جواب شما رو rootnt داد.نقل قول:
صفحه اول در لیست مقالات هست.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2921306&postcount=1821
Printable View
جواب شما رو rootnt داد.نقل قول:
صفحه اول در لیست مقالات هست.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2921306&postcount=1821
دوست عزیز , سوالتون بارها و بارها جواب داده شده ! جستجو فراموش نشه ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/GrubHowto#head-4c7773949c6bc9d71484e211fa49429b9cb9acc2
دوست عزيز بريد به اينجانقل قول:
کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/GrubHowto?highlight=%28grub%29
دوستان چطور ميشه با اوبونتو پسورد ادمين ويندوز و پسورد syskey رو هك كرد???
ممنون
برای پسورد اول:نقل قول:
نیاز دارید به chntpw.
پارتیشن ویندوز رو Mount کنید و cd کنید به %systemroot%/system32/config.
اجرا کنید:
chntpw -u administrator SAM
صبر کنید.
ممکنه نیاز پیدا کنید sudo کنید.
برای syskey هم نیاز دارید به bkhive.
توجه کنید که syskey اول مورد نیاز هست تا بشه SAM رو Crack کرد.
مثل مراحل بالا، فقط اجرا کنید:
bkhive-linux /mount/windisk/WINDOWS/system32/config/system syskey.txt
ممنون دوست عزيزنقل قول:
فقط يه لطفي كنيد و نرم افزار هايي كه گفتيد رو با لينك دانلود برام بذاريد/
اگر همين مراحلي رو كه گفتيد انجام بدم مشكل حل ميشه؟؟؟نميخواد اون فايل bkhive يا chntpw رو جايي كپي كنم/يه كم بيشتر توضيح ميديد
بازم ممنون
سلام
سی دی هما که برای نسخه 8.10 اوبونتو هست برای نسخه 9.04 هم کاربرد داره یا نه ؟؟؟
اگه نه مشخص هست که نسخه جدیدش کی به بازار میاد؟
من در سرورم یه مشکل پیدا کردم واونم اینه که هر از گاهی ورودی اینترنتم قطع میشه یعنی کارت شبکه اولم که اینترنت رو ازش میگیرم به صورت قطع و وصل در میاد ولی کارت شبکه دومم که مربوط میشه به تنظیمات DHCP و کلاینتها مشکلی نداره . اول فکر میکردم که این مشکل مربوط میشه به کانکتورم ولی الان میبینم که نه این مشکل گاها" پیش میاد و بدون اینکه عملی انجام بدم درست میشه البته به صورت موقت و تا کانکتور نکنم و دوباره جا نزنم درست نمیشه . ضمنا" این مشکل باعث میشه نتونم سرویس بدم به کلاینتها . به نظر شما مشکل از کجاست . توزیعی هم که استفاده میکنم دیبان 5 هستش .
با سلام خدمت دوستان
من امروز یه کانکشن از طریق PPPconf داخل ترمینال ساختم و باهاش کانکت شدم
ولی از اون موقع به بعد دیگه نمیتونم با Network Manager یا همون دوتا کامپیوتر کنار ساعت کانکت بشم
اصلا تمام کانکشن هام انگار از اوتجا پاک شده
چطور میتونم برش گردونم ؟
هر دو نرم افزار در Repo های Ubuntu موجود می باشند (اگر از Ubuntu استفاده میکنید). با عرض شرمندگی از توضیحات بیشتر معذورم. به هر حال، اگر H.D.D به صورت Encrypt نشده باشه مشکلی نخواهید داشت. (البته اگر Encrypt هم باشه ... :31:)نقل قول:
یک مقدار تلاش کنید موفق میشید.
:46:
زمان بندی انتشار (Ubuntu 9.10 (Karmic Koala در آینده:
- انتشار نسخه Alpha 1 پنج شنبه 24 اردیبهشت 1388 .......... May 14th, 2009
- انتشار نسخه Alpha 2 پنج شنبه 21 خــــJــرداد 1388 .......... June 11th, 2009
- انتشار نسخه Alpha 3 پنج شنبه 01 مــــــــرداد 1388 .......... July 23rd, 2009
- انتشار نسخه Alpha 4 پنج شنبه 22 مــــــــرداد 1388 .......... August 13th, 2009
- انتشار نسخه Alpha 5 پنج شنبه 12 شهریـــــور 1388 .......... September 3rd, 2009
- انتشار نسخه Alpha 6 پنج شنبه 26 شهریـــــور 1388 .......... September 17th, 2009
- انتشاز نسخه بــتــــــا پنج شنبه 09 مـــــــــــــهر 1388 .......... October 1st, 2009
- انتشار نسخه RC -----پنج شنبه 30 مــــــــــــهـر 1388 .......... October 22nd, 2009
- انتشار نسخه نهـایــی پنج شنبه 07 آبــــــــــــان 1388 .......... October 29th, 2009
دوست عزيز تلاشهام يكم زياد بود و منجر به پاك شدن پارتيشن تيبلم شد :13: :32:نقل قول:
ماله همينه كه ميپرسم :23: //با اين حال اگر براتون امكانش بود به ايميلم توضيحات بيشتر رو بفرستيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنون.
سلام ، دو سوال داشتم :
1- آخرین ورژن اوبونتو
2- سایتی برای خرید پستی آخرین ورژن اوبونتو
1- اوبونتو 9.04نقل قول:
2- از سایت زیر:کد:http://wiki.ubuntu.ir/JauntyJackalope
کد:http://www.sito.ir/product_info.php?cPath=26_198&products_id=821
دوستان من تو synaptic package manager یه سری برنامه رو دانلود و نصب کردم ولی چیزی به لیست applications اضافه نشده . البته یکی دو تاشو از تو ترمینال تونستم تو حالت Text mode ببینم ولی همه برنامه هایی که نصب کردم رو دستوراتشونو نمی دونم . این برنامه ها رو چه جوری به لیست اضافه کنم؟
اگر از منوی برنامه ها نمیتونید پیدا کنید , از طریق ترمینال , چند حرف اول اسم برنامه رو تایپ کنید و دوبار کلید Tab رو بزنید. یک سری گزینه میاد که یکی از آنها باید برنامه مورد نظر شما باشه. اکثر برنامه ها بعد از نصب , از طریق منوی Application یا سایر منو ها قابل اجرا شدن هستند. یک سری از برنامه ها هم رابط گرافیکی ندارن و تحت ترمینال اجرا میشن. اگر اسم برنامه رو بگید , بهتر میتونم راهنماییتون کنم.نقل قول:
خوب زیاد هستند . چون من نیمدونستم این طوری میشه و تفریبا؛ برنامه های زیادی انتخاب و نصب کردم ولی خوب یه سریش مثلا :
iw , avra و از این قبیل که یکسریش مربوط میشه به برنامه نویسی PLC و میکروکنترلرها و یکسریش هم مربوط میشه به برنامه نویسی بایوس و ... و یکسری هم ابزارهای مانیتورینگ وایرلس و شبکه . تقریبا؛ حدود ۴۰ تا ۵۰ برنامه بود که نصب کردم ولی خوب مثلا؛ وقتی که در ترمینال دستور iwرو میزنی میتونی دسترسی داشته باشی به این برنامه ولی خوب بقیه رو نمیدونم اسمشون چی بود تا بتونم دستورش پیدا کنم ضمنا چون بقیه برنامه های دیگه ای که با add/remove نصب کردم تو لیست هست اصلا؛ نمی تونم اونایی که با synaptic package manager نصب کردم پیدا کنم.
دوستان التماس میکنم کمک کنید
من تمام اجازه های administrator از اکانت خودم حذف کردم الان دیگه نمی تونم هیچی رو تغییر بدم حتی دستور sudo رو هم نمی تونم اجرا کنم راهی هست بشه کاری کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب این سوال رو کسی داره؟؟؟نقل قول:
من تازه به جمع لینوکسی ها اضافه شدم مرتب هم دارم مطالعه میکنم
فقط خواهشا دوستان هم کمک کنن که بتونم راهم رو ادامه بدم:40::11::10:
وقتی به GRUB رسیدید دکمه ESC رو بزنید و وارد Recovery Mode بشید. از اونجا وارد Root shell بشید.نقل قول:
دو راه دارید.
این فایل رو ویرایش کنید:
/etc/group
با nano یا vi.
خطی که اولش نوشته admin رو پیدا کنید ( یا adm )
و به این صورت تغییرش بدید:
admin:x:106:username
شماره ممکنه متفاوت باشه و ممکنه جای admin حروف adm باشه.
یا با اجرای این دستور:
usermod -a -G admin username
خودتونو توی گروه admin اضافه کنید.
username رو با user خودتون عوض کنید.
یا میتونید اینکارو بکنید:
adduser newuser admin
و یک کاربر جدید از نوع مدیر بسازید.
:46:
نقل قول:
ممنون
حل شد !
راه حلبعد managed=false رو به managed=true تبدیل کنیدکد:sudo gedit /etc/NetworkManager/nm-system-settings.conf
و در آخر این دستور رو در ترمینال بنویسید
کد:sudo killall nm-system-settings
به نظر شما بهتر نیست که اگر مشکلی حل شد، کنارش راه حل هم اضافه بشه تا اگر کسی مشکل مشابهی داشت راحت حل بشه؟نقل قول:
من اوبونتو ۸.۰۴ دارم . کدک های totem video player را نصب کردم. ولی وقتی 3gp را اجرا می کنم فقط تصویر را نشون می ده ولی صدا نداره. و وقتی می خواهم Xvid یا MP3 یا Wmv را اجرا کنم با پیغام Failed to
connect stream: Invalid argument
روبرو می شم و چیزی پلی نمی شه. مشکل از کجاست؟
نقل قول:دوست عزیز اگر مشکلتون از این طریق حل شد اعلام کنید تا لیست پست های صفحه اول کامل تر بشه.نقل قول:
هر چند وقت یکبار فهرست تاپیک ها بازبینی میشه و موارد جدید اضافه میشوند ولی اگر دوستان مشکلی داشتند که مشابه نداشت می شه با معرفیش فهرست رو سریعتر به روز کرد...نقل قول:
دیگه این کار مشارکت همه را می طلبه.
Salam Sorry EN type mikonam
____________________________________-
سلام ممنون از آموزشتون >>>>>من هم همین ارور رو دارمکد:http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,2467.msg15438.html#msg15438
root@laptop-hossein:~$ sudo pon dsl-provider
Plugin rp-pppoe.so loaded.
/usr/sbin/pppd: In file /etc/ppp/peers/dsl-provider: unrecognized option 'nic-tap0'
ورژن ابنتو هم 9.04 هست و pppoe آخرین نسخه نصب شده است
ممنون میشم راهنمایی کنید
baed in anjam oon amoozesha ke link gozashtam error bala ro migiram , mamanoon misham doostan rahnamei konan
خسته نباشید
میخواستم ببینم چه جوری میتونم این صدای Beep مانند رو حذف کنم .
این صدا موقعی اتفاق میفته که مثلا به پایان صفحه که میرسی و میخواهی هنوز پایین بری (مثلا اگه نرم افزار File-Roller اگه یه فایل آرشیو رو باهاش باز کنی و بعد باکیبورد به پایین لیست بری حتما این صدا رو خواهید شنید)
:11::11::11::40::40::40::11::11::11:
سلام خسته نباشید
راستش من بعد از نصب بعضی نرم افزارها (مثلا Peazip و ... ) موقعی که اونها رو اجرا میکردم اشاره گر موس به گونه ای میشد که داره اجرا میکنه و بهتر هست بگم حالت بالا و پایین پریدن آیکون نرم افزار میشد (ببخشید برای روشن ترکردن موضوع مجبورشدم این اصطلاح رو بیارم ممنون میشم تو اصلاح این اصطلاح هم کمکم کنید) ولی عملا هیچ اتفاقی نمیفتاد و بعد از چند ثانیه بالا و پایین رفتن از حرکت می ایستاد و هیچ چیزی باز نمیشد از ترمینال هم که بازشون میکنم باز هم همین طوری میشه این اتفاق واسه Peazip میفته.
و مشکل دوم که جدیدا باهاش مواجه شدم اینه که فایر فاکس هنگ میکنه این مشکل در Kubuntu 8.10 حتی یه بار هم اتفاق نیفتاد و بیشتر هم روی چیز هایی هنگ میکنه که جاوااسکریپت هستند من JDK و JRE رو نصب دارم و flash plugin رو هم نصب دارم .این مشکل از مشکل اول مهمتر هستش ممنون میشم این رو جواب بدید
مشخصات سیستم من اینا هستند :
Qt: 4.5.0
KDE: 4.2.2 (KDE 4.2.2)
KDE Daemon: $Id: kded.cpp 944896 2009-03-26 13:00:10Z dfaure
Kernel Name : Linux
Kernel Release : 2.6.28-11-generic
Kernel Version : 42-Ubuntu SMP Fri Apr 17 01:58:03 UTC 2009
Operating System : GNU/Linux
Kubuntu Version : 9.04 Amd64
حالا ممنون میشم بگید مشکلم کجا هستش
ممنون از وقتی که گذاشتید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد هنگ کردن فایرفکس وقتی از جاوا استفاده میکنهنقل قول:
منم این مشکل رو دارم در Linux Mint
این مشکل حل شد و کسانی هم که حل مشکل رو بخوان میتونن به اینجا یه سری بزنندنقل قول:
کد:http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=315217
سلام دوستان
آقا من واسه ابونتو فونت فارسی نصب کردم و بعد از چند ساعت کار سیستم رو reset کردم ،
حالا که برای ورود باید یوزرنیم و پسورد وارد کنم فقط رو فونت فارسی مونده و هیچ تغییری نمیکنه .
از option صفحه هم select language کردم ولی بازم تغییر نکرد
دسوتان لطفاً کمک کنید اساسی
نقل قول:
کسی جواب سوال بالایی ما را نمی ده!
یک مشکل دیگه هم دارم. aim messenger linux را دانلود کردم وقتی می خواهم مستقیم با package manager نصبش کنم با پیغام زیر روبرو می شم.
could not open aim........deb
the package might be corrupted or you are not allowed to open the file.
حالا وقتی که می خواهم با ترمینال اجراش کنم اون را در دسکتاپ قرار می دم و دستور زیر را اجرا می کنم.
user@user-desktop:~$ sudo dpkg -i aim_1.5.286-2_i386.deb
ولی با خروجی زیر روبرو می شم.
dpkg: error processing aim_1.5.286-2_i386.deb (--install):
cannot access archive: No such file or directory
Errors were encountered while processing:
aim_1.5.286-2_i386.deb
من اوبونتو ۸.۰۴ دارم و هم نسخه دبیان 3+ و ۲.۱ را امتحان کردم ولی جواب نداد در کامپالشم ناموفق بودم.
سایت دانلود aim messenger linux با توضیحات سازنده:
[HTML]http://www.aim.com/get_aim/linux/latest_linux.adp[/HTML]
یک مشکل دیگه هم دارم. وقتی می خواهم yahoo messenger linux را نصب کنم . این نرم افزار به سه پکیج
libglib1.2ldbl و libglib1.2-dev و libglib1.2 احتیاج داره . وقتی می خواستم اونا را نصب کنم پیغامی می داد که الا the same version is already installed. you shoud install it in channel. ( البته این چیزیه که از اون پیغام به یادم مونده چون دیگه حالا که این سه پکیج را نصب کردنم اون پیغام را نمی ده.)
بعد از نصب اون سه تا پکیج با پکیج منیجر رفتم که نرم افزار را نصب کنم ولی بازم دیدم که می زنه که احتیاج به libglib1.2 داره. قبلا هم همین مشکل را داشتم به خاطر همین بیخیالش شدم. راه حل چیه؟
با livecd برو درستش کننقل قول:
حالا می خوای پسورد رو عوض کنی یا فونتها رو برگردونی سر جاش
دقت کنیدنقل قول:
اون بسته رو توی دسکتاپ کذاشتید ولی در ترمینال به دایرکتوری دسکتاپ نرفتید
قبلش باید دستور cd Desktop رو بزنید
همون یاهو مسنجر خود یاهو؟نقل قول:
اگر همونه فراموشش کن
تا اونجایی که می دونم چند سالیه که توسعه پیدا نکرده
یاهو مسنجر تو لینوکس فقط ۲ تا
pidgin و Keopete اگر درست نوشته باشم
اینها رو امتحان کنید
سلام
من برای اینکه بخوام از بعضی چیز ها مثل compiz استفاده بکنم میخوام کارت گرافیکی nvidia رو نصب کنم
حالا مساله اینجاست که وقتی میخوام نصب کنم پیغام ارور میده و میگه باید از X بری بیرون !
میشه کمکم کنید ؟!
ممنون
وقتی به محیط Login رسیدید، وارد نشید، به خط فرمان برید و کارتون رو انجام بدید.:46:نقل قول:
سلام دوستان .
من تازه این ابونتو رو نصب کردم ( خیلی خوشم اومده ! ) ۸.۰۴
ابونتو فونت Tahoma نداره ؟
خیر ولی شما میتونید نصب کنیدنقل قول:
فونت Dejavu Sans فونت زیابیی هست و تو مایه های Tahoma
برای نصب کارت کرافیگ nvidia باید کارهای زیر را انجام دهید.
1- ابتدا alt+ctrl+f2 بعد وارد محیط صفحه مشکی شدید باید یوزر و پسورد خود را بزنید تا وارد یوزر خود شوید بعد باید دستور زیر را تایپ کنید.
2- sudo /etc/init.d/gdm stop یا sudo /etc/init.d/kdm stop
3- بعد باید مسیر داریور کارت خود را که در دایرکتوری home ریخته اید را بدهید با این دستورsudo sh که ابتدا باید نام اول داریور که با حرف بزرگ است را تایپ کنید و بعد کلید tab را بزنید بعد از شما پسورد را می خواهد و وارد نصب داریور می شود بعد از نصب دستور ردیف 2 را دوباره تایپ کنید ولی این بار بجای stop از start استفاده کنید در نتیجه کارت گرافیک شما نصب می شود.
سلامنقل قول:
فونت tahoma مخصوص Microsoft هست و License ش استفادش رو در Linux و جاهای دیگه مجاز نمیدونه.
البته میتونید نصبش کنید بستگی به خودتون داره.
Universe Repository رو فعال کنید.
sudo apt-get install msttcorefonts
sudo fc-cache -fv
البته ممکنه براتون سوال پیش بیاد که اگر مجاز نیست پس توی Repo. چکار میکنه؟!
خب در واقع این استفاده از یک LoopHole هست. جواز ابتدایی این فونت به این صورت نبود و تقریبا آزاد بود و استفادش در نرم افزار های مختلف مجاز. بعدا که این فونت جهانی شد، طبق سیاست های انحصار طلبانه معمول مایکروسافت (که در حال تغییر هست)، جوازش عوض شد و به این جواز جدید تغییر کرد.
در ضمن پیشنهاد میکنم در اسرع وقت به 9.04 ارتقا بدید تا لذت واقعی ubuntu رو درک کنید.
8.04 مشکلات ریز آزار دهنده ای داره که در 9.04 رفع شده.
موفق باشید.