بچه ها خوش به حالتون من خيلي دوست دارم تراوين بازي كنم ولي اين كنكور لعنتي نمي زاره لطفا بگيد سرور اسپيد كي تموم مي شه و كي دوباره شروع ميشه ؟
Printable View
بچه ها خوش به حالتون من خيلي دوست دارم تراوين بازي كنم ولي اين كنكور لعنتي نمي زاره لطفا بگيد سرور اسپيد كي تموم مي شه و كي دوباره شروع ميشه ؟
سلام
بدجور گیر کردم
یه اتحاد خوب و پرقدرت تو مختصات X:-47 ، Y:278 کسی سراغ داره؟
حد اکثر یه ماهنقل قول:
لطفا يه حساب كتاب بكنيد ببينيد من بعذ از 6 تير سال ديگه وقتم آزاد مي شه من دقيقا كي ثبت نام كنم كه از اول سرور اسپيد باشم ؟
سلام دوستان من هم یک اکانت دارم داخل سرور 5 به اسم
king arman
جریان کتیبه چیه؟
خب
یه سری چیزا از وسط سرور میان به اسم کتیبه
که هر کدوم یه سری مزیت به اکانتت می دن
مث سرعت بیشتر ساخت نیرو و...
برای گرفتنشم باید به یکی از 80ده کتیبه ی ناتار ها اتک بدی
با منجنیق خرنشونو بزنی
کل نیروهاشونم بکشی
بعد با قهرمانت بگیریش
با سلام
میخواستم بپرسم اولین سروری که جدید راه میفته چیه؟
دوستان مراقب باشید امنیت تراوین خیلی کمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مثال خیلی ساده اینه که الان همه کسانی که تو سرور های ایرانی عضو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هستند و دارن این تاپیک رو مشاهده می کنن از بازی log out شدند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قعلا خبری از سرور جدید نیست
------------------------------------------------
چطور باعث شدی لاگ اوت بشن؟؟
من می خوام یه دهکده جدید بزنم اطرافی های خودم اکثرا 6 گندمی هستند
اما 7 تا مربع اون طرف تر 15 گندمی هست
می خواستم ببینم چیکار کنم
اصلا لازم هست گندم خیلی بالا گرفت ؟ یا حدودا 9تا گندمی هم کافی هست
در ضمن من رومن هستم و اطرافی ها هم میشه گفت بهم حمله نمی کنن
فکر کنم بهتر باشه که نگم.نقل قول:
چطور باعث شدی لاگ اوت بشن؟؟
توصیه ی من بر 6 گندمیهنقل قول:
من می خوام یه دهکده جدید بزنم اطرافی های خودم اکثرا 6 گندمی هستند
اما 7 تا مربع اون طرف تر 15 گندمی هست
می خواستم ببینم چیکار کنم
اصلا لازم هست گندم خیلی بالا گرفت ؟ یا حدودا 9تا گندمی هم کافی هست
در ضمن من رومن هستم و اطرافی ها هم میشه گفت بهم حمله نمی کنن
ولی اگه نیرو سازی و 24ساعت انلاین
15گندمی بگیر
ممنون از همه که راهنمایی می کنن.
یه سوال دیگه هم برام پیش اومده
زمانی که با منجنیق حمله می کنیم به چه صورت خراب می کنه؟ می شه فرضا بگیم مخفیگاه یا مثلا تله ساز رو بزنه؟
و اینکه ناتارها کین؟
خب
بسته به سطح اردوگاهت داره اهدافی که با منجنیق می شه زد
اطلاعات بیشترش اینجاست
-----------------کد:http://help.travian.ir/index.php?type=faq&mod=348
ناتار ها هم یه قومی هستن که از وسط بازی میان و از طرف سرور کنترل می شن
اطلاعات بیشترش اینجاست
کد:http://forum.travian.ir/showthread.php?t=147
آموزش انواع دهکده از نظر هجومی دفاعی فیدر و...:5:کد:http://forum.travian.ir/showthread.php?t=14655
سلام دوستان!
من پدرامم ! 22 ساله!!! من تجربه ی بازی در 6 سرور ایرانی و 7 سرور .com رو دارم که اسم هاشون براتون شدیدا آشناست!
theoden king , GILBERET , 4eternety , gilberetX3 , ... i , menfise , nemisis , و ...
و پایه گذار اتحاد ALFA در تمام سرورها بودم ! تکنیکم هم فقط وفقط و فقط و فقط و فقط بازم می گم فقط روی دیپلماسی و س ی ا س ت گذاری اکانته و در نهایت پایه گذاری یک اتحاد بزرگ برای زمین زدن اتحاد های بزرگ و ... ! این قدرت منه!!!!! و راحت با ناتارها کنار میام یعنی فک نمی کنم جایی کنارم بمونه که تخم ناتار کنارم مونده باشه :31: !!!! تجربه ناتار و جنگ باهاشون رو زیاد داشتم!!!!!
حالا اصل جریان!!!! آقایون من دنبال کسی می گردم که تو سرور اسپید 3 جدید ( x3, speed3 ) دنبال جانشین بگرده البته فقط سرور اسپید اونم جمعیت بالای 4000 نفر و فقط رومن و گول حالا علت رو هم میگم براتون!!!!!
::::: علت ها ::::::
دوستان من و تیمم که 4 نفر هستیم فقط تیمی بازی می کنیم که هر کدوممون 1 قدرت و ابیلیتی داریم! ما سرور اسپید قبلی رو بازی کردیم و واقعیت اینکه به این سرور نرسیدیم و من الان تو کف اسپیدم !!!
علت جمعیت بالای 4000 نفر اینه که زیر این جمعیت نباید دنبال کار دیگه ای جز جمعیت و نیرو باشه !!!
گول و رومن هم واسه اینه که : 1 - من بهتر با این دو نژاد بازی می کنم 2 - میشه با این دو نژاد تا آخر سرور رسید 3 - اگه کسی تا الان تو سرور اسپید (بازهم تکرار میکنم فقط تو سرور اسپید اینجوریه) بتونه تا اینجای بازی دووم بیاره یعنی حرفه ای بازی کرده و .... . (البته با جمعیت 4000 به بالا)
::::: نکات مهم :::::
بازهم بگم! من تئوریسینم حتی با محاسبه ی ذهنی حمله ی شبیه سازی میزنم و با جمعیت و هم اتحادی ها, نیرو های و کمکی دفایی طرف رو پیشبینی می کنم ( به زبون ساده من Baugger ام) و 1می تونم اتحاد رو با نامه نگاری ظرف 3 هفته به اتحاد 1 تا 36 برسونم! اما انتظار اتک یا جا خالی یا دفاع نداشته باشید!!! 1 جور که هم بازی رو از همدیگه یاد بگیریم ;) هم راحت به 1 رهبری اتحاد خوب می رسید!!!! :18::6::3::42: (در کل بازی حرفه ای رو یاد می گیرید که چطور یه تعداد از بازیکن ها روزای اول به 120 نفر میرسن مثلا) :exclamati
::::: راه های تماس با من و مدت اعتبار این پست :::::
:exclamatiاگه کسی مایله یا به من PM بده به آی دی : PEDRAM_PEDITX در یاهو یا SMS بزنع به شماره ی : 09374511825
:exclamatiمن کاملا جو دوستانه ای تو بازی دارم با هم تیمی ها و اصلا عادت به الفاظ امری و دستوری در بازی ندارم و برادرانه بازی میکنم
:exclamatiامروز 25 ام بهمن 88 و این پست به مدت 15 روز اعتبار داره لطفا بعد از این تاریخ اقدام به تماس نفرمایید
با تشکر
PeDram
سلام دوستان اگه بجای com. بزنید ir.میتونین فارسی بازی کنید اسانتر از این هست
بچه تراوين امنيت نداره من امروز صفحه رو رفرش كردم يهو ديدم تو يه اكانت ديگه هستم باورتون مي شه ؟ يكمي هم شيطنت كردم جاتون خالي
چقد این چند روزه من برا تراویان اسکریپت می بینم!
مادر جان!
چه اسکرپیتی؟
این ها رو می گی؟
کد:http://userscripts.org/tags/travian
دوستان يه چيزي مي خوام كه كارهايي رو كه مي خوام انجام بدم بهش بدم و اون واسم انجام بده يه چيزي تو مايه هاي بوتر
نقل قول:
ممنون از همه راهنمایی ها
كسي كرك اينو داره ؟کد:http://www.travianrobot.com/travianbot.html
صفحات قبلی هست
با 9 تا شوالیه به یکی که گول هست و 177 جمعیت داره حمله کردم 4 تا از شوالیه ها مردن چه جوریه؟
اصلا نیرو هم نداشت . شبیه ساری هم که می کنم اگر قصر 10 و دیوار 10 هم داشته باشه 1 شوالیه باید بمیره نه 4 تا.
یکی بگه اینجا چه خبره. دیروز هم یه چیزی مثه این برام پیش اومد.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جمعيت مهمه
در ضمن ممكنه تله داشته باشه ببين تو قسمت اردو گاه قسمتي به اسم نيرو هاي اسير شده داري ؟ مواظب باش رو كشتن نزني
دوباره به طور عمله عادي كن نيرهات رو ازاد كن
آره اسیرن ممنوننقل قول:
يه سوال :
مولتي هانتر ها از كجا مي فهمند طرف دو تا اكانت داره ؟
از آي پي ؟
اگه با فيلترشكن بري چي ؟ آي پيت رو مي فهمند ؟
اگه تو مرور گر هاي مختلف هر مرور گر يه اكانت بازي كني چي ؟
دیگه مهم نیست شما اگه صد تا اکانت هم داشته باشی دیگه مولتی هانتر کاری با شما ندارهنقل قول:
يه سوال :
از آي پي ؟
چون یه سیستم جدید راه اندازی کردن که شما نمی توانید بیشتر از یک میزان خاص برای اکانت ها دیگه تون منابع بفرستید
من قبلا هفته یکی -دو میلیون منابع می فرستادم :31:الان :41:
با سلام خدمت همه ی دوستان
من دو اکانت دارم که قصد دارم به یه نفر واگذارش کنم به صورت رایگان
1. اکانت توی سرور اسپید ( irx )
تعداد دهکده ی 3
جمعیت : 660
رتبه : 4000
2.اکانت توی سرور 7 ( ir7 )
تعداد دهکده : 1
حمعیت : 144
رتبه : 8200
هرکی خواست خبرم کنه
ارهنقل قول:
يه سوال :
از آي پي ؟
از ایپی می تونن بفهمن
ولی در کل نمی فهمن
همین توموروس سرور 3 توسرور7 از چندین اکانت هم زمان داشت منابع می فرستاد
هیشکی کار نداشت
کفمان برید!نقل قول:
دیگه مهم نیست شما اگه صد تا اکانت هم داشته باشی دیگه مولتی هانتر کاری با شما نداره
چون یه سیستم جدید راه اندازی کردن که شما نمی توانید بیشتر از یک میزان خاص برای اکانت ها دیگه تون منابع بفرستید
من قبلا هفته یکی -دو میلیون منابع می فرستادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب از سربازا به جاي بازرگان استفاده مي كنيم
بچه ها چرا تو فروم تراوين نمي شه ثبت نام كرد ؟
چون عضویت بسته اس و دیگه نمی زارن کسی عضو بشه.
از كجا بفهميم يه نفر چه قدر مونده كه از محافظت در بياد ؟
اگه كد اون كبوتر رو تو پرو فايلش نزاشته باشه
من نفهمیدمنقل قول:
توضیح می دی؟
برو تو دهشنقل قول:
موستو رو گزینه ی لشگر کشی نیگه دار
بهت می گه
خوب به دهکده خودش حمله می کنه دیگهنقل قول:
من نفهمیدم
توضیح می دی؟
ايول قربونت عالي بود تكنيكت !!!! يه همسايه دارم از اون اول كه ثبت نام كرده بي خيال اكانت شده
الان 3200 تا منبع داره ساعت 1 امروز آزاد مي شه
---------------------------------------------------------
منظورم اين بود كه سربازا رو مي فرشستيم واسه غارت ده دوم
واي باورم نمي شه .....
امروز تمام دور و بري هام از حمايت خارج مي شند
10000 تا منبع بيشتر كاسبم