512 بین 40تا 60نقل قول:
1024 هم بین 100 تا 130
Printable View
512 بین 40تا 60نقل قول:
1024 هم بین 100 تا 130
دوستان ایا حجمی هم که اپلود میشه از حجم کم میشه یا نه /
100در 100 دوست من....:20:غیر از آپلود فیلم یا عکس...شما همین صفحاتی که باز میکنید به اسم آپلود از حجمتون کم میشه..نقل قول:
دوستان ایا حجمی هم که اپلود میشه از حجم کم میشه یا نه /
دوستان من از کسایه دیگه پرسیدم گفتند ما با اینکه خیلی اپلود داریم ولی شرکتمون سبک حساب میکنه وکلا مثلا 500 مگ اپلود میوفته ایا اسیاتک اپلود زیاد حساب میکنه بالاترین حجم اپلود شما چقدر بوده لطفا بگید ؟
آسیاتک هم مثل بقیه هرچقدر که آپلود داشته باشید همونقدر براتون کنتور میندازهنقل قول:
همه شرکتها همینن
آپلود مصرفی رو دقیقا حساب میکنن
کدوم شرکت هست که کم حساب کنه! اینها عاشق جمال کاربر نیستن که حجم آپلود رو کمتر حساب کنن
شاتل صبا فن آوا همشون....
قربون این شرکت بی دروپیکر برم.....چند ساعت پیش حجمم تموم شد....5 تومن تو حساب داشتم گفتم 1گیگ اضافه کنید.......الان که رفتم حسابمو چک کنم دیدم 2 تومن کم کرده..(گیگی 5 تومنه)..همون 1 گیگ هم اومده رو حجم..:31:
سیستمشون یه کم قاطهنقل قول:
احتمالا بعدهااااا .... که نگاه کنی میبینی همون 5 تومان کم شده:31:
سلام دوستان ببینید من حجممو که نگاه کردم هرروز از مقدار دانلود کم میشه به اپلود اضافه میشه مال شما هم اینطوریه ؟
دوست عزیز ملاک ارسال و دریافت هستنقل قول:
شما یه سایتی که باز میکنید بسته به حجمش که دارید دریافت میکنید (دانلود) مقداری هم آپلود دارید
از دانلود ----> کم و به آپلود-----> اضافه میشه
آقا من قبلا از یکی از نمایندگی های این آساتک سرویس داشتم، از سرعت راضی بودم ولی خیلی خصیص بازی در میاوردن حالا میخوام ببینم اینا هم همین طورین؟
و اینکه سرعت سرویساش روز و شب چطوره؟ دانلودش چی؟ برای شبانش یوزر/ پسه جدا میخواد؟
ممنون اگه یه هلپ بدین
:11:
منظورتون از خسیس بازی چیه؟نقل قول:
سرعت روز و شبش هم مثل قرار دادیه که میبندی
باز کردن page ها و دانلود...
برای شبانش هم یوزر و پس جدا نمیخواد
ممنون،نقل قول:
خسیس بازیشون اینجوری بود که میگفتن چون تو منطقتون کسی نیست adsl بده و ما داریم میدیم بهتون باید زور بگیم:19: و هیچ امکاناتی نمیدادن نه ریز مصرف نه شبانه
مثلا فقط سرویس 256 پر حجم میدادن و اونم ماهی 50 تومن که 3 ماهه اول 9 گیگ بود بعد کردن 14 گیگ این ماه آخر تازه میخواستن بکنن 20 گیگ که نگرفتم دیگه:41: در حالی که خود آسیا تک 20 گیگ رو 3 ماهه میداد ماهی 36 تومن + شبانه
اینها ادا ادفارهایی هستش که نمایندگیها در میارننقل قول:
ببین دوست عزیز
اگه نمایندگی میتونه سرویسی که مال آسیا هست رو تو منظقه شما ارائه بده پس خود آسیا هم میتونه این که واضح و مشخصه
شما با 1844 تماس بگیر با یه مسئول صحبت کن قضیه رو مطرح کن
حق گرفتن مبلغ بالاتر رو هیچ نمایندگی فروشی نداره
سلام.
من 128 ميگيرم از آسياتک. روزها سرعت دانلودش قبلا 40 بود حالا شده 12 و البته از وقتي سرويس رايگان شبانه رو راهاندازي کرده اصلا شبها کانکت نميشه يا اگر هم بشه بعد دو سه دقيقه قطع ميشه!
ميخواستم ببينم شما هم همين مشکلاتو دارين؟ ممنون. :46:
این چند روزه اوضاع نت برای همه سرویس دهنده ها ریخته بهمنقل قول:
فقط مربوط به آسیاتک نیست
سرعتها اومده پایین
time out هم که پیغام همیشگیه برای بعضی سایتها
سلام
يادش بخير يه روزي (تا 2 هفته پيش) ما هم اشتراك آسا تك داشتيم و هميشه در عذاب بوديم.
منو يادتون مياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31:
الان صبایی شدی؟نقل قول:
من یکی تجربه استفاده از شاتل و صبا و پارس و آسیا رو دارم
آسیا بین اینا از بقیه بهتره
صبا که از حجم دزدیشو و شبانش که مثل تخم مرغ شانسی شده ملتو به ستوه اورده
شاتل هم از بگیر نگیر سرعت شبانش
پارس هم که بهترین تشبیه براش حال به حالیه . یه روز خوبه و سرعت بالا فرداییش قیلترینگ داخلی و سرعت پایین
اره صبايي شدم.نقل قول:
واالله براي من كه خيلي عاليه.سرعت روز بين 70 تا 150
سرعت شبم بين 50 تا 80
خيلي راضيم.فقط من خيلي نگران اين حجم زدي بودم كه خدا رو شكر براي من حجم دزدي نميكنه .
ولي 90% افراد ميگن شارژ دزدي ميكنه.شانسي ديگه:20:
خدايش خيلي خيلي خيلي راضيم.ديشب 1.2 gig دانلود داشتم
خب دقیقا سرعت آسیا هم همینهنقل قول:
روز همینه شب هم همین!
من دیشب 1.6 گیگ دان کردم
تازه دانلودم ساعت 5:40 تموم شد
بهر حال موفق باشید
دوست عزیز لطف میکنید بگید از کدوم سرویس اسیاتک استفاده میکنین؟نقل قول:
بلهنقل قول:
512 حجمی
دوست عزيز من خودم قبلا تو آسيا تك بودم.512 داشتم.عمرا سرعتتون بالاتر از 70 نميره.عمرانقل قول:
ولي صبا معمولا روي 100 است.
تازه 3gig صبا 13900
4gig آسيا تك 26 تومن
من كه راضيم.انشاالله شما هم راضي باشيد:11:
ببینید بحث تعریف و تمجید از isp ایی که ازش استفاده میکنیم نیستنقل قول:
صبا هم یه آشغالیه مثل آسیاتک
صبا مثل تخم مرغ شانسیه
شانس شما ایندفعه خوب بوده!
منطقه به منطقه کیفیتش فرق میکنه
راستی سرعت آسیا مثل سابق نیست بهتر شده . یه جورایی دست صبا رو از پشت بسته
عجب شانسي داريما.اه
ميشه يه تست بزاري.
آقا پینگ آسیاتک خوبه !؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مثل همه isp های دیگه هیچوقت ثابت نیست
حتی همین الانش هم فکر عوض کردن isp هستم
تا ببینم چی میشه
شما هم یه تست تو همین تاپیک بزار:11:
آخه ميترسم گير بدن اگر تست بزارم.
ولي سرعت من از اين بيشتره.و مهمتر از همه پنگم بين 100 تا 200 هست.ولي آسيا اون موقعه بين 400 تا 700 بود
نه آقا جون بزار ، بامننقل قول:
راستی سرویست تو صبا کدومه؟
درسته که 128 و 512 و 1 فرقی با هم نداره؟
شبانه این سرویسها چی اونها هم همه با هم یکیه؟
نه ديگه دوست عزيز شوخي نكن . من خودم آسياتك داشتم . بد نبود تا زماني كه حجمي نكرده بود استفاده مي كردم . بعد از اينكه حجمي شد ديدم بصرفه نيست . رفتم عصر تلكام قيمت سرويس نامحدودش خوب بود . اون هم نا محدودش رو برداشت يا گرون كرد ديدم صبا بهترين گزينه است و اومدم صبا . انصافا هم راضيم هم از آسياتك ارزون تره هم سرعتش بيشتره . آسياتك خيلي مي تركوند 70 بود اما صبا رو 100 دانلود ميكنه و بر خلاف آسيا ، صبا شبانه رايگان هم داره .... اين رو گفتم كه بدوني من هردو رو استفاده كردم و با قرض حرف نمي زنم ...نقل قول:
بازم ميگم لز 512 حجميش استفاده نكنين...
همون 128 رو بگيرين سرعتش هيچ فرقي نميكنه..
اينم بگم كه تو شبانه ي رايگانش سرعتش افت ميكنه...بجز دم صبح.
شوخی ای در کار نیستنقل قول:
عکس گرفته شده خودش باندازه کافی گویاست
دوست عزیز آسیا تک شبانه داره !!!
128 به ما همون سرعت 128 رو میده چطور میگید با 512 یکسانه؟نقل قول:
اگه قرار باشه سرعت این دو تا یکی باشه برای همه تو همه جا یکسانه !
کسی اینجا مخابرات توحید داره بگه پینگش چطوریه؟
سلام به دوستان عزیز.من تازه از این شرکت سرویس میگیرم.وقتی داشتم ازشون این سرویس رو میخریدم به هم گفتن شبانه رایگانه.ولی وقتی رفتم سایت اسیا تک دیدم نوشته مخصوص تهران.ما که تو کرج هستیم((فردیس))یعنی هیچوقت رایگان نداریم.کسی هست که تو کرج این مشکلو داشته باشه؟اخه من اومدم اسیا تک برای شبانش...ممنون میشم جوابم رو بدید..
با 1844 تماس بگیرید و از خودشون دقیقتر بپرسیدنقل قول:
سلام
سوالی دارم یکی از دوستام سرویس 512 گرفته ولی چند تا صفحه بیشتر نرفت و دانلود هم زیر 10 مگابایت کرد ولی در اکانتش بیشتر از 90 مگابایت کم کرد این جریانش چیه که در مدتی کمی و چند تا صفحه بیشتر نرفه و این همه از آن کم کرد
پینگ ما همش بالای 500 هست واسه شمایان چطوره؟!
آسیاتک هر چی مصرف کنی تو اکانت نشون میده نه بیشتر نه کمترنقل قول:
دوستتون باید ببینه آنتی ویروسی چیزی در حال دانلود بوده یا نه
سلام من می خواستم اینترنت 128 آسیا تک بگیرم می خواستم بدونم سرعت دانلود در شب چند است؟ ممنون
پینگ یاهو برای من اکثر اوقات زیر 300 هست حدود 270 - 280نقل قول:
سرعتت همین 128 ایی هست که قرارداد میبندی یعنی 16-18نقل قول: