کلاً دوگانه س برخوردها، و صد درصد پارتی و مایه تاثیر داره
مثلاً از قوانین پلاک کردن ، یکیش اینه که ماشین باید نماینده داشته باشه داخل ایران
حالا مسائل گمرکی به کنار ،کاپریس از کجا نماینده پیدا کرده که شماره شده، خدا می دونه .
Printable View
کلاً دوگانه س برخوردها، و صد درصد پارتی و مایه تاثیر داره
مثلاً از قوانین پلاک کردن ، یکیش اینه که ماشین باید نماینده داشته باشه داخل ایران
حالا مسائل گمرکی به کنار ،کاپریس از کجا نماینده پیدا کرده که شماره شده، خدا می دونه .
نميخوام وارد بحث سياسي بشم ولي اين دوره ديگه دوره پول نيست دوره نفوذ هست هر كي نفوذ بيشتري داشته باشه بيشتر و راحت تر كارهاش انجام ميشه پس ميشه اون پونتياك چهار چراغه را هم خريداري كرد
اگر بشه از آمریکا ماسل خرید و آورد فکر کنم قیمتش بیشتر از ایران نباشه ..یه مقایسه قیمتها در آنجا و ایران و کیفیت ماشینهای آنها با ما نشان میده بعضی چیزها را با چه قیمت کمی میشه خرید..
البته هزینه حمل و گمرکی هم حساب بشه که اونهم دیگه الان مشخص نیست
این فایر برد زیبا و تمیز 1978در آمریکا فروشی است و فقط 2650 دلار..!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
و این یکی 2325 دلار...
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
این 2900 دلار...
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
البته گرانتر هم وجود داره اما همین ارزونهاش را با مثلا قیمت کامارو 74 که اینجا هست و دبه در میاره مقایسه کنید..
واقعا وقتی پای رقابت وسط بیاد چقدر به نفع مشتری است...
سلام
آقا علي چند سال پيش ما هم تو فكر وارد كردن ماشيني كه 80 ميليون قيمت داشت بوديم در كل حسابشو كرديم با كليه هزينه چيزي حدود55 تا 60 ميليون قيمت ميخورد اما حساب دقيق كه كرديم 6 ماهي يهمبلغ بايد به حساب گمرك واريز ميكرديم ديديم با 4 يا 5 بار پرداخت قيمتي برابر با قيمت همون ماشين تازه پلاك ملي در ميومد البته بعضي ها هستند كه براي تفريح به طور مثال يه كوروت براشون 100 ميليون آب ميخوره و بعد از مدت مجاز به قيمت 60 ميليون ميفروشند اونا كه شرايطشون جدا از ما هاست به نظر من ماها تيكه تيكه هزينه هايي كه براي وارد كردن يه گذر موقت ميخوا خرج كنيم جمع كنيم بعد يه پلاك ملي بگيريم بهتره نظر شما چيه؟
اين برا بالا بردن پرچم پونتياك
نرنس لم در حال دريف كشيدن
سلام.یه خبر دسته اول.اینم از ماشین جدید محمد!خودش کامپیوترش خرابه بخاطر همین من به جاش عکسشا میذارم.
ایشالا خودش میاد عکسای بیشتری میذاره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up.--------.com/Files/2df1a48fee444780b551.jpg
تبریک...خیلی زیباست..واقعا جذابه...
امیدوارم عکسهای بیشتری از اون و داخلش بگذاره..
سلامنقل قول:
خيلي خيلي زيباست ميگم انگا محمد و پدرش رفتن تو كار اين رنگ
اين يكي عكسو از بالاي برج ايفل گرفتي يا يا برج ميلاد :31:
سلام
بچه ها اينطور چيزي ميشه روي ماسل هاي آمريكايي انجام داد؟
سلام
دکمه استارت ؟ چرا که نه..اما ترکیب اصلی ماشین بهم میریزه...من همان سیستم کلید را خیلی بیشتر میپسندم..
اين كه خيلي باحال تره نيست؟ راستي منظورتون رو از ريختن تركيب اصلي به هم نفميدم ميشه بيشتر توضيح بديد؟نقل قول:
خب برای نصب این وسیله بهر حال باید توی سیم کشی ماشین تغییراتی داد و البته کلید فشاری هم یه جایی توی داشبورد یا کنسول باید نصب بشه..و این فرم اصلی و فابریک ماشین را بهم میزنه..توی کلوپهای خودرو در دنیا و بخصوص آمریکا معمولا خودرویی بالاترین امتیاز از نظر زیبایی و اصالت را میگیره که بهترین حالت اصلی و فابریک را داشته باشه.
همه شما pimp my ride و کارهای اونها روی ماشینها را دیدین..من نمیگم کار آنها بده اما واقعا اصالت و زیبایی ماشین زیر سوال میره..و بشخصه ترجیح میدم ماشین من همان فرم و شکل اولیه را داشته باشه که از روز اول از خط تولید خارج شده تا اینکه چیزهایی روش بگذارند که اصلا جاش اوجا نیست!!آکواریوم توی داشبورد و دستگاه نوشانه داخل درب و یه باند اندازه یخچال توی صندوق عقب!!!! یا رنگ آمیزیهای خیلی درهم و نقش و نگارهای زیاد..واقعا اسم اون دیگه میشه ماشین آمریکایی؟؟!!
یا این رینگهای بزرگ واقعا به زیبایی این ایمپالا چیزی اضافه کرده؟؟من حتی نمیتونم اونو از نظر ارزش کنار کاپریس جناب حجازی بگذارم..اگر کسی دنبال کارهای فانتزی باشه این بد نیست اما دیگه نباید توقع داشته باشه که ماشینش یه اصالت واقعی پیدا بکنه..
دوست عزیز به نظرم اینطور چیزایی رو ، رو ماشین های جدید و اسپورت میزارن .نقل قول:
نه American Muscle !
مثلا Viper و اینا .
ولی خب بازم جالب میشه .
اینو میشه رو هر ماشینی سوار کرد ؟
سلام
آره ميشه رو هر ماشيني سوار كرد بعد يه چيز ديگه خوب وايپر هم جزئ امريكن ماسل هست طوري كه شما ميگيد يعني نيست:13:
منظور من ماشین های دهه ی 70 هست !نقل قول:
فک نکنم وایپر جز American Muscle محسوب بشه ها . :20:
چرا من توي مجله ماشين خوندم كه وايپر ماسل هست و خودم هم مطمئن هستم
سلام
البته که وایپر یه ماسل آمریکایه!!
با وجود یه موتور 10 سیلندر و حجم موتور حدود 8 لیتر و قدرتی در حد 600 اسب بخار و شتاب صفر تا 100 زیر 4 ثانیه و اون قیافه جنگنده و مهیب که واقعا یه افعی را تداعی میکنه چطور یه ماسل نباشه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
به اميد روزي كه تمام دوستداران ماشين هاي آمريكايي چنين ماسل هايي را هدايت كنند!!!
کافیه این خبر را صاحب آن کامارو 74 زرد بشنوه دیگه خدا را بنده نیست و احتمالا قیمت میره بالای 6 تومان!!!
دیگه خبری از اون نشد که فروشنده است یا نه؟یه جوری ازش خبر بگیر اما نه خودت ببین جریانش چی شده..معمولا یه مدت که بگذره تب اینجور آدما تموم میشه و کمی عاقلانه تر فکر میکنن..احتمال داره با همان 2 یا 2.5 راضی بشه
سلام پست قبلي ويرايش شد و به اين صفحه انتقال دادم
سلام بچه ها خبر جديد و داغ داغ دارم براتون
خودروهای کلاسیک پلاک گردشگری میگیرند
جامعه > گردشگری - هفته آینده گارگروهی تشکیل جلسه داده و مصادیق خودروهای تاریخی را بررسی خواهند کرد.
برنا نوشت:
مدیر عامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی گفت: با تصویب آیین نامه صیانت از خودروهای تاریخی (کلاسیک) در جلسه هیات دولت، از رده خارج کردن خودروهای کلاسیک ممنوع شده و این اتومبیلها پلاک گردشگری میگیرند.
علی اصغر پرهیزکار با بیان این خبر گفت: به پیشنهاد سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آیین نامه ای توسط کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی و فدراسیون موتور سواری و اتومبیلرانی تدوین شد و به تصویب هیات دولت رسید که طی آن به منظور صیانت از بازمانده های تاریخی کشور، خودروهای کلاسیک پلاک گردشگری و سند تاریخی دریافت می کنند.
وی افزود: هفته آینده گارگروهی متشکل ازنمایندگان سازمان میراث میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، سازمان حفاظت از محیط زیست، سازمان تربیت بدنی (کمیته کلاسیک فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی) و کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران تشکیل جلسه داده و مصادیق خودروهای تاریخی را بررسی خواهند کرد.
نقل قول:
سلام
مرسي بابت ايده خوبتون:40:
خودم هم تو اين فكر هستم يه چند روز ديگه يكي رو بفرستم سر وقتش ولي نميدونم چرا جو ترنس ام گرفته
یادمه یکی تو tt بود ، که پیگیر این نوع کار بود ، فکر کنم آخرشم نتیجه کاراش رو دید و این قانون تصویب شد ، خیلی پیگیر این قضیه بود ، تقریبا از دو سال پیش
سلام
در مورد پونتیاک همه مدلهاش زیباست اما من بیشتر از فایر برد فورمولا خوشم میاد بخصوص علامت مشخصه اون مدل که داشتن دوتا رم ایر مانند ماستنگ روی کاپوت خیلی جذابیت خاصی بهش میده..
اینجا مراحل بازسازی یه فورمولا مدل 78 در آمریکا با هزینه های تقریبی..
خود ماشین سال 2007 به قیمت 5200 $ آمریکا خریده شده و مراحل بازسازی بدنه و رنگ آمیزی دوباره 3000 $ و البته یک کاپوت جدید 249 $
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعویض موتور برف پاکن 203 $ و تعویض لولا درب و بوشهای آن 238 $ بازدید تسمه دینام و خود دینام و ترموستات 153 $
تنظیم لنتهای ترمز عقب و تعویض بلبرینگهای چرخهای جلو و تعویض چراغهای جلو و بازدید محورها 120 $
تعمیر گیر بکس 497 $
اون پوسیدگی ها که سوراخ شدن فقط با بتونه میشه پرکرد؟ یعنی بهتر از اون راهی نیست؟
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
نه!!!! پوسیدگیها کاملا بازسازی شده..اینجا اتمام کار و آستر شدن را نشون داده..
میشه از نحوه ترمیمش عکس بذاری؟
تعویض نمدی ریلهای شیشه و هواکش جلو 280 $
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
ترمیم و تعویض صندلیهای جلو و شیشه عقب 730 $
متعسفانه عکسی از مرحله صافکاری و جوشکاری نبود..
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
ابگیرهای لبه شیشه بغل هم تعویض شده..البته آنها همه نو و اصلی را دارند نه مثل ما که باید زمین و زمان را بگردیم یه تیکه اوراقی پیدا کنیم یا اینکه از خودمون ابداع کنیم!!
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
اگزوز ها و دم اگزوزی کلا 470 $
پشتی شیشه عقب هم تعویض شد..
به میله ضد غلتش عقب توجه کنید..
کمک فنر ها نیز عوض شده..
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
و در نهایت این شده..البته گویا مشکل موتوری نداشته و فنی در کل سالم بوده..
واقعا زیباست..
پونتیاک فایر برد فورمولا 1978 ...
سلام به همگی
خسته نباشین
من از فورمولا خیلی خوشم میاد (دستت درد نکنه)
محمد جان ماشین جدیدت مبارک باشه
خیلی خوشگله (من موندم این محمد اینجور عتیقه هارو از کجا گیر میاره)
تورو خدا عکسای بیشتری از این خوشگله بذار
رضا توهم خودتو زیاد اذیت نکن بالاخره یه روز خوب میاد که توهم یه ماسل سواری
:10:
scope82يه روز خوب مياد كه ما همو نكشيم(خيلي باهات حال ميكنم):40:
سلام بچه ها من جمعه صبح تهرانم (اگه خدا بخواد) يه فاير برد 74 گير اوردم كه موتورش 454:40: و اتومات موتور نياز به تعمير كلي داره(حدودا چقدر هزينه داره؟) و بدنه هم كار داره اما دماغه سالم هست في هم 3 داده اما مثل اينكه كمتر هم ميده عكس ازش ندارم اما اين رفيقمون شايد تا شب عكساشو برام بفرسته اگه شد كه ميذارم اگه هم نه كه معامله ميكنيم موتور 454 منو ديونه كرده 7600 سي سي ناقابل:21: تودوزي هم ميخواد
اساتيد موتور 454 390 تا 500 اسب بخار تويد ميكنه راستي بعضي ها ميگن 454 به درد نميخوره جريان چيه؟
من از وين پونتياك سر در نميارم اگه كسي چيزي ميدونه دريغ نكنه كه خودم از اونجا چكش كنم
در كل نظرتون راجب اين چيه؟ ميارزه؟ خرجش مثل موستانگ بالا نباشه
ممنون
سلام
امیدوارم این یکی جور بشه..مثل همیشه تا زمانی که ماشین کامل معاینه نشده نمیشه قیمتی داد که چقدر هزینه داره؟بخصوص وضعیت بدنه که خیلی مهمه..تودوزی آنچنان مهم نیست به اندازه بدنه اما داشبورد فرق میکنه و سالم بودنش خیلی ارزش ماشینو بالا میبره..
شخصا تا الان روی 454 تجربه نداشتم اما وصفشو خیلی شنیدم که واقعا یه هیولا است..و شاید به دلیل کم بودنش و اینکه وسائلش کمیابه تعمیراتش هزینه میبره و البته مصرفش هم بالای 20 لیتره..(دقیق نمیدونم چقدر) اما اینها اصلا برای من یکی مهم نیست...
این پونتیاک فایر برد 74 احتمالا این شکلیه..
و موتور 454 هم یه همچین شکلی باید داشته باشه..البته اینکه هدرز روش سواره یا اینکه هنوز رم ایر فابریک روش هست یا نه معلوم نیست..اگر باشه که خیلی خوب میشه..
در مورد وی کد این مدل باز هم مثل کامارو است منتها من هیچ مدلی از موتور 454 بر روی این مدل در سالهای ذکر شده ندیدم حد اقل توی این سایتهای آمریکایی چیزی در این مورد نبود..شاید در نوع موتور اشتباهی برایت گفته شده....نزدیکترین آن موتور 455 بود که طبق این شماره گذاری در چند سایت باید پنجمین آیتم شماره وین کد یا x باشه یا y که مشخصه مدل موتور 455 در دو مدل مختلف است..اما حالا اینها زیاد مهم نیست..باید دید اصلا این ماشین چی هست و چی داره و قیمت با وضعیت میخونه ؟اوضاع سند و مدارک و کارت و پلاکو..جور هست؟؟از همه مهمتر صاحبش آدم اهل معامله هست یا اینکه....
اگر بتونی عکس بگذاری که خیلی بهتره..
آقا علي ميشه شمارتونو برام پي ام كنيد تا وقتي كه رفتم تهران ازش عكس بگيرم و وقتي روي سايت گذاشتم بهتون زنگ بزنم كه شما سريع نظرتونو بديد شماره محمد حجازي رو هم دارم به اونم زنگ ميزنم فقط خدا كنه فروشنده باشه در مورد موتور هم فك كنم خودش با 454 عوض كرده و فك كنم موتور شورولت باشه چون خود من هم تا جايي كه سرچ كردم 455 داشت اما شورولت 454 داره اگه باشه كه خوبه درسته؟ چون گويا لوازم 454 شوي زياد تر از پونتياك هست
درسته..این عکسی هم که گذاشتم مال 454 شورلت است..بهر حال لوازم شورلت گویا بهتر از پونتیاک پیدا میشه..اما برگه تعویض و شماره موتور و..باید کاملا قانونی باشه..اینها را توی مراکز تعویض پلاک حتما چک میکنند معامله را حتما در این مراکز انجام بده که خیلی مطمئن و قانونی است..هرگز این کار را خارج استاندارد انجام نده..
سلام
بچه ها برنامه رو تغيير دادم به اين دوستم گفتم كه جمعه بره درست و حسابي ازش عكس بگيره بعد برا من بفرسته منم اينجا قرارشون بدم و شما كه نظر داديد بعد ميرم تهران
خوبه؟ يا نه؟
این خیلی خوبه..همیشه صبر کردن( البته در حد متعارف و معمول) نتیجه خوبی داره..اینجوری میتونیم بهتر مشاوره کنیم و بفهمیم جریان چیه..به دوستت بگو حتما جدا از عکسهای کامل از محلهای تصادف یا پوسیدگی هم از نزدیک و با کیفیت خوب عکس بگیره..از کف ماشین و اگر شد زیرش..عاج لاستیکها..داشبورد..تودوزی..م وتور از جوانب مختلف..سر شاسیها..خلاصه هر جا که دستش رسید..
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------