اینجا همه سوال میکنیین پس کی جواب میده؟
Printable View
اینجا همه سوال میکنیین پس کی جواب میده؟
این آسیاتک چه مرگشه؟
5k هم نمیگیره؟
مشکل از منه یا شما هم این مشکلو دارید/
نقل قول:
اينترنت داتك تا اطلاع ثانوي به دليل قطعي يكي از كابل هاي فيبر نوري دچار افت سرعت شديد مي باشد ...
خب پس تصحيح مي كنم :نقل قول:
برای همه قطعه دوست عزیز فقط داتک نیست
سرعت اينترنت تا اطلاع ثانوي به دليل قطعي يكي از كابل هاي فيبر نوري مخابرات دچار افت شديد مي باشد ...
سلامنقل قول:
برای من سرعت دانلودم اومده 4
فقط آسیاتک نیست
کل کشور اختلال ایجاد شده
دوستان و سروران کسی نیست اینو جواب بده ؟نقل قول:
:31::31::31:نقل قول:
داش مهدی اینو خیلی باحال اومدی !
ولی جدا خیلی جالبه! من فقط سرعت رپیدشیرم کم شده بود ! وگرنه لینک مستقیم مشکلی ندارم و با بالاترین سرعت دانلود میکنم !:13:
به هر حال باید سوخت و ساخت ! برای من که هنوز مشکل حل نشده !:41:
نقل قول:
دوست عزیز ! اینو باید در تاپیک مودم میپرسیدید ! ولی به طور کلی اول باید مشخص کنید که میخواهید از کدام شرکت سرویس بگیرید بعدا دست به انتخاب مودمهای سازگار و موجود بزنید !
داش رضازاده اینی که داداش سیمونه(سیمونه چیه نمیدونم) گفتن درسه؟
فیبر هم داریم تو ایران؟
سلام دوستان
برای شهر کرج با پیش شماره 6466 از کدام شرکت میشه سرویس adsl گرفت؟
ممنون و با تشکر
بچه ها کسی نبود که آمار کیفیت شرکت عصر تلکوم را داشته باشه؟
کمک کنید ثواب داره. مرسی
یه سوال دیگه
کسی هست که با voip کار کرده باشه؟ لطفا توضیحات کلی بدید. مودم مخصوصی لازم داره؟
ای اس پی چطور؟ شرایط خاصی داره؟
مرسی
من قبلا کرج بودم.اونجا بهترین شاتل هستش با سرعت خوب و قیمت مناسب!نقل قول:
نقل قول:
هركسي در اين منطقه استفاده ميكنه يا اطلاعات داره ممنون ميشم راهنمايي كنه
من می خواستم بدونم تو منطقه شهید لطیفی الان چه شرکتایی سرویس میدن و تو این منطقه کدوم بهتره (باپیش شماره 2296 نزدیک پاسداران)
ممنون میشم جواب بدین
آقا سریعترین و مطمئن راه اینکه خودت از بالای همین صفحه قسمت نظر سنجی دونه دونه آدرس سایتهای isp هارو نوشته چک کنی... هرکدوم کاره 2 دقیقه هست !نقل قول:
کاپیتان رضایی جان ! بله ایشون صحیح فرمودن ! ما از طریق فیبرنوری اینترنت میگیریم که هر از چند گاهی یه جایی یه کشتی میزنه بهش ، خودشون قطع میکنند ، تحریم میشیم و.... و اینترنت به شکل افتضاحی درمیاد ! ولی خب برای من که دیروز سرعت رپیدم رو 1 و 2 کیلوبایت میچرخید امروز بهتر شده اومده رو 11 و 12 و مطمئنا فردا و پس فردا کلا مشکل حل میشه ! انشاءاللهنقل قول:
یکی از رفقای ما هم توی منطقه شهید لطیفیه . مثل اینکه پارس آنلاین و شاتل سرویس میدن . پورتای خونگی شاتل پر شده و رفیقم هم 256 گرفت از شاتل . به نظر من شاتل بهتره ولی گرون ترم هست .نقل قول:
نقل قول:
من تو اندیشه هستم(بهشتی) از صبا میگیرم نزدیک 1 ساله خیلیم راضیم ولی دیگه پورت خالی ندارن دوستم الان 1 ماهه منتظر مونده ولی خبری نیست
مصطفی جان فکر کنم در حال حاضر مشکل کلا" برطرف شده باشهنقل قول:
برای من که چند ساعتی هست رو به راهه
مثل همیشه از Rapidshare دانلود میکنم و تورنت هم توی بهترین وضعیت هست:27:
شاتل و پارس آنلایننقل قول:
:5:عزیزم اگر تو هم کد های آسیاتک رو داشتی حتما میگرفتی زود قضاوت نکن:5:نقل قول:
قربون دهنت. یا ما از قافله عقبیم یا شما خیلی جلو یعنی الان توی کشور ما فیبر نوری استفاده میشه؟نقل قول:
کاپیتان رضایی جان ! بله ایشون صحیح فرمودن ! ما از طریق فیبرنوری اینترنت میگیریم که هر از چند گاهی یه جایی یه کشتی میزنه بهش ، خودشون قطع میکنند ، تحریم میشیم و.... و اینترنت به شکل افتضاحی درمیاد ! ولی خب برای من که دیروز سرعت رپیدم رو 1 و 2 کیلوبایت میچرخید امروز بهتر شده اومده رو 11 و 12 و مطمئنا فردا و پس فردا کلا مشکل حل میشه ! انشاءالله
خب اون وخ سرعتش چقدره؟
هزینه؟
حملو نقل؟
اتصال؟
فیبر نوری در کشور استفاده میشه ولی نه برای استفاده ی شخصی بلکه برای استفاده ی کلان کشور توسط مخابرات (البته بعضی از ارگانها و سازمانها استفاده ی انحصاری و بی واسطه دارند که بحثش جداست)نقل قول:
در مورد سرعت و هزینه و اینها باید از وزارت ارتباطات و فناوری سوال کنی ! چون این سوالها فقط در حوزه ی کلان کشور مطرح است !
آهان گرفتمنقل قول:
پس دیگه هزینه و نصب و غیره به ما دیگه مربوط نمیشه
خیلی ممنان
راستی اگه بخوایم از طریق ریسیور ماهواره از اینترنت استفاده کنیم، خطری که نداره؟
اینترنت ماهواره ای یک طرفه فقط رسیو مشکلی نداره .نقل قول:
یعنی فقط دریافت؟نقل قول:
پس اگه بخوایم آپلود کنیم چی؟
اون دیگه خیلیی خطرناکه حسن!! خیلی خطرناکه حسن!نقل قول:
الان دوباره سرعت افتضاح شده
درسته؟
دوستان هم مشکل دارن؟
نقل قول:
آقا داستان این قضیه چه جوریاس؟
جون بچه تون ، این بحث رو تو صحن علنی ادامه ندید ، تو پ خ و تو v m از همه جا بهتره . :10:نقل قول:
اگه خواستی ، یه چیزایی می دونم ، اما چیز دندون گیری نیست ( یه زحمت بکش ، یه پخ بزن ، رپیلای کنم ، و بگو که چی می خوای بدونی )
مرسی :10: :46: :11:
یا حق
سلام
من یه سوالی داشتم که تا حالا 2 جور جواب گرفتم !!!
می خوام بدونم این هزینه نصب مودم ، واسه نصب سخت افزاری و نرم افراریه مودم هست یا
این مبلغ به شرکت داده می شود چون هزینه ی مخابرات و تنظیماتی است که بایستی در شرکت انجام شود؟
پس آیا می توان بدون پرداخت این مبلغ adsl را راه اندازی کرد؟
ممنون میشم پاسخ بدید :11:
ببینید ، 2 تا هزینه هستش ، یکی رانژه ، یکی نصبنقل قول:
هزینه رانژه ، عین قیامت می مونه ، طبق آیه قرآن " کلا لا مفر " :31: هیچ راه فراری ازش نیست ، باید پرداخت بشه .
می مونه یه هزینه نصب ، که کانفیگ مودم و نصب مودم هست ، که شرکت ها ، پای تلفن راهنمایی می کنن ، و راحت انجام می شه ، و هزینه ای هم نداره ، موقعی هزینه داره که یه مامور از طرف شرکت بیاد خونه شما ، و حضوری نصب کنه ، اون موقع است که باید یه هزینه ای بپردازید ( فکر کنم شرکتی نبود که این هزینه رو زورکی بگیرن ،تا جایی یادمه ، بود ؟ )
یا حق :10: :46: :11:
کی این فیبر نوریه درست میشه ؟
سرعت ما که درست نشد ....
من توی سایت رپید شیر نمیتونم برم
شما چطور؟؟؟؟
به دلیل همون قطعی فیبر نوری هست ..نقل قول:
ربطی ندا ره
توی سایتهای دیگه به راحتی میتونم برم
اما توی سایت رپید نمیتونم
دانلود رو کاری ندارم
اصلن توی سایتش نمیره
نقل قول:نه بیشتر جلوگیری از دانلود هست... دقت کنی بیشتر سایت های مثل رپید مشکل سرعت هست که مشخصه روی این سایت ها محدودیت سرعت گذاشتن تا پهنای باند رو شلوغ نکنن.نقل قول:
یکی دو روز صبر کنین اگر درست نشد زنگ بزنید بگید سرعت هامون خرابه درستش کنن. دست دست هم نکنید که بیان همینجوری بزارن بمونه.
منم نمیتونم تو رپید برم , بقیه سایتها مشکل ندارن
برای من دیشب از راپید دل میکردم و سرعت خوب بود ولی صبح باز نمی شد و دل سرعت زیر کیلو بایت بود حالا چند ساعتی هست که باز میشه!!نقل قول: