درست است مشکل این است که دیتای موجود روی سروری که از آن آپدیت کرده اید قدیمی و مربوط به 5 روز قبل بوده است شمانقل قول:
سرور آپدیت را عوض کنید مشکل حل خواهد شد.
Printable View
درست است مشکل این است که دیتای موجود روی سروری که از آن آپدیت کرده اید قدیمی و مربوط به 5 روز قبل بوده است شمانقل قول:
سرور آپدیت را عوض کنید مشکل حل خواهد شد.
سلامنقل قول:
متاسفانه حل نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن سوال دیگه اینکه در موقع نصب و استفاده از superanti spyware کاسپر پیغام میده .
این طبیعی ؟
سرورهای دیگر به جز روسیه را ( به ویژه سرورهای اروپایی ) را امتحان کنید .اگر مشکل رفع نشد نام فایلی را که آپدیتنقل قول:
آن با مشکل مواجه شده برایم بنویسید .در مورد آن اخطار هم نشان می دهد که سوپر آنتی اسپایور حین نصب مخفیانه با
سرور مرکزیش ارتباط برقرار می کند که مشکل خاصی نیست.
انتی اسپایور دیگه چیه ایا لازمه در کنار کاسپر نصب بشه؟مگه خود اینترنت سکیوریتی از همه لحاظ کامل نیست؟
اگه لازم ومهم هست لینکش رو هم بدید چون همه مثل اینکه نصب کردید
با تشکر
vtn54 عزیز سلامنقل قول:
ممنون از پیگیریتون
حل نشد
دوست عزيز، با اين که با نظر و روش vtn54 عزيز کاملاً موافق هستم چون اصولی هست،نقل قول:
ولی شما روش استفاده از برنامه های آنتی ف-ي-ل-ت-ر هم يک تست کنيد،
مثل برنامه های Freegate یا UltraSurf :
کد:http://hamiidreza.parsaspace.ir/Program/AF/Freegate_6.7Pro.zip
البته من خودم، با بیشتر اکانت ها اين مورد رو ندارم، ولی با بعضی اکانت ها اين مشکل رو دارم، مخصوصاً با اکانت پارس آفلاين!کد:http://hamiidreza.parsaspace.ir/Program/AF/UltraSurf_8.8.zip
من طبق فرمايش vtn54 عزيز سرور آپديت كاسپر را تغيير داده و روي يكي از سرورهاي اروپا قرار دادم . آپديت كردم ولي متاسفانه پيغام زير نمايش داده شد و اعلام كرد كه آپديت لازم نيست و كاسپر شما آپديت ميباشه:
اما 1 دقيق بعد مجدد با استفاده از پ ر و ك س ي و با همان سرور اروپا كه در تصوير هم مشخصه اقدام به آپديت كردم كه كاملا آپديت شد و مشكل كاملا مرتفع شد:
نميدونم مشكل واقعا از ISP هاست يا از جاي ديگه؟اما نكته اي جلب توجه ميكرد اين بود كه در حالت عادي و بدون پ ر و ك س ي سرور ميزان Transfer Rate كاسپر در شكل اول 0.00kb/s هست و ظاهرا اصلا اتصالي بين كاسپر و سرورهاي آپديت انجام نميشه!!؟؟تا بخواد آپديتي صورت بگيره.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
ممنون
من قبلا از ultra استفاده کرده بودم ولی نتیجه نگرفتم
ولی الان با یک سرور اروپایی و ultra کاملا آپ دیت شد ولی در انتها key رو block کرد.
به هر حال مشکلم حل شد .
