نقل قول:لطفا" به قواانین توجه کنید.نقل قول:
8. از تذکر به سایر کاربران جدا خودداری بفرمایید.و بجای پست تشکر از دکمه تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
نقل قول:لطفا" به قواانین توجه کنید.نقل قول:
8. از تذکر به سایر کاربران جدا خودداری بفرمایید.و بجای پست تشکر از دکمه تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
با سلام
من کاربر جدید هستم و از گذشته از این سایت خوب استفاده می کردم
هم اکنون پوشی من نوکیا n81 8gb است و نمی توانم طبق دستور داده شده نمی توانم عمل کنم.
لطفاً در اسرع وقت راهنمائی ام کنید.
با سلامنقل قول:
خوش آمدید.
چرا نمیتوانید طبق دستور داده شده عمل کنید؟ لطفا" آن را تشریح کنید.
متشکرم.
من گوشیم 95 8گیگ است من کلاینت اجرای بازیهای n-gage را رو گوشیم نصب نکردم ولی وقتی خریدم سه تا بازی که fifa 2009 , snake , asphalt3 را داشت و من بازی میکردم من گوشیمو با کد #7370#* فرمت کردم حالا دیگه این بازیها نیستند چرا؟ 2 - از دیروز تا حالا وقتی ایکن game منو را میزنم که بره برای بازیها مینویسه system error و وارد نمیشه چرا البته بعد از فرمت کردن وارد میشد ولی بازی نداشت ولی حالا دیگه وارد هم نمیشه ؟
یکبار دیگه گوشیتو مستر ریست کن و دوباره از این روش n-gage رو نصب کن :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2171011&postcount=1
قصه نخور!:31::31::31: واسه من که اسم این سه تا بازی توی لیست نصبی ها بود . ولی خودشون نبودن!نقل قول:
باز خوبه واسه تو از اول بوده!
سلام
ببخشید من همه مراحل رو انجام دام ولی بعضی بازی ها تریل هستند.میشه راهنمایی کنید.
ممنون
دوستان من
دلبندان من
کاربران فعال عزیز و دوست داشتنی
اسپم ندهید لطفا
اینجا چت روم نیست
پست های اسپم پاک شد
قربان همتون
حسین
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما به مطلب انتهای پست اول توجه کردید؟
فعلا" این شکل وجود داره و راه حلی هم نداره...:41:نقل قول:
البته يه نكته لازم به ذكر هست....
از مجموع 27 بازي كه تا كنون اومده...تنها حدود 10 بازي يا كمتر رو گوشي هاي شما عزيزان به صورت فول و كامل اجرا ميشه كه اون به علت نقص كرك شدن بازي هاست...باقي بازي به صورت تريل يا آزمايشي هستند كه شامل حدود 5% بازي هستند...
شاد باشی:40:
نقل قول:مثل اینکه هک n93i هنوز نیومده.نقل قول:
ما هنوزم نتونستیم کاری کنیم.
ظاهراً کسی هم نیست که ما رو کمک کنه.
اگه فايل Cer داري به اين تاپيك يه سر بزن...نقل قول:
فقط فايل installserver فرق ميكنه كه خودم بهت ميدم...هر وقت به اون مرحله رسيدي بهم پيغام بده...بلكم جواب بده...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=293646
توی گوشیه N81 هم وفتی بازی Infinite Dreams Hooked on Creatures of the Deep Cracked-BiNPDA را می خوام نصب کنم یهو ار برنامه Ngage می پره بیرون کسی چنین مشکلی داشته منو راهنمایی کنه؟
salam raveshe jadidi baraye hacke 9.3 nayoumade ?
bebakhshid finglish neveshtam windowsam farsi nadere
پچ 1345 رو نصب كنيد و اين بار تيك patch رو برداريد..نقل قول:
خير هنوز روشي نيست..نقل قول:
شاد باشيد:40:
چرا هست خودتون معرفي كردين . اينا . .نقل قول:
خير هنوز روشي نيست..
ولي ارور كمبود رم ميده همونجا براتون كامل توضيح دادمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=293646
:31:نقل قول:
به اينم دقت كرديد؟
هنوز كسي تست نكرده...نقل قول:
و شايد كليه گوشي هاي غير قابل هك
شاد باشي:40:
ويرايش:
انگار خودت تست كردي...:31:
ميتوني يه كم ساده و روون تر خودت اونجا يه پست بدي و آموزش رو بگي تا دوستاني كه مشكل دارند بتونند استفاده كنند؟
حالا يه مسلمون به من بگه چه بلايي سر N - Gage بيارم كه بازيها رو بالا بياره
آقا من بازی ماهیگیری رو گرفتم، برنامه انگیج هم نصب کردم پچ سازگار با n73 که ورژن اونو 1281 می کنه رو نصب کردم، با Secman توی گزینه هاش instal root و turn plat security off رو زدم، پچ خود بازی رو نصب کردم، ولی وقتی فایل بازی رو کپی می کنم توی پوشه ngage و شروع به نصب می کنه مثل همیشه میگه file cruppted......(در ضمن مطمئن ام که فایل کامل دانلود شده)
من که خداییش گیج شدم دیگه هر کاری بوده کردم.
میشه یکی یه توضیح مفصل و جامع واسه n73 بده که خودشم جواب گرفته باشه؟؟؟؟:42::42::42::41:
ببینید من همه کاراشو کردم ولی وقتی Hellocarbide رو منو 1 میزنم میاد بیرون سوییچ می کنم تو اکس پلور sys باز نمیشه !!!!!!
n96
گوشيه شما آپديت شده و اين روش پاسخ گو نيست...نقل قول:
به تاپيك نصب بر روي گوشي هاي غير قابل هك بريد...:46:
رو گوشيت كه كلا" 8 بازي فول اجرا نميشه...:31: ولي از گام دوم به بعد رو انجام بده از رو آموزش 9.3..:46:نقل قول:
[quote=legend;3438875
فعلا" این شکل وجود داره و راه حلی هم نداره...:41:
شاد باشی:40:[/quote]
یعنی هیج راهی نیست؟
در میشه امید وار بود ؟ در اینده بیاد ؟
بله...بايد بياد...چون گوشي هاي جديد همگي 9.3 هستند..نقل قول:
ببخشید یک سوال دیگهنقل قول:
شما اسم بازی هایی که به صورت کامل برای سیمبین 9.3 اجرا میشه رو دارین ؟ میشه بدین؟ ( فقط فیفا 09 خودم تست کردم کامل کار کرده)
بازم یک سوال:
اگه بازی از خود نوکیا بخریم به صورت کامل اجرا میشه؟ ایا امکان ارسال به ایران وجود داره؟ قیمتش هر بازی چنده ؟
خیلی کنجکاو شدم بدونم
و یک سوال دیگه
وقتی کلاینت برای گوشی های چیپ دار بیاد دیگه گوشی های فاقد چیپ گرافیکی از رده خارج میشن ؟ مثل ( n81.n96 و...) یا کمرنگ میشن؟
ببین این روش که برای افزایش مقدار رم هستش برات جواب میده؟نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=293409[/HTML]
دوستان(اقا یونس.اقامجید393.و...) من یک سوال داشتم...من وقتی بازی تریل یا کامل رو دانلود اون علامت تریل پاک میشه یعنی بازی های تریل هم علامتش پاک میشه گفتم ببینم راهی هست؟؟؟
6220 کلاسیک تست شد و جواب نداد !!!
ممنون از كمبود رم نيست چون در بد ترين حالت 70 مگ رم آزاد دارمنقل قول:
ببین این روش که برای افزایش مقدار رم هستش برات جواب میده؟
قبلا" عرض كردم خدت شما...تاريخ گوشيتون درسته؟نقل قول:
با نصب پچ مخصوص ديگه پچ نمايش داده نميشه...چه بازي تريل باشه چه كرك شده...نقل قول:
قربون دستت . . . . مي شه اسم بازيا رو بگينقل قول:
رو گوشيت كه كلا" 8 بازي فول اجرا نميشه...
من با آسفالت و متالگير امتحان كردم نشد
من خودم مطمئن نيستم كدوما اجرا ميشه كدوما نميشه...نقل قول:
بعله اگه قانونا" بازي رو خريداري كني هيچ مشكلي نداره و ميتوني راحت بازي كني...هر بازي هم متوسط حدود 15 تومان ميشه...
گمان نكنم...احتمالا" يه آپشن براي بازي ميزارن تا گوشي هاي چيپ دار اون رو on كنند..
مطمئن نيستم...ولي گمانم:نقل قول:
system rush
Fifa 08
tetris
snakes
sims
dogz
asphalt 3
space impact
و شايد
poker
COTD
Pinball
golf
brain challenge
block breaker
ممثله اينكه مشكلم از يه جا ديگست هيچ بازي رو بالا نميارهنقل قول:
كلاينت اجرا ميشه؟ ارور ميده؟ يا اصلا" بالا نمياد؟نقل قول:
سلام
من یه مشکل دارم با n-gage تو گوشی 5700
اونم اینه که بعضی بازیها مثل boom blox,metal gear solid,system rush evolution,resident evil ،بازی از صفحه ی lcd میزنه بیرون مثل اینکه به سایز صفحم نمیخوره!
فایل txt سایز صفحه رو هم ریختم رو گوشی!!!
داره اعصابمو خورد می کنه. خیلی از بازیها بدون مشکل اجرا میشه ولی این چندتا مشکل دارن.
ممنون میشم اگه بهم کمک کنین!!!
اجرا ميشه ارور ميده kern-exe 3نقل قول:
كلاينت اجرا ميشه؟ ارور ميده؟ يا اصلا" بالا نمياد؟
ولي اصلا رم كم ندارم
كلاينت 1318 هست و 1345 نصب نميشه
مهم : مشکلات و مباحث مربوط به بازی های N-Gage II فقط در این تاپیکنقل قول:
شاد باشي:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=240034
گوشيت تو حالت هك نيست؟ ريست كردي؟نقل قول:
اگه نشد:
اين فايل:نقل قول:
گوشي رو تو حالت هك بزار و با فايل منيجر اين فايل رو به c:\private\10202be9 منتقل كن...از برنامه ها خارج شده;
سپس گوشي رو ريست كن.
شاد باشي:40:کد:http://rapidshare.com/files/191486276/20001079.txt.html
سلام
من یه مشکل دارم با n-gage تو گوشی 5700
اونم اینه که بعضی بازیها مثل boom blox,metal gear solid,system rush evolution,resident evil ،بازی از صفحه ی lcd میزنه بیرون مثل اینکه به سایز صفحم نمیخوره!
فایل txt سایز صفحه رو هم ریختم رو گوشی!!!
داره اعصابمو خورد می کنه. خیلی از بازیها بدون مشکل اجرا میشه ولی این چندتا مشکل دارن.
ممنون میشم اگه بهم کمک کنین!!!
سلامنقل قول:
فايل txt رو اشتباه يا تو جاي اشتباه نريختي؟