والا تا جای که من میدونم راحت من تو هر شرایطی تعویض میکردم
Printable View
والا تا جای که من میدونم راحت من تو هر شرایطی تعویض میکردم
توی منیجر مود اینطوری نیست!!!
اما توی Kick off یا نمیدونم یک همچین چیزی که همون اولین گزینه ی منو هست اینطوریه!!!!
مینویسه Out Of SUBTI... وقتی میخوای تعویض کنی!!!
ببینم تنظیمات خاصی داره؟؟؟
با سلام بازم مزاحم شدم از دستان کسی میتونه این فایلو دوباره برام بزاره تو کامپیوتر داشتمش داشتم ویندوز میزدم درایو اشتباه فرمت کردم حالا با راپید هر کاری کردم نشد فیل تو مگا که به ip گیر میدهنقل قول:
آهان چلنج ها بعضي هاشون سناريوشون اينه كه نتوني تعويض كني و ببري و در اين صورت اون چلنج رو برنده ميشي و امتياز برنده ميشي حتي از تو تنظيمات مي توني براي بازي هاي كيك آف هم سناريو هاي مختلف تعيين كني مثلا از شروع بازي 2 صفر عقب باشي و غيرهنقل قول:
ارهنقل قول:
حسابی دارم کیف می کنم...خدائیش در موردش اشتباه فکر می کردم
واقعا بازی خوب طراحی شده...البته یک سری مشکل داره ولی کلا بازی خیلی خوبی ساختن
من که دارم فعلا تورنومنت ها رو میرم...رفتم سانتیاگو برنابئو رو هم دانلود کردم و اضافه کردم به بازی
راستی چرا این ea با سانتیاگو اینطوری می کنه؟
توی نسخه 08 هم سانتیاگو رو وارد نکرده بودن
نقل قول:داداش بابت توضیح دمت گرم . آدرسی که کراوسر گذاشت ----- نیست داش کراوسر ممنون.
من ازفیفا2004 تا الان فیفا بازی نمیکردم فیفا09 رو یه هفتس گرفتم راستش از pes2009 یه جورایی خسته شدم با اینکه از همه پیس ها بهتر بود ولی خیلی زود خسته شدم ازش شاید واسه این باشه که فیفا نکست رو دیدم . گیم پلی فیفا09 جالبه ولی گرافیکش ضعیفه تنها نکته مثبت گرافیکیش زمین بازیه مخصوصآ تو حالت Be a Pro با دوربین 3D بازی زیبا میشه. هیکل بازیکنا خیلی خیلی خیلی بد طراحی شده و باگ های بازی زیاده. داشتم ضربه کاشته میزدم دیدم یه نفرتو دیوار دفاعی وایستادست دروازبانشون هم بیرون محوطه جریمه داشت واسه خودش چرخ میزد منم نامردی نکردمو با یه ضربه زیبا دروازه رو بازکردم:21::5:. یه بار دیگه هم کرنل شده بود فرستادم رودروازه یارم سر زد توپ رفت اوت بعدش دیدم هر ده تا بازیکنم بیرون زمین ایستادن جز دروازبان تیم حریفم نامردی نکردو توپ رو توی دروازه قرار داد:27:
آره جاي تعجب داره اتفاقا توي ديتابيس بازي هست ولي توي بازي ظاهر نميشه با كريشن مستر با يكي دو كليك ميتوني ظاهر كني ورزشگاه سانتياگو رو چون فايل هاش داخل ديتابيس موجود هست 08 هم همينطوري بود يادش به خير توي فيفا 06 هايبوري بود ولي امارات نه 07 ميتونستي هايبوري رو هم آنلاك كني البته توي 08 و 09 هم ميشه آنلاك كردنقل قول:
دقیقآ مثل pes2009 که تو دیتا بیس بازی استادیومstamford bridge هست, ولی تو بازی نیست!!!!!
اوخخخخخنقل قول:
آخه من اون رمزه رو زدم که چالنج ها باز میشن :دی
حالا چی کار کنم؟
اینم در یه سایت دیگه برات اپ کردمنقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/5008860/e42dce51/devdata.html
برو توي تنظيمات قسمتي كه بالاش نوشته سناريو اونها رو مرتب كن مثلا گزينه اي كه مربوط به sub يا همون تعويض هاست بذار روي عدد 3 كه عادي هستنقل قول:
جدي مي گي؟ حالا راهي هست كه ظاهرش كرد؟ سانتياگو رو با كريشن مستر ميشه ظاهر كردنقل قول:
نه فکر نمیکنم بشه , استادیوم ها فکر میکنم تو cv09.img باشه ولی پیدا کردن شماره ی فایل های مربوط به stamford bridg کار سختیه اگه برنامه pro evo editor رو داشته باشی تو قسمت استادیوم این ورزشگاه هست حتی عکسش هم هست!!!نقل قول:
دوستان توی منیجر مد برای استفاده از استاف آپگرید ها باید چه کار کرد.
اگه پول داري آپگريد كن اگه پزشك تيمت لول بالا باشه بازيكنان مصدوم زود بهبود پيدا ميكنن يا اگه مربي بازيكنان بالا باشه تمرينات بهتر و در نتيجه رشد بهتري پيدا ميكنن بازيكنانت يا اگه مدير ورزشگاه بالا باشه ورزشگاه شما آپگريد ميشه و بليت فروشي شما افزايش پيدا ميكنه و غيرهنقل قول:
تایید میشه آپگرید میتونه موثر باشه.
قابل آبدیت نیستن . همشون لول 10 هستن و نمیشه آبدیتشون کردن.
مي تونه چيه 100 درصد تاثير دارهروي همه چيزنقل قول:
عزيز خوب تيم قوي برداشتي همشون 10 هستند ديگه چيو مي خواي آپديت كني آخرش همون 10هستنقل قول:
آقا این Short list چیه؟؟؟؟؟؟؟
کلا یک توضیحی درباره ی بخش ترنسفور بدین!
راستی من توی هر ماه چند بار تمرین بزارم خوبه؟
خودم در ماه یک تمرینو میزارم.
چرا همون اول نمی تونیم بازیکنای درست و حسابی بخریم؟
نقل قول:
براي خريد بازيكناي بزرگ شما حتما نياز داري كه تيمت 4 ستاره به بالا باشه در غير اينصورت براي به خدمت گرفتن يه بازيكن بايد 3 برابر قيمت واقعي بهش پيشنهاد بديد همراه با دو برابر حقوقي كه كه از باشگاه خودش ميگيره ولي اگه تيم شما 4 ستاره به بالا باشه يه ذره بيشتر از قيمتش بهش پيشنهاد بدين مياد
از اسمش پيداس ديگه ليستي هست كه توش بازيكنهايي كه دوست دارين در زمان فصل ترانسفر قرارداد ببنديد رو اضافه ميكنيد اونجا صرفا به خاطر اينكه ممكن هست اواسط فصل يه جستجو بكنيد يه بازيكن خاص نظر شما رو جلب كنه بهتر اينه كه اون بازيكن رو به ليست اضافه كنيد تا اگه فصل ترانسفر برسه با يه نگاه به ليست بتونيد پيدا كنيد اون بازيكن رو و ديگه مجبور نباشيد دوباره جستجو كنيد يه مزيتي هم داره اين short list اينكه وقتي اسكوت شما يه بازيكن براي شما پيدا ميكنه و شما شديدا ميخواييد كه به تيم شما بياد بهتره اول به ليست اضافه كنيد و بريد سيو كنيد بريد از توي ليست بخريدش 2 حالت پيش مياد يا به تيم شما مياد يا نمياد اگه اومد فبها اگه نيومد لود كنيد بازي رو دوباره بريد از توي ليست بخريد بالاخره مياد به تيم بعضا مي بينيد بازيكنهايي كه اسكوت (استعداد ياب) شما يه بازيكن پيدا ميكنه يا يه بازيكن از تيم آكادمي باشگاه به شما معرفي ميكنه موقع خريد يه دفعه مي بينيد قبول نميكنه بنابراين شورت ليست براي اين جور مواقع خوبهنقل قول:
در مورد تمرين شما تعداد بازيكنات رو بيش از 14 15 نفر كن هر هفته سه بار تمرين بده بازيكنانت درسته خسته ميشن و مصدوم ميشن عوض رشدي كه ميكنن واقعا اعجاب انگيز هست من به وسيله تمرين توي 08 Dos Santos رو به 99 هم رسونده بودم
خوب من با تیم میلان میرم ولی نتونستم بازیکن به درد بخور پیدا کنم
یک لیست از یک سری بازیکن اومد که همشون ضعیف بودن
چطور میشه یک بازیکن رو توی لیست فروش گذاشت؟
نقل قول:
:18::18::18:
Whatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt????? ??????????????????
بابا می خوای برشکستم کنی :دی
من همینطوریشم بازیکنام بازی میکنن خسته میشن و برای E-mail میاد که تقاضای استراحت دارن بعد شما میگین من هفته ای 3 دفعه :18::18: تمرین بدم؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب یک کاریش میکنم ولی بدبخت میشم میگم 3 دفعه یعنی هم دفاع هم هافبک هم حمله رو؟؟؟؟؟
یا همشو یکی :دی
این که امکان نداره همشو یکی چون دیگه مثلا هافبکی برایم نمیمونه :31:
برای این کار باید بری توی ترانسفر مارکت بعد سرچ بزنی و بازیکن مورد علاقت پیدا کنی . پیشنهاد من اینه جوان گرایی کنی و فقط سراغ بازیکن های 20 و 21 ساله بری .اگه 80 باشند در عرض یکی دو فصل به بالای 90 می رسند. توصیه می کنم ار پاتو استفاده کن . منم با میلان رفتم الان پاتو بهترین بازیکنم قیمتش نوجومی شده و میتونم 6 بازیکن باش بخرم.برای فروش بازیکن های خودت باید به کلاب ترانسفر بری.نقل قول:
سلام
من اینهمه فیفا بازی کردم نمیدونستم تمرین داره میشه بگیدچطوری
باتشکر
من هر چی بازیکن جوان سرچ کردم همشون میانگین امارشون 50 تا 60 بود
میشه بگین توی کدوم لیگ ها بازیکنان جوونش بهتره
من هم خودم با پاتو خیلی حال می کنم...همیشه فیکس ترکیبه
از اورتون Baxter رو بخر يا كارلوس ولا رشد خيلي خوبي داره اندرسون رو هم از من يونايتد بخر اگه تونستي bale و ريچاردز رو هم براي دفاع بخر خسوس ناواس هم عالي رشد ميكنه مسي رونالدو و فابرگاس هم كه جاي خود دارند ولي baxter رو بخر از اورتوننقل قول:
ميري توي calendar و روي روزهاي خالي اينتر ميزني و مشخص مي كني كه چه نوع تمريني مي خواي بدي امكان تمرين از فيفا 08 به منيجر مود اضافه شده توي 07 نبودنقل قول:
من تمرين ها رو پشت سر هم ميذارم تا پدر بازيكنا در بياد و بيشترين مصدوم رو داشته باشم وقتي مصدوم ميشن بدون اينكه تغييري تو تركيب بدم بازيكنان ذخيره فرصت بازي براشون پيش مياد تمرين بيشتر همراه با مربيان لول 10 = رشد سريع بازيكناننقل قول:
ببین تو بهتره بری یک دونه Scout بگیری تا بازی کن های خلاق رو برات پیدا همینطوری جوون ( پایین 18 سال ) بعدش هفته ای حداقل یک تمرین بزار.نقل قول:
حالا اگه به رشدشون دقت کنی میبینی که در یک بازی مثبت 12 تا XP گرفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا هم میتونی از Youth Academy استفاده کنی ولی Scout معقول تره.
میری قسمت Office بعد میزنی Calendar بعدش تاریختو مشخص میکنی بعد یا ینتر میزنی یا ضربدر که 4 تا پستتو نشون میده ( دفاع , حمله , دروازه بان , هافبک ) که هر کدوم ترین مخصوص خودشو داره!نقل قول:
دقت کنی که در هفته هایی که 2 بازی داری ( یکی لیگ یکی جام ) اصلا انتخاب نکنی که باعث مصدومیت و خستگیه زیاد میشه و همونطور که میدونی خستگی توی فیفا 09 یک بدبختیه ( توی 08 اینطور نبود ).
سعی هفته هایی که بازی نداری ( توی این هفته ها حد آقا 2 تا به بالا تمرین بزار نه از یک پست ) یا مثلا یک بازی داری انتخاب کن.
دقت کن آپگرید مربی هات تاثیر بسیار زیادی در تمرین داره .
نقل قول:
الان که اصلا نمی تونم.
چون که در هفته 2 تا بازی دارم و بازیکنم کم دارم برای رهایی از بدبختی به لمپارد 2 برابر قیمتش پیشنهاد دادم اومد:31:
تازه پویل و رونالدینیوم هم مصدومن :دی
بدبختی زیاد دارم بازیکن کم همش دارم از بازیکنایه جوون استفاده میکنم یک بار فرانک ریبریم قرمز شده بود خراب!!!!!!!!!!!!!!
که بعدش یک مصدومیت کوچیک شد و بعد خوب شد!!!
الان فولهامم 4 ستاره هست :دی
4 تا بازی کن خارجی دارم یک عالمه جوون آینده دار که همه خریدارشونن!!!!!!!
البته توی 360 یک حالی میده این منیجر که هیچ بازیه دیگه ای نمیده!!!
اگه دقت کنین میفهمین که چقدر روش کار شده ( تعداد ایمیل ها یا پیغام مدیر یا مدیریت برنامه ریزی لیگ یا بازی کن های جوون که برات میان و... واقعا آدم کف میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
خیلی ممنون بابت کمکتون دو تا سوال دیگه هم دارم اینه که نمیشه مثل پرو بزنی وسط بازی خودش تعویض کنه ودیگه اینکه چجوری از گوشه ها سانت کاد دار کشید مایل کار نمیکنه
نقل قول:
شما وقتی سرچ زدی لیگ روی any ، وضعیت ترانسفور هم روی Any بذار، من خودم اورال را روی 80- 100 قرار می دادم.بقیه ی تنظیمات سرچ بسته به اینکه چه پستی می خوای قرار بده.این جوری تا دلت بخواد بازیکن سرحال بت معرفی می کنه که می تونی با یه کم پول بیشتر راضی شو کنید خصوصا گمنام ها را.
سلام دوستان!
یه پچ جدید واسه چمن بازی اومده که چمن بازی رو گرافیکی تر و رنگی تر میکنه! و اگر طالب یک چمن سبز و زیبا هستید این پچ شایسته ی شماست! در کل این عکس های زیر رو ببینید خودتون متوجه همه چیز میشین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.fifa4fans.de/downloads/screens10/turf_patch_vol1_3.jpg
این پچ رو میتونید با حجم 19 مگ از لینک زیر دانلود کنید:کد:http://www.fifa4fans.de/downloads/screens10/turf_patch_vol1_1.jpg
کد:http://www.fifa4fans.de/downloads/download_fifatainment.php?id=388
يه مود هم بگم سعي كنيد از تيم هاي ثروتمند بازيكن نخريد مثلا اگه از تيمهاي برزيلي سعي كنيد بازيكن بخريد با كمترين حقوق به تيم شما ميان حقوقي كه بازيكن حدود 80 كه از تيم برزيلي هست از حقوق يه بازيكن ليگ برتر انگلستان كه قدرتش 60 هست خيلي كمتر هست سعي كنيد بازيكنهاي جوان و بخريد
خوب اون بازی کن های معروفی نداره اگه نخوام معروف بگیرم مگه دیوانه ام دسته پایین بگیرم؟؟؟؟
تازه سنا هم بالایه سرعت رشدشونم Slow هست!!!!!!!
میرم 4 تا بازی کن جوون میگیرم سریع یک 3 تا 4 تا قدرت اضافه میشه از بس با استعدادن!!!!!!!!
هنوز من توی کف امکاناته این منیجر مودم............
توی منیجر مود یک چیزایی هست ولی اینطوری نیستش!!!!!!!!نقل قول:
شما مگه خودت نمیتونی بازیکن عوض کنی؟؟؟؟
دیگه تا این حد تنبل ندیده بودم :دی :31:
والا ما توی دسته L1 رو میزنیم همون سوویچ پلیر یک سانتر کات دار میکنه!!!!!!!!!!
بله كات دار زدن توي فيفا خيلي راحت هست هرچي ميزني كات ميگيره توپ با آنالوگ راست هم ميشه كات داد به توپ هاي ايستگاهي
داداش خودت این پچو نصب کردی؟؟ ارزش دانلود کردن رو داره؟؟؟؟نقل قول:
خوب ارزش داره يا نداره نظري هست و بايد شما بگيد اينها پچ هايي براي فيفا هستن كه ساخته شدن و براشون زحمت كشيده شده شما اگه اينترنت پر سرعت داري كه فبها اگه نداري بايد بيخيال دانلود اين جور پچها بشيد. من فعلا فيفا 09 رو نصب ندارم روي pc ولي دانلود كردمنقل قول:
جان من ، مرگ من پچ هارو تو تاپیک ویراش بذارید بابا به خدا میره اون ته دیگه کسی نمی تونه پیداش کنه ، من نمی دونم چرا هیچکس توجهی نداره.
لينك تاپيك رو مي دي؟نقل قول:
در ضمن مي توني خودت هم گه گاه بياي و ببيني چه پچي گذاشتن خودت زحمتش رو بكشي.
چطوری میشه توپ رو از پشت سر بلند کرد؟
توی بازی یه همچین دریبلی خوردم کف کردم...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با بازيكنان تكنيكي مي توني اين دريبل رو بزني وقتي به سمت راست حركت ميكني آنالوگ راست رو يه بار از پايين به بالا در جهت ساعتگرد يه نيمدايره بيار بالا عين اينكه از ساعت 6 آنالوگ رو ميچرخوني تا ساعت 12 در حال حركت ميزني مثلا با رونالدو تازه اين دريبل ها معمولي هستن خوب دريبل هاي 360 و PS3 رو نديدي كه نبيني بهتره برات احتمال سكته بر اثر كف كردن بيش از اندازه ميره:31: يه ويديوي فوق العاده با كيفيت دارم از دريبلها هاي فيفا 09 اول يه صحنه واقعي از فوتبال نشون ميده كه اون دريبل خاص رو چه كسي خوب اجرا كرده و از روي كي الگو برداري شده دريبلي كه زيدان براي اولين بار با لباس يوه هم زد نشون ميده و پشت بندش دريبل 360 درجه و نحوه اجراش رو با دسته xbox آموزش ميده حدود 10 دقيقه همينطور و به همين منوال كليه دريبلهاي موجود رو نشون ميده و آموزش ميده خيلي ويديوي نابي هست تو تاپيك هم گذاشته بودم لينكش رو آخر ويديو هم حركات Free Style آموزش ميده همون حركت هاي خيره كننده اي كه توي Fifa Street هم ميشه اجرا كرد مثلا قيچي برگردان زدن در حالت ايستا بطوري كه توپ رو از زمين بلند ميكنه و برگردان تمام ميزنه يا حركات رو پا زدن به شكل نمايشي رو واقعا ديدن اين ويديو هر هفته براي من واجب هستنقل قول: