نقل قول:
پسر عمه يِ مادربزرگِ دوستِ دوستِ پسرخاله يِ دختر داييِ دوستِ شما توي يه شركت هم كار كنه ميتوني يه نامه ازش بگيري كه شما توي اون شركت كار ميكني! ولي جدي بين دوست هاي شما بالاخره پدر يكي توي شركتي جايي كار ميكنه ديگه.
1. art1 با محدوديت 2گيگ معادلش ميشه 128 eco با محدوديت 2.5 گيگ ديگه :31: قيمتش هم كه 13.900 از كارت تخفيف هم براي همه ي سرويس هاي نام برده شده توي سايت شاتل ميشه استفاده كرد.
2. دوستان گفتند. :31:
این شاتل یه کار بدی که میکنه همین دادن ip های عرب به سرویس گیرنده هاشونه اگه اینکار رو نمیکرد دردسر کانکت و دیسکانکتی نداشتیم چون بعضی از سایت ها دسترسی عرب ها رو بستن من الان یکبار دیسکانکت کردم و دوباره گرفتم تا ip ایرانی با شماره 84 گیرم اومد
این دیگه خیلی عجیبه! تا حالا نشنیده بودم زورکی بخوان سرویس سرعت بالا بدن!!!:18:نقل قول:
به به مبارکه! بخت باهات یار بوده، تا تنور داغه برو نون رو بچسبون، یه دفعه میبنی فردا زنگ میزنی میگن پورت خالی نداریم!!!نقل قول:
اشکم دراومد مهدی جان، چقدر نوستالژیک بود!!!:19::19::19:نقل قول:
من ندارم، ولی یه دوست دارم که اونم نداره!(شوخی شاتلی بود، یواش یواش عادت میکنی!!!!!!):31:نقل قول:
منظورت اینه که میره بحساب شاتل دیگه نه؟! بله، کارتهای شتابی که توی سایت شاتل ذکر شده قابلیت پرداخت الکترونیکی و شارژ آنلاین دارند.نقل قول:
آقا رانژه شدی! والا رانژه شدی به لا رانژه شدی! خواب نیستی! بیداری! مبارکه ه ه ه !!! زنگ بزن بگو اکتیوت کنن.البته بعد از دو روز تعطیلی،اگرم پنجشنبه تعطیل رسمی بشه که میوفته برا شنبه!!!سخته 4 روز تحمل کنی،میدونم، ولی صبور باش!!!نقل قول:
نقل قول:
سوال اول رو درست متوجه نشدم. شما محدود میخوای یا نامحدود؟؟!art1 حجمش 10 گیگ هست نه دو گیگ. اون اکو 128 هست که 2.5 گیگ هست. البته برای آرت پنجشنبه و جمعه و شبها از 1 تا 7 صبح رایگانه. برای اکو هم فقط شبها از 1 تا هفت صبح رایگانه.
2-بله باید 15 در شهرستان و 25 در تهران بدید. هیچ جوری هم نمیشه پرداخت نکنید، حتی اگر خودتون همه کارهای نصب رو انجام بدید.
مال منم دقیقا همینجور بود یعنی بدون جمعه 3 روزه.نقل قول:
برا اکتیو کردنشم بازم باید پاچه خواری کنیم !!!نقل قول:
اونجا دیگه برا چی !!؟؟؟
مال منم دقیقا افتاد برا 5شنبه.
ای تقریبا:27:نقل قول:
به قول دوستان اگر پنجشنبه هم تطیل رسمی بشه میوفته شنبه:20:
مهدی جان با ما هم آره....:27:نقل قول:
قربونت برم آیپی موردمت رو پینگ کردی؟
دادشم از 4.2.2.4 یا yahoo.com پینگ بگیر:31::11:
امشب سرعت خیلی خوب بود تا الان نزدیک 1300 مگابایت دانلود کردم از ساعت 1
بفرما اینم از اون آی پی که گفتینقل قول:
عالیه:21:نقل قول:
پس مشکل اون دوستمون هم نمیتونه از پینگ باشه
البته شاید تو منطقه اونها پینگ به این خوبی نباشه
دوستانmy.shatel.ir برای شما باز میشه ؟!! برای من که باز نمیشه!!! :41:
3 سوته باز میشودنقل قول:
با دایل آپ من 5 سوته باز میشه....نقل قول:
دوستانmy.shatel.ir برای شما باز میشه ؟!! برای من که باز نمیشه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که دیروز بهشون زنگ زدم گفتن 5 شنبه تعطیلیمنقل قول:
از من زیاد جالب نبوده. 2 روزه به خراب شدن اسپلیترم مشکوک شدم! وقتی بدون اسپلیتر خط رو به مودم وصل میکنم ظرف 4-5 ثانیه چراغ لینک ثابت میشه، اما وقتی اسپلیتر رو سر راهش میذام حدود 30 ثانیه ای طول میکشه تا چراغ لینک ثابت بشه، این نویز گیره یا نویز ساز!!! بنظر شما این موضوع میتونه رو افت سرعت دانلود تاثیر داشته باشه؟!نقل قول:
اینجور که شما می فرمایید نویز ساز:31:نقل قول:
خوب شما برویه اسپلیتر گیر بیار امتحان کن یا یکی بخر:20:
احتمالا بتونه از خودش بپرس:27:
چرا ؟؟ چرا برا اکتیو کردنش اذیت میکنن ؟؟نقل قول:
5شنبه تعطیل رسمی نیست.
نمیدونم دوستان میگن!!نقل قول:
من که مشکلی نداشتم!!
توی چند تا پست قبلی یکی از دوستان نوشته زنگ زدم گفتن 5 شنبه تعطیلیم
نقل قول:
نه فقط مدارس تعطیل هست همین
شرکت هم 5 شنبه ها تا 12 بیشتر کار نمیکنه:46:
درسته ادارات باز هستن.
مدارس هم تعطیل نیستن فقط امتحانات 5شنبه شون لغو شده.
تعطیل رسمی نیست.
شاتل باید باز باشه.
اخبار گفته مدارس تعطیل هستنقل قول:
نمیدونم شما زنگ بزنید. اون دوستمون زنگ زده بهش گفتن تعطیل هست
ببخشید دوستان این قطعه ای که همراه مودم بود (splitter) چه تاثیری در سرعت داره؟
آخه مودم من مستقیم به خط وصله
سرویس منم وصل شد
art home
یه مشکلی تو ویندوز ویستا دارم که وقتی توی اینترنتم هی پنجره کانکت connect broadband connection که یوزر پسورد هم خودش داره باز میشه
هر چند ثانیه یکبار باز میشه و اگر کنسل کنم پنجره ها باز نمیشن بعضی هاشون !!!!!
چه کنم ؟
مودمم هم asus 602 هستش
اسپلیتر کارش اینه که ویس را از دیتا جدا میکنه و ویس برای تلفن و دیتا برای مودم.نقل قول:
برای جلوگیری از اختلال باید بگذاری