نقل قول:

میشه گفت یه برنامه هست که اجازه ی دسترسی به نرم افزارهایی که مورد تایید اپل نیست (مثلا" تم) رو میده و اونا رو مدیریت میکنه و خودش تنها هم نیست و شبیه هایی رو هم داره مثل icy و rock که هرکدوم خصوصیاتی دارن ولی من با راک که کار کردم و بیشتر پسندیدم اما سیدیا بیشتر جا افتاده ...

درست! پس با استفاده از سیدیا یا مشابه هاش دیگه AppStore بی استفاده میشه!؟ یا منافاتی با هم نداره؟ نرم افزار های پولی AppStore رو چجوری میشه رایگان داشت!؟
میخوام ببینم نقش AppStore چیه؟:31:
	نقل قول:

برای نصب نرم افزارای با فرمت deb به وایرلس نیازه که اینو هم میشه حلش کرد و بدون وایرلس نصب کرد ...

نیازی به حل کردن، با همون وایرلس خویه!
	نقل قول:

2 تا ...
ipa که از زیر دست اپل گذشتن و مورد تاییدن و deb که مورد تایید نیستن ...

:5:
	نقل قول:

خیلی راحت ...
نرم افزار رو میگیری و میریزی تو ایتونز و سینک میکنی و لذت میبری ...
اگه بخوای با خودش هم نصب کنی میریزی تو یه فلدر مخصوص (بعد از نرم افزار مخصوص با فرمت deb ) و با یه حرکت نصبش میکنی !!

چه جالب!
این "یه حرکت" تو آیپاده، دیگه!؟:27:
	نقل قول:

نه نیست ...
دوستم خریده بود 10 تومن ...

عجب! از اپل با کابل TV ساده 45$ـی خیلی بعیده! همش 10 تومن؟
	نقل قول:

اپل یه جورایی تو کار انحصارسازیه و همه چیز رو انحصاری و البته محدود میکنه ...:13:
کلا" آیپاد وابسته ی بلامنازع (حالا این یعنی چی!؟!؟!) آیتونر هست و برای اکثر کارات به آیتونز نیاز داری و اگه آیپاد جزئی از زندگیت بشه ،یعنی  آیتونز جزئی از زندگیت شده ...(میشه رو این موضوع بحث کرد)
البته با کمک بعضی نرم افزارا (با فرمت deb) میشه یه مقداری از این وابستگی رو کم کرد ...
به هر حال برای تو که لپتاپت میتونه باهات باشه (مخصوصا" تو سفرای خارج شهر خودتون) نباید خیلی مشکل باشه ...

دیروز آیتونز رو نصب کردم، چیز بدی نیست که بخوایم از وابستگی بهش کم کنیم!:19: جالب بود!
	نقل قول:

نکته ی دیگه هم که به ذهنم میرسه معرفی iFile هست ...
اینو گفتم چون میدونم تا حالا تو خط سیمبین بودی و اهمیت x-plorer رو درک میکنی ...
iFile هم مث x-plore هست ولی با امکانات میشه گفت یکم محدودتر ...

خب دقیقا چه نیازی به دسترسی فایل ها روی آیپاد هست؟:21: اینکه مثل سیمبین -- و ساین نداره!:31:
	نقل قول:

و همچنین iPhone folders که مث گوشی ها که بعد از نصب به فلدراشون دسترسی پیدا میکنی ، با این نرم افزار هم به فلدرای موجود تو آیپادت دسترسی پیدا میکنی ...

همون سوال بالایی!
	نقل قول:

نکته ی دیگه هم اینه که اگه خواستی بخری یه کارت وایرلس 25-30 تومنی هم بخر و با آیپاد ، به کمک ADSL لذت بازی گروهی و چیزای دیگه هم بچش ...

یه وایرلس روتر هست که فکر کنم کار رو راه بندازه!
	نقل قول:

مگه قبلش شولوغ بود ؟؟:دی

نبود!؟
ـــــــــــــــــــ
حالا سوالات جدید!:10:
1. توی مقایسه های بین PSP و آیپاد که توی YouTube بود، به موضوع سختی بازی با صفحه لمسی و راحتی بازی کردن با دکمه خیلی اشاره میشه! میخوام ببینم واقعا اینقدر سخت و آزاردهنده است بازی کردن با صفحه لمسی؟ چون بحث بازی برام مهمه!
2. بازی های آنلاین چه جوری هستن؟ قابل توجه و درست و حسابی هستن که آدم روشون حساب کنه؟:31:
3. وینتربرد چیه دقیقا؟ فکر کنم مربوط به تم و تغییرات گرافیکی باشه، درسته؟
4. جایگاه App Store کجاست؟ چه قدر مورد استفاده است بعد از جیلبریک و سیدیا و ...!؟:11:
ـــــــــــــــــــ
دیگه کم کم سوال هام داره الکی میشه، ببخشید! دعا کنید زودتر بگیرم که شما هم از این سوالات راحت بشید!:27::40: ممنون!