و از شما دوستان عزیز (vtn54 . hamilton .markus ) خیلی ممنونم
:10:
سلام مگه خوده اینترنت سکوریتی 7.1.321 همچین قابلیتی نداره که اسپای ور دکتر نصب میکنی؟نقل قول:
دوست عزيز من ترجيح ميدم از نرم افزارهاي تخصصي اينكار براي مقابله با Spyware ها و Adware ها و... استفاده كنم تا اينكه صرفا بر روي توانايي هاي يك محصول كه بيشتر بر روي ويروسها و تروجانها و...تخصص داره تكيه كنم.براي داشتن امنيت بيشتر بايد تركيبي از برنامه هاي مختص هر كار (كه با هم تداخل نداشته باشند) استفاده كرد.البته اين نظر منه.نقل قول:
گاهی فایلهای موجود روی سرورهای مختلف به طور همزمان آپلود نمی شود و با هم متفاوتند .برای مثال من دو بار پشتنقل قول:
سر هم کاسپرسکی را از دو سرور متفاوت ( بدون استفاده از پ ر و ک س ی ) آپدیت کردم بار اول از یک سرور آمریکایی و
بار دوم از یک سرور اروپایی و نتیجه :
سلامنقل قول:
من هم امروز به همچین مشکلی خوردم
برای تغییر سرور از چه آدرسی استفاده کنم؟
ممنون
مطابق شكل هاي زير عمل كنيد:نقل قول:
سپس پس از تيك كردن قسمت مربوطه از كركره باز شوند يكي از كشورها را انتخب كرده و OK كنيد و درنهايت Apply كنيد تا تغييرات ذخيره شوند:
جالب اينجاست كه در فروم كاسپرسكي نيز تعدادي يوزر از كشورهاي مختلف به اين مشكل دچار شده اند.حتي با تغيير سرور نيز مشكل آنها حل نشده است و عده اي هم بر اين عقيده هستند كه اين مشكل در ارتباط با قطع فيبر نوري مديترانه ميباشه كه اينترنت كشورهاي خاورميانه را تحت تاثير قرار داده و مشكل آپديت نيز حتي با تغيير سرورها حل نميشه!! ببينيد:
در تاپيك زير هم در فروم كاسپر به اين موضع پرداخته شده است:کد:http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=59756&st=0&gopid=545131&#entry545131
کد:http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=59538
دوستاني كه مشكل آپديت كاسپر را دارند و نميخواهند از پ ر و ك س ي براي آپديت استفاده كنند ميتونند با اضافه كردن آدرس زير از اين سرور جهت آپديت استفاده كنند.من تست كردم و بدون مشكلي آپديت انجام شد:
اين آدرس سرور:
يا از سرور زير استفاده كنيد:کد:ftp://dnl-ru1.kaspersky-labs.com
اين هم تصوير آپديت كاسپر از اين سرور:کد:ftp://dnl-test.kasperky-labs.com/beta_updates/tm2
سلام آقایون و خانم ها
من هر وقت کامپیوترم رو روشن می کنم به محض ورود به محیط دسکتاپ کاسپر شروع به آپدیت شدنش می کنه چه طوری بدون تغییر به حالت به روز رسانی دستی این مشکل را رفع کنم؟
در ضمن این مشکلی که خانم یا آقای همیلتون گفتن رو من ندارم
خوب دوست عزیز کجای این یک مشکل است که می خواهید آن را رفع کنید اگر به اینترنت وصل باشید که کاسپرسکینقل قول:
آپدیت می شود و اگر وصل نباشید پس از چند بار تلاش خود برنامه طبق برنامه ای که برایش تعیین کرده اید عمل خواهد
کرد.
سلام
من از kav7.0.125 استفاده می کنم و برای اولین اپدیت اون از فایل استفاده کردم. بعد از اون هر بار که اپدیتش می کنم
هیچ تاثیری نداره و یکسری ویروس و ورم قدیمی (مثلbrontok.a) رو هم نمیتونه شناسایی و پاک کنه !
در قسمت اپدیت هم وضعیت (status) رو با این جمله بیان می کنه : databases are obsoleted
برنامه هم کاملا رجیستر شده :46:
دوستان لطفا" راهنمایی بفرمایید معنی این جمله چیه ؟
tnx
سیستم در لحظات اولیه کند می شه به این علت.آیا چنین موردی برای شما هم هست آپدیت در لحظه ی ورورد به دسکتاپ؟نقل قول:
كندي سيستم در لحظا اول بالا آمدن سيستم به علت تلاش كاسپر براي آپديت نيست بلكه ممكنه به دليل اسكن كردن كاسپر در لحظات ابتداي بالا آمدن سيستم و نيز زياد بودن برنامه ها و سرويسهايي باشه كه در ابتداي Start up ويندوز همراه با آن لود ميشن.نقل قول:
سلام چون وقتی می ذارم روی آپ دستی سرعتش سیستم می ره بالا عرض کردم...
دوست عزیزنقل قول:
تلاش کاسپرسکی برای اتصال به سرورهای آپدیتش تاثیری روی کارکرد سیستم ندارد ( ولی اگر آپدیت برقرار شود ممکن
است کمی کند شدن سیستم ایجاد شود ) مگر این که سیستم شما از نظر سخت افزاری مشکل داشته باشد که در این
صورت کاسپرسکی به درد شما نمی خورد.به هر حال از چه نوع اتصال اینترنتی استفاده می کنید ADSL یا Dial-up ؟ اگر از ADSL
استفاده می کنید نحوه اتصال کابل خروجی از مودم به سیستم چگونه است ؟
sgسلامنقل قول:
ببینید در حین ورود به محیط کاری دسکتاپ چقدر از سی پی یو را مصرف می کند... و وقتی کارش تموم شد سرعت سیستم نرمال می شه
این ربطی به آپدیت ندارد . این امر دو علت دارد:نقل قول:
1.موقع بالا آمدن ویندوز و شروع به کار پروسه های مختلف , کاسپرسکی ( مانند هر آنتی ویروس دیگری ) یکی از از اولین
پروسه هایی است که بالا می آید وپس از آن تمامی پروسه هایی که شروع به کار می کنند توسط آنتی ویروس اسکن
می شوند.که این باعث کندی بالا آمدن ویندوز و کاهش سرعت آن در دقایق اولیه می شود.این موضوع در مورد تمام آنتی
ویروسها صادق است منتها در بعضی ها شدیدتر است .کار زیادی هم نمی توان کرد مگر غیر فعال کردن تمامی برنامه ها
و پروسه های غیر ضروری هنگام بالا آمدن سیستم.
2.علاوه بر موضوع فوق کاسپرسکی یکی از انتی ویروسهایی است که پس از بالا آمدن ویندوز نقاط حیاتی سیستم
را اسکن می کند ( Startup Scan ) که این منجر به کاهش بیشتر سرعت سیستم در دقایق اولیه می شود.شما
می توانید یا به طور کامل Startup Scan را غیر فعال کنید یا آن را طوری تنظیم کنید که با تاخیر صورت بگیرد.
پس چرا وقتی آپدیت را دستی می ذارم این وجود نداره؟
این عکس حین ورود به دسکتاپ در حالی است که آپدیت روی دستی تنظیم شده اسکن در ابتدای سیستم هم روی 3 دقیقه هست پس در لحظه ی ورود نباید مشکلی باشه
سلام مي بخشيد
عكس گزاشتم ولي ناومد نميدونم چرا
تا 20% اپديت ميشه ولي بعد اين error رو ميده
راهنمايي كنيد
not all components were updated
عجیب است :18: عجیبتر این که Task Manager چقدر از توان CPU را مصرف می کند.در هر حال نگفتید از چه نوع اتصالنقل قول:
اینترنتی استفاده می کنید.
با سلام.
من لابه لاي اين همه پست گيج شدم. لطفا اگه ممكنه يك لينك دانلود كاسپرسكي 7 رو با لينك سريال معتبرش برام بذاريد... ممنون
لینک دانلود اینترنت سکیوریتی کسپرسکی نسخه 7.0.1.321نقل قول:
لینک دانلود آنتی ویروس کسپرسکی نسخه 7.0.321کد:http://dnl-us5.kaspersky-labs.com/trial/registered/3NKDGRXIM7FJ5ZTSIAFW/kis7.0.1.321en.exe
لینک دانلود keyکد:http://dnl-us5.kaspersky-labs.com/trial/registered/IALH5CIN3C6BRF8JWO9X/kav7.0.1.321en.exe
پوشه KAV برای Anti-Virus و پوشه KIS برای Internet Security
کد:http://hamiidreza.parsaspace.ir/Crack/Kaspersky7_License_Key.zip
سلام
من کسپر7 رو که نصب میکنم. وقتی که میخام کلا برنامه رو ببندم تا دیگه در حال اجرا نباشه. یعنی روی ایکن اون راست کلیک میکنم و خروج رو میزنم خیلی طول میکشه تا خارج بشه اونقدر که مجبور میشم از خیرش بگذرم فکر کنم برای این کار دو سه روزی وقت بخاد. میخاستم بدونم برای شما هم این طوریه؟
ممنون
دوستاني كه محصولات نسخه 7.0.321 كاسپر را در سيستم خود دارند و از كند شدن سيستم كه بطور محسوس قابل مشاهده است (در اين زمينه افراد متعددي در فروم كاسپر ابراز شكايت كرده بودند و حتي مجدد به نسخه 7.0.125 كه اين مشكلات را نداشت برگشتند)شكايت دارند نسخه زير را كه البته هنوز بطور رسمي در خود سايت كاسپر قرار نگرفته را دانلود و نصب كنند:
Kaspersky Anti-Virus/ Internet Security 7.0.1.323 (Critical Fix)
دانلود نسخه آنتي ويروس:
دانلود نسخه اينترنت سكيوريتي:کد:http://downloads1.kaspersky-labs.com/devbuilds/7.0.1.323%20nct/KAV/English/2008_01_30_18_38/kav7.0.1.323en.exe
در اين نسخه 2 فايل حياتي و مهم يعني klif.sys and dnsq.dll اصلاح شده اند.کد:http://downloads1.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kis7.0/kis7.0.1.321en.exe
در صورت انتشار توضيحات تكميلي حتما جهت اطلاع و استفاده دوستان قرار خواهد گرفت.
hamilton جان من از نسخه ی 119 تستفاده می کنم و کاسپر خیلی CPU را اشغال می کنه پس به ورژن نیست ایا حتما با نصب این نسخه مشکل حل می شه با توجه به عدم رسمی بودنش؟
محصولات كاسپر به مرور زمان و با انتشار نسخه هاي جديدتر وضعيت بهتري(بنظر من و در سيستم من)پيدا كرده اند (از نظر كارايي و صرف منابع سيستم و رابط كاربري و امكانات و...) ولي گاهي نسخه هاي جديد نيز داراي اشكالاتي هستند كه برخي از انها واقعا عذاب آور هستند.اين مورد در نسخه 7.0.321 صادق بود كه كاربران زيادي منجمله خود من به كند شدن قابل توجه سيستم اعتراض كرديم.حتي اشكالات را بصورت مستند به قسمت پشتيباني كاسپر ايميل كردم.اين اعتراضات و بيان اشكالات از سوي كارابران كشورهاي مختلف باعث شد كه نسخه جديد كاسپر كه مدت زيادي از انتشارش هم نميگذره اصلاح بشه و كمپاني كاسپر براي رفع كندي محسوس سيستم(بخصوص هنگام اجراي برنامه ها و فايلهاي اجرايي و...)اقدام به انتشار نسخه جديد كه لينك دانلود آنرا قرار دادم بكنه.بزودي اين نسخه هم در سايت رسمي كاسپر قرار خواهد گرفت.اميدوارم واقعا اين نسخه مشكل نسخه 7.0.321 را برطرف كرده باشه چرا كه خود من مجبور به برگشت به نسخه 7.0.125 شدم.نقل قول:
در هر صورت شما ميتونيد فعلا با خيال راحت از نسخه 7.0.125 كه نسخه تست شده اي هم هست استفاده كنيد.از طرف ديگه سعي كنيد به هيچ وجه از نسخه هاي بتا كه هنوز در مراحل تست هستند استفاده نكنيد چرا كه يكي از اشكالات اين نسخه ها ممكنه همين صرف زياد منابع سيستم باشه.
سلام دوستان چه جوري ميشه از روي يك سيستم آپ ديت كاسپر را بردارم و روي سيستم ديگه كه كاسپر با همون ورژن داره نصب كنم
ورژن 6 رو اين سرور هميشه هست و آپديت ميشه:
کد:http://www.tarbiatmoallem.com/kav_help/index.htm
دوست عزیز 10 الی 15 صفحه قبل رو مطالعه كن دقیقا این مسئله آموزش داده شده است. شما باید در قسمت setting در قسمت update روی configuration كلیك كنید و در تب دوم تیك گزینه distribution folder رو بزنی و آدرس بدی با اولین آپدیت تمام فایلهای آپدیت اونجا ذخیره میشن بعد در آنتی ویروس دیگر به همین قسمت مراجعه كرده و در گزینه configuration در تب اول آدرس distribution folder رو میدی و تیك سرور رو به اون انتقال میدی بعد هم میزنی آپدیت . كار تمام استنقل قول:
این اینترنت سکیوریتی رو زده 321 مطمئنس 323 هست؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
نسخه ای که شما استفاده می کنید یکی از نسخه های بتا است .سریعترین نسخه سری 7 کاسپرسکی نسخه 125
می باشد و حتی نسخه 323 جدید ( علارغم اینکه نسبت به 321 بسیار بهتر شده است ) هنوز روی بسیاری از
سیستمها منجمله سیستم خود من مشکل دارد و باعث کندی محسوس سیستم در مقایسه با نسخه 125 می شود .
توصیه من هم استفاده از نسخه 125 است چون امتحان خود را پس داده است.
سلام دوستان عزیز امیدوارم که خوب باشید یه آموزش کوچولو درست کردم تصویری تا دوستانی که با آپدیت کردن آنتی ویروس مشکل دارند بتونند به راحتی آن را آپدیت کنند.
نظر یادتون نره :11::10:
دانلود کنید با حجم 524 Kb
فایل Word است آخه پی دی اف نکردم چون بعضی کسانی که خیلی مبتدی هستند با فورمت PDF آشنایی ندارند
کد:http://dost-friend.persiangig.com/document/HowtoUpdateKaspersky.doc
ممنون از كمكت رفيق، منم 125 رو دارم ولي مي خواست بالاترشُ بگيرم. خوب شد گفتينقل قول:
ولي دوست من اگه ضد ويروس رو به روز كنيم و اون ُ ارتقا بديم بازم چنين مشكلي (كندي) پيش مي ياد؟
بعد ميش شه Fileهاي به روز شده ش رو هم نگه داشت؟
من ضد ويروس ايمن (ImenAntivirus.com) رو نسخه ي نمايشي ش رو گرفتم، فقط 1.5 مگه!! سرعت رو هم اصلا تغيير نمي ده!!
من تا حالا چنين چيزي نديدم.
حيف كه از بازار جهاني محرومن. و بيشتر حيف كه دارامد ما اجازه ي استفاده از اين برنامه ي توپ رو نمي ده.
البته خودشونم زياده خواهن، قيمتشون بسيار گزافه!!
ممنون رفيق :46:
دستتون درد نکنهنقل قول:
من اینترنت سکوراتیش رو دانلود کردم
ولی قبل میخواستم بپرسم که کی نداره ؟
یه موقع نصب کنم و کی بخواد :20: