من اختصاصیام 7400 خورده ای شده اما عمومی 6600 واسه همین اینجوری میشه
من اختصاصیام 7400 خورده ای شده اما عمومی 6600 واسه همین اینجوری میشه
منم اولین درصد 100 رو تجربه کردم :دی
ولی خوب نسبتا از خودم راضیم.یک اشتباهی کردم که فیزیک اصلا نخوندم. (خیلی اشتباه بزرگیه که درسی رو نخونده بزاری)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم تو این تاپیک من ضعیف ترین باشم ....
حتما تلاش میکنم که خودم رو بالا بکشم.
only4you_mehr عزیز ، بهت تبریک میگم.خیلی کارت درسته.
سلام بچه ها.من محمدم پیش تجربی.مثل اینکه اینجا دو تا تجربی داریم که یکیشون کولاکه.
یکیشونم از اون بچه های باحال تلاشگره.
درسم نسبتا خوبه.ولی نه به خوبی only for you(ببخشید شما محمد امین هستید تو مجله آزمون دیدم)
میانگین ترازم 7152 می باشد!این آزمون کولاک ترین آزمونم بود.در حالی که دو آزمون قبلم افتضاح بود.
ترازم امروز 7327 شد.رتبه ام هم 189 ولی آزمون پیش ترازم 6900 بود!خدارو شکر راضیم.
سال پیش کلا درگیر المپیاد شیمی بودم.امروزم شیمی 3 رو 100 زده با این که 10 ماه یه صفحه اش نخوندم!
به عشق شیمی وداروسازی از ریاضی تغییر رشته دادم.انشاالله می خوام داروسازی تهران قبول شم.(البته اگه این بومی گزینی ظالمانه رو بردارن)
شما چطورین.خوشحال میشم با شما عزیزان آشنا شم.
واي باورم نميشه اين بيدقتي ها اعصابمو خورد كرده پشتيبانم ميگفت اگه بي دقتي نميكردي ترازت رو 7000 بود
چند نمونه!!: x در 12=4x چند ميشه ؟!!!! جديدا 4 ميشه!!!
44=33+a اينجا a چند ميشه؟ !!! اينجا هم با توجه به علم نوين من a=10 ميشه!!! بله تعجب نكنيد !!
خيلي از اينا هست فكر كن يه مسئله خيلي سختو حل كني آخرش مثلا گزينه رو اشتباه بزني و......
نميدونم چي كار كنم خير سرم كنكور دارم !!!
خیالت راحت من هنو نمردم!!!نقل قول:
من تا حالا فقط دوتا قلمچی دادم که یکیشو یادم نیست ولی اون یکیو 5000 منطقه یک شدم!!!!!!!!!!!!
آرامش.آرامش.آرامشنقل قول:
منم یه دورانی بود شدیدا به این وضع دچار بودم
که ناشی از استرس بود اونم برا اینکه می خواسم ترازم بالا بشه
اگه قبل آزمون به خودت بتونی بقبولونی که من کاره خودما میکنم و تراز باشه برا مرحله بعد
این مشکلت حل میشه
جمله اولتو اصلا قبول ندارم !نقل قول:
اکثر دوستانی که اینجا کارنامه هاشونو می ذارن ساعت مطالعشون از 2 برابر ساعت مطالعه شما یه کمی بیشتره ! می تونی بپرسی ازشون ! :46:
تو این تاپیک هم خیلی ها هستن که اصلا کارنامه نمی ذارن ( چون احتمالا خراب می کنن :46: ) پس کارنامه هایی که شما می بینی معمولا کارنامه بچه های قویه و خیلی ها شرایطشون از شما بدتره ! تازه شرایط شما بد نیست ! مهم اینه که تو درس اختصاصیت ( زیست ) قوی باشه که هستی ! بقیش ان شاء الله تو آزمون بعدی درست میشه ! :46:
جمله دومتم تایید میشه !
یه کوچولو ساعت مطالعتو ببر بالا همه چی درست میشه ! :46:
موفق باشی :11:
این حرف رو اصلا قبول ندارمنقل قول:
کافیه ساعت مطالعه ی مفیدت رو ببری بالا و خودت رو باور کنی ( هدفت رو هم ببری بالا )
به نظر من اون که با جامع قلمچی تداخل داره رو ثبت نام کن اما اون یکی رو چون با برنامهی قلمچی پیش می ری ثبت نام نکن تا عقب نمونی و استرس اینکه هنوز تموم نکردی و آزمون جامع داری رو نداشته باشی:46:نقل قول:
سلامنقل قول:
همشو ثبت نام كن
يادمه پارسال هم يكي از آزمونهاي جامع سنجش با كانون با هم بود كانون آزمونشو يه روز ديگه گرفت
امسال هم همين طور ميشه
----------------------------------------------
چرا من نميتونم كارنامه بعضي دوستان رو ببينم مثل lomon جان ((يعني فيلتره !!))؟؟
می گم واسه ثیت نام سنجش کی باید برم؟؟؟
بله ! مشکل از ISP تونه !نقل قول:
با اجازه lomon جان من کارنامشونو اینجا می ذارم ! :46:
کدوم آزمون ؟!نقل قول:
بهتره برین سایتشون یه نگاهی کنین:
نقل قول:
کد:http://www.sanjeshserv.com/index.htm
راستی یه سوال !
واسه ثبت نام آزاد نوشته کد رهگیری 14 رقمی اطلاعات دانش آموزی میخواد... باید دوباره این کد رو بگیریم از سنجش؟؟!
اصلا اينطور نيست . يه كم بيشتر تلاش بكني مشكل حل ميشه . شايد هم تلاش ميكني و روش اشتباهي داري !!! ببين مشكل كار كجاست پسر. از خودت سوال كن تا به جواب برسي .:11::11:نقل قول:
خوب اين خيلي خوبه . درس به اين مهمي رو 100 زدي يعني ميتوني باز هم صد بزني هر درسي رو!!! يعني تو توانايي اين كار رو داري . ببين چي كار كردي كه زيست رو 100 زدي ؟؟؟ خوب واسه درسهاي ديگه هم اين برنامه رو اجرا كن.نقل قول:
در صد هاي شيمي خوبي هم داري . پس ديگه چي ميگي؟؟؟ :10:
باور كن تو يك ماه ميشه همه درسها رو تا حد قابل قبولي بالا برد . من خودم تجربه كردم .
نقل قول:
نه ضعیفترین منم! البته من واسه این آزمون تلاش کردم با اینکه 5 تا درس رو 50-60 و 2 تا درس رو 75-80 زده بودم ولی بازم ترازم 4800 شده بود...فقط به خاطر اینکه عربی و ریاضی بلد نیستم
یکی به دادم برسه.....
به چه نکته زیبایی اشاره کردی!!!!!!!!نمونش من...اصلاً یادم نیست آزمونای کانون رو خوب داده باشم!!!!!!! امیدتو از دس نده!!نقل قول:
تو این تاپیک هم خیلی ها هستن که اصلا کارنامه نمی ذارن ( چون احتمالا خراب می کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پس کارنامه هایی که شما می بینی معمولا کارنامه بچه های قویه و خیلی ها شرایطشون از شما بدتره ! تازه شرایط شما بد نیست ! مهم اینه که تو درس اختصاصیت ( زیست ) قوی باشه که هستی ! بقیش ان شاء الله تو آزمون بعدی درست میشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچسب به درست !!!!!!!! از تو بدترم هست!!!!!!
مرسی صداقت ! :10:نقل قول:
یه نمونه دیگش خودم ! :31:
من همه آزمونهای سنجشو از دوم به بعد ثبت نام کردم ولی نزدیک آزمون که میشه چون احساس می کنم اون رتبه ای که می خوام نمیشه نمی رم بدم ! :biggrin:
فقط دومیشو دادم که نمی دونم کجا سیوش کردم اگه پیداش کردم می ذارم یه کمی بخندیم ! :14:
این هفته هم آزمون دارم اگه به امید خدا ! این یکی رو دادم کارنامشو می ذارم دوستان شاد شن ! :27:
ایول بابا عجب رتبه هایی..
حال کردیم...!!!!!
بقیه دوستانم بیشتر تلاش کنن ایشالا همه موفق بشن....
هیچ درسی رو نخونده نزارین که اونوقت مثل من باید تو دانشگاه ترم 1 همه رو کامل بخونین که منو بیچاره کرده
ترم یکو با 12.01 از خطر 100% مشروطی فرار کردم تا ترم دیگه که هنوز تا الان کلاسا رو پیچوندم...
موفق باشین دوستان... یا علی..
منم اشتباه کردم عربی و ریاضی پایه نخوندم :2: ترازم شد 5400 LoL
من فقط مطمئن هستم که روش دری خوندنم درسته.ولی کمیتش مشکل داره. من واسه این آزمون 14 ساعت زیست و 18ساعت شیمی(به شیمی خیلی علاقه دارم) و 20 ساعت هم بقیه درسها رو خوندم. مطمئن هم اگر واسه بقیه هم اینقدر وقت بگذارم ، اگر هم 100 نزنم ولی بالای 60 بزنم.نقل قول:
انشاالله میخوام ساعات مطالعه رو افزایش بدم.برم رو هفته ای 45 الی 50 ساعت.
سلام خدمت تمام دوستان
من حدودا هفته ای 40 تا 45 ساعت درس میخونم
و اینکه در زمینه ریاضی و زیست و انگلیسی پایه خوبی دارم اما مشکل من درس عربی و هندسه و امار است
ایا نیاز هست برای کنکور هندسه و امار را خوند مگه چقدر سوال میاد؟
کسی روشی رو بلده که بتونم عربیم رو تقویت کنم بجز معلم
یک سوال دیگر
برنامه من در سال 88 خوندن درس های شیمی عربی دینی فیزیک است امسال هم که فارسی و انگلیسی و در حال حاضر ریاضی و برای نیمه اسفند زیست رو انتخاب کردم به نظرتون این نوع برنامه ریزی خوبه
در ضمن خرداد فقط تست هست
روش مطالعاتی خوبی رو سراغ دارید که بتونم ازش استفاده کنم و مفید باشه
اصولا میگن همه یدرسارو باهم بخونین حتی تو یه روز نباید یک نوع درس رو خوند کلا برنامه باید تنوع داشته باشهنقل قول:
آمار 2 تا سوال میاد که نمیتونه خیلی سخت باشه واسه چی الکی دو تا تست راحت رو از دست بدی خوندنش کلا 2 ساعت وقت میگیره خیلی بخوای تمرین کنی 2 ساعت هم تست هندسه هم که برای بچه های ریاضی تقریبا20 تا میاد فکرکنم. در هرصورت برای بچه های تجربی هم کمتر از 10 تا نباید باشه
اگه واسه عربی هم راهی پیدا کردی به منم بگو من عربی قلمچی رو بالای 20 نزدم :دی درحالی که بقیه درسام خوبه.عربی اساسی ترازمو پایین میکشه:2:
یعنی واقعا یک نفرم پست منو ندیده؟:18:خیلی ممنون از خوشامدگویی گرمتون!فکر نمی کردم با یه عضو جدید اینطوری برخورد کنید!:13:نقل قول:
سلام عزیز...نقل قول:
خوش اومدی...
پس قبلا ریاضی بودی... بچه هایی که از ریاضی میرن تجربی خیلی خوب نتیجه می گیرن..
احتمالا تو این آزمون کانون کارنامه شما رو هم خواهیم دید و این خیلی خوبه...
امیدوارم موفق باشید
هندسه پایه + هندسه تحلیلی حدودا 20 سوالنقل قول:
به نظرم اگه عربی رو از کتاب درسی + ایاد فیلی بخونی هیچ مشکلی نداره
منتها خیلی باید دقیق و عمیق باید بخونی!
ما دبیرای عربیمون تو ددبیرستان خیلی خوب بودن نکته نکته هر تمرین یا پارگراف درس رو می گفتن ! هرچی مربوط به اعراب و اینا بود ... واسه همین عاشق عربی شدم!
اگه بخوای همینجوری بخونی از رو کتاب به صورت تیتر وار هیچ تاثیری نداره
به نظرم عربی یه جورایی خوندنش مث ریاضی می مونه!
حرفهای مریم جان تایید میشه !
منم تو عربی قویم ! البته بعضی وقتا سوتی های خفنی می دم ! :31:( چند وقت پیش تو همین تاپیک )
ولی در کل عربی نقطه قوتمه ! :46:
اگه خوب خوب بخونید و بفهمیدش مطمئنا ازش خوشتون میاد !
من نمی دونم چرا اکثر داوطلبا با عربی مشکل دارن ( اگه بگین ممنون میشم ! ) ولی حدس می زنم اکثر بچه ها تفاوت بین عربی خوندنو با بقیه درسها نمی دونن چیه !
نحوه خوندن عربی کاملا منحصر به فرده و با بقیه درسها 100% فرق می کنه !
برای عربی:
1) باید کاملا از پایه شروع کنین
2) دروس حتما به ترتیب خونده بشن
3) ترجیحا کل عربی رو بخونین و بعد تست مختلط بزنین ( نه تست مبحثی ! )
4) تا یه مطلبو نفهمیدین سراغ مطلب بعدی نرید !
این آخری خیلی مهمه ! ببینین تو درسی مثه حسابان شما می تونین کل مبحث حدو بخونین و اگه رو مبحث مثلثات تسلط ندارین حد مثلثاتی رو می ذارین کنار و بعد از تسلط برمی گردین و این قسمتو می خونین ! یا مثلا واسه ترکیبیات اون قسمتی که مربوط به گراف هستش رو میشه موقتا حذف کرد و بعدا خوند یا بقیه درسها ...
ولی عربی جوریه که تا یه مبحثو نفهمیدین نباید برید سراغ مبحث بعدی ! تا وقتی که نمی تونی اعراب اصلی رو تو جمله تشخیص بدی نباید بری سراغ اعراب فرعی ! تا وقتی اعراب فرعی رو خوب متوجه نشدی نباید بری سراغ اعراب تقدیری و ...
این اشتباهیه که اکثر بچه های مرتکب می شن ! باید از درس اول عربی 2 شروع کنین و به ترتیب برید جلو ! هیچ نکته ای رو از قلم نندازین ! و اگه از پایه اساسا مشکل دارین برگردین عربی 1 !
من خودم منبع خیلی خوبی که واسه عربی باشه فعلا سراغ ندارم ! ولی مریم جان به نکته خوبی اشاره کرد ! بررسی خط به خط کتاب درسی بهترین راه مطالعه عربیه !
یه منبع فعلا پیدا کردم که نمی دونم گیر میاد یا نه ! مال 4-3 سال پیشه ( چون کتابها تغییر نکرده میشه ازش استفاده کرد ! ) قیمتش هم احتمالا 2250 تومنه ، خط به خط کتاب رو بررسی کرده و واقعا فوق العادس !
ببینم می تونم گیرش بیارم یا نه ! :46:
به امید موفقیت هممون تو کنکور 88 ! :11:
سلام عزیز ، خیلی خیلی خوش اومدی ! :20:نقل قول:
نزدیک آزمونهای کانون که میشه تا یکی دو روز بعدش همه درگیر رتبه و تراز و اینا می شن اینه که حواسشون پرت میشه متوجه نمی شن کی میاد کی میره ! :46:
lomon جان راست میگه ! بچه هایی که از ریاضی می رن تجربی معمولا موفقن ! شیمیتون هم که خوبه ، پیشاپیش تبریک می گم ! :27:
موفق باشی :11:
من واقعا دنبال همچین چیزی هستم. میشه لطفا کاملتر توضیح بدی؟نقل قول:
با تشکر!
اگه این منبع رو به ما هم معرفی کنی ممنون میشیم:11:نقل قول:
حرفای شما درسته (به خصوص دومی) خودم هم دارم به همین نتایج میرسم بعضی بچه ها مثل من که پایه عربی رو نگرفتن با این درس مشکل پیدا میکنند مثلا من مبحث منصوبات رو میخونم میفهمم مفعول منصوبه حالا بدبختی اینجاست که تو جمله مفعول رو پیدا نمیکنم(البته اینقدر هم افتضاح نه ولی شبیه به این)من میخواستم برم از عربی یک بخونم ولی چون سر اون آزمونی(قلمچی)که سال اول اومد درست نخوندم عقب افتادم بعد پشتیبانم گفت اونو بذار برای بعدا الان به برنامه پیش برو به نظر حرف درستی میاد اما نه در مورد عربی که پیوشتگی شدیدی داره!!!!منم خر شدم خودم یه ذره فکر نکردمهمینجری اجرا کردم چون نتیجه نگرفتم دوباره با عربی مشکل پیدا کردم وانگیزه ام از دست رفت به طوریکه خیلی جاهاش رو کلا نخوندم.نقل قول:
فکر میکنم بهترین کار این باشه که نصف وقتی که برای عربی میذارم از اول شروع کنم نصف دیگرهم طبق برنامه پیش برم تا ترازم رو عربی بیشتر از این پایین نکشه(فکر کنم اگه نخونم دیگه منفی بزنم :دی)
هیچ کس ترازهای جدید رو پیدا نکرده؟ این دفترچه قلمچی چیه؟ ترازها رو داره؟
سلام رفیق .خــــــــــوش اومدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شک نکن داروسازی قبولی!!!!!!!!!!!نقل قول:
یعنی واقعا یک نفرم پست منو ندیده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنون از خوشامدگویی گرمتون!فکر نمی کردم با یه عضو جدید اینطوری برخورد کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم که خیلی شرمنده شدیم!!!نقل قول:
این سوالای ما رو هم جواب بدید بد نیست
کارنامه هاتونو دیدم و کلی حال کردم بابا ای ول این کارنامه ها باعث شد که منم به خودم بیام و بگم مگه من چی کم دارم(البته من کوچیک همتونم):38: :20:
ببخشید که من نقل قول از چند روز قبل میارم.
این مثالای تو منو یاد امتحانای نهایی انداختنقل قول:
نوشته شده توسط soheiltaker
تازه یه نوع اشتبای رایج دیگه هم داشتما اینکه وقتی جواب رو بدست می آوردم اونو وارون جانبی میکردم!!!:41::)فراموش می کردم که عدد رو باید از سمت چپ خوند.شیمیم که رو همین اشتبا ها خراب شد ،حسابم رو اشتباهایی از اون نوع.
اینو قبول دارمنقل قول:
نوشته شده توسط behnam_n80
به نظر میرسه آدم عجولی هستید و می خوای هر چه سریعتر به بلا برسی.
خوب با این وجود وضع من از همه افتضاح ترهمن تا بحال 70 % رو تجربه نکردم.ترازامم به زور به 6000 می رسه.نقل قول:
حتما تلاش میکنم که خودم رو بالا بکشم.
خیالت راحت من هنو نمردم!!!
من تا حالا فقط دوتا قلمچی دادم که یکیشو یادم نیست ولی اون یکیو 5000 منطقه یک شدم!!!!!!!!!!!!
البته تا الان خواب بودم حالا یه تصمیم گرفتم که همه برید تو کفش:می خوام ترازامو به بالای 7500 برسونم:5::18:،فقط یه دو ماهی وقت می خواد...
منم یه همچین مشکلی دارم با کمی تفاوت که بزرگ نمی نویسم ولی تو یه صفحه بیشتر از 3/4تا سوال نمی تونم جواب بدم هنوز یاد نگرفتم که از گوشه شروع کنم و تمیز بنویسم .معمولاً از وسط شرو میکنم!نقل قول:
نوشته شده توسط rosenegarin13
یه راه حل!!!
دفترچه ها همیشه طوری اند که یه یه روی یه صفحه اول یا آخر سفیده بقیش رو هم خودتون بخونی>>>
فقط به گوش سنجش نرسه:12::)
من که ایشون رو نمی شناسم !نقل قول:
جدیداً چیزای جدیدی از یک مشاور به نام دکتر حسین احمدی شنیدم که روش های جدیدی برای تست زدن داره.
و ادعا می کنه رتبه های تک رقمی زیادی تحت مشاوره او بودند(حبیب الله عبدالهی پور رتبه 2 کنکور ریاضی مهندسی برق شریف ، ندا ایاز رتبه 1 مهندسی کامپیوتر،سپیده آذریان مهندس برق رتبه ،فرشید غلامی و شبنم کوشک پزشکی شهید بهشتی،هانیه کرباسی و آیدا شافعی دانشجوی مهندسی معماری و...)تازه می گه اکثر این افراد در چند ماه آخر به او روی آوردند .
و با روشی نام آلفای ذهنی روش های تست زنی رو به شاگرداش آموزش میده.
البته من اصلاً به مشاورا اعتقاد ندارم و معتقدم همه چیز به خود آدم بستگی داره ولی وقتی این حرفا رو شنیدم تعجب کردم.
اگه کسی چیزی شنیده و به صحت این حرفا اطمینان داره بگه و یه سایتی بده که بیشتر آشنا شیم.
ولی از این دست تبلیغات خیلی دیدم ...
به نظرم اینجور کارا فقط پول هدر دادنه...
خودم شخصا اعتقادی به اینجور چیزا ندارم اصلا و ابدا !
کنکور هم مث امتحانای دیگه هس فقط یه مقدار رقابت شدیدتره ! دیگه این مسخره بازیا دلیلی نداره...
سلام دوستان ...
این هم کارنامه 25 بهمن من ...
امتحانی که می تونست یکی از بهترین امتحان هام باشه به بدترینش تبدیل شد .
و اما در مورد درصد ها :
دیفرانسیل و ریاضی پیش را که خودم هم هنوز نمی دونم چرا اینجوری شده ، من تو امتحان های قبل دیفرانسیلم زیر 70 نمی آمد اما این بار ...:41::41::41:
بقیه تخصصی ها هم که تقریبا همشون خوب هستند ( به غیر از شیمی 3 )
عمومی ها هم که من اصلا نمی خونم ( یعنی می خوام بخونما اما حفظیاتم فوق العاده ضعیفه:46: ) و همین درصد ها رو هم که نخونده زدم خیلی راضی ام...
( به عربی توجه کنید ::: :27: :31: )
و اما نکته ای که در این آزمون اعصاب منو خرد کرد ، هندسه تحلیلی هست
من واقعا نمی دونستم که باید دو تا ترمی ها را بزنیم ، فکر کردم مثل ترم اول هست که باید فقط یکی از ترمی ها را بزنیم ( از اونجایی که دیفرانسیل و فیزیک پیش 10 تا سوال بود طبیعتا شک هم نکردم که چرا تعداد سوالات گسسته ترمی کم هست )
این پشتیبان بی خاصیت هم که هیچی بهم نگفت SO می بینید که تحیلی را خالی گذاشتم ( منی که ترم اول 3 بار تحلیلی را 100 زدم ) و ... می بینید که چقدر ترازم افتضاح شده :13:
دوستان موفق باشید ... :11:
مشکال من با عربی استثناهای مسخرشه که معمولاً همینا در کنکور سوال میشه.نقل قول:
من نمی دونم چرا اکثر داوطلبا با عربی مشکل دارن ( اگه بگین ممنون میشم ! ) ولی حدس می زنم اکثر بچه ها تفاوت بین عربی خوندنو با بقیه درسها نمی دونن چیه !
عربی رو با لایتنر بخون.نقل قول:
سلام دوستان ...
این هم کارنامه 25 بهمن من ...
lomon دستت درد نکنه خیلی با حال بود
نقل قول:
نوشته شده توسط نوید نادری
اینم درصدایی که بعد کنکور حساب کرد!!!نقل قول:
با این وجود میگه واسه چی به من زنگ بزنن/ \.من 200 % مطمئنم که این آقا نوید میدونسته که جزء 3 نفره!!
اینم از دردسر های رتبه ی 1 شدن.نقل قول:
اینم از کارمندای دولت!!!نقل قول:
حرف دلم رو زدی . . . :46:نقل قول: