اتفاقا منم میل زدم که جمعش کنن هنوز جواب ندادن
Printable View
اتفاقا منم میل زدم که جمعش کنن هنوز جواب ندادن
دوستانی که میخوان سرویس رو جمع کنن ،میتونم بپرسم علت اینکارشون چیه؟چرا میخوایید جمع کنید؟(فقط برای کنجکاوی میپرسم نه چیز دیگه ایی)
1.dc این چند وقت زیاد شده که dc دیال اپ ازش کمتره!
2. 1 بار میگن مشکل از ماست 1 بار میگن مودمتون خرابه 1 بار میگن کابل برگردونه!!! 1 بار میگن مشکل ویندوزتونه! تمام اینها رو تو 1 روز به من گفتن!
3.عدم کیفیت خط نسبت به هزینه ای که پرداخت میشه
4.ping فوق العاده بالا
5.package lost فراوان
بازم بگم.....
رفیق به احتمال قوی نویز خطط زیاده.نقل قول:
اسپیلیتر داری ...؟؟؟
سلام.
دوستانی که مشکل قطعی دارن کلا خطشون قطع میشه یا اینترنتشون؟
یعنی روی مودم چراغ dsl قطع میشه و یا internet ؟
من از یکی از نمایندگی های داتک سرویس گرفتم و مدتی هست این مشکل اعصابم رو خورد کرده و چون dsl قطع
نمیشه هنوز مطمئن نیستم مشکل از مودم هست و یا خط.ممنون میشم کمک کنید.
با تشکر.
شدیدا dc زیاد شده من اول فکر می کردم ، مشکل از منه و زنگ زدم گفتن مشکل خطتتون هست و اینا الان می بینم گویا فقط من این مشکل رو نداشتم ...
دوست عزیز هنگام قطعی چراغ dsl شما هم خاموش میشد یا نه ؟نقل قول:
چه قدر عجیب!
من الان خیلی راضیم! گرچه قبلاً من هم کَمَکی ناراضی بودما ولی الان به شدت راضیم.
شاید مشکل از مخابراتتون باشه.
من الان IPW 512 دارم ... جدا اصلا متوجه هیچی تو این چند وقته نشدم . سرویسش یه همون پایداری همیشگی است و سرعت کاملا با ثبات است. قطعی هم که در طول یک ماه گذشته 2 بار بود که حدود یک ربع طول کشید و وصل شد. کلا من کیفیت برام مهمه و چند تا قطعی زیاد مسئله ای نیست. کلا خیلی راضیم و پولش نوش جونشون .
دوست عزیز اخه اینجوری که درست نیست برا 50% خوب برا 50% بد باشه خودت قضاوت کن
بزارید بنگرم اوضاعه من چه طور وبده
البته منم بعضی اوقات قطعی دارم مانیتور رو روشن میکنم یاهوم پکیده معلومه که کانکشن مشکل داشته قطع شده
ولی اینطور که این bw meter نشون میده دانلودام تقریبا همون قده که باید باشه 1.3 گیگ در روز
در هر صورت از ماهه بعد دیگه 100 درصد میرم یا سمته شاتل یا سمته ایرانسل:31: یکی از بچه ها اکو 128 داره همون شبونش اندازه کله روزه من دانلود میکنه اونم با ماهی 12-13 تومن
حالا برای من یگیم خیلی اتفتضاح باشه شبونش دیگه 300 مگ رو میده که! همون هم بسمه هارد هام هم دیگه پر شدن باید وقت بزارم خالی کنم
واسه من چند وقته که همش دیسی میده
خیلی وقتا دیسکانکت هم نمیشه اما اینترنت قطع میشه، باید چند دقیقه وایسم تا وصل شه
یه بار 6 ساعت قطع بود
واقعا که این داتک مفت گرونه
بله شما درست میگی عزیز .. من فقط میخوام انصاف رو رعایت کرده باشم . دوستانی که مشکل دارن میان اعتراضشون رو اعلام میکنن . حالا منی که این همه وقت دارم استفاده میکنم و کیفیتش خوب بوده برای رضایت خودم هم شده میام میگم برای من خوب بوده تا انصاف رعایت شده باشه چون داتک تا الان با من بد تا نکرده . والا هدفم فقط همین بود. امیدوارم برای دوستان دیگر مشکل زودتر بر طرف شود .نقل قول:
من قبلا خدمت داریوش عزیز هم گفتم
دوستانی که میخوان از داتک برن به نظر من اول یه تحقیقی در مورد شرکتی که میخوان ازش اینترنت بگیرن ببین کارکردش تو منطقشون خوب هست یا نه.
من نمیگم داتک بده یا خوبه.فقط میخوام بگم این همه دردسر نکشید و بدون اطلاع برید از یه شرکتی اینترنت بگیرید و بعد ببینید وضعتون از همینی که هست بدتره
به هرحال هرکسی صلاح کار خودشو خودش میدونه.اگه میبینیه در ازای پولی که میده اینترنت خوبی نمیگیره عوض کنه شرکتشو.
شاتل فقط تو بعضی مراکز اکو میده.نقل قول:
همون EDGE ایرانسل رو بگیر الان چن تا از رفیقام دارن راضین.
والا امین جان من یه چیزایی از این خدمات دهی ایرانسل شنیدم :13:
باور کن دوستام داشتن موهاشونو از دست ایرانسل میکندند
چون خودمم دو سه دفعه کارم به ایرانسل افتاد و به راحتی مارو هی پاسکاری کردن اینکه من که فید بک خوبی ندارم
حالا شاید دوستان شما نزدیک آنتی چیزی هستن که خوب جوابشونو میده
حالا دیگه نمیدونم
هرجور خودتون صلاح میدونید
ایرانسل نامحدود دیگه نمیده
نمیصرفه
آخه مشکل اینجاست که قبلا هم محدود در قالب نامحدود بود یعنی 10 گیگ دانلود میکردید قطع میشد. البته من خودم تست نکردم ولی خیلیها این رو تایید می کنند.نقل قول:
والا من ماهانش رو نگرفتم ولی روزانش رو چند بار گرفتم تو همون 1 گیگ و اندی دانلود میکردم
پسر خوب با ماهی 10 هزار تومن اگه اجازه بده 10 گیگ در ماه دانلود کنی که خیلی خوبه . مطمئنی همون 10 گیگو میده ؟نقل قول:
منو ببخشید که تو این تاپیک همش سوال میکنم . ولی خوب این ایرانسل خیلی وسوسه کنندست .نقل قول:
همون یه روزه که گرفتی سرعت دانلودت چند کیلو بایت / ثانیه بود ؟ ( با IDM ) . البته میدونم تو هر منطقه ای فرق داره . آخه من از یکی شنیدم سرعتش 25 KB/sec هست . راستی اگه میتونی مارک دانگلی که استفاده کردی رو هم بگو .
عزیز دل برادر اون 10 گیگ واسه قبلا بود که به عنوان نامحدود سرویس میداد . کاربر به حساب اینکه نامحدوده میگذاشت رو دانلود بعد از 10 گیگ هم ایرانسل نامردی میکرده و با تعرفه آزاد کم میکرده تا حالا کلی شارژ خورده از مردم واسه همین سری جدید به اینصورت محدود داره سرویس میده:نقل قول:
کد:http://irancell.ir/Webfiles/Files/image/Winter89/Tables_fa/gprs_bolton_fa.gif
برادر خیلی مصیبت داشت
یه دم دیسی داشت
فایل ها رو هم خراب میکرد همینطوری یعنی کامل دانلود میکردی مثلا 200 مگ فایل رو بعد خوشحال میرفتی بازش میکردی میدیدی پکیده:31: مخصوصا اگه rar بود که همش میپکید
الان هم کلا نامحدوداش رو جمع کرده ایرانسل
بخوای بگیری همراه اول هست
من با گوشیم گرفتم 5800
دانگل هم یکی هست ولی باهاش کار نکردم زیاد
چینیه
من كه از خيره ايرانسل گذشتم .
درسته داتك گرون درمياد ولي حداقل از كيفيتش خيالم راحته:20:
اینجا تاپیک داتک هست یا ایرانسل ؟ :31: یا من اشتباهی اومد ؟
آقا میگم کیفیت داتک چطوریه ؟ خوبه ؟ روی همون چیزی که می خریم می بنده ؟ یعنی 128 رو روی همون 128 می بنده یا نه ؟
الان شاتل دارم. دنبال یه شرکت خوب میگردم که عوض کنم.
بله دوست عزیز
هر سرعتی بگیری همون سرعت رو هم تحویل خواهی گرفت.نه کمتر نه بیشتر
بچه ها من 3 شبه از هر جایی غیر از رپید شیر دانلود میکنم 90 درصدشون سرعت صفر میشه وسطش
هم از رپید باز هم میهن دانلود هم دانلودها هم همین آپلود اُرب
همشون مشکل دارن ولی uploadorb باز overal بهتر بوده
مثلا اینا:
IDM بعدش هم همش hard close میدهکد:http://dl.metal-station1.co.cc
شما مشکلی ندارید؟
نامحدودهای داتک روی همون سرعت قفله مثلا 128 دانلودش رو 16KB و 256 روی 32 و به همین ترتیب ...نقل قول:
ولی محدودهای 3 گیگی (حجمی) از سرعت معمولیشون بیشترن . مثلا 128 محدود تا 256 هم سرعت داره .
یه سرویس 9 گیگی (حجمی ویژه هم داره که نمیدونم چه جوریه) اینایی که گفتم همه در مورد adsl بود . وایمکس
و ipw رو نمیدونم . اگه بازم سوالی بود در خدمتم .
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
مال من که فعلا سالمه . خداکنه باد این آفت رو سمت ما نیاره .نقل قول:
:31:داتک فهمیده دیگه تمدید نمیکنی و میخوای بری واسه همین از تو رو عمدا خراب میکنه ولی اگه پشیمون بشی درست میشه:31:نقل قول:
هه هه!×!
آره رکب زدن بهم منم رکب برگردون زدم:31:
فهمیدم مشکل چی بود
برای دانلود از رپیدشیر من هر وقت بخوام مستقیم دانلود کنم از خوده رپیدشیر کانکشن هام رو میارم رو یکی
برای همین فایل هاییک ه با 4 تا داشته میگرفته میپکن باید رفرش شن تا بگیره:31:
البته رپیدباز هم مزخرفه
همه سایت ها رو ترمیم میکنه غیر از لینک های رپیدباز
یه مشکل عجیب پیدا کردم . وقتی میرم سایت youtube ، اولین تصویری که میاد لود بشه ، سیستمم هنگ میکنه و اینترنتم هم بعد از ریستارت 5-6 دقیقه قطع میشه . فقط در مورد همین یه سایت اینجوریه . کسی مشکلی نداره ؟
من از دیروز که اومدم تهران نمیدونم چش شده داتک دانلود هام بعد از یه مدت از هر سایتی صفر میشه و اینترنتش قطه میشه یه جورایی!×!
نمیدونم چشه
دلم خنک شد بالاخره یکی جلوی این داریوشو گرفت:31::10:
میگم سرعتم خوب شده!
:31:بچه شدی برادر؟
من خودم مثله شیر بالا سرش واستادم تا بازی در بیاره حالش رو میگیرم
منظروم از افته سرعت و قطع شدنش این بود که مثلا دیروز به جا 1.3 گیگ 1.2 گیگ گرفتم!×!:27:
حیف شد خدا قسمت کنه سرویست قطع بشه کلا:31::10:
چرا آخه؟
بابا داریوش به این گلی...(حال کردی داریوش چه تعریفی کردم؟!)
علی جان نترس این اینترنت ایران اینقدر مزخرفه که نگفته خودش زرت و زرت قطع و وصل میشه
احتیاج به دعا نیست
کلا یکی از کارایی که مخابرات ایران قسم خورده که با کاربراش انجام بده،رفتن روی اعصاب کاربراشه
من نمیدونم چرا یکی دو روزه صفحه های p30world رو به کندی لود میکنه:13:
با بقیه سایت ها تست کردم مشکلی نبود.
من اصلا چند روزه کلا صفحه میمیره تا باز کنه برام
قبلا 3 تا فایل تو آی دی ام دانلود میزاشتم مشکلی نبود بغلش هم وبگردیم رو میکردم هم اینکه یاهو مسنجر وصل میشد
ولی الان حتی یه فایل هم دانلود کنه یاهو مسنجر که اصلا وصل نمیشه صفحاتم سینه خیر در مناطق جنگی باز میکنه
ای بابا اینم هر دفه چه بد موقع تموم میشه ها!×! هر وقت ما سرمون شولوغه وقته تعویض آی اس پی نداریم اینم بازی در میارهنقل قول:
اتمام اعتبار کمتر از ۷ روز
کاش شارژ چند روزه هم داشت!×! اینطور که بوش میاد این ماه رو هم دوباره باید بگیرم
سلامنقل قول:
شدیدا تایید میشه
فکر نکنم ایراد از داتک باشه البته
اره مشكل از داتك نبود.
با نت مغازم كه سپنتا هستش تست كردم همين جوري بود.