1-نبستن اسپلایتر مشکلی تو سرعت اینترنت بوجود میاره؟
2-wi-fi چیه؟
Printable View
2-wi-fi چیه؟
رفیق لینکش شیلتره!نقل قول:
gamemaster
dgl-4500 model
تو سرعت نه! نویز تلفن رو میگیرهنقل قول:
2-wi-fi چیه؟
اونم یعنی اتصال بی سیم
دوست عزیز نمیخوام نمک رو زخمت بپاشم ولی تا زمانی که اطلاعات کافی در مئرد موضوعی نداری درگیرش نشو که اینطوری اعصابت خورد بشهنقل قول:
کسی ما را یاری نمیدهد؟
بابا ---- تو اینتر نت شرکت موندم توش ابروم تو شرکت داره میره
شما میتونی مودمت رو رو حالت mac بزاری و مستقیم به هاب سویچ وصلش کنی که نیازی به داشتن سرور هم نداره
اگه هم بلد نیستی مدل مودمت رو بگو شاید تونستیم راهنماییت کنیم
من امروز زنگ زدم شاتل برای اشتراک
برای مودم وایرلس گفتش حتما باید asus باشه نباشه نمی شه و ....
می خواشتم ببینم این 604g الان توی بازار هست ؟ قیمتش چند هست ؟دوستان اگه مغازه خاصی در پاساژ رضا یا ایران می شناسند بگند که من برم تهیه کنم ممنون می شم ؟
ایا این مدل اسپلیتر هم داره یا باید سوا تهیه بشه ؟
من اسپلیتر را فقظ باید برای اتاق خودم که اینترنت روش وصل می شه بگیرم یا بقیه خطهای خونه هم نیاز دارند ؟
سوال قبلی ما که بی جواب موند و میمونه احتمالا .
حالا یه سوال دیگه ، یه مودم اگه بخوام بخرم ، که فقط یدونه پورت lan داشته باشه ، چی خوبه ؟ چه مارکی چه مدلی که دیگه به این راحتیا خراب نشه ؟
الان بيشتر مدلها و ماركها همشون 4 پورت لن دارن.
سوال بعدي رو نميدونم چي بگم چون تا حالا من خرابي توشون نديدم
حالا یه پورت لن یه پورت USB هم طوری نیست .
بهتر از am602 هم هست تو این رده ؟
نقل قول:اوخ اوخنقل قول:
بخشید
از نشونه های پیر شدنه هااااا.
45 تومن بود..
موفق باشید :11:
والا چي بگم بزار بقيه بيان بگن كه مدلهاي بيشتري ميدونننقل قول:
شرمنده ولي حتما هست
یکی هم مارار راهنمایی کنه:19:نقل قول:
سلام.
خیلی ببخشیداااانقل قول:
چرند گفته....
دقیقا برای همین جواب پستتونو ندادم.نقل قول:
نمیدونم.
چون بچه تهران نیستم....
حتما داره.نقل قول:
Asus بدون اسپلیتر فکر نکنم باشه.
درستش اینه که هر تلفنی که با اون خط استفاده میشه، باید اسپلیتر داشته باشه.نقل قول:
تا هم زود زود دیس نشید، و هم بشه صحبت کرد.
چون نویز خط به قدری بالا میشه که حتی نمیتونید صدای طرف مقابل رو بشنوید...
موفق باشید :11:
سلام دوست مننقل قول:
عزیز اجه مشکل من خیلی جالبه تا اون حدی که بتونم 5 تا سیستم رو شبکه کنم از شبکه سر در میارم وای این جالبه که سیستم راه اندازی میشه اینترنت هم به همه سیستم ها میرسه تو حالت روتر (ppope)ولی با خاموش روشن شدن سیستمها دیگه اینتر نت کانکت نمیشن اصطلاحا رو خط میمونن
مودمم 602 ایسوس هست ولی اگه شما مدم بهتری سراغ دارید بگید تهیه میکنم
:10:
سلام دوستان.
اين چند روز تعطيلات نميدونم سر چي، اين خطي كه ازش DSL ميگيرم، قطع بود. كلي پيگيري كردم تا مخابرات قبول كنه كه ايراد از طرف اوناست و مشكل داخلي نيست.
بالاخره دوستان زحمت كشيدند و بوق خط ما رو برگردوندند! يعني الان تلفن ديگه قطع نيست! اما متاسفانه ديگه دسترسي به اينترنت ندارم! يعني چراغ Status ثابت نميشه كه بتونم كانكت شم. :41: گاهي اوقات فقط وقتي تلفن مشغول هست، لينكش آپ ميشه و ميتونم تا وقتي تلفن قطع نشده از اينترنت استفاده كنم.
اينم بگم كه اشتباهي Splitter يه تلفن رو كه به همين خط (البته در يه طبقه ديگه) وصل بود به برق زدم كه سوخت، و رفتم و به جاش يه Splitterديگه گذاشتم.
كسي نظري داره كه اين مشكل از كجا ميتونه باشه؟ و چه بايد بكنم؟
مودمم هم مدل Am602 هست.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.:40:
زنگ بزن پشتیبانی برسی کنن مسئله رو
اطلا عاتی راجع خرید مودم 2 یا 4 پورت میخواستم ازکجا بگیرم چه مارکی بگیرم البته اشتراکم 128 می باشد کار دانلودم زیاد است
با يك مودم تي پي لينك كه دو تا خروجي داره يكي شبكه و ديگري يو اس پي چجوري ميشه يك اينترنت رو براي دو تا سيستم به اشتراك گذاشت؟
لن ميره تو يكي از اون كامپيوتر
يو اس پي هم به اون يكي ديگه
همين
خوب وصل نميشه اينجوري
وقتي كانكشن رو براي بعدي ميسازي و ميخواي وصل بشي و ايدي پاس رو وارد ميكني نميشه و ارور691 رو ميده كه همه ميدونيم يعني چي
يعني در واقع اينجا مودم مثل يك خط تلفن جدا و يك مودم جدا براي يك سيستم جدا كار ميكنه و نه يك مودم با يك خط اي دي اس ال و به اشتراك گذاشتن از طريق متصل كردن دو تا سستم به اون
خوب براي دومي ip چند ميگذاري؟
بهترین کار اینه که یه Hub بگیری جفت سیستم هارو بهش وصل کنی و یه کابل Lan هم از مودم به Hub بدی...نقل قول:
از توی Settings مودمت تنظیمات Connection رو درست کن اینجوری دیگه لازم به ساختن Connection از توی ویندوز هم نیست! همیشه هم اینترنتت وصله...
خوب ايپي اصلي رو كه تغيير نميدمنقل قول:
خوب براي دومي ip چند ميگذاري؟
ولي ايپي مجازي(اگه درست منظورم رو برسونم) رو دو نوع مختلف براي دو سيستم ميزارم.اخرش رو تغيير ميدم
اينhub چي هست؟نقل قول:
كجا گير مياد؟
بايد چيز جالبي باشه
تایید میشه ولی بدون هاب هم کارش راه میفته!نقل قول:
باید کارت شبکه سیستمی که لن وصله را در حالت DHCP قرار داده !نقل قول:
حالا چجوری را اطلاع ندارم!
هاب هم چیز خوبی هست(همون که توی کافی نت ها برایshare کردن اینترنت استفاده میکنن)
من دیگه امروز دارم میرم مودمو بخرم چون مودم خودم درست نمیشه .
55 پول دارم ، چی بردارم ؟ am602 بهتر هم هست تو این رده ؟
فقط یه پورت lan لازممه .
خب شما وقتی سیستمت رو خاموش روشن میکنی و اینترنتش قطع میشه برو تو استارت بعد RUNنقل قول:
بنویس
ping -t 4.2.2.4
ببین چه چیغامی مینوسه واست... پیغام رو اینجا بزار تا شاید تونستیم مشکلت رو حل کنیم
مودمت هم خوبه و نیازی نیست عوضش کنی
نقل قول:
شما مودمت رو رو حالت pppoe تنظیم کن
نیازی به خرید هاب هم نداره سرور هم نمیخواد
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مودم adsl کام ترند مدل ct-562 دارم با ۴ پورت شبکه.
تنظیمات شرینگ اینترنت روی این ۴ پورت رو نمیدونم . ساپورت ما هم که جواب نمیده.
میخوام بدون شیرینگ کانکشن کامپیوتر این ۴ پورت به طور مجزا اینترنت داشته باشند. ممنونم اگه جواب بدید.
شما باید مودمت رو رو حالت mac تنظیم کنی...نقل قول:
توی کاتالوگ مودمت باید باشه
نقل قول:ضمن تشكرنقل قول:
خوب اگر مودم رو در حالتي كه گفتيد تنظيم بكنم ديگه با هر دو كابل usb & lan ميتونم دو تا كامپيوتر رو وصل بكنم بدون وارد كردن يوزر نيم و پاسورد در كانكشني كه در سيستم دوم درست ميكنم؟
كلا چجوري ميشه وقتي اين كار رو بكنم
شرمنده ديگه تو موارد اوليش هم مونديم.ما تو اين موارد اصلا تخصص نداريم و به راهنمايي هاي شما نيازمنديم واقعا
چرا تو ایران adsl داریم و dsl نداریم؟
بهتر بود توی تاپیک سرویس دهنده های اینترنت میزدی!نقل قول:
منظورت از dsl کدومه؟!
حتما منظورشون همين كابل چون بجز كابل همشون هستن و دارن ارايه ميدن
TP-link -8810 بگیر هم روتر داره و adsl2+ رو هم ساپرت میکنه نصبش هلو ، هر کسی میتونه نصبش کنه ،نقل قول:
قیمتش هم الان 36000 تومنه سعی کن از خود نمایندگیش تو ایران که شرکت ارتباطات فرادانش هست بگیری
یه spliter هم راستی توش داره که خودش 5 تومانه گارانتی و اینام که داره
نقل قول:همون asus بگیر مودم خیلی خوبی هست!نقل قول:
TP-link -8810 که فکر نکنم دیگه باشه ولی TP-link -8811 هست!نقل قول:
زیاد تعریفی نیست مودم های TP-link !
ولی قیمتش خوبه.دی:
ممنون ، همون am602 رو گرفتم .
من یک گوشی p990 دارم که wlan داره
می خواستم ببینم با مودم وایرلس می شه کانکتش کرد و با اتصال به pc از اینترنت استفاده کرد . یعنی گوشی نقش یک کارت شبکه وایرلس را ایفا کنه که اینترنت را از مودم وایرلس به pc انتقال بده :8:
من 2 ماهه که با سرعت دانلود مشکل دارم از 12 شروع میشه به 1.5 میرسه .شرکت میگفت خطتون خرابه 117 اومد تست کرد گفت مشکلی نداره.spliter هم 3 تا به همه تلفنها وصله .اینترنت من هم سرعت 128 نامحدود از شرکت پزوهشگران هست.من دیگه نمیدونم چکار باید کرد.لطفا من رو راهنمایی کنید.
ای بابا چرا من نمیتونم رو ویستا درایور آسیاتک رو نصب کنم ؟؟
تا همین دیروز فقط ایکس پی کار میکردم که امروز تصمیم گرفتم ویستا نصب کنم و به یارو پشتیبان آسیاتک تلفن کردم و گفتم لینک درایور ویستا رو برام ایمیل بفرسته و اونم فرستاد و بهم گفت موقع نصب وقتی به finish رسیدی end task بکن و ریستارت بکن.
ما هم همین کار رو کردیم ولی موقع بالا اومدن ویندوز defender ویستا جلوی اجرای برنامه درایور رو میگیره و وقتی هم خودم از همین defender میخوام برنامه رو اجرا کنم فقط یه کارد کوچیک میاد که کنارش به فارسی نوشته " آسیاتک" و دو تا گزینه reboot now و reboot later روش هست که وقتی Reboot میکنم و سیستم میاد بالا دوباره defender جلوش رو میگیره و دوباره همون آش و همون کاسه !!!
دهنم سرویس شده !! از ساعت 11 تا 4 بعد از ظهر علاف همین یه ذره درایور مسخره این شرکت بودیم !!
از بچه هایی که با آسیاتک کار میکنن و ویستا دارن خواهش میکنم یه کمکی بمن بکنن و بما بگن این مودم مسخره رو چجوری میشه تو ویستا نصبش کرد؟؟
از همتون ممنونم.
سلام من یه مودم Dlink 322t دارم بنا به دلائلی مجبورم از دوتا شرکت (همزمان) adsl بگیرم یکی از سیستم هام رو با usb و یکی دیگه رو با کابل شبکه به سیستم وصل کنم (2 تا سیستم دارم)
هر دو سیستم رو در یک زمان کانکت میشم ولی بعد از یه مدت چراغ های usb و شبکه ثابت میشه و اینترنت دیگه کار نمیکنه
یا اگه یکی از سیستم هام خاموش باشه اون یکی نمیتونه کانکت بشه (باید هر دوتا همزمان روشن باشن)
اگه کسی میتونه راهنمائیم کنه ممنون میشم
شما اگر از همون اول به جای استفاده از usb از lan استفاده میکردی اینهمه دردسر نداشتی....نقل قول:
به هر حال زنگ بزن پشتیبانی مشکلت رو بگو شاید راهنماییت کردن(در ضمن اسم مودم را هم نگفتی)
نقل قول:
شما رو یه خط از دوتا شرکت ای دی اس ال گرفتی؟
یه کم بیشتر توضیح بده... مرسی شاید تونستیم کمکت کنیم