ببخشید دوست عزیز تا حالا 4 بار این سوالت را تکرار کردی اگر قرار باشه کسی جواب بده میده نگران نباشنقل قول:
Printable View
ببخشید دوست عزیز تا حالا 4 بار این سوالت را تکرار کردی اگر قرار باشه کسی جواب بده میده نگران نباشنقل قول:
اگه ميخوايي دستاتو ببري بالا تا پاس فوري بدن بهت دكمه روي دسته پلي استيشن R2 و روي دسته ايكس باكس RT رو 3 يا 4 دفعه بزن. فقط مواظب باش موقع بالا بردن دستت زياد جاتو تغيير ندي كه ممكنه اونها تو رسوندن توپ بهت نتونن كارشونو خوب انجام بدن. بعد اينكه اگه بازيكني اول زمينه و شما ته زمين توقع نداشته باشيد توپ رو دودستي بدن به شما. و اينكه سعي كنيد دستتونو بيش از حد بالا نبريد چون تاكتيك طبيعي تيمتون با مشكل مواجه ميشه هميشه از روي اصول اين كار رو بكنيد بهتره.نقل قول:
این become a legend خیلی باهاله ...
ولی آخه چرا نمیشه با تیم بازی کرد ؟!!
من از اون اول تا الان هرچی رو دکمه ی next match میزنم فقط یه skip و یه training داره ... یعنی فقط باید با تیم خودم بازی کنم ؟ هیچ راهی نداره که توی مسابقه شرکت کنم ؟
فکر کنم اینقدر باید تمرین کرد تا قدرتمون بره بالا و بعد تو تیم شرکت کنیم ... درسته ؟
ولی اگه اینجوری باشه که آدم زده میشه از بس training های مثل هم بازی میکنه ...
لطفا یکی منو راهنمایی کنهو
ببخشید دوست عزیز عجله داشتم.بازم ببخشید.:11:نقل قول:
خواهش میکنم دشمنتون شرمنده تا فردا ظهر وایسا جواب میادنقل قول:
این become a legend که میگین درخواست توپ میکنه . وقتی آدم بازی میکنه خودش هر جا پاس بده دست خودشه دیگه D: . از کی درخواست میکنه آخه ؟؟ !!!!!!
در ضمن گرافیک تغییری کرده ؟
بوت پک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کفش خوشگل از نایک
یه کفش مشکی
سه تا در آدرس زیر :
نقل قول:
کد:http://pes.--------/viewtopic.php?f=42&t=34
شما بايد حداقل اگه فوروارد هستيد يك گل در تمرينات بزنيد بعد اينكه تيم شما حد الامكان برنده تمرين باشه و اينكه شما بيشترين تاثير رو بايد در تيم تون داشته باشيد. بطور مثال ميتونيد اگه فوروارد هم هستيد تو مسائل دفاعي هم شركت كنيد و توپ گيري كنيد ولي بياد داشته باشيد سريعا به پست خودتون برگرديد و نزاريد خالي بماند. يه جورايي به فكر خودتان نباشيد به فكر تيم باشيد فقط تيم.نقل قول:
نقل قول:
این become a legend که میگین درخواست توپ میکنه . وقتی آدم بازی میکنه خودش هر جا پاس بده دست خودشه دیگه D: . از کی درخواست میکنه آخه ؟؟ !!!!!!
در ضمن گرافیک تغییری کرده ؟
توی becom a legend شما فقط 1 نفر از تیمی و فقط با یه نفر که همون خودتی باید بازیکنی اون موقع باید r2 رو بزنی تا دستشو ببره بالا و درخواست توپ کنه البته باید موقعیتشم خوب باشه .گرافیکم یه مقدار تغیر کرده البته بیشتر به خاطر نور پردازی قویشه ---
راستی بچه ها دقت کردین وقتی هوا بارونی باشه اگه شبم باشه خیلی تاریکه !! انگار برقا رفته یخورده نور فقط وسط زمین است:41:
نقل قول:
بوت پک
کفش خوشگل از نایک
یه کفش مشکی
سه تا در آدرس زیر :
آقا یه لطف کن بگو از اینا چطوری باید استفاده کرد آخه من تا حالا از این آپشنا نریختم:10:
يكي گفته بود نسخه اصلي رو گرفته و تمام نقل و انتقالات توش انجام شده . به نظر شما ايني كه پي سي گذاشته تو سايت واسه فروش نسخه اصليه ؟
باید توی تمرینات یه چیزی نشون بدی که بازیت بدن. مثلا من تو هر جلسه تمرین لااقل 1 گل می زدم که بعد 3-4 جلسه رفتم رو نیمکت و بعد یکی دو بازی هم چند دقیقه ای بهم بازی رسید.نقل قول:
در مورد پاس هم باید بگم اصلا لازم نیست دستتون رو بالا ببرید، بلکه باید خودتون رو توی موقعیت قرار بدید. هوش مصنوعی بازی بالاس، وقتی تو شرایط خوبی باشید بهتون پاس میده، ولی قطعا وقتی بین یه سری مدافع هستید، هرچی هم دست بالا ببرید کسی پاس نمیده.
با کامپیوتر چطوری میشه ؟؟؟نقل قول:
اقا این همه توپ و ..........برای دانلود گذاشتید میخوام ببینم اگه از اینا استفاده کنیم سیوها و اپشنهای قبلیمون پاک میشه؟؟؟
یا نه میمونه و توپهای هم اضافه میشه؟؟؟
یک چیز جالبی دیدم که نمی دونم اتفاقی بود یا اینکه واقعا روش کار شده!
تیمم یک گل افساید زد و بعد مثل pes 2008 بازیکنان شروع کردن به خوشحالی که دروازه بان حریف یک دفعه به طرف کمک داور چند متری دوید(مثل بازیهای ایران که یکهو به طرف کمک داور حمله میکنه!) و در همون لحظه هم کمک داور را نشون داد که افساید گرفته!
با بدبختی پیداش کردم!نقل قول:
این را دانلود کن لباس تیمهای انگلیسی و گویا المانی را درست میکنه تنها بدیش اینه که اسم تیمهای اسپانیایی را درست نمیکنه!
که البته اون را هم خودت میتونی درست کنی
هرچه که داخلش بود را داخل save بازی بریز
نقل قول:
http://www.4shared.com/file/67139191/4c1b26b/PES2009_Option_File.html
دوست عزیز تو become a legend این نیست که شما با یک بازی به یکباره پیشرفت چشمگیری بکنی!نقل قول:
اگر در اون اماری که توانایی بازیکن شما را نشون میده(بعد از هر بازی میاد) دقت کنی سمت چپش یک شماره هست که اون قدرت اصلی شما هست و در سمت راستش هم یک شماره دیگر هست شما با هر بازی که میکنی شماره ی سمت راست چندتا بالا میره زمانی که شماره ی سمت راست به 100 رسید یک شماره به شماره سمت چپ که قدرت شما هست اضافه میشه.
در وسط بازی نمیشه سختی بازی را تغییر داد یادم هست در مستر لیگ نسخه ی قبلی در میانه ی فصل و انتهای فصل میتونستی سختی بازی را تغییر بدی شاید در become a legend هم وضع اینگونه باشه!
شما باید به بخش سیتینگ بازیتون بری و ببینی دکمه r2 را روی کیبورد روی چه دکمه ی گذاشته.نقل قول:
فکر میکنم به طور پیشفرض روی دکمه ی C باشه
این را هم بگم که دست بلند کردن زیاد نتیجه بخش نیست و اگر موقعیت خوبی داشته باشید بهتون پاس میدند.
Footy Optie Patch 2.0 Final All Home & Away Kits
2008-10-19
100% Spain Home & away Kits
100% England Home & Away Kits
2 New faces, Amrabat + Aissati
600 Players skill update
100% Transfers
کد:http://www.footygaming.nl/file-11-PES2009-OptieFile-Final.html
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32170
آقا یکی بگه این تو پا و کفشارو چطوری ببریم تو بازی باید کجا ریخته شه؟؟
نقل قول:
اصلا ربطی به سیو ها نداره .
توپها و... به بازی اضافه میشه:46:
مر30نقل قول:
بعد باید جفت فایلها را دانلود کرد یا اینکه جفتشون یکی هست؟
دوست عزیز شما این توپها را باید با کیت سرور وارد بازی کنی و اصلا ربطی به اپشن نداره.نقل قول:
سیوهای بازیت هم پاک نمیشه.
فقط اگر اپشنی ریختی طبیعتا اپشن قبلیت میپره.
نقل قول:
باید با کیت سرور بریزی تو بازی
لینک دانلود کیت سرور رو 3,2 صفحه قبل گذاشتم
اینا آپشن نیست. با برنامه کیت سرور باید ایمپورت کنی. راهنمای استفاده از این برنامه توی خودش هست و باید برنامشو دانلود کنی. بارها هم توی تاپیک PES2008 توضیح داده شده.نقل قول:
نه. فرقی نداره. نسخه اصلی تنها فرقش در فایل exe هستش. و اونم تا یه چند وقته دیگه با اومدن فایل اصلی حل میشه. پس اینکه توی نسخه اصلی نقل و انتقالات کامله باشه، کاملاً تکذیب میشه!نقل قول:
دوستان جواب دادن و اصلاً ربطی به آپشن فایل نداره. پس با خیال راحت ایمپورت کن.نقل قول:
با برنامه کیت سرور.نقل قول:
لینک دانلود غیر مستقیم
This tool could help you to fix your corrupted Become a Legend Game Saved files. Anyway most users still have problems after they have used this tool. Unfortunately I´ve found out that the extent of the damage to the saved files is bigger than I thought. Not only the player data has been overwritten by junk data but also the teams lineups!!!!! And depending on the extent of the damage your team could be affected or not ( that's why sometimes it works while you are still training and not included in the team). Unfortunately the magnitude of this error is so so so big that it can not be fixed. This error does not only happen you play Become a Legend. Master League, Champions League and Leagues also generate corrupted saved game files randomly. Konami should take care of these issues and fix the problems as soon as possible.کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32132
این ابزار میتواند به شما در ترمیم فایل save بخش Become a Legend کمک کند.
در ادامه به نوع ارور و ایراد های موجود اشاره شده و گفته شده که در بخش های مختلف بازی هم ممکن است این ایراد شکل گیرد که برای سایر موارد konami باید اقدام کند و ما نمیتوانیم فعلا مشکلات سیو سایر بخش های بازی را برطرف کنیم.
اقا لینک مستقیم برنامه ;it server رو بی زحمت میدی ؟؟؟
به نظر شما سوت زدن داور چرا این جوریه ؟
انگار داور سوت بلبلی میزنه ؟؟ نه ؟؟
کی موافقه ؟
نقل قول:
اینا آپشن نیست. با برنامه کیت سرور باید ایمپورت کنی. راهنمای استفاده از این برنامه توی خودش هست و باید برنامشو دانلود کنی. بارها هم توی تاپیک Pes2008 توضیح داده شده.
آقا منم بلد نیستم اگه میشه یه بار دیگه راهنمای استفادشو بزارید تا هر کسی که بلد نیست یاد بگیره
ولی به نظر من بهتر شده چون فضای بازه صدای صوت میپیچهنقل قول:
به نظر شما سوت زدن داور چرا این جوریه ؟
انگار داور سوت بلبلی میزنه ؟؟ نه ؟؟
کی موافقه ؟
دوست عزیز درست اینه که شما سوالت سخت افزاریتون را در بخش سخت افزار بپرسی تا پاسخ بشنوی.نقل قول:
کرسپو عزیز من تنها مشکلی که با این کیت سرور دارم اینه که داخلش مثل کیت سرور pes 2008 فایلی به نامه playerlist و یا uni نداره که من بدونم لباسها و چهره ی بازیکنان را با چه شماره ی سیو کنم!نقل قول:
بهتر نبود، لینک سایتی رو که این مطلبو با ترجمش از اونجا کپی کرده، ذکر میکردی؟! :41:نقل قول:
حالا که قانونی به نام کپی رایت در ایران وجود نداره، حداقل خودمون رعایت کنیم. :13::46:
در چه قیمتی می خوای؟ چه رمی باشه؟ به سیتمت باید ببینی میخوره یا نه!نقل قول:
شما واسه ساکر 2009 می خوای؟ با کیت سرور ساکر 209 هنوز نمیشه کفش وارد کرد. یعنی هیچی به غیر ازنقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لباس نمیشه وارد کرد. شما اگر کیت سرور رو دانلود کنی، راهنماش در پوشه doc در داخل کیت سرور هستش.
در مورد فایل playerlist دقیق نمیتونم توضیح بدم. چون من هنوز بازی به دستم نرسید و عملاً از هیچیش خبر ندارم.نقل قول:
اما در مورد بقیش باید بگم، اشکال نداره. شما خودت پوشه یونی رو بساز و بقه پوشه ها رو هر طور خواستی طراحی
کن. (اگه توی ساکر2008 از کیت سرور استفاده میکردی، از اون الگو بگیر!)
کیت سروری که تا الان امده فقط میتونی باهاش کیت وارد کنی و مدول AFS2FS رو داره. پس شما الان نه میتونی
فیس وارد کنی، نه مو، نه کفش، نه توپ و نه استادیوم. فقط میتونی کیت وارد کنی و از پوشه img هم میتونی مثل
نسخه های قبلی استفاده کنی.
این آپشن جدید که Beauty صفحه قبلی گذاشته چه جوریه قشنگه؟beauty جان آپشنش قشنگه ؟
سلام دوستان
من بازی رو از شرکت et game گرفتم در قسمت become a legend بعد بازی 12 یهو میپره بیرون از بازی رفتم با نسخه easy setup عوض کردم بازم همین مشکل رو داره در ضمن هیچکدوماشونن crack اصلا نداشتند .
خواهشن کمکم کنید .البته این چندمین پستی هست که میزنم و هیچ جوابی از دوستان نگرفتم.لطفا راهنماییم کنید.
من دانلودش کردم به شخصه نپسندیمش !نقل قول:
لباسهای باشگاه انگلیس و اسپانیا بهتر شده اما درست طراحی نکرده و تبلیغ روی لباسهای تیمهای انگلیسی و اسپانیایی نیست! و همین باعث شده تفاوت زیادی با لباسهای قبلیشون نکنه.
آقا من هم اینو دانلود کردم اما کیت سرور نصب نمیشه
یعنی پیغام نصب رو میده اما توی پیغامش میگه no action required
ویندوزم هم ویستا هست و run as an administrator رو هم فعال کردم
چون توی قسمت انتخاب لباسها دکمه های page up و page down کار نمیکنند و لباسها غلطه
مجبور شدم با afs explore خودم فایل رو بازسازی کنم
لطفا بگید مشکل نصب نشدن کیت سرور چیه؟
Features:
* All real team names and logos
* All real stadium, league & cup names
* England Premier League 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
* Bundesliga in place of Other B Teams
* All real player names for National teams (except Asian countries, for now)
* All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated')
* Hajduk and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now)
How to install:
1. Copy and install kitserver in your game folder.
2. Copy and overwrite option file in your My Documents/KONAMI folder.برای خودم کیت سرور نصب نشد و مجبور شدم خودم با afs explorer قایل رو بازسازی کنمکد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32151
کسی اگر میدونه بگه مشکلم چیه
ویندوزم هم ویستا 64 sp1 هست
این فایل ها و سورس بازی تغییر کرده
فایل ها به قسمتهای زیادی تقسیم بندی شدن و همین کار رو برای ادیت سخت می کنه
من که نسخه قبل رو هر بلایی میخواستم سرش در می اوردم الان توی این یکی موندم
خیلی کار رو سخت کردن
میخواستم ببینم راهی هست که بشه این اسم تیمهای لالیگا رو درست کرد..؟
[quote=alireza001199;3088204]یکی از بچه ها یک پچ خیلی خوب گذاشت که لباس تیمهای انگلیس را کامل درست کرد والان لیگ انگلیس خیلی پایه شده!
یک چند صفحه به عقب بری پیداش میکنی حجمش هم کم بود.
میشه این پچ رو بزاری عزیزم ؟
من هرچی گشتم نبود
همون رم کینگستونی که دوستمون گفت، خوبه. فقط از یه جای مطمئن بگیر که تقلبیشو بهت نندازن!نقل قول:
این را دانلود کن لباس تیمهای انگلیسی و گویا المانی را درست میکنه تنها بدیش اینه که اسم تیمهای اسپانیایی را درست نمیکنه!نقل قول:
که البته اون را هم خودت میتونی درست کنی
هرچه که داخلش بود را داخل save بازی بریز
نقل قول:
http://www.4shared.com/file/67139191/4c1b26b/PES2009_Option_File.html
امروز یه اتفاق جالب افتاد من منچستر بودم و با یک گل از چلسی جلو بودم دقیقه 88 کرنر به نفع چلسی شد که دیدم پیتر چک اومده بود جلو تا گل بزنه.
کلی حال کردم
چي ميگي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
امروز یه اتفاق جالب افتاد من منچستر بودم و با یک گل از چلسی جلو بودم دقیقه 88 کرنر به نفع چلسی شد که دیدم پیتر چک اومده بود جلو تا گل بزنه.
کلی حال کردم
عجب خيلي پيشرفتس
من كه هنوز تو كفم تا بازي برسه دستم
راستي سيستم زير روي high ميشه ؟؟؟؟؟
رم : 1gig
8400 گرافيك
4600 سي پي يو
آره خیلی روان و راحت اجرا میشه مطمئن باش:8:نقل قول:
من با سیستم کمتر از این دارم رو High بازی میکنم پس تو هم حتما میتونی
تو 2008 هم میشد دروازبان را موقع کرنر شدن جلو اوردنقل قول:
ولی تا حالا ندیده بودم کامپیوتر بیایه دروازبانش را جلو